Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És a Sociedaddal mi a helyzet?MyShadow írta:Vicces, vicces, de az utóbbi évek teljesítménye alapján rangsorolnak, és ugye a Juve a Seria B-s kitérő óta nem brillírozott az európai porondon, a Dortmund is csak idén
De tényleg,ezt mi alapján döntik el? Juve bajnok volt, Dortmund BL döntős, és azért a City-t se raknám 3. kalapba...S.Agüero írta:
Amúgy elég vicces, hogy egy Juve és Dortmund a 3. kalapban van, Arsenal és Benfica meg elsőben...
Barca - Marseille - Ajax - Anderlecht jó lenne.Dr.Dre írta:
Itt vannak a kalapok...
Én egy Barca-Schalke-Olympiacos-Leverkusen 4-essel elégedett lennék![]()
Madrid - PSG - City/BvB - Napoli ...![]()
Összejöhet idén is halálcsoport,az már biztos!
A mondat előzményeként pedig bármelyik válogatott játékos nevét be lehet írni.StickyFingaz írta:Teljesen mindegy,hogy játszik-e vagy sem.A válogatottban mindig is hurka volt.Initom írta:Őszintén remélem,hogy Szalai sérülése nem gátolja meg a játékát a Románok ellen !
Teljesen mindegy,hogy játszik-e vagy sem.A válogatottban mindig is hurka volt.Initom írta:Őszintén remélem,hogy Szalai sérülése nem gátolja meg a játékát a Románok ellen !
Én már a 25.percben ott hagytam, aztán csak a 2. félidőben kezdtem el nézni. Vannak hasonló meccsek, amire azt lehet mondani, hogy hatalmas taktikai csata folyik a pályán, de erről tényleg csak annyit, hogy helyenként a magyar bajnokságra emlékeztető dolgokat véltem felfedezni.Gareth Tello írta: A 40. percig néztem a meccset, addig az egyik legpocsékabb mérkőzés volt, amit valaha is láttam, nulla fantázia, nulla kreativitás, nulla pontosság (ez mindkét csapatra igaz volt), azt gondoltam, hogy ez egy tipikus, hatalmas 0-0-s meccs lesz, úgyhogy ott is hagytam a képernyőt - erre jött az öt gól.![]()
1. Szerintem nagyon szép a PSV-től, hogy sikerült döntetleneznie a Milan-nal, sok helyzet volt mindkét oldalon, nekem meglepetés lett az eredmény.messideco írta:Most néztem meg a BL playoff első körének összefoglalójáját:
PSV - Milan 1-1
Nagyon remélem, hogy Cocu csapata kiejti a Milant, akik nagyon nincsenek bombaformában. Egy gól a San Siroban, és a Milan máris elveszti helyzeti előnyét. Maher meg még mindig jó kis játékos, Bruma is egyre érettebb játékot hoz le, Cocu jó csapatot fog kihozni az eindhoveni csapatból.
Lyon - Real Sociedad 0-2
Nem gondoltam, hogy ennyire egyszerű lesz a királyi baszkok dolga, jó meccs lehetett, tele szép támadásokkal, helyzetekkel.
Igen, rájuk.Alcantara írta:Konkrétan az FC Paschingra gondolsz?
Valóban hatalmas meglepetés volt, miként már az elődöntő is számukra.
Ami kicsit kétségessé teszi számomra a győzelmet, az az, hogy kb.5- 10 közötti oddsa volt a meccseknek, amennyiben jól emlékszem, de inkább közelebb a 10-hez. Merő véletlen, szólóban is lehetett fogadni rá!
Nekem például nem kevés pénzemet elvitte a nevezett csapat meglepetései.
Gareth Tello írta:sőt, egy osztrák harmadosztályú csapat is...(Ők nyerték meg tavaly hatalmas meglepetésre az Osztrák Kupát.)
Én is pont ezt nézegettem, hát eléggé elszomorodtam, pláne, amikor azt láttam, hogy pár "noname országból" származó noname csapat még meg is lepte ismertebb ellenfelét: a ciprusi Apollon 2-0-ra verte a Nice-t, a cseh Liberec Udinében győzött 3-1-re, a horvát Rijeka pedig a Stuttgartot győzte le 2-1-re.Alcantara írta:"Elmazsolázgattam" reggel az EL eredményeket. feltűnt egy apró dolog: a nagy focinemzetek között ott volt a ciprusi, kazah, grúz, moldáv, észt, albán stb... a közép európaiakat már nem is írom. Egyetlen ország csapata(i) nem voltak ott. Ki sem írom melyikről van szó.![]()
SZÉGYEN!
Jól van, az elégedettség úgysem olyan dolog lesz, amiben sok részed lesz a következő szezonban Arsenal-drukkerként.Game90 írta:Valami olyasmi![]()
Amúgy ezt a meccset sem láttam...Szóval ha nézted, akkor írhatnál róla pár sort, köszi
![]()
Valami olyasmiGareth Tello írta: Akkor most nagyon-nagyon elégedett lehetsz.Irtózatosan gyenge volt a Fener.
Akkor most nagyon-nagyon elégedett lehetsz.Game90 írta:Amúgy egy döntetlennel már elégedett lennék.