Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.02. 17:42:10

szerintem hiányozhat majd még nekik, hogy ha isco nem lesz formában, ne adj isten kidől.

egyébként 50 milla az 50 milla, annyiért egyszerűen el kell adják.
jövőre meg tuti beleforgatják pogbába, vidalba vagy gundoganba.
jenooo
Madridista

2013.09.02. 17:26:08

bence-barca írta:
lui1698 írta:Özil-ért tényleg kitett 50-et az Arsenal?
Én nem hiszem el, komolyan ha a Real kirakott volna ezen a nyáron az út szélére egy zsák rohadt hagymát, jött volna egy sejk és 100 misiért elvitte volna tőlük.
Egyelőre még csak az ágyús szurkolóknál hivatalos, amúgy meg még nem. Az az igzaság, írják, h nagyon közel, de az Arsenalnál már olvastul ezt párszor idén és láttuk milyen sokan jöttek eddig. :mrgreen:
Mondjuk már a Bild, Transfermarkt, BBC, AS, Marca is egyöntetűen állítja, hogy már át is esett az orvosi vizsgálatokon és csak a hivatalos bejelentés van hátra.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.02. 17:15:30

lui1698 írta:Özil-ért tényleg kitett 50-et az Arsenal?
Én nem hiszem el, komolyan ha a Real kirakott volna ezen a nyáron az út szélére egy zsák rohadt hagymát, jött volna egy sejk és 100 misiért elvitte volna tőlük.
Egyelőre még csak az ágyús szurkolóknál hivatalos, amúgy meg még nem. Az az igzaság, írják, h nagyon közel, de az Arsenalnál már olvastul ezt párszor idén és láttuk milyen sokan jöttek eddig. :mrgreen:
lui1698
Llegenda del Barça

2013.09.02. 16:51:41

Özil-ért tényleg kitett 50-et az Arsenal?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.02. 16:35:50

Nem néztem utána a sajtótájékoztatónak, de ugye beszélt a 10.-ről? :D 10 éve nem mennek máshogy neki a szezonnak. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.09.02. 16:31:06

Olvasom, hogy tudatos, és átgondolt igazolásokat hajtott végre a madrid. Nos: Arbeloa helyére vettek egy Carvajalt, aki jeleneleg a mi második számú jobbhátvédünk mögött van a korosztályos rangsorban. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy Arbeloa egy szerencsétlen...nem tudom, ez mennyire átgondolt igazolás. Hozhattak volna mondjuk éppenséggel egy olyan bekket, aki egyértelműen jobb, mint a spanyol. Az átgondolt, és okos lépés lett volna. Ez így nem.
Isco: Tehetséges srác, mindene megvan ahhoz, hogy klasszis legyen...de még nem az. Garancia sincs arra, hogy pl. jobb lesz, mint az agyonszídott Özil.
Illaramendi ennyiért egy vicc, minden csak nem átgondolt, és okos lépés.
Bale: Le sem írom huszadszor...egy közepesnél jobb játékos egyetlen jó szezonnal a háta mögött...ez is átgondolt és tudatos lépés...na ja.
Szóval...nem tudom, de nekem ez a madridi nyár nem tűnik annyira sikertörténetnek...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Capon
Llegenda del Barça

2013.09.02. 16:25:22

Pl mi? :D egy számunka érdekes részt mondj :wink:

Bél:
Továbbra is az az érzésem (ami persze semmit sem jelent), hogy Bél a Mou féle taktikához lett kitalálva, Ancelotti játékához meg az eddig igazolt játékosok által képviselt vonulathoz/játékhoz nem tudom mennyire fog passzolni.
Persze a gyorsaság soha nem hátrány és magas, jókötésű játékos jól kilehet használni majd a fejjátékát is. Persze annyi területe nem lesz szaladgálni mikor 11 emberrel védekező csapatok ellen kell játszania a bajnokságban.
Mondjuk őt nem is a bajnokság megnyerése céljából vették meg ennyi pénzért, hanem hogy a BL-ben végre meglegyen a várva várt siker.
Semmi konfliktus nem lesz közte és Cunci közt szerintem, mert már olvasta erről is.
Az pedig egyenesen igazságtalanság, hogy ennyi féle képpen lehet becézgetni :mrgreen: Bél, majomképű, lóképű... másnak jó ha egyet kitalálunk :)

