Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Miksi Józsefné
Barça B

2013.09.01. 14:25:07

Én is amondó vagyok,hogy senkiről nem lehet megállapitani pár meccs alapján,hogy ez lesz a formája egész évben. Vannak minden focistánál hullámvölgyek lehet 3-4 meccsen jó, utána meg jönnek sorozatban a hibák. Barcás lévén, nem rossz a tiki-taka ha ugy játszák ahogy kell és ahogy a Barca igazán tudja a világon, akkor utánozni nem lehet. Csak a fiuknak fejben kell ott lenni mert a mi fiaink tudása messze felülmulja akármelyik nagy csapat tagjainak a tudását. Remélem ma győzni fogunk... sok-sok-sok góllal.
mess2009
Director del Fútbol

2013.09.01. 14:04:57

kétségtelen, hogy változik a Madrid! ami nekünk jó hír, hogy ritkultak és lassultak is a kontrák, ami viszont kifejezetten aggaszt, hogy a középpálya bivalyerős, és amig mi beszélünk a letámadásról addig itt láttunk egy hatásos agresszív középpályás uralmat. fájlalom még, hogy az Isco-Modrics-DiMaria hármas bomba formát mutat, miközben nálunk az Iniesta-Xavi Fabregas hármas enyhén szólva is idény elejei álmát alussza. ebből különösen Iniestát fájlalom, mert mintha a hozzáállása is változott volna?! amolyan Fabregas II. passzolgatósra. nem lennék persze igazságos, ha nem tenném hozzá azonnal, nhogy ez a Bilbao az első félidőben semmit, a másodikban ennél kissé többet focizott.
összességében meggyőző otthoni három pont a Madridé, most mi jövünk és remélem este megnyugtatnak a fiúk, hogy mi is töretlenül nyomulunk!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.01. 13:37:22

Isco és Modric elég brutál. A kis spanyolnak nem kellett sok idő a beilleszkedéshez, a horvátnak meg most nagy szezonja lesz szerintem.

Ott a szépítés, Ibai.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.09.01. 13:24:31

Di María lehoz pár jó meccset, és egyből isten lesz, csak figyeljétek majd meg.
Aztán jön egy hullámvölgy és már adhatja is elfele az ötös golfot, ő is meg Carletto is, meg a többi is.

A tiki-taka-t aki meg unja, meg szeretne minden évben más taktikával kiálló csapatot nézni, az szerintem rossz bandának szurkol...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.01. 13:04:44

könyörgöm el ne kezdjétek már ajnározni őket... meg mi ez a duma h megy a tiki-taka oszt csá? :lol: évek óta ezzel vagyunk toppon... mit szeretnél látni? ívelgessünk mi is? :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.09.01. 12:52:32

Nem tudom, nézi e valéaki a madrid-Bilbao meccset, de CR7-ék elég jól tolják. Kemény kis csapat ez, tele lehetőséggel. Di Maria meg parádésan játszik. Lehet összekapta magát Bale miatt.
Egyébként madridi részről tele van pici alattomos és gusztustalan odalépésekkel, odaütésekkel a játék. Nem tudom, hogy ez a taktika része e, de elég undorító.
Ami viszont tetszik, hogy szépen járatják a lasztit nem csak talajon, hanem a levegőben is. Ezt hiányolom nagyon a Barcában mostanság. Nagyon egysíkú a játékunk. Megy a tiki-taka azt csá...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Capon
Llegenda del Barça

2013.08.31. 15:47:03

Jól kiszúrnak a Madriddal nem mondom. A végsőkig elhúzzák a dolgot, a játékos nem edz, ami nem igazán jó neki sem, állítólag Ancelotti is tök jól meglenne Bél nélkül, cserébe viszont irtó nagy pénzt akasztanak le róluk :D

BLről:
Közel azonos erősségű csoportba került szerintem a két csapat.
Real, Juve, Galata, Köbenhavn
Barca, Milan, Ajax, Celtic

Juve erősebb ellenfél a Milánnál és ha jól tudom kicsit mumusnak is számít nálatok, kérdés mennyire érvényes ez manapság.
Galata is jó csapat, de nem hiszem, hogy különösebb nehézséget okozna oda vissza legyőzni őket. Inkább az ottani atmoszféra lesz kihívás mintsem a csapat.
A Köbenhavn pedig mindenki számára jó pofozópárna lehet.

Milan ha összekapják magukat akkor gondot okozhatnak.
Ajax ellen szeretnék 2 nyilatkozatos meccset látni főleg annak fényében hogy a Celic elleni 180 perc a favágó bunkerfociról fog szólni megint.

