Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.29. 19:03:09

murmark írta:A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto :( . tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.

Azért ez több mint egészséges önbizalom. Én nem érzem magunkat sokkal erősebbnek mint a Real, sőt!
Mondjuk sokan túlzásba esnek, ami a Madrid idei hatalmas erősítéséről beszélnek, de akkor is 50-50 %-ot adok a két csapatnak a bajnokságra és a kupára. A BL más tészta, egy Juve ugyanúgy ott lehet a végén, mint akármelyik nagy csapat, ez már többször bebizonyosodott. Bale-lel kérdés mennyit erősödnek, nem valószínű hogy le tudja hozni azt amit a LEGUTÓBBI szezonban a Spursnél, itt nem ő lesz a kiskirály. Ennek ellenére lehet, hogy meg fogja őrjíteni a védelmeket, de könnyen elképzelhető, hogy ez a játékstílus és ez a kötöttebb szerepkör visszaveti a teljesítményét, mert akkora szabadságot biztos nem fog kapni és nem fognak annyira alá játszani, mint Angliában. Mou Madridjában meg vagyok győzödve, hogy nagyon nagy erősítés lett volna és tényleg sz..rhattak volna az ellenfelek, de Carlo kijelentette, hogy egész más stílust kíván meghonosítani, amit eddig is észre lehetett venni. Kérdés, hogy ebbe hogyan fog illeszkedni.
A csatárkérdés viszont érdekes lesz. benzemának nincs érdemleges helyettese és egy hosszabb sérülés, formahanyatlás esetén nagy lehet a gáz, arról nem is beszélve, hogy egy csatárral egy 50-60 meccses szezont lehozni szinte lehetetlen, még akkor is, ha a kupában végig Morata lesz és egy-egy kisebb ellenfél ellen rotálja Ancelotti.
Persze tudom, most jön, hogy Cr meg Jesé stb. de előbbinek nagyon nem fekszik az a poszt, utóbbira meg még nem lehet igazán alapozni, a csatár nélküli játék pedig szép-szép, de nem közel sem biztos, hogy eredményes. Ha így vesszük, mi is dúskálunk a védőkben, hiszen ott van még Adriano, Busquets, Song, Bagnack is Puyol, Masch, Piqué, Bartra mellett.
Forca Barca!!!!
Deus
Boixos Nois

2013.08.29. 16:44:46

kedves murmark... azért ilyet kijelenteni elégé meredek, pár meccs után...
KépKép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.29. 16:06:17

murmark írta:A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto :( . tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.
Nem korai ez egy kicsit? A Realt, vagy éppen a Bayernt leírni elég nagy butaság. Főleg, hogy a csapatunk eléggé 2 arcú ebben a szezonban (eddig).
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
murmark
Barça C

2013.08.29. 15:56:07

A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto :( . tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.
Deus
Boixos Nois

2013.08.29. 14:51:29

djtrack írta:én olyat jót röhögtem rajta :D nagyon állat aki a feliratot csinálta.
http://www.youtube.com/watch?v=09qHsLO8HDQ#t=136" target="_blank
Nagyon is jól tudom, hogy ki készítette a videót :P
KépKép
Xavi001
Jugador d'estrella

2013.08.29. 14:37:27

djtrack írta:én olyat jót röhögtem rajta :D nagyon állat aki a feliratot csinálta.

Úristen, ez nagyon jó :D
Kép
djtrack
Capitá del Barça

2013.08.29. 14:14:46

én olyat jót röhögtem rajta :D nagyon állat aki a feliratot csinálta.
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.08.28. 19:26:17

Olvasva a híreket AVB megerősitette hogy Bale hamarosan Madridban lesz.Ennek tudható valószínűleg Lamela szerződtetése is, akit elég nagy tehetségnek tartanak. :| Annak ellenére hogy elveszítik a legjobb játékosukat az angolok, az érte kapott pénzből (is) majd később tovább tudnak épitkezni simán. :o Ha okosan épitkeznek, akkor jövőre velük is számolni kell majd. =D> Ahogy láttam a híreket özilről is, a németről még nem tettek le Moyesék sem. :?
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.28. 19:13:51

