2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tavaly elott Modric tavozni szeretett volna a Chelseabe, mivel nem jutottak be a BL-be. levy nem engedte el, viszont megigerte neki, hogy kovetkezo evben elengedi. Levy nem tartotta be a szavat, Modric pedig tiltakozas keppen nem ment edzesekre, nem utazott el az amerikai turara, stb. Vegul az atigazolasi szezon utolso heteben irt ala hozzank.Chino írta:Amúgy magától, Bale-től voltak egyáltalán nyilatkozatok, hogy márpedig mindenképp el akar igazolni vagy hasonlók? Ezt tényleg komoly kérdésnek szántam, mivel 2 hónapja megy a huza-vona és a walesi-től nem nagyon hallottam hasonlót (ennek ellenére könnyen lehet). Olyanra emlékszem, hogy nem akar balhésan távozni, viszont mindenki azt hangoztatja, hogy márpedig gyerekkora óta a Realban akar focizni.
Igen, én is hasonló véleményen vagyok, de ti is folyamatosan ezzel jöttetek Neymarral kapcsolatban . A Santosban ő volt a kiskirály, bármit megtehetett stb.h3x0r írta: Elofordulhat, hogy szintet lep es meg jobb jatekos valik belole, viszont bele is bukhat a spanyol kalandba. Egy ev mulva okosabbak leszunk
Miert nem varunk tole 20+ golos szezontChino írta:Egyelőre nem tudni mennyi pluszt jelent majd Bale a Realban. Teljesen más stílusban fociott Angliában, de ez nem jelenti azt, hogy ehhez teljesen fogalmatlan lenne. Azt viszont nem értem, hogy miért várnak odaát 20+ gólos szezont tőle. Ezt én elég valószínűtlennek tartom. A góljai jó részét -+ahogy előttem is írták- pontrúgásból, távoli lövésekből szerezte, amire itt annyi lehetősége nem lesz, ráadásul inkább középen vagy bal oldalon érezte jól magát. Egy Cr-Benzema-Bale szerkezetben, főleg, hogy ott van még Isco nem tudom mennyire lesz kivitelezhető, ráadásul nem játszik majd mindenki alá.
Levy megmondta, hogy világrekord összeg alatt rohadtul nem fogja elengedni, Perez pedig amennyire megalomán ez még szerintem direkt tetszik is neki, én kicsit sem bánnám ha menne Bale, nem látok abban a gyerekben semmi olyat, amit ne tudna a világon rajta kívül legalább 10-12 játékos hozni, direkt megnéztem Bale tavalyi összes gólját, a góljai legalább 70%a abból áll, hogy megküldi 30-35-ről oszt vagy bemegy, vagy nem. Összjátékban úgy láttam, hogy nem éri el az új madridi középpálya szintjét (Isco, Modric, Özil sem az a falábú fajta..), arról nem is beszélve, hogy ha ne adj isten úgy ereszt el egy meccsen 2 lövést 40ről, hogy CR a túloldalt 2emberrel a nyakán is vergődik, hogy neki passzoljon, akkor a portugált szívinfarktussal viszik majd le a pályáról ......h3x0r írta:86 + 7 millio eurorol volt szo. Persze minden ujsag naponta haromszor valtoztatja a velemenyet. A spanyolok 86 + 7-et irnak, az angolok 101 milliot (mindketto euroban), arrol is volt szo, hogy 80 millio egyben vagy 100 millio 5 reszletben. Egyelore mindenki azt hiszi el, amelyik neki jobban tetszik, aztan majd kesobb meglatjuk, hogy pontosan mennyibe is kerult.Mezner2 írta:Hihetetlen, hogy Levy, hogy palira vette balettosékat ha igazak a 86 + 7 millió fontos pletykák....
86 + 7 millio eurorol volt szo. Persze minden ujsag naponta haromszor valtoztatja a velemenyet. A spanyolok 86 + 7-et irnak, az angolok 101 milliot (mindketto euroban), arrol is volt szo, hogy 80 millio egyben vagy 100 millio 5 reszletben. Egyelore mindenki azt hiszi el, amelyik neki jobban tetszik, aztan majd kesobb meglatjuk, hogy pontosan mennyibe is kerult.Mezner2 írta:Hihetetlen, hogy Levy, hogy palira vette balettosékat ha igazak a 86 + 7 millió fontos pletykák....
