Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.03. 12:48:13

ferninho írta:
Az El Confidencial szerint Daniel Levy felhívta Florentino Pérezt és megpróbálta megakadályozni Özil eladását, mivel nem akarta, hogy közvetlen riválisuk erősítsen.
azért ezt jól esett olvasni :lol:
Levy tényleg nagy genyó volt végig... ennyire elhúzni bakker... érthető, hogy minél többet akart, de ez tényleg sok volt már Levytől.
legalább valamelyest visszakapta, mondjuk nem tudom mennyire volt ez szándékos, de jól jött ki :lol:
Én ezt a hírt azért fenntartásokkal kezelném...

Illetve nyilvánvaló, h a legtöbbet kéri el a játékosáért. Ha van egy házad, ami 20m-t ér, de tudod van olyan balek aki 40t is kiadna érte, csak kicsit győzködni kell nem fogod eladni 38ért sem.
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.03. 12:00:01

ferninho írta: azért ezt jól esett olvasni :lol:
Levy tényleg nagy genyó volt végig... ennyire elhúzni bakker... érthető, hogy minél többet akart, de ez tényleg sok volt már Levytől.
legalább valamelyest visszakapta, mondjuk nem tudom mennyire volt ez szándékos, de jól jött ki :lol:
Azért ezt pont nektek nem kéne mondani, mert Pereznek is voltak szép húzásai. de azért érdekes, hogy ha Florentino úr csinálja akkor milyen jó üzletember, ha más akkor meg egy szemétláda.
ezzel együtt nem tudom elítélni Levy-t. Nyilván minél többet akart legombolni a legjobb játékosa eladásából. Ha ezért el kellett nyújtania a bizniszt, hogy nagyobb legyen a felhajtás, akkor ezt kellett tennie. Jófejségből adja oda 5-6 millió euróval/fonttal kevesebbért. Mindenki a saját érdekeit tartja szem előtt + nekik is gondoskodni kellett a pótlásról és amíg az meg nem történt nem akarta eladni Bale-t. Ennyi a történet. Szerintem teljesen érthető. De most komolyan. Sokszor olvasom, hogy Perez bármit csinál jó üzletember. Amikor Neymar árát felverte az utolsó pillanatokban az nem volt szemétség?
Forca Barca!!!!
ferninho
Madridista

2013.09.03. 11:46:36

Az El Confidencial szerint Daniel Levy felhívta Florentino Pérezt és megpróbálta megakadályozni Özil eladását, mivel nem akarta, hogy közvetlen riválisuk erősítsen.
azért ezt jól esett olvasni :lol:

Özilnek meg volt rengeteg jó momentuma a Realban, ezért is vagyok szomorú, hogy elment... itt lett igazából híres és elismert focista és én kedveltem azért...
sajnos nem hajtott úgy ahogy kellett volna, a posztja is kb. megszűnt.... ennyi pénzért meg, hogy a padon maradjon lehet luxus lett volna.
madridista
h3x0r
Madridista

2013.09.03. 11:43:03

Varatrix írta:
h3x0r írta:iniesta is gyerek koraba, amikor a barca b-be jatszott, azt nyilatkozta h a real madrid az almai csapata, most viszont megse feltetelezi rola senki se hogy nem elkotelezett a barcelonaval
Iniestas dolog ilyen "városi legenda" szagú...
Tobb oldal is lehozta a hirt videoval, de a legtobb videot toroltek youtuberol. Azert talaltam egyet:
https://www.youtube.com/watch?v=d2lpfkk ... ata_player
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2013.09.03. 11:14:07

