Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nacho kiszorította a csapatból.bence-barca írta:
Valaki tudja, mostanában Pique miért nincs ott? Múltkor betudtam annak, h csak 'bari' meccsek voltak és ott próbálgat VDB, de most van egy VB selejtező is.
Ha nem is ilyen mértékben, de kellett már a vérfrissítés Sevillában. Az utóbbi 3 évben ha jól emlékszem nem végeztek a 7. helynél előrébb, ez azért sok mindent elárul. Emery ebből az új keretből-még ha nem is a legerősebb-simán tud építeni egy ütőképes csapatot szvsz.Alcantara írta: A Sevilla szinte teljesen kicserélte a játékosállományát. Ne legyen igazam, mert szimpatikus csapat, de így akár kiesési zónában is lehetnek.
Negredo, Navas, Medel, Palop csak a krémje a távozóknak. Szerintem nagy bajok lesznek Sevillában. Kár értük.
Én kimondottan szeretem ha egy meccs délben vagy kora délután kezdődik. A PL meccsek is így vannak ezért elég sokat megnézek belőle, és amikor A Barca-Getafe meccsen kint voltunk akkor az is délután 1-kor kezdődött. Persze az esti meccsnek is megvan a hangulata, de én jobban kedvelem ha dél körül játszanak. Meg este van amikor elalszok a meccseken
Egyetértek, a Klasszikus az Klasszikus, szerintem csakhogy Ázsiában is lássák az emberek, nem ér olyan sokat, hogy megváltozzon az időpont, ennyi erővel az amerikai sport meccseket is lehetne délben játszani, hogy mi, európaiak is láthassuk a baseball meccseket, de visszatérve a futballra, nem hiszem, hogy délben lesz majd, szerintem ilyen helyzetben csökkenni fog az európai nézőszám.Messidona10 írta:Aaaa, én ennek nagyon örülök, a minap éppen be is akartam ide írni, hogy vajon mikor lesz az őszi klasszikus, mert azon a hétvégén szombat este más program is lenne, és nem szeretném kihagyni egyiket sem.
Emellett persze elég ronda dolog, hogy délre akarják rakni, a meccs valahogy mindig este jó.
Aaaa, én ennek nagyon örülök, a minap éppen be is akartam ide írni, hogy vajon mikor lesz az őszi klasszikus, mert azon a hétvégén szombat este más program is lenne, és nem szeretném kihagyni egyiket sem.
...és az előbb láttam egy hasonló képet Xaviról, Ő is egy olasz játékost vigasztalt. Hát ezért (is) lesz nehéz pótolni ezeket a srácokat, ha egyszer befejezik a játékot.Alcantara írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,vb-2 ... otok,57329
Az ilyen gesztusok tesznek többek között valakit NAGY egyéniséggé.
Én is így érzem. Talán nem véletlen, hogy a tizenegyeseket is ennyire higgadtan lőtte szinte mindenki, nem nyomta őket fejben a tét. A spanyoloknak kb akkora tétje lehet ennek a tornának, mint a Gamper-kupának.visca el barca írta:sztem meg csak arról van szó, hogy őket is pont annyira érdekli a konfeti kupa mint engem.Léfe írta:A támadások befejezése lassu. Nincs egy gólerős spanyol játékos, mert Villa
és Torres elfelejtettek gólt rugni. Soldadó és Gardadó is kevés. Ráadásul a
középpályások is gyengén tették a dolgukat.
elég megnézni a tegnapi 11-es párbaj utáni képeket, semmi öröm, meg ujjongás...
a legtöbben már nyaralnak fejben...
sztem meg csak arról van szó, hogy őket is pont annyira érdekli a konfeti kupa mint engem.Léfe írta:A támadások befejezése lassu. Nincs egy gólerős spanyol játékos, mert Villa
és Torres elfelejtettek gólt rugni. Soldadó és Gardadó is kevés. Ráadásul a
középpályások is gyengén tették a dolgukat.
Jó lenne, ha nem sérülten érkezne Barcelonába... Ezzel mindent elmondtam a párharcról.salas9 írta: A döntőn nem szórakozhatnak ennyire a Spanyolok. Már várom a Neymar-Arbeloa csatát