Barça vs. Real
otthon ennyire szánalmasan ellenünk láttam játszani a madridot...csak az arsenalon múlt, hogy nem lett 0-10
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
HENRY valami fantasztikusan jáccot.nagyon nagy focista és nagyon örülnék ha jövőre a BARCA-ban folytatná.Ő is jól járni és mi is.nekünk lenne a világon a legjobb támadósorunk
remélem a második meccset is nyerik
HAJRÁ BARCA
remélem a második meccset is nyerik
HAJRÁ BARCA
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Jah. Ha egyedül így veri a Real védelmét félelmetes belegondolni miket csinálna Ronaldinhoval meg Eto'o-val 3asban (+MessivelCharlie írta:Jó srác Henry!Ezzel a góljával még szimpatikusabb lett,Laporta télleg idehozhatná,nehogy a jelenlegi ellenfelénél kössön ki,mert az nagy baleset lenne.
C.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Sztem nagyon nagy volt ahogy befetrengett a pályáraEnrique írta:Semmi nem volt... Viszont ritka nagy patkány ez a Reyes, minden meccsén eljátssza a szinészkedős, gerinctelen mutatványait.. Hihetetlen unszimpatikus játékos...Grege írta:Na brávó, kilökik Reyest a pályáról, brávó, szép, szimpatikus dolog...

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Semmi nem volt... Viszont ritka nagy patkány ez a Reyes, minden meccsén eljátssza a szinészkedős, gerinctelen mutatványait.. Hihetetlen unszimpatikus játékos...Grege írta:Na brávó, kilökik Reyest a pályáról, brávó, szép, szimpatikus dolog...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2006.02.22. 17:52:04-kor.
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
HENRY az isten.
"ami nem megy madridban az nem fog könnyen menni londonban sem"

"ami nem megy madridban az nem fog könnyen menni londonban sem"
Na brávó, kilökik Reyest a pályáról, brávó, szép, szimpatikus dolog...
Amúgy Hlebet nem naon láttam Stuttgart óta, csak állandóan azt hallottam, h nem megy már úgy neki, mint régen, de ez az emberke vmi egészen kivételesen technikás játékos még mindig, sztm ha Arsenal kicsit többet játszatná, lenne egy új Bergkampjuk a kpályára... Na tessék, erre lecserélik...
Amúgy Hlebet nem naon láttam Stuttgart óta, csak állandóan azt hallottam, h nem megy már úgy neki, mint régen, de ez az emberke vmi egészen kivételesen technikás játékos még mindig, sztm ha Arsenal kicsit többet játszatná, lenne egy új Bergkampjuk a kpályára... Na tessék, erre lecserélik...

-
- Entrenador del Barça
Henry,hihetetlen nagy király
0-1 cumizik a "bombaformában" lévő reklám eddig 1 komoly ellenfelük(zaragoza 1-6..)volt a győzelmek közepette,most itt a 2.(pedig az arsenal nem is olyan jó,csak nagycsapat) de ez a BL itt bármi lehet
remélem ki is esnek

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Llegenda del Barça
nem lehet mindig az alavesszel játszani meg a zaragoza ellen gálázni (1-6 után). új csapat kell nekik, ez a mostani brigád komoly csapatok ellen 'mit is' ? sem ér. bár még tart a meccs, meg lesz egy visszavágó is, ezzel együtt mondtam, amit mondtam.
PUYOL-XAVI-INIESTA
pl én..Badi írta:HENRYYYYYYYYYYYY
na ki mondja még, hogy nem kell?![]()

HENRYYYYYYYYYYYY
na ki mondja még, hogy nem kell?
na ki mondja még, hogy nem kell?

Henry vhogy nem akar gólt rúgni többet passzol minthogy kapuralövéssel próbálkozna. DE az indításai és a passzai nagyon tetszenek.
YAh és a real madrid --- ez lenne a nagy "fellángolás" ???
Hibákból tudnak csak helyzetet kialakítani míg az arsenal kidolgozza azokat.

YAh és a real madrid --- ez lenne a nagy "fellángolás" ???
Hibákból tudnak csak helyzetet kialakítani míg az arsenal kidolgozza azokat.

Jól nyomja, bár kicsit lassú sztem, Flamini is odarúg párszor, de ezt a védelmet mi már szétszedtük volnaBadi írta:Eboué azért jól tolja szvsz
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Eboué azért jól tolja szvsz
Azér az Arsenal védelme odavág
Flamini-Senderos-Touré-Eboué
Egyébként nagyon gyenge a reál, az Arsenal se sokkal jobb, de nekik legalább helyzeteik is vannak

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Ejj,nemszép dolog a külső után ítélni..Badi írta:külső tulajdonságok miatt![]()
mind2en a "kisköcsög" kategóriába tartoznak nálam
amúgy helgueraval sincs semmi bajom

külső tulajdonságok miatt

Bár Robinhot, meg Ramost se értem,dee oké..Badi írta:Raulito írta:Casillas mér unszimpatikus neked?Többieket úgy nagyjábólmegértem,első hármat a Barcások ált nemszeretik..Beckham se túl népszerű erre..de Casillas?Sikerült a Reálnak olyan csapatot összehoznia, aminek a 70%-a unszimpatikus (finoman fogalmazva), mint pl Salgado, Guti, Helguera, Cassilas, Beckham, stb...
Casillast én se ráknám ide, de helyette ott van sergio ramos, robinho vagy cassano
-
- Llegenda del Barça
nem kapnék sírógörcsöt, ha bemutatkozna az anri a jövendőbeli új csapatának. úgyis meg kell szoknia, h milyen a margitnak gólt rúgni.
ezt csak azért írom, h az árulkodós gyereknek legyen mit idézgetnie odaát
(a jövendőbeli csapatot a barcára értettem természetesen.)
ezt csak azért írom, h az árulkodós gyereknek legyen mit idézgetnie odaát

(a jövendőbeli csapatot a barcára értettem természetesen.)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Raulito írta:Casillas mér unszimpatikus neked?Többieket úgy nagyjábólmegértem,első hármat a Barcások ált nemszeretik..Beckham se túl népszerű erre..de Casillas?Sikerült a Reálnak olyan csapatot összehoznia, aminek a 70%-a unszimpatikus (finoman fogalmazva), mint pl Salgado, Guti, Helguera, Cassilas, Beckham, stb...
Casillast én se ráknám ide, de helyette ott van sergio ramos, robinho vagy cassano