Barça vs. Real
A Reyes témához: röviden egy féreg.
igen, én is elég gyakran egyet értek magammalEnrique írta:Látom akkor egyetértünk madrid ide-vagy oda..Enrique írta:Semmi nem volt... Viszont ritka nagy patkány ez a Reyes, minden meccsén eljátssza a szinészkedős, gerinctelen mutatványait.. Hihetetlen unszimpatikus játékos...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Látom akkor egyetértünk madrid ide-vagy oda..Enrique írta:Semmi nem volt... Viszont ritka nagy patkány ez a Reyes, minden meccsén eljátssza a szinészkedős, gerinctelen mutatványait.. Hihetetlen unszimpatikus játékos...

-
- Director del Fútbol
Azért az enyhén undorító volt, amikor Reyes kint fetrengett a vonal mellett, aztán meg bemászott a pályára, hogy jobban tudja húzni az időt. Nem érdekel, hogy a Madrid ellen csinálta, ez az egyik leggusztustalanabb dolog volt, amit valaha focipályán láttam... Ráadásul szerencsétlen Casillas kapott egy sárgát, amikor szóvá tette a bírónál, hogy visszamászott az a gyökér.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ezért félek Bellettitől...Vito írta:múltkor dicsértem Cicit.
...hát most elég gyenge volt.
abszolút csak a támadással foglalkozott, mint anno Figo

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
mejiát azért nem mondanám favágónak, elég jó képességű az a gyerek. csak más a fakóban játszani, meg más az első csapatban, gyöngébb spanyol csapatok ellen és megint más egy olyan bl-meccsen bugizni, ahol az ellenfél semmivel sem rosszabb csapat, mint a madrid. ráadásul a londoniaknak is csak a bl az, ahol jó eredményt érhetnek el, nem is tudom miből gondolták páran, h eleve feltartott kézzel fognak kimenni a pályára.
a karesz pedig lőhet akkorákat, mint egy állat, az egy dolog. az, h utolérjen egy gyorsabb zsugást, utána szabályosan szerelje (mint régebben), az meg egy másik dolog.
a karesz pedig lőhet akkorákat, mint egy állat, az egy dolog. az, h utolérjen egy gyorsabb zsugást, utána szabályosan szerelje (mint régebben), az meg egy másik dolog.
PUYOL-XAVI-INIESTA
A cserét én sem értettem, sztem nagyon jol játxott. Meijá meg már mekkora favágoGrege írta:Na brávó, kilökik Reyest a pályáról, brávó, szép, szimpatikus dolog...
Amúgy Hlebet nem naon láttam Stuttgart óta, csak állandóan azt hallottam, h nem megy már úgy neki, mint régen, de ez az emberke vmi egészen kivételesen technikás játékos még mindig, sztm ha Arsenal kicsit többet játszatná, lenne egy új Bergkampjuk a kpályára... Na tessék, erre lecserélik...

A lovései még mindig nagyon veszélyesek. Most is kozépre rugott egy szabadot, de olyan erosen, h a kapus nem tudta megfogni.Boixos írta:öregszik a karesz, mostanra többnyire ilyen megoldások maradtak. láttuk a klasszikuson a samuval is henteskedett egy sort.

Igen, de sztem még ígyis a csapata 1ik legjobbja volt. Bekemen lepodtem meg még, rajat leglább láttam h kuztott, meg Robinyo sem volt rosz, én biztos nem ot cseréltem volna le. Casillasnak voltak szép védesei, amugy a tobbiek(Ronaldoval az élen) nullák voltak.Vito írta:múltkor dicsértem Cicit.
...hát most elég gyenge volt.
abszolút csak a támadással foglalkozott, mint anno Figo

Csak sztem nem volt ez szabályos

-
- Llegenda del Barça
elég kellemes börleszkfilmet rendezett az arsenal fakója a margit galaktikusaival. mi lesz, ha teljes csapattal állnak ki ellenük?
a végén, amikor elment az anri a szélen, az azért nagyon csúnya volt, mint amikor felnőttek játszanak a gyerekekkel. no, de lesz egy visszavágó is, bár ott nem fogja egy stadionnyi madridi fokozni a hangulatot, mint a zara ellen. mondjuk most nulla volt amit a nézők műveltek, kétezer angol lazán leénekelte a 70000 spanyolt. hol volt ilyenkor a fantasztikus (13 főből álló) ultrassur? azok is csak akkor kemények, amikor a robi carlosra kell ugatni, utána meg jattolgatni vele a fényképeken.
na mindegy, remélem, a komédia után nem kell ma este horrort néznem, mint a múltkori londoni meccsen.
a végén, amikor elment az anri a szélen, az azért nagyon csúnya volt, mint amikor felnőttek játszanak a gyerekekkel. no, de lesz egy visszavágó is, bár ott nem fogja egy stadionnyi madridi fokozni a hangulatot, mint a zara ellen. mondjuk most nulla volt amit a nézők műveltek, kétezer angol lazán leénekelte a 70000 spanyolt. hol volt ilyenkor a fantasztikus (13 főből álló) ultrassur? azok is csak akkor kemények, amikor a robi carlosra kell ugatni, utána meg jattolgatni vele a fényképeken.
na mindegy, remélem, a komédia után nem kell ma este horrort néznem, mint a múltkori londoni meccsen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Henry fantasztikus volt, de Fabregas is nagyon jol kente
Hiába...Barca nevelés
Ja és ha Oleguer gyenge akkor Meijá mi

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nagyon jó... a reál megint lejáratta a spanyol focit jó szokásához híven(az elmúlt 2-3 évben)
Azért nekik illet volna behúzni ezt a meccset, mert nekünk az 50-50%-ban benne van az hogy kiesünk...
SZÁNALOM EZ AZ EGÉSZ BAGÁZS!!!! PFFFFFFF
Azért nekik illet volna behúzni ezt a meccset, mert nekünk az 50-50%-ban benne van az hogy kiesünk...
SZÁNALOM EZ AZ EGÉSZ BAGÁZS!!!! PFFFFFFF

Húúú Henry nagyon nagyot alakított ma is. Lassan begyújthatják Laportáék a rekétákat az ügyében, elképzeltem Dinhot mellette és kicsi Messit, hát sok öröm lenne bennük. Én azt mondom egy Ronnie, Etoo, Henry csatár trió is jó lehet, ha an alázat bennük és őbennük ezek az adottságok meg vannak. Reálnak ez volt a második nagy csapat az idén, de itt is kikaptak mint a múltkor a Zaragozától:)
Holnap mindenki Szurkoljon!!!!
Holnap mindenki Szurkoljon!!!!
-
- Entrenador del Barça
nekem nagyon tetszett hogy az Arsenal B szórakozik a a realal,innen már csak az "angolok" szúrhatják el.
KÖSZÖNÖM EZT A SZÉP ESTÉT HENRY(és a többiek)
Most már "csak" rajtunk a sor FORCA BARCA
KÖSZÖNÖM EZT A SZÉP ESTÉT HENRY(és a többiek)

Most már "csak" rajtunk a sor FORCA BARCA
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona