Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.30. 19:47:29

ferninho írta:nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.
a Spurs tologatja, hogy letudják rendezni az igazolásokat....
de hogy minek?... max annyit tudnak vele elérni, hogy még nem tudnak mutogatni pl most az Ajaxnál, hogy van ott még pénz, adjatok még... de mindenki tudja, hogy Bale a Realba igazol, szóval....
most ugye Eriksenre kell várni... :lol:
Nyugi, ferni(nho :mrgreen:), szerintem nagyon hamar meglesz az Eriksen-üzlet is, aztán mehet végre Bale is Madridba.

Bale-Isco-CR... Nem annyira várom az első Clásicót. :D
ferninho
Madridista

2013.08.30. 19:27:14

Castiel írta:Kicsit lemaradtam a dolgokról, Bale a Madridba igazolt? :-o
nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.
a Spurs tologatja, hogy letudják rendezni az igazolásokat....
de hogy minek?... max annyit tudnak vele elérni, hogy még nem tudnak mutogatni pl most az Ajaxnál, hogy van ott még pénz, adjatok még... de mindenki tudja, hogy Bale a Realba igazol, szóval....
most ugye Eriksenre kell várni... :lol:
madridista
Castiel
Capitá del Barça

2013.08.30. 19:24:44

Kicsit lemaradtam a dolgokról, Bale a Madridba igazolt? :-o
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.30. 17:52:36

h3x0r írta:
madridom.hu írta:A tegnapi FIFA gálán a Barcelona sportigazgatója, Zubizarreta burkoltan bírálta Cristianot: “Az mi játékosaink legalább kifogás nélkül megjelennek a hivatalos eseményeken”. Ezt követően Michael Platini, az UEFA elnöke védte meg a portugált: “Tudjuk, hogy azért nincs itt, mert a kötelezettségeinek tesz eleget La Corunában. Azt beszélik nem jött el, mert tudta, hogy nem nyer de ez nem igaz.”
Gratulálok a sportigazgatónknak. Teljesen fölösleges nyilatkozat volt, nem értem az ilyeneknek mi értelme van. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
h3x0r
Madridista

2013.08.30. 16:31:35

madridom.hu írta:A tegnapi FIFA gálán a Barcelona sportigazgatója, Zubizarreta burkoltan bírálta Cristianot: “Az mi játékosaink legalább kifogás nélkül megjelennek a hivatalos eseményeken”. Ezt követően Michael Platini, az UEFA elnöke védte meg a portugált: “Tudjuk, hogy azért nincs itt, mert a kötelezettségeinek tesz eleget La Corunában. Azt beszélik nem jött el, mert tudta, hogy nem nyer de ez nem igaz.”
madridom.hu írta:“Nekem nincs problémám egy ekkora árral, amíg a klub meg tudja fizetni. Senki egy szót sem szólt volna, ha a Madrid három játékost vesz 30 millióért fejenként. Hogy Bale megér-e 100 milliót, az teljesen más téma” – nyilatkozta Platini
madridom.hu írta:Michael Platini, az UEFA elnöke: “Milyen különbség lenne 90 millió vagy 30 millió elköltése között egy játékosra? Semmilyen, nincs ezzel semmi probléma. Minden korszakban voltak rekordátigazolások, Maradona, Ronaldo, Zidane, Cristiano… Csak arról beszélnek, hogy mennyi pénzről van szó de a legfontosabb az, hogy a csapat meg tudja magának engedni ezt. Ha megteheti, akkor semmi gond. Sokkal jobban aggaszt az, hogy manapság a játékosok vállalatok tulajdonai és pár hónap után eligazolnak, nem tartják tiszteletben az élő szerződésüket.”
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.30. 00:48:28

Én Kaká-val kapcsolatban azt érzem, hogy nem is igen akar már focizni, abszolut a pénz lebeg a szeme előtt. 31 évesen, egy súlyos sérülés után, 2 évnyi "üres" szezonnal a háta mögött már a legtöbben elmennek levezetni, különösen a brazilokra jellemző.A VB-n biztos nem lesz ott és nem az a típusú játékos mint mondjuk Henry, aki még 35 évesen igazi sportember.
A képességei vitathatatlanok, de igazából annyi pluszt nem tud adni egy csapatnak sem amilyen fizetési igényei vannak. A PSG kezd pénzes kirakatcsapatból komoly klubbá válni, ahol már sportszakmai dolgok folynak. Ők tudnák fizetni, de igazából semmi szükségük rá, marketingbevételei is már jócskán megcsappantak, az ilyen újgazdag kluboknak nincs is rá szüksége. Én nem igazán hiszem, hogy képes lenne csapatot találni, hacsak nagyon le nem adja az igényeit, ami a fizetést illeti, de akkor már érdemesebb Madridban maradnia. Főleg, hogy már csak néhány napja van. A csapatok túlnyomó része már elintézte az igazolásait. Ha sikerül is nyélbe ütni a dolgot szerintem örülhettek ha 5 milliót kaptok érte.
Forca Barca!!!!
ferninho
Madridista

