murmark írta:A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto

. tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.
Azért ez több mint egészséges önbizalom. Én nem érzem magunkat sokkal erősebbnek mint a Real, sőt!
Mondjuk sokan túlzásba esnek, ami a Madrid idei hatalmas erősítéséről beszélnek, de akkor is 50-50 %-ot adok a két csapatnak a bajnokságra és a kupára. A BL más tészta, egy Juve ugyanúgy ott lehet a végén, mint akármelyik nagy csapat, ez már többször bebizonyosodott. Bale-lel kérdés mennyit erősödnek, nem valószínű hogy le tudja hozni azt amit a LEGUTÓBBI szezonban a Spursnél, itt nem ő lesz a kiskirály. Ennek ellenére lehet, hogy meg fogja őrjíteni a védelmeket, de könnyen elképzelhető, hogy ez a játékstílus és ez a kötöttebb szerepkör visszaveti a teljesítményét, mert akkora szabadságot biztos nem fog kapni és nem fognak annyira alá játszani, mint Angliában. Mou Madridjában meg vagyok győzödve, hogy nagyon nagy erősítés lett volna és tényleg sz..rhattak volna az ellenfelek, de Carlo kijelentette, hogy egész más stílust kíván meghonosítani, amit eddig is észre lehetett venni. Kérdés, hogy ebbe hogyan fog illeszkedni.
A csatárkérdés viszont érdekes lesz. benzemának nincs érdemleges helyettese és egy hosszabb sérülés, formahanyatlás esetén nagy lehet a gáz, arról nem is beszélve, hogy egy csatárral egy 50-60 meccses szezont lehozni szinte lehetetlen, még akkor is, ha a kupában végig Morata lesz és egy-egy kisebb ellenfél ellen rotálja Ancelotti.
Persze tudom, most jön, hogy Cr meg Jesé stb. de előbbinek nagyon nem fekszik az a poszt, utóbbira meg még nem lehet igazán alapozni, a csatár nélküli játék pedig szép-szép, de nem közel sem biztos, hogy eredményes. Ha így vesszük, mi is dúskálunk a védőkben, hiszen ott van még Adriano, Busquets, Song, Bagnack is Puyol, Masch, Piqué, Bartra mellett.