Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.11.19. 22:33:36

Azért kapja meg az aranylabdát, megérdemli,meg ha nem kapja meg,akkor magyar madridisták 90%a követ el tömeges öngyilkosságot.
Azt az ömlengést ami ott megy, ha nem kapja meg,akkor... #-o

Franciák 3-0, nekik örülnék,kellenek a vébére.
Portugáloknak nem,mert olyan mázlis egy csapat,hogy a végén még meg is nyerik valahogy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.19. 22:32:19

Azért hogy milyen gólokat lőnek a franciák. :lol: Megint egy kipattanó ketten elcsúsznak az üres kapu előtt és elmegy mellettük a második hullámban megint egy lövés, ami borzasztóra sikeredik s a túloldalt Sakho hasáról bepattan. :lol: Két gól Mamadou-tól, mondjuk az ukrán védelmet is kérdőre lehetne vonni, hogy tud minden lepattanó francia elé kerülni, mindhárom gól össze-vissza pattanó utáni szituból született. 3-0 negyed óra hátra.
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.19. 22:30:42

csababarca írta: Mondjuk a zistenítőknek megjegyezném,hogy a kivihette volna őket egyenesen is a vb-re. :roll:
Ezt akartam mondani. Amikor folyamatosan bukdácsoltak a csoportban, akkor ez senkinek nem jutott eszébe. 1 meccsen rúg 3-at :arrow: aranylabda =D>
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
hank1ee
Director del Fútbol

2013.11.19. 22:29:29

Elnézést, hogy a pótselejtezők közepette ezt ideírom, de Víctor Valdés a spanyolok szerint súlyos lábsérülést szenvedett, emiatt le is kellett cserélni a válogatott Dél-Afrika elleni - egyébként vesztes - meccsén.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
zola8787
Director del Fútbol

2013.11.19. 22:28:53

fcjoc írta:Jelenleg a világ legjobb formában lévő labdarúgója.. Hihetetlen hogy mennyire érzi Cé.. Brutális! =D>
Khm. Victor Valdes :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.11.19. 22:26:25

Jó,hogy már leszavazták az aranylasztit,mert ha ez még beleszámítana,akkor még izgulni sem kéne,bár így sem nagyon.
Mondjuk a zistenítőknek megjegyezném,hogy a kivihette volna őket egyenesen is a vb-re. :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.19. 22:26:00

Minek nézek én ilyen meccseket...? Legalább nyugodtabban aludhattam volna. Elképesztő, hogy mindig az utolsó pillanatban húzzák be...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.19. 22:25:32

Na ezt azért nem kellett volna, Ronáldó. :(

Hihetetlen formában van amúgy, el kell ismerni. Megérdemelné a bogyeszt.
fcjoc
Entrenador del Barça

2013.11.19. 22:21:21

Jelenleg a világ legjobb formában lévő labdarúgója.. Hihetetlen hogy mennyire érzi Cé.. Brutális! =D>
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.19. 22:19:33

zlatan lőhetne még1et :D léccilécci. a szomorú srác nem juthat ki a vb-re :D

és mire beirtam a kommentet, a szomoru srác továbblőtte portugáliát. :lol: ez az én formám.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csabooo
Capitá del Barça

2013.11.19. 22:09:17

Na nagyon valoszinu, hogy a gorogok mellett a horvatok, es a portugaloknak lesz berletjuk.. A francia-ukranon az utobbinak szurkolok, legalabb egy eselytelen jusson akkor ki :)

A roman-gorog meccset neztem, es biztam egy esetleges forditasban, de ez a gorog vedelem kokemenyvolt, igaz az ongol hatalmas volt :D szerintem ev vegen best of-ban benne lesz :) A meccsrol annyit, hogy nem adtak meg a romanoknak egy jogos tizit 1-1nel, es a biro szerintem eleg sok mindent nem fujt le, mindket fel javara.. :roll:
Nekem annyi tetszett legalabb, hogy kuzdottek legalabb, hajtottak, es probalkoztak az utolsokig. De vegulis a gorogok megerdemeltek a tovabbjutast, grat nekik! Horvatoknak orulok, szerintem Izland csak pofozozsak lett volna, ha kijuttak volna. Portugalok is mennek valoszinuleg, oket sem banom, jol fog jonni egy CR bagazs is azert... :P

Na akkor hajra eszaki szomszedok!
Barça,Barça,Baaarça!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.19. 22:05:47

Riberyt nem bírják tartani az ukránok, tényleg ahogy megmondta életéért fog küzdeni ezen a meccsen, s hajt mint az állat. Ukránok 10 emberrel maradtak. Szó se róla les és kiállítás. :D Hozzáteszem a piros jogos volt, sárgával a kitörő Riberyt eltakarították, ráadásul látványosan.
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.19. 22:01:00

Na, a portugálok kijutottak és a franciák is egyre közelebb vannak hozzá... Az általam 3 legutáltabb csapat közül 2... Közben Valdes is lesérült. Mi van itt, hétvégén ki tudunk majd állni?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.19. 21:56:42