Szóval a Juve erősebb, a Galata-Ajaxot kb. azonosnak mondanám, míg a Celtic komolyabb ellenfél a Köbenhavn-nál.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
h3x0r
Madridista

2013.08.31. 15:17:59

Chino írta:Amúgy magától, Bale-től voltak egyáltalán nyilatkozatok, hogy márpedig mindenképp el akar igazolni vagy hasonlók? Ezt tényleg komoly kérdésnek szántam, mivel 2 hónapja megy a huza-vona és a walesi-től nem nagyon hallottam hasonlót (ennek ellenére könnyen lehet). Olyanra emlékszem, hogy nem akar balhésan távozni, viszont mindenki azt hangoztatja, hogy márpedig gyerekkora óta a Realban akar focizni.
Tavaly elott Modric tavozni szeretett volna a Chelseabe, mivel nem jutottak be a BL-be. levy nem engedte el, viszont megigerte neki, hogy kovetkezo evben elengedi. Levy nem tartotta be a szavat, Modric pedig tiltakozas keppen nem ment edzesekre, nem utazott el az amerikai turara, stb. Vegul az atigazolasi szezon utolso heteben irt ala hozzank.
A 11-12es szezonban volt az, hogy a Tottenham negyedik lett, a Chelsea hatodik, viszont mivel ok nyertek a BL-t, ezert a Tottenham nem indulhatott csak az europa ligaban.
Ugyan ezen a nyaron volt az, hogy mar meg is egyeztetek Bale-el es a Tottenham-el, viszont az utolso pillanatban levy meggondolta magat es feljebb vitte a jatekos arat. Ekkor viszont megigerte Bale-nek, hogy ha kovetkezo evben nem kerulnek be a BL-be, akkor normalis aron elengedi. Jott a nyar, nem kerultek be a BL-be, jott is a normalis ajanlat a Realtol, az elnok viszont nem fogadta el. Bale elmondta, hogy nem akar haraggal tavozni, ezert nem fog ugy cselekedni mint tavaly Modric. levy sorra dobta vissza Perez ajanlatait, ezert Bale megharagudott az elnokre, nem volt hajlando jatszani. Eleinte serulesekre fogtak a hianyat, majd extra pihenot kapott. Eleinte AVB tagadta az egeszet, majd nem kommentalta, kesobb pedig elismerte, h Bale nem fog tobbet a Tottenham mezeben palyara lepni.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.31. 13:59:24

h3x0r írta: Elofordulhat, hogy szintet lep es meg jobb jatekos valik belole, viszont bele is bukhat a spanyol kalandba. Egy ev mulva okosabbak leszunk :D
Igen, én is hasonló véleményen vagyok, de ti is folyamatosan ezzel jöttetek Neymarral kapcsolatban . A Santosban ő volt a kiskirály, bármit megtehetett stb.
Amúgy egyre hangosabbak azok a hangok, hogy Levy nagyon beintett és lehet mégsem érkezik. Amúgy magától, Bale-től voltak egyáltalán nyilatkozatok, hogy márpedig mindenképp el akar igazolni vagy hasonlók? Ezt tényleg komoly kérdésnek szántam, mivel 2 hónapja megy a huza-vona és a walesi-től nem nagyon hallottam hasonlót (ennek ellenére könnyen lehet). Olyanra emlékszem, hogy nem akar balhésan távozni, viszont mindenki azt hangoztatja, hogy márpedig gyerekkora óta a Realban akar focizni. Mondjuk én ezeket sose szoktam komolyan venni, a futballisták 70%-a ezt mondja, ha közel kerül egy igazoláshoz.
Forca Barca!!!!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.08.31. 13:43:02

Amúgy ezzel nem csak a Messi-CR hasonlítgatások lesznek, hanem a Neymar-Bale időszak is beköszönthet. Na, meg biztos lesznek kereszbe hasonlítgatások, Messi-Bale, CR-Neymar... :lol:
h3x0r
Madridista

2013.08.31. 13:25:58

Chino írta:Egyelőre nem tudni mennyi pluszt jelent majd Bale a Realban. Teljesen más stílusban fociott Angliában, de ez nem jelenti azt, hogy ehhez teljesen fogalmatlan lenne. Azt viszont nem értem, hogy miért várnak odaát 20+ gólos szezont tőle. Ezt én elég valószínűtlennek tartom. A góljai jó részét -+ahogy előttem is írták- pontrúgásból, távoli lövésekből szerezte, amire itt annyi lehetősége nem lesz, ráadásul inkább középen vagy bal oldalon érezte jól magát. Egy Cr-Benzema-Bale szerkezetben, főleg, hogy ott van még Isco nem tudom mennyire lesz kivitelezhető, ráadásul nem játszik majd mindenki alá.
Miert nem varunk tole 20+ golos szezont
- az eloszezon nagy reszet kihagyta, idobe telik mig fizikailag szintre kerul
- uj bajnoksag, idobe telik mig beilleszkedik
- teljes mas tipusu a jatekunk, tobb a rovid passzos jatek mint a kontra
- a tamadasok nem csak ra lesznek kihegyezve
- eddig kotetlen poszton jatszott, most viszont erre nem lesz annyi lehetosege

