2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
OFF: Én a bírókkal soha nem szeretek túlzottan foglalkozni, akkor sem ha éppen az én csapatomat sújtják mert valahol a gyengeség jelének érzem. Csak egy példa, én itthon Loki drukker vagyok, a tegnapi ikszet sokan arra fogják hogy volt egy fordítva megítélt szabadrúgás a Pápának amiből gól lett és most ebbe kapaszkodnak, én meg azt mondom hogy lehet az utolsó 3 percben 2 gólt kapni egy ilyen szintű Pápától, nincs aza bíró aki ezt elintézi, ahhoz kellett a Debrecen fogalmatlan játéka is bőven.Barcaman1993 írta:Bestbarca írta:Egyébként nevetséges, hogy bíróznak. A mi kárunkra ugyanúgy tévedett, de ha vkinek, akkor nekik idén nem lehet panaszuk a játékvezetésre. Ezzel ezt a témát le is zártam.
Azt hiszem egy ilyen meccs után nem nagyon illik a negatívumokat keresnem. Azt nem is, de 1-2 észrevételt tennék. A játékunk az első félidőben nagyon taktikusan fel volt építve, ami az első félidőben látszott is. Az nem tetszett, amit Tata is mondott, hogy elképesztően átadtuk nekik a teret a 2. félidőben. Csak Valdesen és a rossz helyzetkihasználásukon múlt, hogy nem egyenlítettek ki. Nagyon fontos lett volna 2-0-val kihúzni. +1 pontot érhetett volna a szezon végén. Ezzel még várni kell. Valdes félelmetesen jól védett, csak azért nem 10/10, mert a a góljukat lábbal simán kiszedhette volna. A védelem nagyon jó volt, eddig nem ilyen jó a szezonban.
Neymar lerántását is ideveheted. Egyébként nevetséges, hogy bíróznak. A mi kárunkra ugyanúgy tévedett, de ha vkinek, akkor nekik idén nem lehet panaszuk a játékvezetésre. Ezzel ezt a témát le is zártam.Bestbarca írta:Jólvan látom van mire fogni megint a madridnak hogy miért is kaptak ki...Azt megemlítik hogy 2 tizi elmaradt,az első az is volt,nem azért hogy mentsem a bírót de aki azt kiszúrja,tök takarásban volt az egész...A másodiknál meg egy angol bíró ilyet még sosem fújt be, a skótoknál röhögne egy stadion egy ilyennél,szal ez van cicafiú,Mascherano vállal lökte meg,ő meg rögtön borúlt...Tessék felkelni és nem toporzékolniIgen adtak már meg ilyet,de 70%ban ezt nem adják meg,inkább 80...
Arról persze nem beszélnek hogy mi nálunk is elmaradt egy tizi,meg Ramos ma is mehetett volna zuhanyozni korábban,és nem csak a csere miatt...
Csak halkan megjegyzem, hogy Neymar gólja pont egy ilyen Masi - nagykeró' után születettvisca el barca írta:
- vv meg masche előrerugdosott labdái. mondta tata h marquez volt ezeknek a hoszu inditásoknak a nagymestere és vissza akarja hozni. felesleges, kb mintha falnak rugdosnánk, mind visszajön
Nekem az egész meccs egyik legnagyobb pozitívuma ahogy ma a védelem muzsikált. Volt egy időszaka a meccsnek, a második félidőben egy 20 perc kb. amikor a Real kivételesen nem a bíró ítéleteinek folyamatosan kritizálásával foglakozott és akkor elég jól játszottak, minimum egál volt a meccs akkor. Ott a védelem nagyon jól állta a sarat, tulajdonképpen nem tudott a Real helyzetbe kerülni pedig nagyon harcoltak akkor az egyenlítésért, kivéve Benzema lövését, de hát ilyen van, úgy elsült a lába hogy nincs ember a világon aki azt védi, mázlink volt annál a lövésnél.visca el barca írta: + a védelem jó volt, piqué iszonyat mennyi labdát fejelt ki, én kb 10 után abbahagytam a száolgatást. örültem annak is, hogy a két szélső nem kolbászolt annyira elől mint szokott
+ neymar. keveset volt játékban, de gól+gólpassz, uhogy egy rossz szavunk nem lehet rá
Hát ööö...Igen, ne fogadjuk el, mert én nem fogadom el, hogy a tabella utolsó helyezetjét nem tudjuk megverni. Soha nem esem pánikba, csak elfog egy csalódottsági hullám. Egyébként, ennél már csak tényleg rosszabb lehet mostmár, mert most nem a Granada jön, akik ellen javithatunk, hanem a Milan.Varatrix írta:Igazából akkor nem értem. Azt állítod hogy elfogadhatatlan. Akkor most ne fogadjuk el, vagy háromra essünk pánikba, hogy ennél már csak rosszabb lesz? 1..2...3...Kash írta:.....
