Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezert irtam hogy elobb az erintettek irjanak, es nem kell felesleges koroket futni es kerdezni hogy ez miert es miert. De mivel semmilyen valasz nem jott meg a javaslatomra, szoval meg nem kell ilyen proceduraval bajnodni.neobarca írta: Akkor én meg is kezdeném a sort:
Bob-Eazzy OK
Game-Eazzy OK
Game-GT VOTE
Akkor Slither ötlete alapján: GT! Leírnád, hogy ez neked hol a túróba éri meg?
Én is leírom a véleményem: Gamet és Téged is bírlak, szal semmi személyes.
Gortat masszív kezdő állandó dupla duplás szép block mutatóval. Batum all round player, nem is akármilyen. Ellenben Johnson teljesen leépült és szépen a csapatból is kiszorul. Hayward meg iszonyat ingadozó pocsék %-okkal. Részemről a 4-6 pickcsere kevés, kompenzálásnak. Min 3-5 de a 3-6 sem elképzelhetetlen.![]()
Pl. 1 éve Kantyval a következő cserénk volt:
Wade+Chandler+pick1+Pick4 for Lee+Vucevic+pick2+pick5
Hali.Elküldtem, remélem megkaptad.neobarca írta:Igen, így van. Bedobja a játékosokat és be is kell. Válassz ki 1-1et. Nem fog senki rányomni az accept-re, mert mindenki korrekt ilyen téren. Csak tényleges csereajánlat esetén. De ha tartasz tőle érdemes egy jobb játékosért rosszabbat kínálni és akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lesz csere.![]()
Köszi szépen, jó csata volt. Ahogy írtad, tényleg kb mindenkit elkaptunk volna.Bob_Marley írta:szerk: gratulálok, nem is bánkódok így rendelte el a sors, Ez a 3-9 nagyon nem jött jól,
Igen, így van. Bedobja a játékosokat és be is kell. Válassz ki 1-1et. Nem fog senki rányomni az accept-re, mert mindenki korrekt ilyen téren. Csak tényleges csereajánlat esetén. De ha tartasz tőle érdemes egy jobb játékosért rosszabbat kínálni és akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lesz csere.varnagykrisztian írta:Bocsi hogy értetlen vagyok de még nem csináltam ilyet.
Akkor én meg is kezdeném a sort:Slither írta:Az utóbbi pár csere/vétó és a hozzászólások alapján javaslom a következő új rendszer bevezetését
Ez hülyeség. Nekem lesérült a 2. és 3. körös pickem, a nagy sleepernek induló Vereen azonnal IR-re került, nem húztam értékelhető TE-t és DEF-et. Ennek ellenére sikerült a PO-ba menedzselnem a csapatot. Fölszedtem menet közben a legjobb védelmet ala KC, RB poszton jól döntöttem Woodhead és Rashad Jennings felszedésével, nagyjából jól menedzseltem a TE mizériámat is.Bob_Marley írta:NFL: minimális az ember beleszólása,
Hali.Én azt hittem ha "reject trade"-re nyomok miután írtam akkor azt is megkapod.Egy kicsit még ez sem tiszta mert ha a "make counter offer"-re nyomok beadja a kettőnk keretét és választanom kell, de mit?......azt amit te akartál cserélni?És ha nem akarok belemenni de válaszolnék akkor is ezt kell nyomni?Bocsi hogy értetlen vagyok de még nem csináltam ilyet.neobarca írta:Elküldtem. Válaszolni úgy tudsz, hogy "make counter offer" és a fehér dobozkában.varnagykrisztian írta:Küld el még egyszer, szerintem én voltam a béna.![]()
Ezt elfogadom rosszul álltam hozzá a dologhoz, mint írtam is a 0 rádobás 0 % elferdíti, így korrektebb. Rosszul számoltam, igazad van.Slither írta:
Ezen az egy dolgon nem lehet vitatkozni, mert ez tiszta statisztika, itt nincs olyan hogy vki szerint X a másik szerint Y. Ha már rosszul számolod ki az értéket, akkor ne mond hogy ezt én így számolom és emiatt nyer az egyik oldal. Százalékoknál nem a százalékokat kell átlagolni hanem a találat/rádobás számokat és úgy jön ki az új érték. Az alapján pedig az egyik oldal 30.5%, a másik meg 50.5%, nem pedig 30.3% és 25,5% ami erős ferdítés.
