Chino írta:Egyelőre nem tudni mennyi pluszt jelent majd Bale a Realban. Teljesen más stílusban fociott Angliában, de ez nem jelenti azt, hogy ehhez teljesen fogalmatlan lenne. Azt viszont nem értem, hogy miért várnak odaát 20+ gólos szezont tőle. Ezt én elég valószínűtlennek tartom. A góljai jó részét -+ahogy előttem is írták- pontrúgásból, távoli lövésekből szerezte, amire itt annyi lehetősége nem lesz, ráadásul inkább középen vagy bal oldalon érezte jól magát. Egy Cr-Benzema-Bale szerkezetben, főleg, hogy ott van még Isco nem tudom mennyire lesz kivitelezhető, ráadásul nem játszik majd mindenki alá.
Miert nem varunk tole 20+ golos szezont
- az eloszezon nagy reszet kihagyta, idobe telik mig fizikailag szintre kerul
- uj bajnoksag, idobe telik mig beilleszkedik
- teljes mas tipusu a jatekunk, tobb a rovid passzos jatek mint a kontra
- a tamadasok nem csak ra lesznek kihegyezve
- eddig kotetlen poszton jatszott, most viszont erre nem lesz annyi lehetosege
Miert varunk tole 20+golos szezont
- minosegibb tarsak veszik korul mint Angliaban
- a Real tobb helyzetet dolgoz ki egy meccsen mint a Tottenham, tobb golt is rugunk
- az ellenfel vedoi kozul sokszor 2-3 ember is rajta volt egesz meccsen, itt viszont masokra is kell figyeljen a vedekezo csapatnak. azzal hogy lekoti a vedok figyelmet, Ronaldonak vagy Benzemanak nagyobb helye lesz tamadni es ugyan ez forditva is igaz
- a PL csapatainak komolyabb vedelme van, mint a spanyol csapatok legnagyobb reszenek
Elofordulhat, hogy szintet lep es meg jobb jatekos valik belole, viszont bele is bukhat a spanyol kalandba. Egy ev mulva okosabbak leszunk