Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne lestaktikával nyomjuk, simán lefutnak minket ha esetleg mégse sikerül a lesreállítás, ha esetleg a partjelző elnézi. Nagyon fegyelmezett területvédekezés lenne a legmegfelelőbb szvsz.Enrique írta:Én még mindig tartok a meccstől - ez a lestaktika amit játszat Frenki soxor fogja a szívrohamot ránk hozni...![]()
![]()
A.Gábor írta:Oleguer helyett én inkább Bellettit játszatnám, mert ő azért elég gyors ahhoz hogy vmennyire megállítsa a Chelsea baloldalát...
Remélem meg lehet bízni a megérzéseidben...Morminho írta:Szerintem a csapat most erős ahhoz, h elverje a cselzit, tavaly sztem az volt a baj, h akkor kerültünk vissza igazán az Európai szűk elitbe, de idén ez már más!!! Elverjük őket, vhogy érzem
antiimperialista írta:Sok boldog születésnapot!Grege írta:![]()
![]()
Ma van a születésnapom, szóval a minimum egy szép eredmény a Chelseanél a csapatunktól, azért ez csak kijár...
![]()
Nem fekhetek le rossz kedvűen egy ilyen szép napon...
Sok boldog születésnapot!Grege írta:![]()
![]()
Ma van a születésnapom, szóval a minimum egy szép eredmény a Chelseanél a csapatunktól, azért ez csak kijár...
![]()
Nem fekhetek le rossz kedvűen egy ilyen szép napon...
Olvasd el itt: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=452napoleono írta:jah es mit szoltok a tegnap esti eredmenyhez: Real 0 Arsenal 1
Enrique írta: Motta ellen meg talán az szólhat, hogy megint évekig nem játszott egy percet sem, de Bumi utóbbi produkcióit figyelembe véve, lehet, hogy még így is többre menne.
Ezzel csak az a baj, hogy a brazilok nem...Boixos írta:ezt nagyon eltaláltad!gyiko írta:...a spanyolok sokkal jobban vizilabdáznak!![]()
![]()
![]()
ráadásul ott is a barcelona a király.
Ténylegh.Vito írta:tavaly Dufffffffal játszotta el ugyanezt a Nou Campban.
az ellen fórumán azt írták, hogy hivatalos közlemény van arról, hogy nem játszik, de ez Murinnyót ismerve valóban nem jelent semmit...