Miert varunk tole 20+golos szezont
- minosegibb tarsak veszik korul mint Angliaban
- a Real tobb helyzetet dolgoz ki egy meccsen mint a Tottenham, tobb golt is rugunk
- az ellenfel vedoi kozul sokszor 2-3 ember is rajta volt egesz meccsen, itt viszont masokra is kell figyeljen a vedekezo csapatnak. azzal hogy lekoti a vedok figyelmet, Ronaldonak vagy Benzemanak nagyobb helye lesz tamadni es ugyan ez forditva is igaz
- a PL csapatainak komolyabb vedelme van, mint a spanyol csapatok legnagyobb reszenek

Elofordulhat, hogy szintet lep es meg jobb jatekos valik belole, viszont bele is bukhat a spanyol kalandba. Egy ev mulva okosabbak leszunk :D
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.31. 12:52:02

Egyelőre nem tudni mennyi pluszt jelent majd Bale a Realban. Teljesen más stílusban fociott Angliában, de ez nem jelenti azt, hogy ehhez teljesen fogalmatlan lenne. Azt viszont nem értem, hogy miért várnak odaát 20+ gólos szezont tőle. Ezt én elég valószínűtlennek tartom. A góljai jó részét -+ahogy előttem is írták- pontrúgásból, távoli lövésekből szerezte, amire itt annyi lehetősége nem lesz, ráadásul inkább középen vagy bal oldalon érezte jól magát. Egy Cr-Benzema-Bale szerkezetben, főleg, hogy ott van még Isco nem tudom mennyire lesz kivitelezhető, ráadásul nem játszik majd mindenki alá.
Amúgy Bale-nek elég érdekes előszezonja volt. Ha jól tudom egy meccset se játszott a válogatott miatt pedig még egy ideig nem lesz Madridban.
Ennek ellenére simán beválhat és életveszélyes támadósort alakíthat Cr-rel, de ez még szerintem nem a közeljövő kérdése.
Forca Barca!!!!
h3x0r
Madridista

2013.08.31. 11:08:50

Mezner2 írta:nem látok abban a gyerekben semmi olyat, amit ne tudna a világon rajta kívül legalább 10-12 játékos hozni

varom a 10-12 nevet :D
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.31. 10:27:44

h3x0r írta:
Mezner2 írta:Hihetetlen, hogy Levy, hogy palira vette balettosékat ha igazak a 86 + 7 millió fontos pletykák....
86 + 7 millio eurorol volt szo. Persze minden ujsag naponta haromszor valtoztatja a velemenyet. A spanyolok 86 + 7-et irnak, az angolok 101 milliot (mindketto euroban), arrol is volt szo, hogy 80 millio egyben vagy 100 millio 5 reszletben. Egyelore mindenki azt hiszi el, amelyik neki jobban tetszik, aztan majd kesobb meglatjuk, hogy pontosan mennyibe is kerult.
Levy megmondta, hogy világrekord összeg alatt rohadtul nem fogja elengedni, Perez pedig amennyire megalomán ez még szerintem direkt tetszik is neki, én kicsit sem bánnám ha menne Bale, nem látok abban a gyerekben semmi olyat, amit ne tudna a világon rajta kívül legalább 10-12 játékos hozni, direkt megnéztem Bale tavalyi összes gólját, a góljai legalább 70%a abból áll, hogy megküldi 30-35-ről oszt vagy bemegy, vagy nem. Összjátékban úgy láttam, hogy nem éri el az új madridi középpálya szintjét (Isco, Modric, Özil sem az a falábú fajta..), arról nem is beszélve, hogy ha ne adj isten úgy ereszt el egy meccsen 2 lövést 40ről, hogy CR a túloldalt 2emberrel a nyakán is vergődik, hogy neki passzoljon, akkor a portugált szívinfarktussal viszik majd le a pályáról ......