h3x0r írta:Az meg hogy a barcaba igazolt volna? Nagyon sok jatekos szeretne a realba igazolni de csak kevesen igazolnak is oda. Ha a vilag egyik legnagyobb csapata, jelen esetben a barca megkeres, nem mondhatod azt h te a real hivasara varsz, mert lehet h a real soha nem is akar teged leigazolni. Elmeletileg profi focistakrol van szo, akik barmilyen mezt is viselnek megprobaljak a legjobb teljesitmenyt kihozni magukbol. (iniesta is gyerek koraba, amikor a barca b-be jatszott, azt nyilatkozta h a real madrid az almai csapata, most viszont megse feltetelezi rola senki se hogy nem elkotelezett a barcelonaval szemben.)
Így van, nehezen hiszem hogy egy most huszas, harmincas éveiben járó focistának gyerekkorába nem a Real Madrid volt az álma. Akkor egyértelműen kiemelkedtek a mezőnyből, mára ez közel sem ilyen nyilvánvaló. Persze jelen esetben profikról beszélünk akiknek doszt mindegy hogy milyen csapat mezébe öltöznek be, ha megfelelőek számára feltételek. Szép és jó ez a gyerekkori Realos Bale kép is, de nem kell azt hinni, hogy ugyanennyiért nem jött volna Katalóniába mert ő madridista.

Iniestas dolog ilyen "városi legenda" szagú...

Bale leigazolásában vastagon benne volt az előttem már említett Pérez féle vendettával egybekötött megalománia, de ettől függetlenül bejöhet a walesi. roppant kíváncsi vagyok hogyan működik majd Gareth egy olyan csapatban ahol nem köré építkeznek. pusztán emgérzés, de én nem várok tőle jó szezont, maximum jövőre ha türelmes a Real. Mert baromi jó csapat van kialakulóba Madridban, ami ráadásul szimpatikusabb játékos állományból áll, mint az elmúlt években. Szinte biztosra veszem, de már az első három bajnoki előtt is, hogy Isco lesz a Real idei sztárja (persze Ronci megett). Akivel viszont igazán besültök az Illarra lesz szerintem.(Hangsúlyozom ezek megérzések.)
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
h3x0r
Madridista

2013.09.03. 10:16:03

Chino írta:Az, pedig, hogy álmai klubja stb. hagyjuk már. Ezt mindenki elmondja. Ha neymar a MU-ba ment volna az lenne álmai klubja. A walesi tavaly is hajlamos lett volna a váltásra hozzánk, Isco asszem két éve lenyilatkozta, hogy gyűlöli a Madridot, most meg csókolgatja a címert.
Iscoval kapcsolatban tevedsz. Ez a bemutatasa utani elso nyilatkozata:
Miért nem csókolta meg a címert? “Ma vagyok itt először, és úgy gondolom, hogy ennek a pályán kell majd megtörténnie.”

Bale-el kapcsolatban meg a bemutatojan is nagyba ki volt rakva egy gyerekkori kepe amiben real mezben pozol (persze az is lehet hogy a szulei minden nagycsapat mezevel csinaltak kepet, hatha egyszer oda igazol :D)

Az meg hogy a barcaba igazolt volna? Nagyon sok jatekos szeretne a realba igazolni de csak kevesen igazolnak is oda. Ha a vilag egyik legnagyobb csapata, jelen esetben a barca megkeres, nem mondhatod azt h te a real hivasara varsz, mert lehet h a real soha nem is akar teged leigazolni. Elmeletileg profi focistakrol van szo, akik barmilyen mezt is viselnek megprobaljak a legjobb teljesitmenyt kihozni magukbol. (iniesta is gyerek koraba, amikor a barca b-be jatszott, azt nyilatkozta h a real madrid az almai csapata, most viszont megse feltetelezi rola senki se hogy nem elkotelezett a barcelonaval szemben.)

Az viszont igaz hogy mig regen a jatekosok azert csokoltak meg a cimert mert ugy is ereztek a klubb irant, ma mar csak egy reklamfogas amit a szurkolok a jatekos bemutatasakor elvarnak.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.09.03. 08:33:50