A többi dolgot inkább hanyagolom, de erre még muszáj reagálnom.Bob_Marley írta: Százalékos dolgon lehet vitatkozni, én átlagot veszek mindig figyelembe, ami nyilván egy 0 rádobás 0 % esetében nem teljesen korrekt, de nem fogom átírni a képleteimet excelben.
Nem az a lényeg hogy kit hol draftoltak, hanem hogy mi az értéke, és hol draftolnák most/később. Vucevic legrosszabb esetben 2. körben elkelne, Morris meg max az utolsó 2. körben lenne draftolva, ha egyáltalán kiválasztanák. Turner mondjuk hogy 2. kört megér az idei statja alapján, Matthews meg legrosszabb esetben is elkelne az 5./6. körben. Ez sehol se egy 6.-7. pick cserényi különbség.Bob_Marley írta: Jó de így hogy kit hol draftoltak nem lehet nézni. Mert akkor pl azt mondom Sandersért akkor nem lehetne adni senkit csak egy első köröst??? Vagy ezt hoztátok fel DAJ kapcsán is, hogy kielncedik kör, tehetek róla, hogy top center?
Szerintem statisztikailag nincs olyan különbség, ami miatt ez vétó lenne, a ti cserétekben 8-4es különbség volt pickcsere nélkül, ráadásul nem 0,1 vagy 0,2 különbségek voltak. Szerintem minden körugrás már értékesnek mondható. Morrisról igazad van, az valamelyest elferdíti a dolgot. De pont ti hoztátok fel, hogy ne legyen vétózás folyamat, szerintem ez nem egy olyan hú de csere, amire vétóznék, ez az én véleményem. Turner igen értékes jelenleg, gondolom Eazzynek ennyit ért meg.
Jó de így hogy kit hol draftoltak nem lehet nézni. Mert akkor pl azt mondom Sandersért akkor nem lehetne adni senkit csak egy első köröst??? Vagy ezt hoztátok fel DAJ kapcsán is, hogy kielncedik kör, tehetek róla, hogy top center?Slither írta:
Turner összesítve tényleg jobbnak mondható Mathewsnél, de ha értékeket nézzük, akkor már nincs akkora különbség (lásd összesített rangok).
De nem is ez a lényegi rész a cserében hanem hogy Morris egy FA kaliber, volt pár jó meccse amíg Bledsoe nem volt, most gyorsan vissza is esett. Ezzel szemben áll egy Vucevic aki egy első körös pick volt és sima top20 értékű. Eközött a 2 játékos között min. 10 környi különbség van, és ha még azt is mondanánk hogy Turner 5 körrel többet ér Matthewsnél (ami még a legelvetemültebbek sem gondolnák sztem komolyan), akkor is egy 5 környi különbség van a 2 oldal között. A középső körös draftpickek cseréjét meg nem mondanám olyan "értékes pickmozgás"-nak hogy ezt a különbséget áthidalja.
Szerintem 1x volt Budán kutyavásár, szal ne ugorj azért le a Lánchídról.Bob_Marley írta:Bynumot sok eszem volt kitettem, nyilván hogy vártam vele egy csomót, s mikor kiteszem hoz egy 20-10et.![]()
Emellett egyszerűen nem tudok elmenni, mert tökre ferde az összehasonlítás.Bob_Marley írta:Hasonló a Slither cseréhez 8-4 (s két kategóriában is 0,1 vagy 0,2 a különbség), ha nem lenne pick csere én is vétóznék, de így szerintem teljesen korrekt csere. S nem Game-t akarom megvédeni, mert megtudja magát is, de ennél szerintem a Slitheres jóval elfogultabb volt, s azt kár is felemlegetni, főleg hogy ott nem volt értékes pickmozgás.
Elküldtem. Válaszolni úgy tudsz, hogy "make counter offer" és a fehér dobozkában.varnagykrisztian írta:Küld el még egyszer, szerintem én voltam a béna.![]()
Küld el még egyszer, szerintem én voltam a béna.neobarca írta:Sajnos nem jött meg.varnagykrisztian írta:Szia.Láttam, köszi és válaszoltam is rá, ha valakinek kell Asik még mindig elcserélhető alap nálam.Ha csak simán rejecteled, nem jön meg valami miatt. Ezért írtam, hogy make a ...-tal érdemes válaszolni.
Persze.Game90 írta:Látod, csak jót akartunk neked, megmentettünk egy sérült Calderon-tól.Slither írta:Bár most Calderon legújabb sérülése kicsit eltántorít.
![]()