:shock: meg mit akar kezdeni Angliában az Arsenallal? Ott is futni kell, talán még többet is mit spanyolba, a félidőben lélegeztetőgéppel kell majd levinni szerencsétlent.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
jenooo
Madridista

2013.09.02. 16:17:34

Sokan Zidanet meg sem említették, pedig szerintem Ancellotti segítőjeként ő is nyerőember lehet bőven! Remélem 4-5 év múlva már első számú vezetőedzőként is láthatjuk. :) Néhány évvel ezelőtt valóban koncepció nélkül igazolt a Madrid, egymás után jöttek az aranylabdások előre, miközben a védelem egy sima középcsapat hátsó tengelyével volt egyenértékű (kivétel Robi Carlos). Ezt követően erős minőségromlás következett, viszont Mou (és még Pellegrini) idején elindult valami fejlődés, egyedül a középpálya volt súlytalan. Idén ez is kellőképpen meg lett erősítve és végre Modric is alapemberré vált, úgyhogy van ok a bizakodásra a fehér oldalon. Bale valóban túlzás volt, de ha Özil valóban 50-ért távozik, akkor összességében nem volt vészes ez a nyár. Elöl a Barca is nagyon rendben van, de a középpályán lehetnek gondok főleg, ha Fabregas 1-2 hónapra lesérül, mert nem hiszem, hogy Xavi 40-45 meccsnél többet tudna már magas szinten tolni. A védelem szintén nagy kérdés, Puyol az egyetlen Iniesta mellett, akit kifejezetten kedvelek és minden jót kívánok neki, de ez a szezon számára a legrosszabbul kezdődött. Masch elég sérülékeny, és szerintem Piqué csak akkor tud klasszis teljesítményt hozni, ha van mellette egy vezér a védelemben, aki ugye nem nagy meglepetésre Puyol lenne. (Meg talán az eb idején Ramos próbálta ezt a szerepet betölteni úgy, ahogy). Egyszer olvastam, hogy valaki egy vezért várna a védelembe, ez viszont nem jön csak úgy magától. Egyedül T.S. vagy talán Vidic lehetett volna talán az, aki az ideigazolásával a védelem fő embere lehetett volna, de általános esetben ezt a szerepet hosszú évek kemény munkájával vívják ki a játékosok maguknak. Talán Piqué is az lesz majd 4-5 év múlva. A Valencia meccs nagyon jó példája volt a leírtaknak, elöl minden rendben, ha Messi és Neymar beindul, akkor potyognak a gólok, viszont a védelemben mindig benne lesz a rövidzárlat, ami most ugyan nem járt pontvesztéssel, de egy BL egyenes kieséses szakaszban már azért elég veszélyesnek tűnik a dolog. Pláne úgy, hogy a jelenlegi legnagyobb riválisok (Bayern-Real) csak még tovább erősödtek a nyár alatt. Úgyhogy én a magam részéről még tőletek is várok egy védőigazolást a mai nap folyamán, szerintem hatalmas hiba lenne, ha ez elmaradna.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.02. 16:08:31

csababarca írta: Sose drukkolnék nekik,soha. Bár ne jönne be amit hangoztatok,betlizzenek csak szépen,pottyanjanak ki a 8 között a BLből,legyen így. De én erősebbnek gondolom őket nálunk,nem is kicsivel, a keretük is minőségibb,mélyebb. Ráadásul a kp-t összerakták most,ami a nagy gyengeségük volt, mi meg homokba dugtuk a fejűnket,és nem erősítettük meg a brutálgyenge védelmünket.
Bocs hogy pesszimista vagyok,de ilyen nyár után képtelenség optimistának lenni.
akkor légyszives holnp is írd be mennyire csodálod őket! ha classicon meg véletlenül nyerünk, remélem füled-farkad behúzod!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
h3x0r
Madridista

