2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nyugi, ferni(nhoferninho írta:nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.
a Spurs tologatja, hogy letudják rendezni az igazolásokat....
de hogy minek?... max annyit tudnak vele elérni, hogy még nem tudnak mutogatni pl most az Ajaxnál, hogy van ott még pénz, adjatok még... de mindenki tudja, hogy Bale a Realba igazol, szóval....
most ugye Eriksenre kell várni...
nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.Castiel írta:Kicsit lemaradtam a dolgokról, Bale a Madridba igazolt?
Gratulálok a sportigazgatónknak. Teljesen fölösleges nyilatkozat volt, nem értem az ilyeneknek mi értelme van.h3x0r írta:madridom.hu írta:A tegnapi FIFA gálán a Barcelona sportigazgatója, Zubizarreta burkoltan bírálta Cristianot: “Az mi játékosaink legalább kifogás nélkül megjelennek a hivatalos eseményeken”. Ezt követően Michael Platini, az UEFA elnöke védte meg a portugált: “Tudjuk, hogy azért nincs itt, mert a kötelezettségeinek tesz eleget La Corunában. Azt beszélik nem jött el, mert tudta, hogy nem nyer de ez nem igaz.”
madridom.hu írta:A tegnapi FIFA gálán a Barcelona sportigazgatója, Zubizarreta burkoltan bírálta Cristianot: “Az mi játékosaink legalább kifogás nélkül megjelennek a hivatalos eseményeken”. Ezt követően Michael Platini, az UEFA elnöke védte meg a portugált: “Tudjuk, hogy azért nincs itt, mert a kötelezettségeinek tesz eleget La Corunában. Azt beszélik nem jött el, mert tudta, hogy nem nyer de ez nem igaz.”
madridom.hu írta:“Nekem nincs problémám egy ekkora árral, amíg a klub meg tudja fizetni. Senki egy szót sem szólt volna, ha a Madrid három játékost vesz 30 millióért fejenként. Hogy Bale megér-e 100 milliót, az teljesen más téma” – nyilatkozta Platini
madridom.hu írta:Michael Platini, az UEFA elnöke: “Milyen különbség lenne 90 millió vagy 30 millió elköltése között egy játékosra? Semmilyen, nincs ezzel semmi probléma. Minden korszakban voltak rekordátigazolások, Maradona, Ronaldo, Zidane, Cristiano… Csak arról beszélnek, hogy mennyi pénzről van szó de a legfontosabb az, hogy a csapat meg tudja magának engedni ezt. Ha megteheti, akkor semmi gond. Sokkal jobban aggaszt az, hogy manapság a játékosok vállalatok tulajdonai és pár hónap után eligazolnak, nem tartják tiszteletben az élő szerződésüket.”
murmark írta:A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto. tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.
Nem korai ez egy kicsit? A Realt, vagy éppen a Bayernt leírni elég nagy butaság. Főleg, hogy a csapatunk eléggé 2 arcú ebben a szezonban (eddig).murmark írta:A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto. tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.
Nagyon is jól tudom, hogy ki készítette a videótdjtrack írta:én olyat jót röhögtem rajtanagyon állat aki a feliratot csinálta.
http://www.youtube.com/watch?v=09qHsLO8HDQ#t=136" target="_blank
djtrack írta:én olyat jót röhögtem rajtanagyon állat aki a feliratot csinálta.
