Én az összeg nagyságát próbáltam érzékeltetni, hogy ebből bizony egy elég ütőképes kezdőt is össze lehet rakni. Dortmund értéke nincs ennyi, aztán nem olyan rosszak, de még sorolhatnék nem egy csapatot. Oké egy Barcelona más szint, de ez annyi pénz, hogy a klub költségvetésének fele. S hány és hány csapat van, akinek az összértéke nincs ennyi, s ott vannak.
Poszi írta:
Jó és te nyilván azért nézel Barca meccset, hogy milyen üzleteket kötött a klub, és nem azért mert érzelmeket vált ki belőled a csapat játéka, vagy 1-1 játékos...stb
Ezt nem értem, a csapatért szorítok nyilván, de mint feljebb is írtam ez akkora összeg, hogy ezzel a csapatnak is jobb lenne. S pl Rossell elsődleges érdeke is ez, van gondolom ezer közgazdász, marketinges, ők tudják felmérni, hogy ez pl valóban egy olyan összeg-e amiért érdemes-e eladni. Nem tudom, nem látok bele, de józan paraszti ésszel belegondolva, igen ez olyan összeg, amire boldogan rálehetne bólintani. A Barcelona mint intézmény van, s nem Messi vagy Xavi vagy Iniesta. Ezért írtam, hogy meglehet szentimentálisan is közelíteni, s alapvetően abszurd is a dolog, mert én sem hiszem, hogy ennyit letennének az asztalra, de ha igen, akkor bizony simán elfogadható még ha Messiről vagy Kis Pistáról is legyen szó.