Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és az ki lett volna?socio66 írta:akivel megreformálhatjuk az egész futballunkat végre
igen.Érdekelne, hogy kire gondoltál. Huszti?
Ne nyaljon, de még a tavaszi meccseken nagyon dicsérte a válogatottat úgyhogy nevetséges ez az okoskodása, hogy "csináljuk csak ne így". Komolyan ennyi kritikát mint amennyit mondott az Andorra elleni meccs utolsó 10 percében még életemben nem hallottam. Mindenről elmondta hogyan ne csináljuk csak azt nem mondta el, hogy hogy kéne csinálni!visca el barca írta:akkor mint csináljon? nyaljon ő is? az a neve h kommentátor, és az a feldata h kommentálja az eseményeket.
Na azért ez így nem igaz. A Román meccsen is rendesen osztotta a népet.recrea írta: előző meccseken nyalta a csapatot
Érdekelne, hogy kire gondoltál. Huszti?shutterisland írta:
jah, és az edzőváltással azért van rá esély, hogy a talán jelenleg legjobb magyar futballista is kerettag legyen.
Szerintem meg 20 éve rendkívül vészes a helyzet a magyar labdarúgásban. A világranglistán mögöttünk álló csapatok közül is sokan előrébb járnak nálunk. Nincs semmi jövőkép.shutterisland írta:egyébként szerintem nem olyan vészes azért a helyzet, így is 1-2 pontra volt a második hely.
pedig a hollandon kívül a török és a román futball is előttünk jár, illetőleg a leszereplő észtek is veszélyesek lehettek elöljáróban, azért csak pótselejtezőig mentek az előző kvalifikációban
És pont ez a legrémisztőbb az egészben...shutterisland írta:
1. mint már mondottam volt, a magyarokéhoz hasonló, vagy akár gyengébb kerettel is ki lehet jutni eb-re, vb-re, de legalább pótselejtezőre, megannyiszor bizonyítják európában, és a többi földrészen is...
így van. egyértelmű h airxanyinak a válogatottban a helye, nem is értem sunyi alatt miért nem játszott.shutterisland írta:jah, és az edzőváltással azért van rá esély, hogy a talán jelenleg legjobb magyar futballista is kerettag legyen.
és még a nejét is verirecrea írta:Tanuljon, fejlődjön, legyen objektív, de szurkoljon a nemzeti csapatnak...a stílusa annyira ostoba személyiségre vall, h fájdalmas, szakmailag nagyon gyenge a pali, keveri a játékosokat, felkészületlen, nem érti ezt a sportágat, csak a média hatására nyílt ki a csipája, eddig ő is lapított, előző meccseken nyalta a csapatot, holott a játék alapján nem volt rá oka (sőt!), eddig félrebeszélt, most játssza a megmondót, a szava semmit nem ér a szakmában, súlytalan (ellentétben az apjával), őt is vezeti a média, mint a válogatott játékosokat meg a magyar népet. Ráadásul kopasz is...visca el barca írta:akkor mint csináljon? nyaljon ő is? az a neve h kommentátor, és az a feldata h kommentálja az eseményeket.
Tanuljon, fejlődjön, legyen objektív, de szurkoljon a nemzeti csapatnak...a stílusa annyira ostoba személyiségre vall, h fájdalmas, szakmailag nagyon gyenge a pali, keveri a játékosokat, felkészületlen, nem érti ezt a sportágat, csak a média hatására nyílt ki a csipája, eddig ő is lapított, előző meccseken nyalta a csapatot, holott a játék alapján nem volt rá oka (sőt!), eddig félrebeszélt, most játssza a megmondót, a szava semmit nem ér a szakmában, súlytalan (ellentétben az apjával), őt is vezeti a média, mint a válogatott játékosokat meg a magyar népet. Ráadásul kopasz is...visca el barca írta:akkor mint csináljon? nyaljon ő is? az a neve h kommentátor, és az a feldata h kommentálja az eseményeket.
