2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mondjuk már a Bild, Transfermarkt, BBC, AS, Marca is egyöntetűen állítja, hogy már át is esett az orvosi vizsgálatokon és csak a hivatalos bejelentés van hátra.bence-barca írta:Egyelőre még csak az ágyús szurkolóknál hivatalos, amúgy meg még nem. Az az igzaság, írják, h nagyon közel, de az Arsenalnál már olvastul ezt párszor idén és láttuk milyen sokan jöttek eddig.lui1698 írta:Özil-ért tényleg kitett 50-et az Arsenal?
Én nem hiszem el, komolyan ha a Real kirakott volna ezen a nyáron az út szélére egy zsák rohadt hagymát, jött volna egy sejk és 100 misiért elvitte volna tőlük.
Egyelőre még csak az ágyús szurkolóknál hivatalos, amúgy meg még nem. Az az igzaság, írják, h nagyon közel, de az Arsenalnál már olvastul ezt párszor idén és láttuk milyen sokan jöttek eddig.lui1698 írta:Özil-ért tényleg kitett 50-et az Arsenal?
Én nem hiszem el, komolyan ha a Real kirakott volna ezen a nyáron az út szélére egy zsák rohadt hagymát, jött volna egy sejk és 100 misiért elvitte volna tőlük.
Pl mi?
akkor légyszives holnp is írd be mennyire csodálod őket! ha classicon meg véletlenül nyerünk, remélem füled-farkad behúzod!csababarca írta: Sose drukkolnék nekik,soha. Bár ne jönne be amit hangoztatok,betlizzenek csak szépen,pottyanjanak ki a 8 között a BLből,legyen így. De én erősebbnek gondolom őket nálunk,nem is kicsivel, a keretük is minőségibb,mélyebb. Ráadásul a kp-t összerakták most,ami a nagy gyengeségük volt, mi meg homokba dugtuk a fejűnket,és nem erősítettük meg a brutálgyenge védelmünket.
Bocs hogy pesszimista vagyok,de ilyen nyár után képtelenség optimistának lenni.
Sose drukkolnék nekik,soha. Bár ne jönne be amit hangoztatok,betlizzenek csak szépen,pottyanjanak ki a 8 között a BLből,legyen így. De én erősebbnek gondolom őket nálunk,nem is kicsivel, a keretük is minőségibb,mélyebb. Ráadásul a kp-t összerakták most,ami a nagy gyengeségük volt, mi meg homokba dugtuk a fejűnket,és nem erősítettük meg a brutálgyenge védelmünket.visca el barca írta:kezdesz egy kicsit átesni a ló túloldalára. bár szíved joga. lassan már nekik fogsz szurkolni h bejöjjön amit naponta leírszcsababarca írta:Szerintem is brutális a real madrid kerete idén, az utóbbi évek legtudatosabb,legjobb átigazolási szezonját produkálták,grat hozzá.
Balet már kicsit túlzásnak érzem,ez már csak a farokmeregetésről szólt leginkább,de jó lesz ő madridban.
Öröm lesz nézni a klasszikuson,ahogy a Bale-Isco-Cé hármas nyeleti a hihetetlen minőségi védelmünket.
Az sem lesz rossz, amikor majd az Alba, Iniesta, Neymar bal oldal fog ráesni a veretes Khedira, Arbeloa/Carvajal kettősre..csababarca írta:Szerintem is brutális a real madrid kerete idén, az utóbbi évek legtudatosabb,legjobb átigazolási szezonját produkálták,grat hozzá.
Balet már kicsit túlzásnak érzem,ez már csak a farokmeregetésről szólt leginkább,de jó lesz ő madridban.
Öröm lesz nézni a klasszikuson,ahogy a Bale-Isco-Cé hármas nyeleti a hihetetlen minőségi védelmünket.
kezdesz egy kicsit átesni a ló túloldalára. bár szíved joga. lassan már nekik fogsz szurkolni h bejöjjön amit naponta leírszcsababarca írta:Szerintem is brutális a real madrid kerete idén, az utóbbi évek legtudatosabb,legjobb átigazolási szezonját produkálták,grat hozzá.
És még Khedira, Dimaria és Coentrao is távozhat.Ha Ozil 50-ert tavozik, akkor ezt a nyarat 120-166=-46 millioval zarjuk, ami annyira azert nem rossz. viszonyitaskent ti -26 millioval zarjatok a nyarat, bayern -39, chelsea -68
Azért ellenetek javuló tendenciát mutatunkezt évek óta folyamotsan leirjuk, mikor odament sneijder, van der vaart, robben, huntelaar, özil, di maria stb stb![]()
mondjuk lehet egyszer bejön nekik
Nem tudom a szerzodes reszleteit, de altalaban a klubbok nem egy reszletben fizetik ki a nagyobb atigazolasokat. Bale-el kapcsolatban is voltak hirek, hogy 3 vagy 4 reszletben fizetnenk.Sose fogjuk megtudni, hogy pontosan miből fizetett Perez, de az biztos, hogy nem a 2012/13-as idényben megspórolt pénzből.
jaja!!! gondoljunk bele, mennyi olyan játékos nem vált be, vagy nem játszott úgy, ahogy várta mindenki, mert nem a posztján játszott, vagy jegelték...visca el barca írta:ezt évek óta folyamotsan leirjuk, mikor odament sneijder, van der vaart, robben, huntelaar, özil, di maria stb stbMessithebest írta:Nem tudom hogy hogy vagytok vele de szerintem brutál erős ez a Madrid most![]()
mondjuk lehet egyszer bejön nekik
ezt évek óta folyamotsan leirjuk, mikor odament sneijder, van der vaart, robben, huntelaar, özil, di maria stb stbMessithebest írta:Nem tudom hogy hogy vagytok vele de szerintem brutál erős ez a Madrid most
Én nem fizetési sapkára gondolok. Egy csapat költhessen annyit, amennyi plusszal zárta az évet. EZ akkor lehet több, ha a bankszámlán a korábbi évekről maradt egy kis mellékes. De, hogy hitelből, vagy az arab sejk pénzéből manipulálják a piacot, ez így nem jó.culinho írta:
Igaza van Simeonénak, nincs esélyük, hogy felvegyék a két gigásszal a versenyt, max 1-1 meccsre. Kéne nagyon a fizetési sapka, onnantól előtérbe kerülne egy Bilbao, egy Ajax. Azért attól ne kelljen már hasra esni, hogy valaki, legyen az Perez, vagy PSG, City 2-300 millió euróból mekkora csapatot tud építeni. Hol van már az, amikor egy Porto BL-döntőt játszott? Itt már csak a pénz számít.
Isco helye középen van, nagyon szépen megoldják Modriccal együtt, már csak Khedirát kéne megcsapkodni valamivel, hogy ne járkáljon fel támadni, mert emiatt borul mindig a KP.bali 15 írta:
Látom, hogy a Gareth Bale üzlet célba ért. Kétség sem fér hozzá, hogy erősödni fog a Madrid.
De semmi értelme nincsen ennek az igazolásnak. Most akkor Isco középre kerül? Özil meg megy a levesbe?
Egyszerű farokméregetés ez az igazolás.
az hitelből volt, de Ronaldot még Calderón intézte, elméletileg a Realnak csak 85,5 millió eurójába került a Realnak, mert a maradék az árfolyam változásból lett és úgy lett elintézve előre, hogy ha lesz árfolyam változás miatt többletköltség, akkor ezt a bank állja a Real helyett.Másrészt Ronaldo és Kaká ára, akkor miből ment? Honnan dobjam a linket? Ugyanis ők abból voltak.