nem mondom, jól esik ábrándozni azon, hogy CR. és Bale nem fér meg egy csapatban.....de a valóság az, hogy a Madrid a lehetséges legjobb választ adta a Messi- Neymar tengelyre...., miközben Rosell nyilvánosan is megbukott az ígéretével ez ma már sajna történelem. lehet mentségeket kifogásokat találni szó se róla, de a tények kemény dolgok. ami Özil eladását illeti abban szerintem kifejezetten üzleti megfontolások vannak, ezzel vették el az élét a bazi nagy Bale összegnek, valamit valamiért! amúgy nálam DiMaria jobb mint Özil úgyhogy ebből a szempontból is jól döntöttek, megtámogatva a dolgot a Modrics - Isco kettőssel. eddig tartott, a többit meglátjuk a szezonban! mos tmár becsüljük meg a saját keretünket és hozzuk ki ebből a legjobbat, akár azzal a plussz motivációval, hogy nem minden a pénz! (csak majdnem?!)
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.03. 07:19:58

Özil is hivatalos - 50 M €

Most már komolyan kérdezem: hogy csinálják?!
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.03. 01:16:49

Mezner2 írta:... és tán legfőbbképp CR-rel, mert iszonyat mód hasonlít a két játékos sok szempontból, és az gondolom nektek sem kérdés, hogy két Ronaldot nem bír el egy csapat sem, valamelyiküknek visszább kell lépnie (ami a hierarchiát illeti) és akármelyik is lesz az az nem fog jót tenni neki (pláne, hogy Gareth CR poszton érzi magát a legjobban) érdekes lesz ez a szezon, na!
Nagyon egyszerű a válasz. Bale: ”Cristiano a főnök, a legfontosabb láncszem, és én szeretnék tőle tanulni. Segíteni szeretnék a csapatnak, és meglátjuk, hogy Cristiano mit mond.”

Persze Neymar nyal be Messinek.
Forca Barca!!!!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.02. 23:52:12

A spanyol média 91t ír, h CR maradjon meg a rekordnak, az angol média meg 100at, h mostantól Bale legyen a rekord.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.02. 23:48:35

ferninho írta:
Mezner2 írta: A lebutított CR akkor most mennyiért ment? Van rekord, vagy nincs ?
hát a Real Madrid TVben 91 millió euróról volt szó, illetve Ernesto Bronzetti, aki eléggé jól informálódott mindenről és elég befolyásos emberke ezt nyilatkozta:
Ernesto Bronzetti: "A Real Madrid 91,2 millió eurót fizetett Bale-ért. Cristiano Ronaldo szerződéshosszabbítását napokon belül bejelenti a klub."
nem lehet hivatalosan tudni, az a helyzet...
És gondolom erre kötelezettségük sincs, hogy nyilvánosságra hozzák ! Bár szerintem az, hogy most 99 vagy 91 volt majdnem mindegy, nagyon soknak tűnik érte, de bőven vannak olyan képességei amivel megszolgálhatja az árát, a kérdés csak az, hogy ezek a képességek mennyire kompatibilisek az új RM játékával, a spanyol focival, és tán legfőbbképp CR-rel, mert iszonyat mód hasonlít a két játékos sok szempontból, és az gondolom nektek sem kérdés, hogy két Ronaldot nem bír el egy csapat sem, valamelyiküknek visszább kell lépnie (ami a hierarchiát illeti) és akármelyik is lesz az az nem fog jót tenni neki (pláne, hogy Gareth CR poszton érzi magát a legjobban) érdekes lesz ez a szezon, na!
ferninho
Madridista

2013.09.02. 23:45:14

Mezner2 írta: A lebutított CR akkor most mennyiért ment? Van rekord, vagy nincs ?
hát a Real Madrid TVben 91 millió euróról volt szó, illetve Ernesto Bronzetti, aki eléggé jól informálódott mindenről és elég befolyásos emberke ezt nyilatkozta:
Ernesto Bronzetti: "A Real Madrid 91,2 millió eurót fizetett Bale-ért. Cristiano Ronaldo szerződéshosszabbítását napokon belül bejelenti a klub."
nem lehet hivatalosan tudni, az a helyzet...
madridista
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.02. 23:39:53

Sanama írta:Kaká mennyiért ment vissza a Milanba?
.
490Ft-tal kevesebbért, mint amennyit én ma egy Gyrosra költöttem :lol:

Amúgy Ferni : 100pont=100pont, azt hittem, hogy egyértelmű mire gondolok, bár leírtad te is, hogy csak szőrszálhasogatás, szal peace :mrgreen:

A lebutított CR akkor most mennyiért ment? Van rekord, vagy nincs ?
Bár mindegy mert mint tudjuk, előreláthatólag a mezekből úgy holnap du,3 felé már vissza is hozza az árát, mint az összes játékosuk akit igazolnak :mrgreen: Nagy zsenik ezek, én mondom :D
jenooo
Madridista

2013.09.02. 23:38:44

HIVATALOS: A Real Madrid CF és az Arsenal megegyezett Mesut Özil átigazolásáról az angol csapatba. Az Arsenal szintén a hivatalos honlapján számol be arról, hogy Mesut Özil náluk folytatja pályafutását. “Kedves rajongóim! Köszönöm szépen ezt a három csodálatos évet, amit veletek tölthettem. A Real Madridnál töltött időm különleges volt” – írta ki Facebook oldalára.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.02. 23:34:47

Kaká mennyiért ment vissza a Milanba?

Özil srácot meg jól kitette a Real... Szerintem jobban jártak volna ha Di Mariart küldik el, de az ő dolguk. Szerintem így jobban gyengültek.

Tudom, 100 pont az 100 pont,
Ezt hányszor fogod még leírni, miután belátod, hogy az összes többi adatod már csak csűrés-csavarás? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2013.09.02. 23:41:15-kor.
ferninho
Madridista

2013.09.02. 23:27:24

Mezner2 írta: jobb szezont a bajnokságban még soha, senki nem futott
és jön a csattanó
azonosat is csak egyszer :lol:
nem akarok túlzottan belemenni, de ti úgy lettetek bajnokok 100 ponttal, hogy egyszer se vertétek meg a Realt, illetve a gólkülönbségeket nektek 115-40 volt, míg a Realnak anno 121-32, ez 14 gól jobb volt mint a tiétek.

tudom ez már tényleg szőrszálhasogatás, mert 100 pont az 100 pont, de ez a jobb szezont még nem futott soha senki és a végére odabököd, hogy csak egyszer azonosat...
Volt itt tüske bőven jó pár emberben, hogy 1 pontot szereztetek csak a Real ellen.

Tudom, 100 pont az 100 pont, de ez a téma már korábban is előjött és már akkor is leszerettem volna ezt írni.

Özil meg nagyon úgy néz ki eligazol, minden jel erről árulkodik...
vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban...
szerk:
Már hivatalos, hogy Özil az Arsenalé...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2013.09.02. 23:35:30-kor.
madridista
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.02. 22:49:23

Judit_21 írta:
Tavaly pl. nem tudom volt-e olyan, hogy legyőztetek bennünket (persze a bajnokságot nyertétek, de azt inkább mi rontottuk el az elején

Ez micsoda hülyeség :lol: atyaég, ilyet leírni, mindenidők egyik legegyértelműbb pontvadászatát zártuk tavaly, jobb szezont a bajnokságban még soha, senki nem futott, azonosat is csak egyszer :lol: De, ja, nem mi nyertük meg #-o :D Úgyhogy KÖSZÖNJÜK [-o<
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.02. 21:03:26

Sajnos nem sikerült védőt igazolni, ennyi pont. Az, hogy madridba ment Bale, Isco Illarramendi más tészta. Ők váltani akartak. TS-ért bedobhattunk volna egy 50+ millás ajánlatot nem értünk volna semmit. Hummels, Agger, Verthongen, akik még szóba jöttek nem akartak váltani. A Luiz eset, amiről nem sokat tudni. Hogy ott a vezetőség szabott-e el valamit, vagy őt se akarták adni nem tudjuk meg.
Szóval könnyű mondani, hogy miért nem vettünk védőt, de aki minőséget hozott volna, nem olyan egyszerű mint mondjuk Isco vagy Illarramendi, Carvajal esete odaát.
Nem mondom, hogy jól tettük, hogy nem igazoltunk védőt, mert tényleg kellett volna, de ez nem ilyen egyszerű mint azt sokan gondolják.
Amúgy meg Tata mit mondhatott volna. Sz...r a keret, nincs elég védő? lehet, hogy ezt gondolja, de nem kommunikálhatja kifelé. Ancelotti is azt mondta, hogy a kerete tökéletes és lezárta, aztán mégis jött egy rekordigazolás.
Abban az egyben bízok, hogy Mou szavának áll és tényleg nem számít annyira Luizra, mint azt nyár elején mondta, akkor pedig télen be lehet próbálkozni.