http://www.youtube.com/watch?v=09qHsLO8HDQ#t=136" target="_blank
Persze, nyilván nem volt semmi felsőbb nyomásZBarca írta:100% respect! Ehhez hihetetlen lélekerő kell, eljutni a MU-ban a 7-es mezig, aztán pedig önmagától visszaadni azt! Bárcsak Pedro is ilyen lenne!Barcaman1993 írta: 1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
100% respect! Ehhez hihetetlen lélekerő kell, eljutni a MU-ban a 7-es mezig, aztán pedig önmagától visszaadni azt! Bárcsak Pedro is ilyen lenne!Barcaman1993 írta: 1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
Meglehet, de ha jóltudom, Iker Real Madridban "született", Ramos pedig odaszegődött. Iker mégiscsak a Real saját gyereke.h3x0r írta:Szerintem inkabb Ramost alkalmas erre a szerepre. Amikor Ronaldo es Casillas kozott volt egy kis nezetelteres (Casillas baratnoje beszolt valamit Ronaldonak, Iker pedig a csaj partjat fogta) vagy amikor Marcelo azt nyilatkozta, hogy Messit jobbnak tartja Ronaldonal, a portugal pedig megharagudott ra, leven hogy elotte baratok voltak, akkor is Ramos volt az aki kibekitette oket. Amikor uj jatekosok kerulnek a klubbhoz, akkor is a legtobbjuk elmondja, hogy Ramos milyen sokat segitett nekik a beilleszkedesben, vagy peldaul a napokban kerult fel facebookra egy kep amin a fiatalokkal van. Casillas nekem egy kicsit zarkozottabb szemelynek tunik (mar amennyire en ezt itthonrol meg tudom itelni).Celtic írta:Madridnak most jön az a korszaka, amikor a padon ülő cserejátékosok, akik a Real Madridban nevelődtek, beépülnek a csapatba és viszik tovább a Madridizmust. Ikert látom erre kapocsként, hogy tudassa velük, hogy milyen is az élőben.
JELENLEG Diego Lopez jobb formaban van mint amilyen Iker az utobbi 2 evben volt.
Szerintem Casillasnak, mint a csapat kapitanyanak ki kellene allnia a "nép" ele es elmondania, hogy az utobbi idoben egy kicsit belefasult a jatekba, koszoni mindenki tamogatasat, viszont jelenleg Lopez a csapat kapusa es megkeri a szurkolokat, hogy tamogassak Diegot es az egesz csapatot. O pedig kemenyebben fog dolgozni, hogy ismet lehetoseg kapjon es visszanyerje a formajat.
Egy ilyen nyilatkozattal tudna elhallgattatni a kritizalokat.
7, 8, 9, 10, 11. Ezeket a mezeket a csapatok legjobb jatekosai szoktak viselni.visca el barca írta:és elvették tőle?Barcaman1993 írta:1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.ne nevettes már. akkor nálunk pedrókára h került rá?
Nem elvették tőle, önként mondott le róla.visca el barca írta:és elvették tőle?Barcaman1993 írta:1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.ne nevettes már. akkor nálunk pedrókára h került rá?
és elvették tőle?Barcaman1993 írta:1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.visca el barca írta:nekem csupán annyi a kérdésem, hogy antonio valencia miért adta vissza a 7-es mezt a muban![]()
meg amugy most ronlado végülis hosszabbított?
Szerintem inkabb Ramost alkalmas erre a szerepre. Amikor Ronaldo es Casillas kozott volt egy kis nezetelteres (Casillas baratnoje beszolt valamit Ronaldonak, Iker pedig a csaj partjat fogta) vagy amikor Marcelo azt nyilatkozta, hogy Messit jobbnak tartja Ronaldonal, a portugal pedig megharagudott ra, leven hogy elotte baratok voltak, akkor is Ramos volt az aki kibekitette oket. Amikor uj jatekosok kerulnek a klubbhoz, akkor is a legtobbjuk elmondja, hogy Ramos milyen sokat segitett nekik a beilleszkedesben, vagy peldaul a napokban kerult fel facebookra egy kep amin a fiatalokkal van. Casillas nekem egy kicsit zarkozottabb szemelynek tunik (mar amennyire en ezt itthonrol meg tudom itelni).Celtic írta:Madridnak most jön az a korszaka, amikor a padon ülő cserejátékosok, akik a Real Madridban nevelődtek, beépülnek a csapatba és viszik tovább a Madridizmust. Ikert látom erre kapocsként, hogy tudassa velük, hogy milyen is az élőben.