Mezner2 írta: Ezek a semmitmondó, ötlettelen franciák szerintem sehonnan nem hiányoznának, egy olyan játékost nem tudnék mondani tőlük akinél elfogna az az érzés, hogy húúú de kár, hogy szegény lemarad... Ez a Ribéry is véleményem szerint egy szürke dolgos ember lett, aki tudja a feladatát, el is tudja látni maximálisan, de nekem mint mezei nézőnek az ég egy adta világon semmi pluszt nem nyújt.... Neymar, na ő úgy hiányzona mint egy falat kenyér, vagy Leo, sőt még CR és Ibra is ez a kategória Balotelliről nem is beszélve, ők azok, akik megszínesítenek egy világeseményt, ilyen-olyan okokból, a franciáknál egy ilyen ember sincs
Ez szubjektív gondolat, Ribery szerintem egy remek focista, s mint válogatott nekem hiányoznának a franciák. Nyilván ez is szubjektív, meg a múltra nem lehet alapozni, de a focitérképen a kakasok komoly szerepet töltenek be, ez persze nem jelent semmit. S erre nem osztanak továbbjutást. Szerintem nem rossz generáció van most a franciáknál, s francia futball fejlődésnek indult a sok beáramló pénztől.

Sikerült amúgy ledolgozni a hátrányt, két össze-vissza pattogós góllal, sőt a másodiknál szerintem Benzema lesen volt. De a lényeg jöhet a második félidő egál a meccs, gólt nem szabad kapni továbbra sem!!!Allez les bleus

Ronaldo közben betalált, ezzel érzésem szerint Svédország kiesett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.11.19. 22:20:09-kor.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.19. 14:46:34

Ma svéd-portugál, nagyon várom a meccset, bízom benne, hogy a svédek több kreativitást mutatnak majd, mint az odavágón...

Zlatan meg jó lenne, ha gurítana párat.

A horvátok pedig nem aprózták el Izlandon. :lol:
zola8787
Director del Fútbol

2013.11.16. 15:58:28

Barcaman14 írta: A legbiztosabb helyzetben pedig a görögök vannak. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ők 2 gólos előnyről ez ellen a román válogatott ellen elbukjanak. A románok egyszerűen gyengék, a görög betonfalat pedig náluk jóval erősebb válogatottnak is nehéz lenne minimum kétszer feltörni. Ez a párharc szerintem nagyjából el is dőlt.
Egyáltalán nem kötekedésképpen írom, de ez a román válogatott a MI védelmünket háromszor mattolta, akkor miért jelentene nekik nagy falatot egy védekezni nem tudó görög csapat? :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.11.16. 14:09:24

A franciák meccsén beigazolódott a gyanúm, miszerint meglepetés születhet, a portugál-svéden sajnos nem.

Az ukránoknak nincs igazi klasszisuk, mint pl. Shevchenko, de csapatként nagyon egyben vannak. A meccset ugyan nem láttam, de az eredményből illetve jó pár hozzáértő véleményéből is ez tükröződik, úgyhogy nem lesz könnyű dolga a franciáknak. Pláne, ha idegenben is be tudnak találni az ukránok. A franciák tényleg gyengék, de nekem az ő esetükben lenne a legnagyobb hiányérzetem a pótselejtezős csapatok közül, ha nem lennének ott a vb-n.

A portugál-svéd párharc még abszolút nyitott, sovány előny ez CR-éknek szerintem, remélem Ibra feljavul a visszavágóra és előrukkol egy két tőle megszokott elképesztő góllal.

Izlandtól nagy eredmény ez a döntetlen, különösen 10 emberrel, de a horvátok hazai pályán nem fogják a véletlenre bíznia dolgokat és ki fognak jutni a vb-re szerintem.

A legbiztosabb helyzetben pedig a görögök vannak. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ők 2 gólos előnyről ez ellen a román válogatott ellen elbukjanak. A románok egyszerűen gyengék, a görög betonfalat pedig náluk jóval erősebb válogatottnak is nehéz lenne minimum kétszer feltörni. Ez a párharc szerintem nagyjából el is dőlt.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
mess2009
Director del Fútbol

2013.11.16. 08:44:39

Lionel85 írta:A franciák elcseszerintették az első meccset, de a visszavágón képesek fordítani, ha összeszedik magukat. A románok azt kapták, amit megérdemeltek, remélem a görögök jutnak tovább, a svédek pedig le tudják dolgozni azt az egy gólt. Bírnám, ha ők jutnának tovább és nem a színész Bobot nézni majd a vb-n. Bár Ibrahimovic sem egy szimpatikus figura számomra, de inkább őt nézném el a vb-n, mintsem a túlsztárolt ronaldócskát.
az utolsó mondatoddal nagyon egyetértek.... az elsővel viszont nem. csalódnék a saját értékítéletemben, ha nem az Ukránok jutnak tovább, a tegnap mutatott játék alapján.
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.11.16. 08:40:45