2013.09.02. 16:03:46

Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2013.09.02. 15:52:40

Szó mi szó, amit csababarca írt, az tényleg igaz. Pontosabban, hogy jó a keretük, és tényleg tudatosan igazoltak. Ha még Özil is ott maradt volna, a kispadról klasszisok tömkelege tudott vna beszállni, igaz szinte így is. Casillas helyzete lehet majd egy kicsit bomlasztó hatású.. Kapuban ugye ő, és López, védelemben Arbeloa, Carvajal, Pepe, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrao(??), középen(!) Xabi Alonso, Khedira, Modric, Casemiro, Illaramendi, CR, Isco, María, Bale..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.09.02. 15:37:34

visca el barca írta:
csababarca írta:Szerintem is brutális a real madrid kerete idén, az utóbbi évek legtudatosabb,legjobb átigazolási szezonját produkálták,grat hozzá.
Balet már kicsit túlzásnak érzem,ez már csak a farokmeregetésről szólt leginkább,de jó lesz ő madridban.
Öröm lesz nézni a klasszikuson,ahogy a Bale-Isco-Cé hármas nyeleti a hihetetlen minőségi védelmünket.
kezdesz egy kicsit átesni a ló túloldalára. bár szíved joga. lassan már nekik fogsz szurkolni h bejöjjön amit naponta leírsz :lol:
Sose drukkolnék nekik,soha. Bár ne jönne be amit hangoztatok,betlizzenek csak szépen,pottyanjanak ki a 8 között a BLből,legyen így. De én erősebbnek gondolom őket nálunk,nem is kicsivel, a keretük is minőségibb,mélyebb. Ráadásul a kp-t összerakták most,ami a nagy gyengeségük volt, mi meg homokba dugtuk a fejűnket,és nem erősítettük meg a brutálgyenge védelmünket.
Bocs hogy pesszimista vagyok,de ilyen nyár után képtelenség optimistának lenni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Boixos
Llegenda del Barça

2013.09.02. 15:33:54

kedves Judit,

az egész idei bevásárlásotokból carletto ancelotti a legnagyobb vétel, hidd el. ő sokkal inkább képes arra, h összerakjon egy brigádot, mint mondjuk mú, ráadásul - az elődjével ellentétben -, fölösleges műsor nélkül teszi ezt. a beteg fog a történetben perez, akinél nem mindegy, h mikor gurul el a gyógyszer és mikor kezdi el nyomasztani az edzőt.
a barcáról annyit, h ez már tényleg nem az a brigád, akik amikor klasszikust játszottak, akkor a madrid játékosai inkább leültek és nézték őket, mert egyebet úgysem tudtak hozzátenni a bugihoz.
mindegy, azok voltak az ünnepek, most a dolgos hétköznapokat éljük. :)
PUYOL-XAVI-INIESTA
ab1daL
Director del Fútbol

2013.09.02. 15:33:21

csababarca írta:Szerintem is brutális a real madrid kerete idén, az utóbbi évek legtudatosabb,legjobb átigazolási szezonját produkálták,grat hozzá.
Balet már kicsit túlzásnak érzem,ez már csak a farokmeregetésről szólt leginkább,de jó lesz ő madridban.
Öröm lesz nézni a klasszikuson,ahogy a Bale-Isco-Cé hármas nyeleti a hihetetlen minőségi védelmünket.
Az sem lesz rossz, amikor majd az Alba, Iniesta, Neymar bal oldal fog ráesni a veretes Khedira, Arbeloa/Carvajal kettősre.. :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.02. 15:28:43

kezdesz egy kicsit átesni a ló túloldalára. bár szíved joga. lassan már nekik fogsz szurkolni h bejöjjön amit naponta leírsz :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Judit_21
Barça C

2013.09.02. 15:24:43

Ha Ozil 50-ert tavozik, akkor ezt a nyarat 120-166=-46 millioval zarjuk, ami annyira azert nem rossz. viszonyitaskent ti -26 millioval zarjatok a nyarat, bayern -39, chelsea -68
És még Khedira, Dimaria és Coentrao is távozhat.

Mozgalmas napok ezek :)
ezt évek óta folyamotsan leirjuk, mikor odament sneijder, van der vaart, robben, huntelaar, özil, di maria stb stb :D

mondjuk lehet egyszer bejön nekik :D
Azért ellenetek javuló tendenciát mutatunk :) Nem mondom, simán lehet egy pofáraesés az első classicon, de az utóbbi néhány évben nagyon rátok másztunk. Tavaly pl. nem tudom volt-e olyan, hogy legyőztetek bennünket (persze a bajnokságot nyertétek, de azt inkább mi rontottuk el az elején). Sokszor mondtátok, hogy ha a madrid úgy nyerne bajnokságot, hogy a barca-t egyszersem veri meg, akkor így meg úgy. Hát előző szezonban pont ez történt, csak fordítva.

