Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
----------Busquets----------Alcantara írta:Sajnálom a spanyol szövetségi kapitányt. Nem elég, hogy ott van Villa, Torres, Negredo, ráadásul ez a Diego Costa gyerek a fejébe vette, hogy spanyol válogatott lesz. Ráadásul ilyen "semmilyen"
játékkal az ősz folyamán. Ma is kettőből kettőt "szerencsétlenkedett" össze.![]()
Van Európában egy szövetségi kapitány, akinek nincsenek ilyen komoly gondjai csatár ügyben!
Ne, ne nyerjen. Bár a második helyre odaérhetnek felőlem.Varatrix írta:Nyerjen bajnoki címet az Atma, Valencia stb...
A fent említett három név előtt van bőven formáját tekintve. Villa előtt egyértelmű. Negredo és Torres kiegészítő ember szint. Fabregast is szívesebben látom elöl a válogatottba mint őket. Szerintem Soldado jelenleg a legkomolyabb spanyol csatár. De jó lesz Costa is...Alcantara írta:Sajnálom a spanyol szövetségi kapitányt. Nem elég, hogy ott van Villa, Torres, Negredo, ráadásul ez a Diego Costa gyerek a fejébe vette, hogy spanyol válogatott lesz. Ráadásul ilyen "semmilyen"
játékkal az ősz folyamán. Ma is kettőből kettőt "szerencsétlenkedett" össze.![]()
Van Európában egy szövetségi kapitány, akinek nincsenek ilyen komoly gondjai csatár ügyben!
Ha hosszabb lenne a keret, tehát minőségi játékosok ülnének a padon még a bajnoki cím sem lenne totál abszurdum, de nincs pénzük, így mély keret sincs. Pedig a kezdő tizenegy marha jó. És mindig tudják pótolni a fiatalok a nagyokat.S.Agüero írta:Jól bírja az AtMa. Kíváncsi vagyok mikor pukkannak ki. Ha már az első helyezetthez képest 20 ponton belül lesznek, pozitívan csalódok bennük. Akár még egy második helyet is megcsíphetnek, majd meglátjuk.
Nem rossz. Talán pont tegnapi meccsünkön mondta a kommentátor, hogy Dani Alves 72 gólpasszt jegyez a Barcelonában és ebből 35-t Messinek adottGareth Tello írta:Érdekesség: Kokének eddig 6 gólpassza van ebben a szezonban a spanyol bajnokságban, ezek közül mindegyiket Diego Costának adta, sőt, a brazil utolsó 17 góljából 11-nél Koke jegyezte az asszisztot.
Nacho kiszorította a csapatból.bence-barca írta:
Valaki tudja, mostanában Pique miért nincs ott? Múltkor betudtam annak, h csak 'bari' meccsek voltak és ott próbálgat VDB, de most van egy VB selejtező is.
Ha nem is ilyen mértékben, de kellett már a vérfrissítés Sevillában. Az utóbbi 3 évben ha jól emlékszem nem végeztek a 7. helynél előrébb, ez azért sok mindent elárul. Emery ebből az új keretből-még ha nem is a legerősebb-simán tud építeni egy ütőképes csapatot szvsz.Alcantara írta: A Sevilla szinte teljesen kicserélte a játékosállományát. Ne legyen igazam, mert szimpatikus csapat, de így akár kiesési zónában is lehetnek.
Negredo, Navas, Medel, Palop csak a krémje a távozóknak. Szerintem nagy bajok lesznek Sevillában. Kár értük.
Én kimondottan szeretem ha egy meccs délben vagy kora délután kezdődik. A PL meccsek is így vannak ezért elég sokat megnézek belőle, és amikor A Barca-Getafe meccsen kint voltunk akkor az is délután 1-kor kezdődött. Persze az esti meccsnek is megvan a hangulata, de én jobban kedvelem ha dél körül játszanak. Meg este van amikor elalszok a meccseken
Egyetértek, a Klasszikus az Klasszikus, szerintem csakhogy Ázsiában is lássák az emberek, nem ér olyan sokat, hogy megváltozzon az időpont, ennyi erővel az amerikai sport meccseket is lehetne délben játszani, hogy mi, európaiak is láthassuk a baseball meccseket, de visszatérve a futballra, nem hiszem, hogy délben lesz majd, szerintem ilyen helyzetben csökkenni fog az európai nézőszám.Messidona10 írta:Aaaa, én ennek nagyon örülök, a minap éppen be is akartam ide írni, hogy vajon mikor lesz az őszi klasszikus, mert azon a hétvégén szombat este más program is lenne, és nem szeretném kihagyni egyiket sem.
Emellett persze elég ronda dolog, hogy délre akarják rakni, a meccs valahogy mindig este jó.
Aaaa, én ennek nagyon örülök, a minap éppen be is akartam ide írni, hogy vajon mikor lesz az őszi klasszikus, mert azon a hétvégén szombat este más program is lenne, és nem szeretném kihagyni egyiket sem.
...és az előbb láttam egy hasonló képet Xaviról, Ő is egy olasz játékost vigasztalt. Hát ezért (is) lesz nehéz pótolni ezeket a srácokat, ha egyszer befejezik a játékot.Alcantara írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,vb-2 ... otok,57329
Az ilyen gesztusok tesznek többek között valakit NAGY egyéniséggé.