2013.08.29. 23:31:15

Kaká: "Távozni szeretnék, kiutat keresek még hétfő előtt (átigazolási időszak utolsó napja). Azt hiszem most jött el a megfelelő alkalom számomra és a csapat számára is. Szeretném ha békében válnának el az útjaink. Beszéltem Ancelottival és a vezetőséggel, már mindenki tudja a döntésemet. Az édesapám most tárgyal a vezetőséggel, hogy előkészítsék az ehhez szükséges papírokat. Nehéz helyzetben vagyunk, mert kevés idő maradt így amíg nincs további fejlemény továbbra is a csapattal edzem de a döntésem végleges."

annak örülök, hogy rájött erre (mondjuk elég későn), bíztam abban, hogy Ancelotti jó hatással lesz rá és mutat valamit Kaká a régi énjéből, de itt már ő sem segíthet...
Kaká amúgy ma duplázott a Depor ellen és ezek után nyilatkozta ezt, remélhetőleg talál magának egy megfelelő csapatot, mert borzasztóan zsúfolt most a Real középpályája...
madridista
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.29. 19:03:09

murmark írta:A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto :( . tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.

Azért ez több mint egészséges önbizalom. Én nem érzem magunkat sokkal erősebbnek mint a Real, sőt!
Mondjuk sokan túlzásba esnek, ami a Madrid idei hatalmas erősítéséről beszélnek, de akkor is 50-50 %-ot adok a két csapatnak a bajnokságra és a kupára. A BL más tészta, egy Juve ugyanúgy ott lehet a végén, mint akármelyik nagy csapat, ez már többször bebizonyosodott. Bale-lel kérdés mennyit erősödnek, nem valószínű hogy le tudja hozni azt amit a LEGUTÓBBI szezonban a Spursnél, itt nem ő lesz a kiskirály. Ennek ellenére lehet, hogy meg fogja őrjíteni a védelmeket, de könnyen elképzelhető, hogy ez a játékstílus és ez a kötöttebb szerepkör visszaveti a teljesítményét, mert akkora szabadságot biztos nem fog kapni és nem fognak annyira alá játszani, mint Angliában. Mou Madridjában meg vagyok győzödve, hogy nagyon nagy erősítés lett volna és tényleg sz..rhattak volna az ellenfelek, de Carlo kijelentette, hogy egész más stílust kíván meghonosítani, amit eddig is észre lehetett venni. Kérdés, hogy ebbe hogyan fog illeszkedni.
A csatárkérdés viszont érdekes lesz. benzemának nincs érdemleges helyettese és egy hosszabb sérülés, formahanyatlás esetén nagy lehet a gáz, arról nem is beszélve, hogy egy csatárral egy 50-60 meccses szezont lehozni szinte lehetetlen, még akkor is, ha a kupában végig Morata lesz és egy-egy kisebb ellenfél ellen rotálja Ancelotti.
Persze tudom, most jön, hogy Cr meg Jesé stb. de előbbinek nagyon nem fekszik az a poszt, utóbbira meg még nem lehet igazán alapozni, a csatár nélküli játék pedig szép-szép, de nem közel sem biztos, hogy eredményes. Ha így vesszük, mi is dúskálunk a védőkben, hiszen ott van még Adriano, Busquets, Song, Bagnack is Puyol, Masch, Piqué, Bartra mellett.
Forca Barca!!!!
Deus
Boixos Nois

2013.08.29. 16:44:46

kedves murmark... azért ilyet kijelenteni elégé meredek, pár meccs után...
KépKép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.29. 16:06:17

murmark írta:A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto :( . tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.
Nem korai ez egy kicsit? A Realt, vagy éppen a Bayernt leírni elég nagy butaság. Főleg, hogy a csapatunk eléggé 2 arcú ebben a szezonban (eddig).
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
murmark
Barça C

2013.08.29. 15:56:07

A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto :( . tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.
Deus
Boixos Nois

2013.08.29. 14:51:29

djtrack írta:én olyat jót röhögtem rajta :D nagyon állat aki a feliratot csinálta.
http://www.youtube.com/watch?v=09qHsLO8HDQ#t=136" target="_blank
Nagyon is jól tudom, hogy ki készítette a videót :P
KépKép
Xavi001
Jugador d'estrella

2013.08.29. 14:37:27

djtrack írta:én olyat jót röhögtem rajta :D nagyon állat aki a feliratot csinálta.