ZBarca írta:
Barcaman1993 írta: 1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
100% respect! Ehhez hihetetlen lélekerő kell, eljutni a MU-ban a 7-es mezig, aztán pedig önmagától visszaadni azt! Bárcsak Pedro is ilyen lenne! :roll:
Persze, nyilván nem volt semmi felsőbb nyomás :lol: ne legyünk már naívak :roll:
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.08.28. 19:12:28

Barcaman1993 írta: 1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
100% respect! Ehhez hihetetlen lélekerő kell, eljutni a MU-ban a 7-es mezig, aztán pedig önmagától visszaadni azt! Bárcsak Pedro is ilyen lenne! :roll:
Kép
Celtic
Barça B

2013.08.28. 19:10:54

h3x0r írta:
Celtic írta:Madridnak most jön az a korszaka, amikor a padon ülő cserejátékosok, akik a Real Madridban nevelődtek, beépülnek a csapatba és viszik tovább a Madridizmust. Ikert látom erre kapocsként, hogy tudassa velük, hogy milyen is az élőben.
Szerintem inkabb Ramost alkalmas erre a szerepre. Amikor Ronaldo es Casillas kozott volt egy kis nezetelteres (Casillas baratnoje beszolt valamit Ronaldonak, Iker pedig a csaj partjat fogta) vagy amikor Marcelo azt nyilatkozta, hogy Messit jobbnak tartja Ronaldonal, a portugal pedig megharagudott ra, leven hogy elotte baratok voltak, akkor is Ramos volt az aki kibekitette oket. Amikor uj jatekosok kerulnek a klubbhoz, akkor is a legtobbjuk elmondja, hogy Ramos milyen sokat segitett nekik a beilleszkedesben, vagy peldaul a napokban kerult fel facebookra egy kep amin a fiatalokkal van. Casillas nekem egy kicsit zarkozottabb szemelynek tunik (mar amennyire en ezt itthonrol meg tudom itelni).

JELENLEG Diego Lopez jobb formaban van mint amilyen Iker az utobbi 2 evben volt.
Szerintem Casillasnak, mint a csapat kapitanyanak ki kellene allnia a "nép" ele es elmondania, hogy az utobbi idoben egy kicsit belefasult a jatekba, koszoni mindenki tamogatasat, viszont jelenleg Lopez a csapat kapusa es megkeri a szurkolokat, hogy tamogassak Diegot es az egesz csapatot. O pedig kemenyebben fog dolgozni, hogy ismet lehetoseg kapjon es visszanyerje a formajat.
Egy ilyen nyilatkozattal tudna elhallgattatni a kritizalokat.
Meglehet, de ha jóltudom, Iker Real Madridban "született", Ramos pedig odaszegődött. Iker mégiscsak a Real saját gyereke.
Valóban az lenne az ideális, ha kiállna és elmondaná, hogy Jobb formában van Diego, de gondolj bele. Saját maga ellen beszéljen? Akkor inkább igazoljon el.
Valjuk be, hogy Iker nélkül is tovább fog élni a Madrid, mint ahogy Messi nélkül is Barca marad a Barca.
A világ túlélte már a nagyok eligazolását, és valjuk be, Iker jelenleg nincs benne a top 5 kapusában a világban és még Diego is elötte van.
h3x0r
Madridista

2013.08.28. 19:02:36

visca el barca írta:
Barcaman1993 írta:1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
és elvették tőle? :lol: ne nevettes már. akkor nálunk pedrókára h került rá? :lol:
7, 8, 9, 10, 11. Ezeket a mezeket a csapatok legjobb jatekosai szoktak viselni.
A 7-es mez a nagy csapatoknal hatalmas felelosseggel jar, mivel elotte tobb legenda is viselte: Best, Robson, Cantona, Beckham, Ronaldo, Owen. Es sok esetben az uj "tulajdonost" a regi nagyokkal hasonlitjak ossze. Van aki birja ezt a nyomast es meccsrol meccsre fejlodik, van aki nem birja es sorra rontsa el a helyzeteit, stb. Valencia az utobbi csoportba tartozik.
Persze az is elkepzelheto, hogy hoznak egy nagyobb nevet a csapatba, akinek a mezeit konnyebben eladjak 7-es szammal mint mondjuk 26-ossal (fogalmam sincs ki jatszik abba, csak mondtam egy szamot)
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.28. 19:00:58

