Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
murmark írta:A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto. tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.
Nem korai ez egy kicsit? A Realt, vagy éppen a Bayernt leírni elég nagy butaság. Főleg, hogy a csapatunk eléggé 2 arcú ebben a szezonban (eddig).murmark írta:A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto. tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.
Nagyon is jól tudom, hogy ki készítette a videótdjtrack írta:én olyat jót röhögtem rajtanagyon állat aki a feliratot csinálta.
http://www.youtube.com/watch?v=09qHsLO8HDQ#t=136" target="_blank
djtrack írta:én olyat jót röhögtem rajtanagyon állat aki a feliratot csinálta.
http://www.youtube.com/watch?v=09qHsLO8HDQ#t=136" target="_blank
Persze, nyilván nem volt semmi felsőbb nyomásZBarca írta:100% respect! Ehhez hihetetlen lélekerő kell, eljutni a MU-ban a 7-es mezig, aztán pedig önmagától visszaadni azt! Bárcsak Pedro is ilyen lenne!Barcaman1993 írta: 1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
100% respect! Ehhez hihetetlen lélekerő kell, eljutni a MU-ban a 7-es mezig, aztán pedig önmagától visszaadni azt! Bárcsak Pedro is ilyen lenne!Barcaman1993 írta: 1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
Meglehet, de ha jóltudom, Iker Real Madridban "született", Ramos pedig odaszegődött. Iker mégiscsak a Real saját gyereke.h3x0r írta:Szerintem inkabb Ramost alkalmas erre a szerepre. Amikor Ronaldo es Casillas kozott volt egy kis nezetelteres (Casillas baratnoje beszolt valamit Ronaldonak, Iker pedig a csaj partjat fogta) vagy amikor Marcelo azt nyilatkozta, hogy Messit jobbnak tartja Ronaldonal, a portugal pedig megharagudott ra, leven hogy elotte baratok voltak, akkor is Ramos volt az aki kibekitette oket. Amikor uj jatekosok kerulnek a klubbhoz, akkor is a legtobbjuk elmondja, hogy Ramos milyen sokat segitett nekik a beilleszkedesben, vagy peldaul a napokban kerult fel facebookra egy kep amin a fiatalokkal van. Casillas nekem egy kicsit zarkozottabb szemelynek tunik (mar amennyire en ezt itthonrol meg tudom itelni).Celtic írta:Madridnak most jön az a korszaka, amikor a padon ülő cserejátékosok, akik a Real Madridban nevelődtek, beépülnek a csapatba és viszik tovább a Madridizmust. Ikert látom erre kapocsként, hogy tudassa velük, hogy milyen is az élőben.
JELENLEG Diego Lopez jobb formaban van mint amilyen Iker az utobbi 2 evben volt.
Szerintem Casillasnak, mint a csapat kapitanyanak ki kellene allnia a "nép" ele es elmondania, hogy az utobbi idoben egy kicsit belefasult a jatekba, koszoni mindenki tamogatasat, viszont jelenleg Lopez a csapat kapusa es megkeri a szurkolokat, hogy tamogassak Diegot es az egesz csapatot. O pedig kemenyebben fog dolgozni, hogy ismet lehetoseg kapjon es visszanyerje a formajat.
Egy ilyen nyilatkozattal tudna elhallgattatni a kritizalokat.
7, 8, 9, 10, 11. Ezeket a mezeket a csapatok legjobb jatekosai szoktak viselni.visca el barca írta:és elvették tőle?Barcaman1993 írta:1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.ne nevettes már. akkor nálunk pedrókára h került rá?
Nem elvették tőle, önként mondott le róla.visca el barca írta:és elvették tőle?Barcaman1993 írta:1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.ne nevettes már. akkor nálunk pedrókára h került rá?
és elvették tőle?Barcaman1993 írta:1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.visca el barca írta:nekem csupán annyi a kérdésem, hogy antonio valencia miért adta vissza a 7-es mezt a muban![]()
meg amugy most ronlado végülis hosszabbított?
Szerintem inkabb Ramost alkalmas erre a szerepre. Amikor Ronaldo es Casillas kozott volt egy kis nezetelteres (Casillas baratnoje beszolt valamit Ronaldonak, Iker pedig a csaj partjat fogta) vagy amikor Marcelo azt nyilatkozta, hogy Messit jobbnak tartja Ronaldonal, a portugal pedig megharagudott ra, leven hogy elotte baratok voltak, akkor is Ramos volt az aki kibekitette oket. Amikor uj jatekosok kerulnek a klubbhoz, akkor is a legtobbjuk elmondja, hogy Ramos milyen sokat segitett nekik a beilleszkedesben, vagy peldaul a napokban kerult fel facebookra egy kep amin a fiatalokkal van. Casillas nekem egy kicsit zarkozottabb szemelynek tunik (mar amennyire en ezt itthonrol meg tudom itelni).Celtic írta:Madridnak most jön az a korszaka, amikor a padon ülő cserejátékosok, akik a Real Madridban nevelődtek, beépülnek a csapatba és viszik tovább a Madridizmust. Ikert látom erre kapocsként, hogy tudassa velük, hogy milyen is az élőben.
Elején leültette 1-2 meccsre, majd aztán mikor visszarakta lesérül hónapokra. Ezek alatt a hónapokban Diego Lopez olyan szintet hozott, amit Casillas abban az évben még csak megközelíteni sem tudott.culinho írta:Ferninho nem értek veled egyet. Mindenkinek van formaingadozása, ez természetes. Meglehet jogos volt télen leültetni 1-2 meccsre, de nem egy fél szezonra és azt meg végképp, hogy ilyeneket nyilatkozzon Mou róla.