Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A selejtező 4. helye talán meglesz.Gareth Tello írta:https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6035_n.jpg
Indulhat a fejlődés, a 2018-as vébén már benne leszünk a top4-ben.![]()
Oh wait.
mér? ha bölöni/specialfive/trapattoni/tökmind1 idejön akkor az mire lett volna jó? 2 csomó pénzt vett volna fel...albicelesteX írta:Ez megint csak arra lesz jó, hogy egy csomó pénzt levegyen...
Ez nagyon tetszik!Barcaman1993 írta: Ha meg már annyira kibővítik a VB és EB kijutó csapatok számát, hogy a lakatlan szigetek válogatottján kívül mindenki kijut, akkor mi is ott leszünk.
Ennél szebben mondani nem lehetett volna. Abszolút egyetértek. A focink továbbra is trágya és az is marad, jöhet ide akárki. Ha meg már annyira kibővítik a VB és EB kijutó csapatok számát, hogy a lakatlan szigetek válogatottján kívül mindenki kijut, akkor mi is ott leszünk. De minek is? A játékunk ugyanúgy egy nézhetetlen förmedvény lesz, csak most ezzel nem csak a selejtezőket teszik nézhetetlenné, hanem a világeseményeket is.albicelesteX írta:Ez megint csak arra lesz jó, hogy egy csomó pénzt levegyen...Én nem raknék bele egy forintot se a Magyar labdarúgásba...Annyiszor el lett már mondva mit hogy kéne, annyi pénz lett beleölve és semmi eredmény.Focizgassanak,elvárás nélkül,kedvtelésből,hobbiból azt viszlát.Aki ki akar menni meccsre kimegy aki meg nem az nem...Felesleges ide új stadion mikor nézők sincsenek a lelátókon...El kell ismerni a múltunkat, de az a baj mi még mindig ahhoz nyúlkálunk vissza, jelenleg a világ focijában sehol nem jegyeznek bennünket...és elnézve a játékunkat semmi helyünk egy világeseményen se...Minek is mennének ki?Hogy ott is eldorbézoljanak egy halom lóvét azt szégyenszemre kiessenek..a magyar szurkolók meg megint idegbajt kapjanak...
Elcsépelt dolog, de ide is igaz, van az a pénz, szerintem a szűk eliten kívül senki nem mozdíthatatlan még számunka sem.visca el barca írta:de ki? nevet irjatok már könyörgöm. a magyar valogatott kispadja egy külföldinek kb. annyit ér mint ha albánia hívta volna...
Nem a válogatott edzője fogja gatyába rázni a magyar focit. Szakemberek kellenek ide, de nem a felnőtt csapatokba, mert ott már nem sokat taníthat egy "kifejlett" játékosnak. Az utánpótláshoz kellenek a külföldi trénerek, illetve én örülnék, ha a vezetésbe is érkezne pár szaki (gondolok itt a klubokra és magába az MLSZ-be, de ez sajna sohasem fog megtörténni).socio66 írta:Én azt szerettem volna, ha vagy olyan edző jön, akivel hosszútávra tervezhetünk, és akivel megreformálhatjuk az egész futballunkat végre, vagy ha nem, akkor egy akkora kaliber, aki a szakmai tudásával és profizmusával össze tudja kapni ezt a brigádot, és kivisz minket az eb-re.
Na hát Rutten nem tudom melyik irányt képviseli, nálam egyiket sem, megint csak az időt és a pénzt vesztegetjük.