A legújabb hírek szerint Bale ára 83.5 millió font, ami olyan cirka 101 millió euro.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2013.09.02. 20:20:48

Barcaman1993 írta:
mess2009 írta:én egy dolog miatt nagyon is irígylem a Madridot: a mai európai élvonalban lehet rossz csapat kiváló játékosok halmazából, de lehetetlen jó csapatot(úgyértem top!) csinálni alkalmatlan vagy gyenge állományból! a Madrid menedzsmentje a maga részéről megtette amit kellett, a többit persze még össz kell rakni de legalább van esélyük!! ma még ugyan tehetünk csodát de nekem az az érzésem ezen a téren 1:0 a Madridnak.
Belegondoltál abba, hogy a többi csapat miért nem vásárol meg mindenkit aranyárakon? Ha rájöttél, akkor szólj!

Nyilvánvaló a válasz, de úgy látszik, hogy egyeseknek nem ugrik be. Gyenge keretből nem lehet jó csapatot csinálni? Dortmund honnan jutott el hova? A Real játékoskeretét meg gyengének nevezni, hát elég alábecsülő.
ha nem is akarod megérteni amit írtam, úgyis reménytelen....akár közgazd. doktorikat is össz lehetne fércelni annyit olvashatsz itt a pénzügyi tranzakciókról amit a Madrid ekőadott csak ebben az átigazolási szezonban, engem nem ez érdekel. azért 1:0 oda mert mi a SAJÁT ELVÁRÁSAINKAT nem tudtuk megoldani! aki nem látja hogy a Barca védelme minőségért kiált az be veheti Tata (a sajtónak szánt) kényszerű válveregetését, hogy minden rendben van.... én biztosan nem fogom. a gyenge keretre vonatkozó utalásom a napnál világosabb, nem hinném hogy magyarázatra szorul, különösen nem úgy hogy a Dortmundra hivatkozol,(ahol a keret nagyon is rendben van) de talán egyetlen Német csapat sem lenne jó példa ott ugyanis profi módon menedzselik a csapatokat. a Madrid keretét ők maguk értékelték(jól vagy rosszul ez még a jövő titka) nem én és ehhez adtak és vettek embereket szeritem klasszissal jobban mint a Barca , de ezt is kitárgyalták itt a fórumon oda-vissza.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.02. 20:16:46

Chino írta:Visszatérve Bale-re. Szerintem ti se tagadhatjátok, hogy nem igazán sportszakmai szempont volt a leigazolása. Legalábbis Ancelotti nyilatkozataiból nem ezt lehetett kivenni. Kellett egy nagy durranás akármilyen áron, és már csak presztízsből is válasz Neymarra.
ez tök egyértelmű akár beismerik akár nem. perez farokméregetős megalomániája ez, semmi több.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.02. 20:02:54

Isco egyelőre tényleg nagyon alkot Madridban, viszont úgy látom (1,5 meccset láttam, szóval javítsatok ki ha tévedek) ez rányomja egy kicsit a bélyegét Cr játékára és nem csak eredményesség tekintetében. Olyasmi érzésem van, hogy Ancelotti taktikája ilyen valamit valamiért eredményez. Eddig működik a Modric-Isco- Khedira/Casemiro középpálya (de az is inkább csak a Bilbao ellen) egy gyors, kontrázó csapat, viszont simán átroboghat rajtuk, főleg, ha egy Illarramendi lesz a harmadik ember. Ez a kisebb csapatok ellen elég lehet, de a nagyobbak ellen simán beéghet. Illarra vayg Xabi sem az az igazán védekező típusú játékos, egy Bayern lendületből szerintem úgy átszalad rajtuk, mint kés a vajon. Ezt mi is megszívtuk sokszor, pedig a mi kp-nk évek óta ezekre a visszazárásokra épült.

