Én nem értek sokakat. Nem hiszem, hogy olyan katasztrofális lett volna ez a meccs. Nem voltak helyzeteink. Alexisnek, messinek, Adrianonak, Iniestanak is tiszta ziccere volt a gól mellett. És ezek mellett még ott volt Neymar két lövése stb. Azért simán zsebre lehetett volna tenni ezt a három pontot. Ami idegesítő, hogy a kulcspillanatokban pontatlanok voltunk. A letámadásunk jól működött, sok labdát szereztünk már a Milan térfelén. Az olaszok a második félidőre beparkolták a buszt és ezt ők nagyon tudják. A kontrákra sokkal jobban kellett vigyázni így nem is csoda, hogy nem tudtunk sok létszámfölényes helyzetet kialakítani.
Az pedig a legnagyobb pozitívum, hogy senki sem sérült le. Látszott, hogy kerülik a necces szituációkat, nem mentek bele a kockázatos szituációkba. Inkább játszanak gyengébben, minthogy Adriano, Busi, Neymar, Ini vagy Messi lesérüljön. Mert valljuk be az olaszoknak nem nagyon voltak ilyen fenntartásaik.
Akik azt hányják Tata szemére, hogy nem tüzelte eléggé a csapatot gondoljanak bele, hogy mit jelent itt egy X. Abszolut nem rossz eredmény, nem kellett nagyon kockáztatni, ő is tudja, hogy fontosabb a hétvége, ott nem fog megelégedni egy 1-1-el.
Nem Neymart kellet volna leigazolni? Nem az volt a legneccesebb poszt? Hanem mi? Igen, jó lett volna kh-t hozni, de egy Pedro, Tello, Messi, Alexis kvartetttel kellett volna nekimenni a szezonnak, ahelyett, hogy idehoztuk volna posztra!!! a világ egyik legnagyobb fiatal tehetségét? Lehet, hogy igazad van.
Félreértés ne essék, én sem vagyok elájulva a tegnapi produkciótól, sőt. Viszont úgy érzem sokan már túlzásba viszik a károgást.
Lehet hogy én látom rosszul és tényleg temetni kell a csapatot, nincs esélyünk a BL-re, a bajnokságban is örüljünk a második helynek, Iniestat a maga 29 évével már vonultassuk vissza, a Bayern ellen meg ki se álljuk. Igen, ez lesz a megoldás.