Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah. Ha egyedül így veri a Real védelmét félelmetes belegondolni miket csinálna Ronaldinhoval meg Eto'o-val 3asban (+MessivelCharlie írta:Jó srác Henry!Ezzel a góljával még szimpatikusabb lett,Laporta télleg idehozhatná,nehogy a jelenlegi ellenfelénél kössön ki,mert az nagy baleset lenne.
C.
Sztem nagyon nagy volt ahogy befetrengett a pályáraEnrique írta:Semmi nem volt... Viszont ritka nagy patkány ez a Reyes, minden meccsén eljátssza a szinészkedős, gerinctelen mutatványait.. Hihetetlen unszimpatikus játékos...Grege írta:Na brávó, kilökik Reyest a pályáról, brávó, szép, szimpatikus dolog...
Semmi nem volt... Viszont ritka nagy patkány ez a Reyes, minden meccsén eljátssza a szinészkedős, gerinctelen mutatványait.. Hihetetlen unszimpatikus játékos...Grege írta:Na brávó, kilökik Reyest a pályáról, brávó, szép, szimpatikus dolog...
pl én..Badi írta:HENRYYYYYYYYYYYY
na ki mondja még, hogy nem kell?![]()
Jól nyomja, bár kicsit lassú sztem, Flamini is odarúg párszor, de ezt a védelmet mi már szétszedtük volnaBadi írta:Eboué azért jól tolja szvsz
Ejj,nemszép dolog a külső után ítélni..Badi írta:külső tulajdonságok miatt![]()
mind2en a "kisköcsög" kategóriába tartoznak nálam
amúgy helgueraval sincs semmi bajom
Bár Robinhot, meg Ramost se értem,dee oké..Badi írta:Raulito írta:Casillas mér unszimpatikus neked?Többieket úgy nagyjábólmegértem,első hármat a Barcások ált nemszeretik..Beckham se túl népszerű erre..de Casillas?Sikerült a Reálnak olyan csapatot összehoznia, aminek a 70%-a unszimpatikus (finoman fogalmazva), mint pl Salgado, Guti, Helguera, Cassilas, Beckham, stb...
Casillast én se ráknám ide, de helyette ott van sergio ramos, robinho vagy cassano
Raulito írta:Casillas mér unszimpatikus neked?Többieket úgy nagyjábólmegértem,első hármat a Barcások ált nemszeretik..Beckham se túl népszerű erre..de Casillas?Sikerült a Reálnak olyan csapatot összehoznia, aminek a 70%-a unszimpatikus (finoman fogalmazva), mint pl Salgado, Guti, Helguera, Cassilas, Beckham, stb...