Özil az utóbbi időben tényleg nem állt a helyzet magaslatán, de neki inkább motivációs gondjai voltak, Isco helyét szerintem simán betöltené. Viszont 50 millió??? 2 éve elég gyenge teljesítményt mutat és nemcsak a Madridban hanem a válogatotban is. A mai árakat figyelembe véve is max. 30, ráadásul pont az Arsenaltól.

Bale ára igazán engem se izgat, bár sok orgánum nem 91-et kommunikál. .Szerintem a bizonytalanság abból adódhatott, hogy egyben vagy több részletben fizessék. Az előbbi esetben nyilván olcsóbb, de nagyobb megterhelés a klubnak, ha az utóbbit nézzük, pedig biztos felment volna 100-ra. Tavaly mi is el akartuk hozni, asszem 40-ért de a Spurs 45-50 között adta volna. Bármilyen jó szezont is hozott, nem megy fel 50 millióval az ára. Levy nagyon jól csinálta. Nem adta egyből, kivárta míg minél nagyobb felhajtás lesz és rengeteg pénzt nyert ezzel. Amúgy nem lesz valami pereskedés, hogy leszerződött a ligával Bale, most pedig bajnokságot váltott. Kicsit hajaz ez a biznisz a Neymar transzferre. Most ott is próbálják bizonygatni, hogy nem is 57 millió volt. Amúgy ezzel valószínűleg jesének kapáltak. Di Maria és Bale mögött nem sok sót eszik meg, Benzema helyén pedig Moratat erőlteti Carlo, bár az se Jesé posztja. Jobb lenne ha eldobnák kölcsönbe.
Az, pedig, hogy álmai klubja stb. hagyjuk már. Ezt mindenki elmondja. Ha neymar a MU-ba ment volna az lenne álmai klubja. A walesi tavaly is hajlamos lett volna a váltásra hozzánk, Isco asszem két éve lenyilatkozta, hogy gyűlöli a Madridot, most meg csókolgatja a címert.
Amúgy ez is érdekes. Általában ti vádoltok minket, hogy hamis képet adunk az igazolási összegekről. Isco ha jól tudom 27+3 milliót ment, mégis 27 van lekommunikálva, Illarramendinek is van ott még +7, ami nincs bekalkulálva.
Bale érkezésével viszont valószínűleg jesének kapáltak. Di Maria és Bale mögött nem sok sót eszik meg, Benzema helyén pedig Moratat erőlteti Carlo, bár az se Jesé posztja. Jobb lenne ha eldobnák kölcsönbe.Ráadásul a walesi szinte az egész alapozást kihagyta, nemhogy a Reallal, hanem a Spurssel is. Összeszokni a társakkal, beletanulni egy új taktikába, megismerni egy új bajnokságot nem két nap lesz, ráadásul most jön a válogatott szünet is.
Perez tényleg jó üzletember, de azért hatalmas mákja is volt a Napolival. Ha jól tudom, amíg ott volt Cavani 22 milliót adtak volna Higuainért és Perez 25-öt kért, ahogy az olaszoknak lett pénzük bármennyibe belementek volna.
Özilről pedig már írtam.
Visszatérve Bale-re. Szerintem ti se tagadhatjátok, hogy nem igazán sportszakmai szempont volt a leigazolása. Legalábbis Ancelotti nyilatkozataiból nem ezt lehetett kivenni. Kellett egy nagy durranás akármilyen áron, és már csak presztízsből is válasz Neymarra.