Nem látom egyelőre, hogy hová, és minek Bale... Aztán lehet, hogy jól fog elsülni, fene tudja, de ez a gyerek akkor ér akárcsak 70 millát is amikor én 5-öt :D
h3x0r
Madridista

2013.08.31. 10:04:12

Mezner2 írta:Hihetetlen, hogy Levy, hogy palira vette balettosékat ha igazak a 86 + 7 millió fontos pletykák....
86 + 7 millio eurorol volt szo. Persze minden ujsag naponta haromszor valtoztatja a velemenyet. A spanyolok 86 + 7-et irnak, az angolok 101 milliot (mindketto euroban), arrol is volt szo, hogy 80 millio egyben vagy 100 millio 5 reszletben. Egyelore mindenki azt hiszi el, amelyik neki jobban tetszik, aztan majd kesobb meglatjuk, hogy pontosan mennyibe is kerult.
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.31. 00:00:41

Hihetetlen, hogy Levy, hogy palira vette balettosékat ha igazak a 86 + 7 millió fontos pletykák.... tavaly még 40ért akarták hozzánk vágni a walesi angolt =D> :D

Ráadásul az összeg feléből kb. lepottyan nekik Eriksen+ Lamela, bye bye legjobb 4 Arsenal, nemhogy gyengült, de erősödött a Spurs a csúnya srác eladásával...

Szép volt Pérez :D
Kash
Entrenador del Barça

2013.08.30. 23:35:30

Chino írta:
Gareth Tello írta: Bale-Isco-CR... Nem annyira várom az első Clásicót. :D
Neymar-Messi-Alexis
Gareth Tello sztem arra értette, hogy nem szeretné megalázni a Real hármasát rögtön az első Classicón... :D
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.30. 23:21:18

Neymar-Messi-Alexis
Forca Barca!!!!
ferninho
Madridista

2013.08.30. 20:30:41

Sanama írta: Persze, már 2 hete hivatalos volt az egész, de még mindig semmi :D Hatalmasat röhögnék ha nem sikerülne lerendezni holnap éjfélig :D
elméletileg Szeptember 2 a határidő, mert elseje hétvégére esik.
de ha Bale nem igazol a Madridhoz, én egy hónapig nem fogok itt kommentelni.
tuti, hogy jön.
madridista
Sanama
Llegenda del Barça

2013.08.30. 20:27:32

ferninho írta:
Castiel írta:Kicsit lemaradtam a dolgokról, Bale a Madridba igazolt? :-o
nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.
a Spurs tologatja, hogy letudják rendezni az igazolásokat....
de hogy minek?... max annyit tudnak vele elérni, hogy még nem tudnak mutogatni pl most az Ajaxnál, hogy van ott még pénz, adjatok még... de mindenki tudja, hogy Bale a Realba igazol, szóval....
most ugye Eriksenre kell várni... :lol:
Persze, már 2 hete hivatalos volt az egész, de még mindig semmi :D Hatalmasat röhögnék ha nem sikerülne lerdenezni holnap éjfélig :D
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.08.30. 19:50:13

Uggyan már... Higuaintól jobban tartottam... :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.30. 19:47:29

ferninho írta:nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.
de hogy minek?... max annyit tudnak vele elérni, hogy még nem tudnak mutogatni pl most az Ajaxnál, hogy van ott még pénz, adjatok még... de mindenki tudja, hogy Bale a Realba igazol, szóval....
Nyugi, ferni(nho :mrgreen:), szerintem nagyon hamar meglesz az Eriksen-üzlet is, aztán mehet végre Bale is Madridba.

Bale-Isco-CR... Nem annyira várom az első Clásicót. :D
ferninho
Madridista

2013.08.30. 19:27:14

Castiel írta:Kicsit lemaradtam a dolgokról, Bale a Madridba igazolt? :-o
nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.
madridista
Castiel
Capitá del Barça

2013.08.30. 19:24:44

Kicsit lemaradtam a dolgokról, Bale a Madridba igazolt? :-o
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.30. 17:52:36

h3x0r írta:
madridom.hu írta:A tegnapi FIFA gálán a Barcelona sportigazgatója, Zubizarreta burkoltan bírálta Cristianot: “Az mi játékosaink legalább kifogás nélkül megjelennek a hivatalos eseményeken”. Ezt követően Michael Platini, az UEFA elnöke védte meg a portugált: “Tudjuk, hogy azért nincs itt, mert a kötelezettségeinek tesz eleget La Corunában. Azt beszélik nem jött el, mert tudta, hogy nem nyer de ez nem igaz.”
Gratulálok a sportigazgatónknak. Teljesen fölösleges nyilatkozat volt, nem értem az ilyeneknek mi értelme van. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Válasz küldése