Szerintem azért egy kommentárnak nem szabadna szidni az egész magyar focit, a játékosokat és az edzőket.davi10 írta:"Most már csak elmondom, mert böki a csőrömet: kollégám, amit itt Csank Jánossal interjút csinált a szünetben, Istenem! Mekkora közhelyek voltak ezek! Föl kell állni a padlóról, a Jugó pótselejtező után is felálltunk. Könyörgöm, hol álltunk mi fel a padlóról Mexikó után? Hát sehol! Hol álltunk mi fel a Jugoszlávok elleni pótselejtező után, amikor Csank volt a szövetségi kapitány? Nem álltunk fel azóta sem! És ezek milyen dumák már, hogy majd újra kell kezdeni és akkor azt kell megtartani, ami jó, ami nem jó azon javítani kell meg Jézus Máriám.. Egyetlen egy konkrétum nem hangzik el ilyenkor! Hát ilyeneket én is tudok: meg a labda gömbölyű, még ezt is szokták mondani.. Nem akarom tényleg bántani Csank Jánost, mert ugyanennek a közegnek a terméke ő is, de ha valaki visszahallgatja ezt az interjút, a semmit mondta el."
ifj. Knézy Jenő
Annak ellenére, hogy mint kommentátor nem bírom, a mai, meg a román meccsen is azért elég jókat mondott.
Szerintem két nagyon lényeges dolgot fogtál meg, az elsőhöz: ugyanaz a 15 edző forog az nb1-ben, valamelyik elnök gondol egyet, hoz egy külföldit, az meg hozza a külföldi játékosokat és megtömi vele a csapatot.Vakmacska írta:Nem tudom emlékeztek-e rá, de mikor kiesett anno az MTK az NBI-ből, akkor Verebes volt az edzőjük. És a meccs után ment végig a folyóson, és beszólt a tévéseknek, hogy "ezek kutyaütők, nem tudnak focizni, szégyen!"
Azóta sehol nincs. Csank szerintem csak a pozicíóját félti.
Az egész magyar foci arról szól, hogy évente a fél játékosállomány csapatot vált, repkednek a milliók, amikből zsíros hasznot húz mindenki. Szerintem külföldi játékosok is azért jöttek, mert rajtuk jobban lehet gazdagodni.
Ebbe is belegondolok néha, elég durva.zola8787 írta:2 percen múlt a "csoda", jó oké, ebben az esetben is szidtuk volna őket, de azért mégis.
Eddig pontosan az volt a baj, amit Szalai is mondott az interjúában, hogy a média is elhitette a magyar szurkolókal a rengeteg hazugságot hogy most majd sikerül kijutni.Ez az ember legalább kimerte jelenteni mint kommentátor, hogy sajnos ennyire vagyunk hivatottak jelenleg (Szalaihoz kapcsolódva), és képes volt szembe menni más véleményekel is ennek érdekében amik ezt tagadják.Abban lehet hogy igazad van Bob, hogy nem neki kellett volna erről beszélni, de sajnos a studióban, és általában más studiókban ülők közül is szinte majdnem mindenki a Csank féle ámitási vonalat képviseli, és egy áltag nézőben is sajnos ez a vélemény fogalmazódik meg.Bob_Marley írta:
Knézy kitöréseivel viszont borzasztóan nem értek egyet, az egész média szintén hibás. Ő nem azért van ott, hogy filozofáljon, hanem tárgyilagosan elmondja a történéseket. Ahogyan mikor megy az egekbe emelés, úgy megy a földbe döngölés is. Nem azon van a hangsúly, hogy igaza van vagy sincs, hanem hogy egy sportriporter nem viselkedhet úgy ahogy Knézy tegnap.
Pontosan ugyanígy gondolom én is. Sem vicces, sem korrekt, szimpatikus meg végképp nem volt, ahogy felvette ezt az álarcot. Számomra azt bizonyította, h elenyésző szakmai tudása mellett az értelmi, érzelmi képességei is mélyen vannak, legalább is ahhoz a poszthoz képest, ahol ő van. Szánalmas volt, ahogy felbátorodott a média hülyeségeinek hatására, vezetik az orránál fogva.Bob_Marley írta:Na azért csak nyertünk, s ez a harmadik hely szerintem ebben a csoportban, azért legalább valami, s megint sorsolhatnak minket a harmadik kalapból.
Knézy kitöréseivel viszont borzasztóan nem értek egyet, az egész média szintén hibás. Ő nem azért van ott, hogy filozofáljon, hanem tárgyilagosan elmondja a történéseket. Ahogyan mikor megy az egekbe emelés, úgy megy a földbe döngölés is. Nem azon van a hangsúly, hogy igaza van vagy sincs, hanem hogy egy sportriporter nem viselkedhet úgy ahogy Knézy tegnap.