André Villas-Boas: “A Tottenham el fogja fogadni a Bale-ért tett ajánlatot, és ő lesz a világ legdrágább játékosa. Az ügy már a végső stádiumban van, és hamarosan lezárul. A játékos álma, hogy a spanyoloknál játsszon, és a legjobb akar lenni. Ennek ellenére nem gondolom, hogy az volt a megfelelő viselkedés, amit tanúsított. A Tottenham fontolóra veszi a büntetés lehetőségét.”

Na, akkor ezekszerint a Spurs pár órán belül megcsinálja az évszázad bizniszét, egy szezonos emberért ennyit elkérni a pofám leszakad, az, hogy a megalomán meg egyből lecsap rá az gondolom senkit nem lep meg... (bár tudjuk, hogy már múlthét csütörtökön visszahozta az árát, mint mindenki más akit igazolnak :mrgreen: ) Cr, Bale, a hisztis Özil, a sértődött Casillas, fincsi kis öltözői mókákra van kilátás :D Azt hiszem mindenkinek egyértelmű miről fog szólni ez a szezon balettéknál :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.28. 18:57:28

visca el barca írta:
Barcaman1993 írta:1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
és elvették tőle? :lol: ne nevettes már. akkor nálunk pedrókára h került rá? :lol:
Nem elvették tőle, önként mondott le róla.

Ami nálunk történik, azt ne keverjük bele. Bojan 9, Alexis 9, Pedro 7... Vicc kategória.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.28. 18:47:35

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.28. 18:37:46

visca el barca írta:nekem csupán annyi a kérdésem, hogy antonio valencia miért adta vissza a 7-es mezt a muban :D

meg amugy most ronlado végülis hosszabbított?
1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
2. Nem hosszabbított.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.28. 18:26:43

nekem csupán annyi a kérdésem, hogy antonio valencia miért adta vissza a 7-es mezt a muban :D

meg amugy most ronlado végülis hosszabbított?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
h3x0r
Madridista

2013.08.28. 17:50:51

Celtic írta:Madridnak most jön az a korszaka, amikor a padon ülő cserejátékosok, akik a Real Madridban nevelődtek, beépülnek a csapatba és viszik tovább a Madridizmust. Ikert látom erre kapocsként, hogy tudassa velük, hogy milyen is az élőben.
Szerintem inkabb Ramost alkalmas erre a szerepre. Amikor Ronaldo es Casillas kozott volt egy kis nezetelteres (Casillas baratnoje beszolt valamit Ronaldonak, Iker pedig a csaj partjat fogta) vagy amikor Marcelo azt nyilatkozta, hogy Messit jobbnak tartja Ronaldonal, a portugal pedig megharagudott ra, leven hogy elotte baratok voltak, akkor is Ramos volt az aki kibekitette oket. Amikor uj jatekosok kerulnek a klubbhoz, akkor is a legtobbjuk elmondja, hogy Ramos milyen sokat segitett nekik a beilleszkedesben, vagy peldaul a napokban kerult fel facebookra egy kep amin a fiatalokkal van. Casillas nekem egy kicsit zarkozottabb szemelynek tunik (mar amennyire en ezt itthonrol meg tudom itelni).

JELENLEG Diego Lopez jobb formaban van mint amilyen Iker az utobbi 2 evben volt.
Szerintem Casillasnak, mint a csapat kapitanyanak ki kellene allnia a "nép" ele es elmondania, hogy az utobbi idoben egy kicsit belefasult a jatekba, koszoni mindenki tamogatasat, viszont jelenleg Lopez a csapat kapusa es megkeri a szurkolokat, hogy tamogassak Diegot es az egesz csapatot. O pedig kemenyebben fog dolgozni, hogy ismet lehetoseg kapjon es visszanyerje a formajat.
Egy ilyen nyilatkozattal tudna elhallgattatni a kritizalokat.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.08.28. 11:14:05