Én mondjuk azon gondolkozom hogy Celtic szurkoló leszek, ott általában bejön a papírforma.
Miért kell egyből ásó egy-egy ilyen meccs után?
Szerintem sem lehet mindig nyerni nyílván, emberekről van szó nem gépekről. Túlzott motivációt mondjuk nem láttam. Nekem azzal, hogy ennyi győztes meccs után becsúszik egy döntetlen nincs is semmi bajom, a játékkal több van. Most sokan meg fognak kövezni mert ugye volt előtte 8/8 győzelem, ezen nincs mit magyarázni. Azért nézzük meg kik ellen, volt talán kettő a Barca szintjén kicsit komolyabb ellenfél köztük, egy Malaga és egy Valencia, egyik ellen sem volt meggyőző a csapat enyhén szólva, legalábbis számomra. Én azt gondolom az első komolyabb erőfelmérő a most következő két meccs lesz, a Milan és a Real ellen. Ezekből sok minden kiderülhet.corol írta:Nyolc nyert meccs után belefér egy döntetlen, még akkor is, ha ezt az Osa-t simán meg kellett volna verni ezzel a felállással is. Egyébként szerintem Messi nincs rendben, mert nagyon óvatosan sétálgatott abban a 15 percben, amit a pályán töltött. Ez a Milan meccs húzós lesz kedden, egy döntetlen már elég lenne, aztán persze lehet, hogy nagyon megütjük őket.
Teljesen egyetértek.sjd írta:Hú, emberek, micsoda bölcsességek vannak itt.Zozzy5 fején találta a szöget, bármi is lett volna Messi kapcsán, az hülyeség. Azt meg nem tudom, hogy szelektív-e a memória sokaknál, vagy mi a probléma, de a "csereként beállva használhatatlan" Messi a tavalyi bajnoki hajrában nem egy meccset mentett meg - a cserepadról...
Azt már (enyhe képzavarral élve) halkan merem csak mondani, hogy az "előrefelé nem passzoló" Xavi a meccs 2-3 legnagyobb helyzetét alakította ki, mielőtt lehozták. Úgyhogy ha valamit lehet fikázni Messi becserélésében, az az, hogy (az egyébként Iniestával együtt nagyon jó formában játszó) Xavi helyére jött be, mert utána még veszélytelenebb volt a csapat.
Összességében egyébként azt kell, hogy mondjam, hogy nem volt rossz a támadójáték, csak az utolsó passzokkal volt mindig probléma. Ez most nem jött össze, előbb-utóbb törvényszerű volt, hogy megtörténik, nem lehet az idők végezetéig minden bajnokin gólt lőni. Úgyhogy ebből kiindulva itt se Messi, se Sanchez, se Piqué nem váltotta volna meg a világot, ez egyszerűen egy ilyen meccs volt.
Illetve Fabregast továbbra is el kéne felejteni ezen a poszton, de ez már közhely. (Azért így is rúghatott volna legalább 1 gólt a helyzetei alapján.)
tegnap csak x-eltek a hiberniannalVaratrix írta:Én mondjuk azon gondolkozom hogy Celtic szurkoló leszek, ott általában bejön a papírforma.
Igazából akkor nem értem. Azt állítod hogy elfogadhatatlan. Akkor most ne fogadjuk el, vagy háromra essünk pánikba, hogy ennél már csak rosszabb lesz? 1..2...3...Kash írta:.....