Úristen, ez nagyon jó :D
Kép
djtrack
Capitá del Barça

2013.08.29. 14:14:46

én olyat jót röhögtem rajta :D nagyon állat aki a feliratot csinálta.
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.08.28. 19:26:17

Olvasva a híreket AVB megerősitette hogy Bale hamarosan Madridban lesz.Ennek tudható valószínűleg Lamela szerződtetése is, akit elég nagy tehetségnek tartanak. :| Annak ellenére hogy elveszítik a legjobb játékosukat az angolok, az érte kapott pénzből (is) majd később tovább tudnak épitkezni simán. :o Ha okosan épitkeznek, akkor jövőre velük is számolni kell majd. =D> Ahogy láttam a híreket özilről is, a németről még nem tettek le Moyesék sem. :?
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.28. 19:13:51

ZBarca írta:
Barcaman1993 írta: 1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
100% respect! Ehhez hihetetlen lélekerő kell, eljutni a MU-ban a 7-es mezig, aztán pedig önmagától visszaadni azt! Bárcsak Pedro is ilyen lenne! :roll:
Persze, nyilván nem volt semmi felsőbb nyomás :lol: ne legyünk már naívak :roll:
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.08.28. 19:12:28

Barcaman1993 írta: 1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
100% respect! Ehhez hihetetlen lélekerő kell, eljutni a MU-ban a 7-es mezig, aztán pedig önmagától visszaadni azt! Bárcsak Pedro is ilyen lenne! :roll:
Kép
Celtic
Barça B

2013.08.28. 19:10:54

h3x0r írta:
Celtic írta:Madridnak most jön az a korszaka, amikor a padon ülő cserejátékosok, akik a Real Madridban nevelődtek, beépülnek a csapatba és viszik tovább a Madridizmust. Ikert látom erre kapocsként, hogy tudassa velük, hogy milyen is az élőben.
Szerintem inkabb Ramost alkalmas erre a szerepre. Amikor Ronaldo es Casillas kozott volt egy kis nezetelteres (Casillas baratnoje beszolt valamit Ronaldonak, Iker pedig a csaj partjat fogta) vagy amikor Marcelo azt nyilatkozta, hogy Messit jobbnak tartja Ronaldonal, a portugal pedig megharagudott ra, leven hogy elotte baratok voltak, akkor is Ramos volt az aki kibekitette oket. Amikor uj jatekosok kerulnek a klubbhoz, akkor is a legtobbjuk elmondja, hogy Ramos milyen sokat segitett nekik a beilleszkedesben, vagy peldaul a napokban kerult fel facebookra egy kep amin a fiatalokkal van. Casillas nekem egy kicsit zarkozottabb szemelynek tunik (mar amennyire en ezt itthonrol meg tudom itelni).

JELENLEG Diego Lopez jobb formaban van mint amilyen Iker az utobbi 2 evben volt.
Szerintem Casillasnak, mint a csapat kapitanyanak ki kellene allnia a "nép" ele es elmondania, hogy az utobbi idoben egy kicsit belefasult a jatekba, koszoni mindenki tamogatasat, viszont jelenleg Lopez a csapat kapusa es megkeri a szurkolokat, hogy tamogassak Diegot es az egesz csapatot. O pedig kemenyebben fog dolgozni, hogy ismet lehetoseg kapjon es visszanyerje a formajat.
Egy ilyen nyilatkozattal tudna elhallgattatni a kritizalokat.
Meglehet, de ha jóltudom, Iker Real Madridban "született", Ramos pedig odaszegődött. Iker mégiscsak a Real saját gyereke.
Valóban az lenne az ideális, ha kiállna és elmondaná, hogy Jobb formában van Diego, de gondolj bele. Saját maga ellen beszéljen? Akkor inkább igazoljon el.
Valjuk be, hogy Iker nélkül is tovább fog élni a Madrid, mint ahogy Messi nélkül is Barca marad a Barca.
A világ túlélte már a nagyok eligazolását, és valjuk be, Iker jelenleg nincs benne a top 5 kapusában a világban és még Diego is elötte van.
h3x0r
Madridista