meg tudom érteni Ferninho és a többi, casillas mostani helyzetével egyetértő madridszurkoló szempontjait is, ennek ellenére sem tartom túl korrekt eljárásnak azt, ami most a gyerekkel szemben folyik. egyértelmű, h az egész az edző részéről az erősebb kutya szekszuális életével kapcsolatos keménykedéssel kezdődött, ami mondjuk murinnyót ismerve, nem biztos, h helyes taktika volt, pláne, h jóformán az egész csapattal összepattant és le is koccolt a legvégén, ugye.
a sérülés persze már más szitu, meg kell gyógyulni, vissza is kell lendülni a régebbi formába, de hogy mindezektől függetlenül már pengetik az eladásról szóló dolgokat, az nekem erős.
nem lehet pikk-pakk ennyire leírni egy ilyen jellegű gyereket, mint casillas.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Celtic
Barça B

2013.08.28. 10:04:13

Szerintem Diego Lopez nem véd rosszabbul mint Iker az utolsó védéseinél, sőt. Iker gyengus volt a végén. Szerintem az edző látja ezt, hogy melyik kapus jobb a Madridnak. Viszont ha Iker nem véd többet vagy eligazol, akkor a Real Madridban nem lesz több olyan játékos, akit tényleg Madridi játékosnak vélnék, Tudatos, régi Madridi játékosnak.
Madridnak most jön az a korszaka, amikor a padon ülő cserejátékosok, akik a Real Madridban nevelődtek, beépülnek a csapatba és viszik tovább a Madridizmust. Ikert látom erre kapocsként, hogy tudassa velük, hogy milyen is az élőben. Viszont nélküle szedett-vedett Madrid lesz, olyan akit mindig a jelenlegi jó külföldi labdarúgók töltenek fel. Akik között nem lehet megmondani, hogy melyiknek számít a pénz és a csillogás, és melyiknek a futball iránti szeretet. Ilyen téren, mi sokkal előrébb járunk a Madridnál.
zsoltfree
Capitá del Barça

2013.08.28. 09:37:53

Sziasztok!

Én lehet, hogy le vagyok maradva, de mi történt a Casillassal?

Azt tudom, hogy a Mourinho mellőzte valamiért (kezdetben sérülés), aztán most pedig padon ül?

Mourinho alatt megutáltam nagyon a Madridot úgy ahogy van, és a Casillas is kiverte a biztit néhány vak nyilatkozatával, de ő az akit a legnagyobb Madridistának tartok ma. (Amíg ott játszott Raúl még talán akkor is) Nagyon sok meccset nyert meg nekik. A Madrid utolsó 3 bajnoki trófeájában nagyon nagy szerepe volt, különösen a 2007-es és a 2008-asban. Nem érdemli meg hogy padozzon, és én nem tudom elképzelni, hogy hirtelen ennyire leromlott volna a tudása. Nagyon idegen a szemnek amikor azt látom, hogy ül a padon. Őt pedig bármelyik csapat szívesen látná, és kb bárhol kezdő lenne....
mess2009
Director del Fútbol

2013.08.28. 09:04:16

most, hogy nem veszünk védőt lassan le lehet állni a védelmünk csépelésével.... sőt: azt mondom, hogy akár az előszezon és a két Liga meccs alapján is semmivel nem gyengébb a védelmünk mint a többi csapatrész. na nem arról van szó, hogy a gyenge pontjai eltüntek volna, egyszerűen az a helyzet, hogy ez van ezt kell szeretni, nem ábrándozhatunk azon, hogy a pontrúgásoknál nem leszünk veszélyben, hogy Alba nem fogja nyugodt közönnyel szemlélni, hogy a szélsője számtalanszor bead az alapvonal közeléből, hogy Alves nem középről szemléli amint az ő helyén etetik Piquét, hogy Masch. nem fog "nem elérni" egy-egy beívelést....stb. a helyzetünk kulcsa a (tudom már unalomig ismétlem) hatékonyabb, direktebb és gyorsabb játék. az, hogy Alexis elégedjen meg annyi csellel amennyi éppen szükséges ahhoz, hogy lőjön, vagy passzoljon(beadjon), Iniesta újra vállaljon több áttörést és kiugratást, Pedró találja meg a helyét végre és rúgja a gólokat, a Fabre-Neymar-Messi hármas pedig "csak " focizzon, amit ők tudnak az több mint elég kell hogy legyen.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.08.28. 08:09:25

