jajj, mennyit vitatkoztunk annak idején arról, hogy különbek a fehér drukkerek. ohh, dehogy, ugyanaz a birkanépség, akik minden összeesküvés elméletre ugranak és mindent elhisznek, amit hallanak vagy olvasnak.
alapvetően semmi különbség nincs a két szurkolótábor között.
Igazából az az ember aki ezt odaát felhozta, még pár madridista szerint is annyit sem ér, hogy a nevét leírjuk , így az lenne a normális ha nem is érdekelne senkit a véleménye, ill. pontosabban az állandó alattomos próbálkozásai,bár ilyen hülyeségek hallatán sajnos én sem tudtam megállni,hogy válaszoljak neki
az ég világon semmi probléma nincs R24-gyel, full jó arc, persze ez nem igen fog neked lejönni, ha csak azt veszed észre, amikor a Barcáról ír negatívat.
tagadhatatlan, pöppet elfogult negatív irányban a Barcával kapcsolatban, de ezt most úgy adod elő meg ítéled el, mintha te nem pontosan ugyanilyen lennél a Reallal...
+ most, mikor a másik nagyokos (elmondása szerint 20 éve real szurkoló, de a helyesírás rendre komoly gondot okoz neki) elmondja,hogy Leo örüljön ha a 40et megéli a "doppingok miatt", akkor azért csak kinyílik a bicska az ember zsebében
aki ezt írta, annak az adatlapján olvasható, hogy 24 éves, szóval valószínűleg kevered valakivel, de kétlem, hogy már 4 évesen Real drukker volt.
itt én vagyok az egyik legelvetemültebb real gyűlölő de ilyeneket még én sem írok egy játékosukról sem, ő meg ott egy moderátor, elv. példát kéne mutatnia vagy mi a szösz, ennyit arról, hogy melyik oldal milyen
???
R24 ezzel a témával kapcsolatosan egy betűt nem írt, legalább valótlanságot ne állíts és mocskold be ezzel a madridom.hu-t
nagyon belekeveredtél ebbe az egészbe.
ő meg ott egy moderátor, elv. példát kéne mutatnia vagy mi a szösz, ennyit arról, hogy melyik oldal milyen
most tényleg minden személyeskedés nélkül, meg mostanában sajnos nem is annyira aktív, de Andris folyamat szidta a Realt és némely közülük már tényleg erős volt, pedig ő is egy Moderátor/Admin itt...
Andrissal az ég világon semmi bajom, csak azért hoztam ezt fel, mert az általad leírt dolgok itt is megtörténtek és ugyanez lett neki is felhozva nem is egyszer, hogy példát kéne mutatnia, mert Moderátor.
Erre írt egy nagyon jó választ, amire már nem emlékszek, hogy pontosan mi volt és vissza se tudok keresni, de az biztos, hogy többet nem lett felhozva neki.
Erről a moderátorosdi témáról csak ennyit, meg hogy melyik oldal milyen... Itt , ahogy a szurkolótáborok közt sincsenek alapvetően lényegi különbségek.