Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Volt vb-selejtezős és külön vb-pótselejtezős liga is, nem tudtad?neobarca írta:GT!
2 éve volt EB focis eurobarca liga. Idén lesz VB-s? Vagy már megy?
Makker.visca el barca írta:bl fantasyt elég jol zártam![]()
hungary 3.
barca 87.
overall 628. (350.000 ből)
utolsó körre ahogy sejtettem, el kellett lőnöm a wildcardot, de nem jöttem ki tul jol belőle... eddig ez volt a leggyengébb napom.
cél h a magyar ligát nyerjemtegnap du. mikor láttam h az elsőnek (akkor még 2. voltam) neymar a csk-ja röhögtem egy nagyot, miután lement a meccs meg főleg...
![]()
Köszi itt is, de ahogy említettem, a következő körben valószínűleg kiesek én isEazzy írta:Mostantól hajrá Game, meg se állj a döntőig!
Mondjuk voltak nem várt események a héten:neobarca írta: 7-5-ös győzelem Game ellen. Nem akartam hinni a szememre. Sima 4-8-as vereségre számítottam. De legjobb esetben is 6-6.
Lehet szavazni a liga oldalán.kanty írta:Nekem ez a waiver rendszer nem igazán jön be. Semmi gondom nem volt az FA rendszerrel. Ott is ugyanígy kijött, hogy ki az, aki követi dolgokat, ki az aki figyeli a játékosokat stb. Szóval, ha ez szavasára lesz bocsájtva, akkor az én voksom az FA-s verzióra megy.
Naná.Game90 írta:GT, azért Suárez-nek köszönjük meg ezt a fordulót...![]()
![]()
varnagykrisztian írta:Köszönöm hogy őszinte vagy, nem vettem támadásnak, nem vagyok egy egyszerű eset, de tanulgatok és örülök hogy nagyjából elfogadtatok, egyszer meghálálom, még1szer KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI SEGÍTSÉGET, MEGÉRTÉST ÉS A TÜRELMET
Amúgy az jutott eszembe, hogy én is így vettem át anno azt az autodraftos csapatot. Nulla tapasztalattal, az NBA-ről gyakorlatilag semmit sem tudtam (na jó, pár csapatot és játékost ismertem), szóval tényleg totál laikusként kezdtem hozzá a dologhoz (valljuk be, ez meg is látszik az eredményeimenGame90 írta:Csak ha már az aukciós ilyen "lötyögős" liga, akkor azt szeretném, hogy a keeper komoly legyen és akik benne vannak, azok aktívak legyenek, használják az FA-t/waiver-t, próbáljanak cserélni. Mert szerintem senkinek sem az a célja, hogy egy olyan ember kerüljön be Eazzy helyére (és most nem rád gondolok), aki csak beállítja a kezdőt, aztán hello. Mert ennyi erővel szólok a húgomnak, ennyit ő is meg tud csinálni.
Szia.No problemo, bírom a kritikát és egyetértek a véleményetekkel.Sokat gondolkodtam ma gyúrás közben is, és igazatok van, nagyon erős lenne a "keeper" nekem, sokkal összetettebb és több odafigyelést és szakértelmet követel.Jó nekem az "aukciós", örülök hogy legalább ide bevetettek újoncként.Mivel nem jelentek számotokra nagy veszélyt elmagyarázhatnátok hogy Sefolosha (6.7 PTS, 4.5 REB, 1.6 AST) miért rosszabb mint pl. Lamb (9.5 + 2.2 + 1.1).Ezt valahogy nem tudom megérteni, pontok tekintetében rosszabb csak.Ez a baj velem hogy már sok nem sztárt megismertem de egyenlőre csak a "számokat" látom.Egy kis gyorstalpalót írhatnátok nekem, pl. mire érdemes figyelni stb.Már sokszor leírtam a HOU meccseit nagyrészt látom de nincs időm egyenlőre más csapatokat megnézni......marad a box score.Bob_Marley írta:Game nem ellened szólt, meg nem is írt semmi negatívumot, ráadásul itt a keeper ligáról volt szó. Szerintem a fejlődésnek tökéletes az aukciós liga, s pl én nem bántásból írom, de keeper az még nagy falat lenne. Itt vagy, csinálod, tanulsz, ezek jó dolgok, de a keeper már azért sokkal több rutint igényel. Félre értés ne essék, én nem azt mondom ne gyere, de elsődlegesen azt mondom Eazzy maradjon, második körben meg olyan ember jöjjön, aki nem idén kezdte (socio-messifan pl) harmadrészt meg itt 1-2 rossz húzás s azzal nem csak 1 idény megy el, hanem több, ezért írtam nagy falat. Itt pl olyan nincs, hogy Hardenért beajánlasz mindenkit, mert nem fogja odaadni az adott illető. Itt sokkal jobban kell ismerni a játékosokat nem elég csak a nagy neveket. Szóval tényleg, "tanító" jelleggel mondom, ha új ember is kerülne be a ligába, ez még nehéz terep lenne neked.