Nagyon erős csapatotok van, de ne felejtsük el, hogy ez már nem a világverő barca. Az utóbbi időben ti is szenvedtetek el komoly pofonokat, több csapattól is. Amennyire én látom még mindig ugyanazzal nyeritek a meccseket, amivel 5 évvel ezelőtt, amit egyre többen kiismernek, és nagyon utánpótlás, frissítés, stratégia nincs. Guardiola jókor lépett le...

Nálunk a Mou lufi kipukkadt, kénytelenek vagyunk megint építkezni, amihez én Ancelottit kicsit súlytalannak érzem (ne legyen igazam). Mourinho amiért jött, azt véghez vitte, megtörte az uralmatokat (A mór megtette kötelességét, a mór mehet...), de annyira megromlott a viszony vele, hogy mennie kellett.
Amúgy az a fajta kontrajáték, amit nála megtanult a csapat igen csak hasznos lenne idén is. Nem a bekkelésre gondolok, hanem hogy szöglet után 3 érintésből ottvagyunk a másik kapunál néhány mp-n belül. Akárki akármit mond, ebben nagyon erős volt a real, sok csapat nem csinálta utána, kár hogy 1-2 éven belül fel kellett adnunk...

Ha a madrid a drága játékosok miatt ellenszenves, akkor a barca a színház miatt, ami ugyan úgy rossz hatással van a focira. Az ilyen Alba féle srácokat házon belül kéne lerendeznetek, hogy ne égesse már a csapatot.
h3x0r
Madridista

2013.09.02. 14:54:16

Sose fogjuk megtudni, hogy pontosan miből fizetett Perez, de az biztos, hogy nem a 2012/13-as idényben megspórolt pénzből.
Nem tudom a szerzodes reszleteit, de altalaban a klubbok nem egy reszletben fizetik ki a nagyobb atigazolasokat. Bale-el kapcsolatban is voltak hirek, hogy 3 vagy 4 reszletben fizetnenk.
Hogy honnan lehet penzunk?
- az utobbi ket evet a hivatalos oldal szerint 30 millio euros profittal zartuk (30+30=60 millio)
- Tavaly nyaron 0-ra jottunk ki az atigazolasi szezonban (az elozo evekben viszont joval minuszba mentunk -170, -45, -50)
- Ozil 15-ert jott es 50(?)-ert tavozik
- Higuain 13-ert jott es 37+3 millioert tavozott

Ha Ozil 50-ert tavozik, akkor ezt a nyarat 120-166=-46 millioval zarjuk, ami annyira azert nem rossz. viszonyitaskent ti -26 millioval zarjatok a nyarat, bayern -39, chelsea -68

- Erkezok: Bale 91, Illarra 32, Isco 27, Ancelotti 4.5, Casemiro 5.3, Carvajal 6. Castillából felléptek: Nacho, Morata, Jesé és Denis.
- Tavozok :Higu 37+3, Albiol 11, Callejon 10, Pedro Leon 6, indirekt bevetel 5.7 (Negredo, Soldado), Ozil 50(?)
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2013.09.02. 14:52:43

visca el barca írta:
Messithebest írta:Nem tudom hogy hogy vagytok vele de szerintem brutál erős ez a Madrid most
ezt évek óta folyamotsan leirjuk, mikor odament sneijder, van der vaart, robben, huntelaar, özil, di maria stb stb :D

jaja!!! gondoljunk bele, mennyi olyan játékos nem vált be, vagy nem játszott úgy, ahogy várta mindenki, mert nem a posztján játszott, vagy jegelték...
sorolhatnám ide Sneijdert, Van der Vaartot, Kakát, Robbent... mind meghatározó játékos volt a Real utáni éveiben. Sneijder az Interben/válogatottban, Robben a BM-ben, vagy Kaká előtte a Milanban... szóval nem kell besz*ni, mert odament Isco, meg Bale...
viszont elment Higany és maradt Benze. ha lesérül ki játszik helyette??? Morata??? vagy Cé középen? esetleg Bale lesz csatár, aki 2-3 éve még balbekk volt és onnan ment fel bak kp-nek...
szóval nyugtával dícsérjük a napot, sztem ha a csapat összekapja magát, megint ütjük őket simán a klasszikuson sztem!
Subinho
Director del Fútbol