culinho írta:Ferninho nem értek veled egyet. Mindenkinek van formaingadozása, ez természetes. Meglehet jogos volt télen leültetni 1-2 meccsre, de nem egy fél szezonra és azt meg végképp, hogy ilyeneket nyilatkozzon Mou róla.
Elején leültette 1-2 meccsre, majd aztán mikor visszarakta lesérül hónapokra. Ezek alatt a hónapokban Diego Lopez olyan szintet hozott, amit Casillas abban az évben még csak megközelíteni sem tudott.
Sokat elmond, h a nagy Casillas fanok is elismerik, DL-nek kell most védenie, amíg így véd. Elsők a csapat érdekei, erre szokták azt mondani.

(Persze kérdés, ha DL nem ilyen szinten véd akkor sem játszik-e Casillas Mounál, de ezt már nem tudjuk meg...)
culinho
Capitá del Barça

2013.08.28. 08:00:30

Ferninho nem értek veled egyet. Mindenkinek van formaingadozása, ez természetes. Meglehet jogos volt télen leültetni 1-2 meccsre, de nem egy fél szezonra és azt meg végképp, hogy ilyeneket nyilatkozzon Mou róla. Ez egyértelmű bosszú, ami a portugál kicsinyességét mutatja. A csapat kapitányát - aki messze a legtöbbet tette a Realért a keretben lévő játékosok közül - nem lehet így megalázni, ez az edzőt, a vezetést minősíti. Ha [auto_cenzúra] formában van, akkor vissza kell téríteni az helyes útra, de ennek nem ez a módja.

Anno nagyon sajnáltam Rault is, az ikonokat jobban meg kéne becsülni, mert nem jó üzenet ez a többi focistának sem. És nem arra akarok kilyukadni, hogy bezzeg nálunk, mert Adibal esete szintén felháborító. Viszont ne akard megmagyarázni azt, amit nem lehet. Vagy tegyék vissza, vagy adják el, de ezt ne.
ferninho
Madridista

2013.08.28. 00:55:59

Boixos írta: nem értem, h hogyan eshetett ki ennyire a pikszisből. x évig meccsek tömkelegét köszönhették neki, most meg ott tart, h lassan lapátra kerül, mindezt fiatal emberként... lehet, h levizelte perez kocsiját? hirtelen más nem jut az eszembe, h mitől lett feketeseggű... mert hogy nem a rossz formája miatt túrta ki egy tök középszerű kapus, az tuti.
láttad te Diego Lopez előző fél szezonját? én igen és én még ennyi bravúrt, amit folyamatosan lehozott még nem láttam... szóval az előélete alapján rá lehet mondani Lopezre, hogy tök középszerű, de egy ilyen félszezon után ez szimplán nevetséges.

és de, a rossz formája miatt, Mourinhonak Iker padoztatása jó döntés volt, már ráfért, nem azt nyújtotta már hosszabb ideje közel sem, mint előtte.
Talán 1-2 meccsen védett Adán, aztán ha jól emlékszem kiállították és jött is vissza Iker és maradt is volna végig a kapuban... csak aztán jött a sérülés és így érdekesebben alakult a dolog...
Casillasnak a szezon végén meg már semmi keresnivalója nem volt a pályán, ez jó döntés volt Mourinhotól, max a Kupa döntő utáni 2 bajnokin védhetett volna, az jót tett volna Ikernek.

nekem abszolút kedvenc focistám Casillas 2002 óta (és Ronaldo is ekkortól), tényleg imádom Ikert, de jelenleg semmi keresnivalója a kezdőben.

de a madridom.hu-n istimester jól leírta ezt az egészet, ha valakit érdekel elolvashatja,főleg az utolsó 2 bekezdést ajánlanám, de tényleg érdemes végigolvasni.:
http://madridom.hu/forum/viewtopic.php? ... 809#p79809" target="_blank
madridista
Válasz küldése