Gareth Tello sztem arra értette, hogy nem szeretné megalázni a Real hármasát rögtön az első Classicón...Chino írta:Neymar-Messi-AlexisGareth Tello írta: Bale-Isco-CR... Nem annyira várom az első Clásicót.
elméletileg Szeptember 2 a határidő, mert elseje hétvégére esik.Sanama írta: Persze, már 2 hete hivatalos volt az egész, de még mindig semmiHatalmasat röhögnék ha nem sikerülne lerendezni holnap éjfélig
Persze, már 2 hete hivatalos volt az egész, de még mindig semmiferninho írta:nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.Castiel írta:Kicsit lemaradtam a dolgokról, Bale a Madridba igazolt?
a Spurs tologatja, hogy letudják rendezni az igazolásokat....
de hogy minek?... max annyit tudnak vele elérni, hogy még nem tudnak mutogatni pl most az Ajaxnál, hogy van ott még pénz, adjatok még... de mindenki tudja, hogy Bale a Realba igazol, szóval....
most ugye Eriksenre kell várni...
Gareth Tello írta: Bale-Isco-CR... Nem annyira várom az első Clásicót.
Nyugi, ferni(nhoferninho írta:nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.
a Spurs tologatja, hogy letudják rendezni az igazolásokat....
de hogy minek?... max annyit tudnak vele elérni, hogy még nem tudnak mutogatni pl most az Ajaxnál, hogy van ott még pénz, adjatok még... de mindenki tudja, hogy Bale a Realba igazol, szóval....
most ugye Eriksenre kell várni...
nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.Castiel írta:Kicsit lemaradtam a dolgokról, Bale a Madridba igazolt?
Gratulálok a sportigazgatónknak. Teljesen fölösleges nyilatkozat volt, nem értem az ilyeneknek mi értelme van.h3x0r írta:madridom.hu írta:A tegnapi FIFA gálán a Barcelona sportigazgatója, Zubizarreta burkoltan bírálta Cristianot: “Az mi játékosaink legalább kifogás nélkül megjelennek a hivatalos eseményeken”. Ezt követően Michael Platini, az UEFA elnöke védte meg a portugált: “Tudjuk, hogy azért nincs itt, mert a kötelezettségeinek tesz eleget La Corunában. Azt beszélik nem jött el, mert tudta, hogy nem nyer de ez nem igaz.”
madridom.hu írta:A tegnapi FIFA gálán a Barcelona sportigazgatója, Zubizarreta burkoltan bírálta Cristianot: “Az mi játékosaink legalább kifogás nélkül megjelennek a hivatalos eseményeken”. Ezt követően Michael Platini, az UEFA elnöke védte meg a portugált: “Tudjuk, hogy azért nincs itt, mert a kötelezettségeinek tesz eleget La Corunában. Azt beszélik nem jött el, mert tudta, hogy nem nyer de ez nem igaz.”
madridom.hu írta:“Nekem nincs problémám egy ekkora árral, amíg a klub meg tudja fizetni. Senki egy szót sem szólt volna, ha a Madrid három játékost vesz 30 millióért fejenként. Hogy Bale megér-e 100 milliót, az teljesen más téma” – nyilatkozta Platini
madridom.hu írta:Michael Platini, az UEFA elnöke: “Milyen különbség lenne 90 millió vagy 30 millió elköltése között egy játékosra? Semmilyen, nincs ezzel semmi probléma. Minden korszakban voltak rekordátigazolások, Maradona, Ronaldo, Zidane, Cristiano… Csak arról beszélnek, hogy mennyi pénzről van szó de a legfontosabb az, hogy a csapat meg tudja magának engedni ezt. Ha megteheti, akkor semmi gond. Sokkal jobban aggaszt az, hogy manapság a játékosok vállalatok tulajdonai és pár hónap után eligazolnak, nem tartják tiszteletben az élő szerződésüket.”
murmark írta:A real egy nagyon nagy múltú csapat. A barca is de minden barca szurkoló kimondhatja hogy a realnak nagyobb múltja van. De jelenleg a barcelóna jelelenlegi keretét tekintve a real 'mit is' ? nem ér.Az alábbi kezdő ellen egy nagy nulla : Valdes , danial alves , mashcerano , pique , alba , xavi , iniesta , sergio b. vagy fabregas , neymar vagy pedro , messi , sanchez... a real nem lehet idén bajnok a neymar igazolással mi lettünk tán a bayernél is jobb világ legjobb csapata. jobbulást tilto. tata martino neked meg gratula a barca edzőségéhez nem sok edző kezdio a barcanal a karrierjét.