A franciák elcseszerintették az első meccset, de a visszavágón képesek fordítani, ha összeszedik magukat. A románok azt kapták, amit megérdemeltek, remélem a görögök jutnak tovább, a svédek pedig le tudják dolgozni azt az egy gólt. Bírnám, ha ők jutnának tovább és nem a színész Bobot nézni majd a vb-n. Bár Ibrahimovic sem egy szimpatikus figura számomra, de inkább őt nézném el a vb-n, mintsem a túlsztárolt ronaldócskát.
Kép
Kép
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.11.16. 08:05:02

Bob_Marley írta: De azért szurkolok a franciáknak, nagyon hiányoznának a VB-ről.
Ezek a semmitmondó, ötlettelen franciák szerintem sehonnan nem hiányoznának, egy olyan játékost nem tudnék mondani tőlük akinél elfogna az az érzés, hogy húúú de kár, hogy szegény lemarad... Ez a Ribéry is véleményem szerint egy szürke dolgos ember lett, aki tudja a feladatát, el is tudja látni maximálisan, de nekem mint mezei nézőnek az ég egy adta világon semmi pluszt nem nyújt.... Neymar, na ő úgy hiányzona mint egy falat kenyér, vagy Leo, sőt még CR és Ibra is ez a kategória Balotelliről nem is beszélve, ők azok, akik megszínesítenek egy világeseményt, ilyen-olyan okokból, a franciáknál egy ilyen ember sincs
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.15. 23:06:56

Franciákon le vagyok döbbenve...Innen borzasztó nehéz lesz, sőt kijelentem elúszott a VB, nagyon csalódott vagyok, legalább egy idegenbeli gólt jó lett volna elérni, de így...Fellehet állni 2:0-ról de gyakorlatilag hiba nélkül kell lehozni a visszavágót, s sajnos úgy érzem az ukránok idegenben is tudnak gólt lőni, akkor meg aztán tényleg vége. De azért szurkolok a franciáknak, nagyon hiányoznának a VB-ről. Bár aki itt van a pótselejtezőn, szinte mindenkiről elmondható ez.
Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2013.11.15. 22:57:27

Kevés játékos rendelkezik ezzel a képességgel...mondjuk pont van egy a másik oldalon, de nincs társa.
az a szomorú, hogy CRnek sincs túl sok...

amúgy Ronaldo nem játszott jól, itt a gólja előtt elkezdett nem a játékkal foglalkozni és tudjuk, hogy akkor milyen...
aztán jött a gólja, majd rá 1-2 perccel jött még egy fejes tőle, ami felső léc lett, az se a svédeken múlott.

Franciák meg no komment... hihetetlenek... lazán 3-0 lehetett volna, nagyon simán... 3 ukrán támadó vitte a végén 1 védőre, de elrontották, meg voltak még ziccereik az ukránoknak itt a meccs végén.
madridista
hank1ee
Director del Fútbol

2013.11.15. 22:54:39

Innentől a franciáknak szerintem úszott, Portugália meg csak kibrusztolta Ronaldo révén azt az 1 gólt, idegenben meg majd szépen lehoznak egy döntetlent, vagy kikapnak 2-1-re. A görögöknek meg gratuláció, valószínű, hogy megspóroltak egy fáradságos brazíliai utazást a kedves szomszédoknak! =D>
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.15. 22:42:46

Franciák =D> Valahogy nem hiányoznának nekem a vébéről, remélem, a visszavágót kibekkelik az ukránok.

Izland hihetetlen, de kihúzta 0-0-val, úgy, hogy a második félidő elejétől emberhátrányban voltak a szigetországiak! Zágrábban hatalmas bravúrra lesz szükség, ha ki akarnak jutni, de bízom Sigurdssonékban. :)

A svédek meg csak bekaptak egyet a végén... :? Na majd Stockholmban lesz egy 3-0. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2013.11.15. 22:56:16-kor.
recrea
Llegenda del Barça

2013.11.15. 22:29:35

Mezner2 írta:
Mezner2 írta:CR-től nagyon el vannak szállva mostanság (némiképp jogosan) de nézzük kicsit más szemszögből, az idei év 3 eddigi legfontosabb meccsén (városi rangadó , Clássico, VB pótselejtező) nem csak, hogy gólt nem szerzett, de nagyon csúnyán le is szerepelt a játék összes aspektusában !

Kellett nekem előre inni arra a bizonyosra :D =D> Egyébként nevetséges, a svéd tizi szitunál egyértelműbb büntető nem hiszem, hogy létezik, erre nem fújják be, fél percre rá Cunci gól...
Köze nem volt a tizihez, második sárgával leküldtem volna Elmandert, dobta magát, mint Bale szokta.

Azért Ronci rohadt kemény (a szó fizikai értelmében), ahogy érkezik, ahogy túlfejeli a védőket, amilyen szorított helyzetből ki tud bújni, ahogy gyilkolja őket, ahogy mindig helyzetbe tud kerülni, még centernek sem lenne rossz. Kevés játékos rendelkezik ezzel a képességgel...mondjuk pont van egy a másik oldalon, de nincs társa.
Válasz küldése