2013.09.02. 14:47:01

fizetési sapka nem jó, mert akkor jönnének a bónuszok, stb... nekem az szúrja a szemem, hogy 100 milla egyetlen emberért!!! az akárhogy is számoljuk kb. 27 milliárd forint!!! :shock:
na ezt nem hagynám! azt mondanám, hogy egy csapat max X millióért igazolhat/szezon.
pl. ez legyen jó sok és max. 100 milla. ebben az esetben lehet megvenni Bale-t, de akkor mást nem.
az nem jó, hogy csak amennyi nyereség van, mert a kis csapatok, akiknek nincs annyi bevételük, nem tudnának feljebb lépni, pl. részletre megvett játékosok és ezáltal előkelőbb helyezés, Európa liga stb...
ennek határt kell szabni, mert pont az ilyen Bale-k viszik fel az árakat és egy semmilyen játékosért is 20-30 millákat kérnek!!!
mennyiért vettük anno Ronaldinho-t, Eto'o-t, Deco-t??? ismert és jó játékosok voltak akkor is, de közel nem 100 millák!!!
Ronaldinho 27 misi volt, de 60 millióból érkezett Samuel Eto’o, Deco, Juliano Belletti, Edmílson, Ludovic Giuly, Henrik Larsson. Vagyis 87 millió és 7 klasszis, meghatározó játékos!!!
De a Világ és Európa Bajnok Villa is csak 40 misi volt!!!
felmerül a kérdés (persze csak elvi alapon!!!), ha Bale 100 milla, akkor pl. Iniesta 200, Messi 500 millió lenne??? és persze Neymar sem 50, hanem legalább 150 misi??? komolyan vicc az egész!!! ez a Bale cirkusz is semmi másra nem jó, csak felverni az árakat!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.09.02. 14:46:15

Szerintem is brutális a real madrid kerete idén, az utóbbi évek legtudatosabb,legjobb átigazolási szezonját produkálták,grat hozzá.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.02. 14:40:04

Messithebest írta:Nem tudom hogy hogy vagytok vele de szerintem brutál erős ez a Madrid most

Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2013.09.02. 14:36:01

Nem tudom hogy hogy vagytok vele de szerintem brutál erős ez a Madrid most. És mostmár egyre szimpatikusabb játékosok igazolnak oda, most Bale, meg Isco is... én rájöttem hogy nem a Real Madriddal, hanem Mouval volt bajom... már messze nem utálom őket annyira... persze attól még ősi ellenségek maradnak, de messze nem lesznek már olyan feszültek a Classicok mint az elmúlt években.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.02. 14:20:52

culinho írta:
Igaza van Simeonénak, nincs esélyük, hogy felvegyék a két gigásszal a versenyt, max 1-1 meccsre. Kéne nagyon a fizetési sapka, onnantól előtérbe kerülne egy Bilbao, egy Ajax. Azért attól ne kelljen már hasra esni, hogy valaki, legyen az Perez, vagy PSG, City 2-300 millió euróból mekkora csapatot tud építeni. Hol van már az, amikor egy Porto BL-döntőt játszott? Itt már csak a pénz számít.
Én nem fizetési sapkára gondolok. Egy csapat költhessen annyit, amennyi plusszal zárta az évet. EZ akkor lehet több, ha a bankszámlán a korábbi évekről maradt egy kis mellékes. De, hogy hitelből, vagy az arab sejk pénzéből manipulálják a piacot, ez így nem jó.

Azért remélem ugyanúgy odapörkölünk majd nekik, ahogy szoktunk.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
culinho
Capitá del Barça

2013.09.02. 14:12:58

"Igazából Bale ára miatt én nem aggódok, azt el kell ismernie mindenkinek, hogy Pereznél jobban nem igen ért egyik klubelnök se a gazdasághoz és a pénzhez. Azért e téren nagyon ott van.
Ha még mindig egy Calderón bohóckodna itt félnék, hogy lesz megoldva ez a kiadás, de így, hogy Perez van ott, így teljesen nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban."

Bocs, hogy ezt mondom, de ez hülyeség. Aki jól ért a pénzhez az Levy. Tavaly még 40-50 millióra taksált Balet eladta rekort összegért. Na ez valami. Sose fogjuk megtudni, hogy pontosan miből fizetett Perez, de az biztos, hogy nem a 2012/13-as idényben megspórolt pénzből. Mert ha igen, akkor a nagyságrendileg ugyanakkora költségvetéssel és kiadásokkal rendelkező Barcelona is megtehetné ugyanezt és nyílván meg is tenné, mert gondolom nem őszinte Rosellék mosolya, hallva az ellenfél erősödését. Emögött nincs fedezet, túl nagy összeg ahhoz, kvázi hitel /vagy valamilyen támogatás.