Azt tényleg nem lehet mondani, hogy ne erősödött volna a Real, de sokan átesnek a ló túlsó oldalára. Az a beton középpálya kikből áll? Modric, Isco, Casemiro, Illarramendi, Khedira, Xabi Alonso, Di Maria. Az első kettő tényleg minőségi, jó játékos, de Özil távozásával nem nagyon marad helyettes. A török-némettel legalább lehetett volna rotálni, vagy versenyhelyzetet teremteni, de így érdekes lesz. Di Maria pedig lehet Bale mögött labdaszedő. Csatárposzton pedig nagyot kockáztattak. Ha Benzema lesérül, hullámvölgybe kerül, konstans rossz teljesítményt nyújt, elfárad, gyakorlatilag nincs helyettese. Ez valamennyire igaz a védelemre is. Van három minőségi belső védőjük, de láthattuk milyen könnyen jöhet egy sérüléshullám. Egy Nachoval kell pótolni, akinek amúgy se az az eredeti posztja ha jól tudom.
A felállt betonvédelmek ellen ők is ugyanúgy bajban lesznek mint mi. Nem kell azt hinni, hogy az Atleticot a legutóbbi meccsen simán elkenték volna. Ha Ancelotti több passzos, labdatartós focit fog játszatni, ők is szenvedni fognak.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.02. 19:55:52

Én sokkal jobban örülök a walesinek, mint egy centernek (Falcao, Suarez)....bár még ez is beeshet éjfélig, CR-el számomra továbbra sem lehet egy lapon említeni.

A kontrázó focit játszó Realba jó lesz, CR mondjuk semmi olyanhoz nem fogja odaengedni, ami az ő felségterülete. Viszont Bale-nek van ideje, 1-2 éven belül úgyis megy CR, addig bejátszhatja magát. Felállt védelem ellen azonban semmit nem látok benne.

Szerintem is jól igazolt a Real, centerben van hiányérzetem. Úgyis mindent az dönt majd el, h hol/kik tudnak CSAPAT-ot kialakítani.
socio66

2013.09.02. 18:48:19

sjd írta: Azért azon már nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, hogy az Arsenal, amelyik kis túlzással az elmúlt 10 évben 18 év feletti játékosért nem adott pénzt, letesz 50 milliót a Realnak.
Hát igen, pláne hogy Özil szerintem egy igencsak túlértékelt játékos, lassú, körülményes, teszetosza sokszor, és süt az emberről a nyegleség, egy métert nem tenne meg fölöslegesen.
Vannak jó pillanatai, motoszkál benne némi zsenialitás, ha olyanja van, kioszt egy meccsen három ziccerlabdát is, de édeskevés egy élcsapat karmesteri pálcájához, a húzóember szerephez.
Isco azon kevés idő alatt, amennyit láttam eddig játszani, máris jobb játékosnak tűnik.
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.02. 17:53:52

lui1698 írta:Özil-ért tényleg kitett 50-et az Arsenal?
Én nem hiszem el, komolyan ha a Real kirakott volna ezen a nyáron az út szélére egy zsák rohadt hagymát, jött volna egy sejk és 100 misiért elvitte volna tőlük.
Azért azon már nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, hogy az Arsenal, amelyik kis túlzással az elmúlt 10 évben 18 év feletti játékosért nem adott pénzt, letesz 50 milliót a Realnak. Villáért akkor mennyit adtak volna? 35-öt? Rossell meg elpasszolta 2.1-ért az Atleticonak...
Miközben a szóban forgó Atletico kétszer ennyit keresett azon a Demichelisen, aki egy percet nem játszott náluk.

Nem baj, majd eladjuk a lelkünket is az araboknak, és talán jövőre végre futni fogja egy védőre... :roll:
h3x0r
Madridista

