Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt akartam mondani. Amikor folyamatosan bukdácsoltak a csoportban, akkor ez senkinek nem jutott eszébe. 1 meccsen rúg 3-atcsababarca írta: Mondjuk a zistenítőknek megjegyezném,hogy a kivihette volna őket egyenesen is a vb-re.
Khm. Victor Valdesfcjoc írta:Jelenleg a világ legjobb formában lévő labdarúgója.. Hihetetlen hogy mennyire érzi Cé.. Brutális!
Ez szubjektív gondolat, Ribery szerintem egy remek focista, s mint válogatott nekem hiányoznának a franciák. Nyilván ez is szubjektív, meg a múltra nem lehet alapozni, de a focitérképen a kakasok komoly szerepet töltenek be, ez persze nem jelent semmit. S erre nem osztanak továbbjutást. Szerintem nem rossz generáció van most a franciáknál, s francia futball fejlődésnek indult a sok beáramló pénztől.Mezner2 írta: Ezek a semmitmondó, ötlettelen franciák szerintem sehonnan nem hiányoznának, egy olyan játékost nem tudnék mondani tőlük akinél elfogna az az érzés, hogy húúú de kár, hogy szegény lemarad... Ez a Ribéry is véleményem szerint egy szürke dolgos ember lett, aki tudja a feladatát, el is tudja látni maximálisan, de nekem mint mezei nézőnek az ég egy adta világon semmi pluszt nem nyújt.... Neymar, na ő úgy hiányzona mint egy falat kenyér, vagy Leo, sőt még CR és Ibra is ez a kategória Balotelliről nem is beszélve, ők azok, akik megszínesítenek egy világeseményt, ilyen-olyan okokból, a franciáknál egy ilyen ember sincs
Egyáltalán nem kötekedésképpen írom, de ez a román válogatott a MI védelmünket háromszor mattolta, akkor miért jelentene nekik nagy falatot egy védekezni nem tudó görög csapat?Barcaman14 írta: A legbiztosabb helyzetben pedig a görögök vannak. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ők 2 gólos előnyről ez ellen a román válogatott ellen elbukjanak. A románok egyszerűen gyengék, a görög betonfalat pedig náluk jóval erősebb válogatottnak is nehéz lenne minimum kétszer feltörni. Ez a párharc szerintem nagyjából el is dőlt.
az utolsó mondatoddal nagyon egyetértek.... az elsővel viszont nem. csalódnék a saját értékítéletemben, ha nem az Ukránok jutnak tovább, a tegnap mutatott játék alapján.Lionel85 írta:A franciák elcseszerintették az első meccset, de a visszavágón képesek fordítani, ha összeszedik magukat. A románok azt kapták, amit megérdemeltek, remélem a görögök jutnak tovább, a svédek pedig le tudják dolgozni azt az egy gólt. Bírnám, ha ők jutnának tovább és nem a színész Bobot nézni majd a vb-n. Bár Ibrahimovic sem egy szimpatikus figura számomra, de inkább őt nézném el a vb-n, mintsem a túlsztárolt ronaldócskát.
Ezek a semmitmondó, ötlettelen franciák szerintem sehonnan nem hiányoznának, egy olyan játékost nem tudnék mondani tőlük akinél elfogna az az érzés, hogy húúú de kár, hogy szegény lemarad... Ez a Ribéry is véleményem szerint egy szürke dolgos ember lett, aki tudja a feladatát, el is tudja látni maximálisan, de nekem mint mezei nézőnek az ég egy adta világon semmi pluszt nem nyújt.... Neymar, na ő úgy hiányzona mint egy falat kenyér, vagy Leo, sőt még CR és Ibra is ez a kategória Balotelliről nem is beszélve, ők azok, akik megszínesítenek egy világeseményt, ilyen-olyan okokból, a franciáknál egy ilyen ember sincsBob_Marley írta: De azért szurkolok a franciáknak, nagyon hiányoznának a VB-ről.
az a szomorú, hogy CRnek sincs túl sok...Kevés játékos rendelkezik ezzel a képességgel...mondjuk pont van egy a másik oldalon, de nincs társa.
Köze nem volt a tizihez, második sárgával leküldtem volna Elmandert, dobta magát, mint Bale szokta.Mezner2 írta:Mezner2 írta:CR-től nagyon el vannak szállva mostanság (némiképp jogosan) de nézzük kicsit más szemszögből, az idei év 3 eddigi legfontosabb meccsén (városi rangadó , Clássico, VB pótselejtező) nem csak, hogy gólt nem szerzett, de nagyon csúnyán le is szerepelt a játék összes aspektusában !
Kellett nekem előre inni arra a bizonyosra![]()
Egyébként nevetséges, a svéd tizi szitunál egyértelműbb büntető nem hiszem, hogy létezik, erre nem fújják be, fél percre rá Cunci gól...