Ha már focis példát hoztál fel, akkor úgy fogalmaznék senki nem úgy születik, hogy a Barcelona kezdőcsapatának tagja. Nyilván most nem arra gondolok, hogy mi hú de profik lennénk, de 3 év előnyünk van, ráadásul itt vannak olyanok, akik 10-15 éve néznek NBA-t de minimum 4-5, te pl most kezdted el ezt is. Szóval nem lehet ezt csak úgy hú bele Balázsa módjára csinálni. Pl itt ilyen "hibák", hogy Lou Williamset egy Sefoloshára cseréled nem férnek bele. Itt az FA-t is még árgusabb szemmel figyeljük, s pl most "vitázunk" róla, pontosan mi se ismerjük teljesen, pl tőled még kevésbé tudjuk ezt elvárni. Na nem is ragozom tovább, s hangsúlyozom még egyszer nem ellened írtam, csak amit megfogalmaztál, azt én speciel nem tudtam hova tenni, s jobb tisztába tenni a dolgokat.
Köszönöm hogy őszinte vagy, nem vettem támadásnak, nem vagyok egy egyszerű eset, de tanulgatok és örülök hogy nagyjából elfogadtatok, egyszer meghálálom, még1szer KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI SEGÍTSÉGET, MEGÉRTÉST ÉS A TÜRELMETGame90 írta:Krisztián, akartam válaszolni, de Bob már megtette helyettem. Szerintem valamit nagyon félre értettél, egyáltalán nem "támadásból" írtam azt a hsz-t.Csak ha már az aukciós ilyen "lötyögős" liga, akkor azt szeretném, hogy a keeper komoly legyen és akik benne vannak, azok aktívak legyenek, használják az FA-t/waiver-t, próbáljanak cserélni. Mert szerintem senkinek sem az a célja, hogy egy olyan ember kerüljön be Eazzy helyére (és most nem rád gondolok), aki csak beállítja a kezdőt, aztán hello. Mert ennyi erővel szólok a húgomnak, ennyit ő is meg tud csinálni.
Mit szólnátok hozzá, ha aukciós ligában visszaállítanánk a régi rendszert, míg keeperben tesztelnénk ezt. Ezt már csak azért is jó ötletnek gondolnám, mert a sima ligában számos újonc, kevésbé tapasztalt manager van. Nekik szerintem ez nagyon hirtelen jött... Vélemény?Bob_Marley írta:Plusz szerintem most ez így hirtelen jött, s simában is waiver van, csinálhatnánk úgy, hogy egyikben ez a másikban egy másik verzió, s akkor ez lenne a tesztidőszak. Menne 1 hétig s utána mindenki jobban eltudja dönteni. Mert most pl így aukciósba is betenni erős volt szerintem.
Én már tegnap este rámentem és ha jól emlékszem, akkor 2. voltam a waiver-en kamaj mögött.neobarca írta:Pl ma rámentem Mozgovra. Waiveren előbb voltam mint Game, mégis hozzá került... Akkor hogy van ez?
Harden, 9-10-11-12. pick for Ray Allen, 1-2-3-4. pick?Bob_Marley írta:Itt pl olyan nincs, hogy Hardenért beajánlasz mindenkit, mert nem fogja odaadni az adott illető.
Nem tippelésről van szó. Nekem ez a rendszer jobban tetszik, pont amiatt, hogy nem az van, hogy hogy valaki jól játszik, s felveszik, hanem jobban kell ismerni a játékosokat, s kiben látsz fejlődési lehetőséget (pl Mozgov múltkor is jó volt, Game látott benne fantáziát, mivel Hickson szerencsétlenkedik). Illetve itt is megvan a lehetőség, hogy olvasod a híreket jönnek a sérülésinfok, s tudod xy-t 1-2 hétig tudod használni. Több odafigyelést és meggondolást igényel, s pl így elkerülhető az, hogy valaki egész héten bedobja az FA játékosait, szerintem ez így jó.neobarca írta:Bob_Marley írta:Én jobban szeretem azt a rendszert amiben nem tippelni kell, hogy valaki jó lesz e vagy sem, hanem megbizonyosodom róla egy lejátszott meccs után és úgy tudom felvenni.
Ez hülyeség, én idén tök visszafogott vagyok.neobarca írta:Mellesleg a 3év alatt nem volt annyi agyalás, konfliktus, egyeztetés, mint idáig ebben a pár hétben. Lehet tényleg rossz irányba tart a világ...![]()
My teamnel van egy gomb hogy "Set Active Players". Vegig lepked a napokon es mindegyinel megnyomja ezt es kesz. 1 hetre elore megcsinalja (osszesen 14 kattintas) es akkor eleg csak hetvegeken belepnie.neobarca írta: Írtam neki. Megkértem szépen, hogy ne legyen link és foglalkozzon vele. Mentségére szolgál, hogy egy Michelin Csillagos étteremfen főséf Londonban, szal rengeteget dolgozik.
Ha jól emlékszem, van egy olyan opció, hogy aut. bekerüljenek a kezdők. Ezt hol találom meg? Felajánlom neki, de ha nem lesz változás, akkor sztem kereshetünk másik managert a helyére...