2013.09.02. 17:49:40

lui1698 írta:Özil-ért tényleg kitett 50-et az Arsenal?
Nem hivatalos, de sok helyen irnak rola. Nap vegere megtudjuk az igazsagot.
Barcaman1993 írta:Nem néztem utána a sajtótájékoztatónak, de ugye beszélt a 10.-ről? :D 10 éve nem mennek máshogy neki a szezonnak. :D
Gento mezében fog szerepelni: “Nyilvánvalóan Gento egy legenda. 6 BEK-et nyert a Real Madriddal, és nagy kihívás az ő számával pályára lépni. Szeretnék a BL-ben játszani a csapat pedig szeretné a Tizediket megnyerni. Szeretnék ebben segíteni.”
Rivaldo11 írta:Olvasom, hogy tudatos, és átgondolt igazolásokat hajtott végre a madrid. Nos: Arbeloa helyére vettek egy Carvajalt, aki jeleneleg a mi második számú jobbhátvédünk mögött van a korosztályos rangsorban. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy Arbeloa egy szerencsétlen...nem tudom, ez mennyire átgondolt igazolás. Hozhattak volna mondjuk éppenséggel egy olyan bekket, aki egyértelműen jobb, mint a spanyol. Az átgondolt, és okos lépés lett volna. Ez így nem.
Carvajal sajat nevelesu jatekos, akit azert adtak el 2 eves visszavasarlasi opioval egy nemet elso osztalyu klubbnak, hogy fejlodjon. A Bundesliga harmadik legjobb jobbhatvedje lett, jol teljesitett, ezert visszavette a klubb. Posztjan nem tartozik bele a top3-ba, de meg a top5-be se, viszont fiatal, az utobbi evben sokat fejlodott, minden eselye megvan hogy jo jatekos legyen. Ha sokat igazolunk az a baj, hogy miert nincsenek sajat nevelesu jatekosaink, ha sajat nevelesu jatekosainknak megadjuk a bizalmat, akkor meg az a baj, hogy miert nem vettunk a helyere valaki jobbat...
Rivaldo11 írta: Isco: Tehetséges srác, mindene megvan ahhoz, hogy klasszis legyen...de még nem az. Garancia sincs arra, hogy pl. jobb lesz, mint az agyonszídott Özil.
Igazoltunk egy fiatal, raadasul spanyol tehetseges jatekost, aki idovel klasszis lehet. Ezzel mi a problema? Ugyan az a helyzet mint amit kicsivel feljebb irtam. Ha klasszisokat veszunk az a baj, ha fiatal tehetsegeket, akkor meg az.
Rivaldo11 írta: Illaramendi ennyiért egy vicc, minden csak nem átgondolt, és okos lépés.
Igy 3-4 valogatott meccs es par youtube video alapjan legalabb masfelszeres aron hoztuk el. Serulese miatt egyetlen percet se lattuk meg jatszani. En meg nem irnam le, boven lesz ideje bizonyitani.
Rivaldo11 írta: Szóval...nem tudom, de nekem ez a madridi nyár nem tűnik annyira sikertörténetnek...
Igazoltunk egy tapasztalt edzot, Ancelottit, aki nem olyan balhes mint elodje.
A sokat szidott Arbeloa helyett/melle visszahoztunk egy sajat neveleso jatekost, aki idovel bevalhat.
Leigazoltuk az egyik legnagyobb spanyol igeretet, Iscot, aki az eddigiek alapjan sikeresen beilleszkedett.
Hoztunk szinte ingyen egy fiatal brazilt, Casemirot, aki kiszorithatja a sokunk altal kevesbe szimpatizalt Khedirat. Nagyot nem bukunk rajta, 5.3 M, viszont akar be is vallhat.
Elhoztuk a Xabi Alonso utodjakent szamontartott Illarramendit, igaz nagyon magas aron. Rajta viszont 20 milliot is bukhatunk ha nem valik be.
Harom jatekos is a nagy csapatba kerult a Castillabol (Morata, Jese, Nacho), Morata es Nacho nem nagy eresztes, viszont Jese tehetseges.
Illetve tobb jatekost is jo aron adtunk el (Higu, Albiol, Callejon).

Nem mondom, hogy tokeletes volt a nyarunk, mert ahhoz hatalmas szerencse is kellett volna, viszont szerintem egy egesz jo keretet sikerult osszehozni. Azt pedig, hogy mennyire leszunk sikeresek? Par ev mulva megtudjuk.
Kép
Válasz küldése