2013.08.28. 19:02:36

visca el barca írta:
Barcaman1993 írta:1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
és elvették tőle? :lol: ne nevettes már. akkor nálunk pedrókára h került rá? :lol:
7, 8, 9, 10, 11. Ezeket a mezeket a csapatok legjobb jatekosai szoktak viselni.
A 7-es mez a nagy csapatoknal hatalmas felelosseggel jar, mivel elotte tobb legenda is viselte: Best, Robson, Cantona, Beckham, Ronaldo, Owen. Es sok esetben az uj "tulajdonost" a regi nagyokkal hasonlitjak ossze. Van aki birja ezt a nyomast es meccsrol meccsre fejlodik, van aki nem birja es sorra rontsa el a helyzeteit, stb. Valencia az utobbi csoportba tartozik.
Persze az is elkepzelheto, hogy hoznak egy nagyobb nevet a csapatba, akinek a mezeit konnyebben eladjak 7-es szammal mint mondjuk 26-ossal (fogalmam sincs ki jatszik abba, csak mondtam egy szamot)
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.28. 19:00:58

André Villas-Boas: “A Tottenham el fogja fogadni a Bale-ért tett ajánlatot, és ő lesz a világ legdrágább játékosa. Az ügy már a végső stádiumban van, és hamarosan lezárul. A játékos álma, hogy a spanyoloknál játsszon, és a legjobb akar lenni. Ennek ellenére nem gondolom, hogy az volt a megfelelő viselkedés, amit tanúsított. A Tottenham fontolóra veszi a büntetés lehetőségét.”

Na, akkor ezekszerint a Spurs pár órán belül megcsinálja az évszázad bizniszét, egy szezonos emberért ennyit elkérni a pofám leszakad, az, hogy a megalomán meg egyből lecsap rá az gondolom senkit nem lep meg... (bár tudjuk, hogy már múlthét csütörtökön visszahozta az árát, mint mindenki más akit igazolnak :mrgreen: ) Cr, Bale, a hisztis Özil, a sértődött Casillas, fincsi kis öltözői mókákra van kilátás :D Azt hiszem mindenkinek egyértelmű miről fog szólni ez a szezon balettéknál :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.28. 18:57:28

visca el barca írta:
Barcaman1993 írta:1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
és elvették tőle? :lol: ne nevettes már. akkor nálunk pedrókára h került rá? :lol:
Nem elvették tőle, önként mondott le róla.

Ami nálunk történik, azt ne keverjük bele. Bojan 9, Alexis 9, Pedro 7... Vicc kategória.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.28. 18:47:35

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.28. 18:37:46

visca el barca írta:nekem csupán annyi a kérdésem, hogy antonio valencia miért adta vissza a 7-es mezt a muban :D

meg amugy most ronlado végülis hosszabbított?
1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
2. Nem hosszabbított.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.28. 18:26:43

nekem csupán annyi a kérdésem, hogy antonio valencia miért adta vissza a 7-es mezt a muban :D

meg amugy most ronlado végülis hosszabbított?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
h3x0r
Madridista

2013.08.28. 17:50:51

Celtic írta:Madridnak most jön az a korszaka, amikor a padon ülő cserejátékosok, akik a Real Madridban nevelődtek, beépülnek a csapatba és viszik tovább a Madridizmust. Ikert látom erre kapocsként, hogy tudassa velük, hogy milyen is az élőben.
Szerintem inkabb Ramost alkalmas erre a szerepre. Amikor Ronaldo es Casillas kozott volt egy kis nezetelteres (Casillas baratnoje beszolt valamit Ronaldonak, Iker pedig a csaj partjat fogta) vagy amikor Marcelo azt nyilatkozta, hogy Messit jobbnak tartja Ronaldonal, a portugal pedig megharagudott ra, leven hogy elotte baratok voltak, akkor is Ramos volt az aki kibekitette oket. Amikor uj jatekosok kerulnek a klubbhoz, akkor is a legtobbjuk elmondja, hogy Ramos milyen sokat segitett nekik a beilleszkedesben, vagy peldaul a napokban kerult fel facebookra egy kep amin a fiatalokkal van. Casillas nekem egy kicsit zarkozottabb szemelynek tunik (mar amennyire en ezt itthonrol meg tudom itelni).

JELENLEG Diego Lopez jobb formaban van mint amilyen Iker az utobbi 2 evben volt.
Szerintem Casillasnak, mint a csapat kapitanyanak ki kellene allnia a "nép" ele es elmondania, hogy az utobbi idoben egy kicsit belefasult a jatekba, koszoni mindenki tamogatasat, viszont jelenleg Lopez a csapat kapusa es megkeri a szurkolokat, hogy tamogassak Diegot es az egesz csapatot. O pedig kemenyebben fog dolgozni, hogy ismet lehetoseg kapjon es visszanyerje a formajat.
Egy ilyen nyilatkozattal tudna elhallgattatni a kritizalokat.
Kép
Válasz küldése