Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, én is elég gyakran egyet értek magammalEnrique írta:Látom akkor egyetértünk madrid ide-vagy oda..Enrique írta:Semmi nem volt... Viszont ritka nagy patkány ez a Reyes, minden meccsén eljátssza a szinészkedős, gerinctelen mutatványait.. Hihetetlen unszimpatikus játékos...
Látom akkor egyetértünk madrid ide-vagy oda..Enrique írta:Semmi nem volt... Viszont ritka nagy patkány ez a Reyes, minden meccsén eljátssza a szinészkedős, gerinctelen mutatványait.. Hihetetlen unszimpatikus játékos...
Ezért félek Bellettitől...Vito írta:múltkor dicsértem Cicit.
...hát most elég gyenge volt.
abszolút csak a támadással foglalkozott, mint anno Figo
A cserét én sem értettem, sztem nagyon jol játxott. Meijá meg már mekkora favágoGrege írta:Na brávó, kilökik Reyest a pályáról, brávó, szép, szimpatikus dolog...
Amúgy Hlebet nem naon láttam Stuttgart óta, csak állandóan azt hallottam, h nem megy már úgy neki, mint régen, de ez az emberke vmi egészen kivételesen technikás játékos még mindig, sztm ha Arsenal kicsit többet játszatná, lenne egy új Bergkampjuk a kpályára... Na tessék, erre lecserélik...
A lovései még mindig nagyon veszélyesek. Most is kozépre rugott egy szabadot, de olyan erosen, h a kapus nem tudta megfogni.Boixos írta:öregszik a karesz, mostanra többnyire ilyen megoldások maradtak. láttuk a klasszikuson a samuval is henteskedett egy sort.
Igen, de sztem még ígyis a csapata 1ik legjobbja volt. Bekemen lepodtem meg még, rajat leglább láttam h kuztott, meg Robinyo sem volt rosz, én biztos nem ot cseréltem volna le. Casillasnak voltak szép védesei, amugy a tobbiek(Ronaldoval az élen) nullák voltak.Vito írta:múltkor dicsértem Cicit.
...hát most elég gyenge volt.
abszolút csak a támadással foglalkozott, mint anno Figo