Igaza van Simeonénak, nincs esélyük, hogy felvegyék a két gigásszal a versenyt, max 1-1 meccsre. Kéne nagyon a fizetési sapka, onnantól előtérbe kerülne egy Bilbao, egy Ajax. Azért attól ne kelljen már hasra esni, hogy valaki, legyen az Perez, vagy PSG, City 2-300 millió euróból mekkora csapatot tud építeni. Hol van már az, amikor egy Porto BL-döntőt játszott? Itt már csak a pénz számít. Mi még tartjuk a lépést, de meddig? Rosellék nem fognak jövőre 170 milliót kidobni, mert azt csak hitelből lehetne, vagy ha eladja a fél csapatot. Nem tetszik az irány és ne csodálkozzon egy Real szurkoló se, ha utálják őket. Megveszik az aktuális legjobbakat, bocs a legjobban csengő neveket (tudom Neymar), aztán 1-2 év és a hátsó ajtón mehetnek is. Mi még mindig Zlatanon rugózunk, hogy mért nem lehetett belőle kihozni többet, odaát meg röpködnek kifelé a "kutyaütő" Kaka-k, Özilek ... Színház. 13 éve bejött egyszer, de akkor volt mag, ami köré épült a sok külföldi sztár. Most az egyetlen magot a padon koptatják és még meg is magyarázzák, hogy ez így rendben van, mert [auto_cenzúra], meg Lopez milyen ügyes..
Meglátjuk, de nem tetszik és nem azért mert savanyú a szőllő.
ferninho
Madridista

2013.09.02. 13:25:06

bali 15 írta:
Látom, hogy a Gareth Bale üzlet célba ért. Kétség sem fér hozzá, hogy erősödni fog a Madrid.
De semmi értelme nincsen ennek az igazolásnak. Most akkor Isco középre kerül? Özil meg megy a levesbe?
Egyszerű farokméregetés ez az igazolás.
Isco helye középen van, nagyon szépen megoldják Modriccal együtt, már csak Khedirát kéne megcsapkodni valamivel, hogy ne járkáljon fel támadni, mert emiatt borul mindig a KP.
remélhetőleg Casemiro kiszorítja, illetve ha Illarra vagy Xabi felépül nem is látjuk Khedira barátunkat többet a pályán....

Özilnek meg jelenleg nincs helye a csapatban, nincs olyan poszt, ahol hasznát lehetne venni, mert középen ki kéne vennie a részét a védekezésből és ő nagyon nem erről híres....
Szélen szintén használhatatlan, illetve le is nyilatkozta a nyáron, hogy nem is szeret ott játszani....
Másrészt Ronaldo és Kaká ára, akkor miből ment? Honnan dobjam a linket? Ugyanis ők abból voltak.
az hitelből volt, de Ronaldot még Calderón intézte, elméletileg a Realnak csak 85,5 millió eurójába került a Realnak, mert a maradék az árfolyam változásból lett és úgy lett elintézve előre, hogy ha lesz árfolyam változás miatt többletköltség, akkor ezt a bank állja a Real helyett.
Ezt is már régóta tudni, mondjuk én is elfelejtettem már, pedig emlékszem erre korábbról, de pár napja pont fel lett hozva Calderón kapcsán (Fiesztában volt ugye Calderón).

Igazából Bale ára miatt én nem aggódok, azt el kell ismernie mindenkinek, hogy Pereznél jobban nem igen ért egyik klubelnök se a gazdasághoz és a pénzhez. Azért e téren nagyon ott van.
Ha még mindig egy Calderón bohóckodna itt félnék, hogy lesz megoldva ez a kiadás, de így, hogy Perez van ott, így teljesen nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban.

Bale gyerekkorában Real mezben :D
nem hittem, hogy létezik ez a kép, mert volt erről hír, de úgy néz ki mégiscsak :D
elképzelem, ahogy a szülei lefotózták minden egyes nagy csapat mezében, mert gondolták még biztos jól fog jönni :mrgreen:
madridista
Válasz küldése