Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerezd be azt a könyvetAlcantara írta:Logikus érvelésnek tűnik számomra, amit leírsz. Sajnos jelenleg nincs meg a könyvtáramban ez az igen prominens mű, így el kell fogadnom, hogy ez ott le van írva fehéren-feketén.
Egy apró kérdés merül fel bennem és szeretném ha segítenél ennek megválaszolásában, mivel láthatólag igen segítőkész és tájékozott vagy:
A cikkben Messi és Faus a vitában említést sem tesz ennek a szerződésnek a meglétéről.
Az általam belinkelt cikkben sem vetődik fel a katalán újságíró részéről, hogy van ilyen szerződés jelenleg érvényben.
Logikus lenne, ha erre hivatkoznának, hiszen ezzel bebizonyítható lenne, hogy nincs miről érdemi vitát nyitni a sajtón keresztül Messinek és Fausnak.
Amennyiben ez a szerződés ilyen formát öltött hivatalosan, amit itt az Eurobarcán többek között, engem kivéve mindenki ismer, hogyan lehetséges, a katalán újságíró, Javier Faus és főleg Messi nincs tisztában vagy nem érvel ezzel a sajtó nyilvánossága előtt?
Mondjuk pont nem... Ha te is tájékozodnál, neked is könnyebb lenne! Messivel még a 2000-es évek derekán (05-06?) olyan szerződést kötöttek Laportáék, amivel garantálják, hogy minden évben megújúló, és jobb kondiciójú szerződést kap addig ameddig itt játszik (Graham Hunter könyv pl. mint forrás.. ), igazodva a fejlődéséhez (az elmúlt 8 évben 7szer kapott új szerződést, ez lesz a 8.) Szóval ha van ember akinek ehhez köze nincs, az pont Neymar!Alcantara írta:Mondjuk annyi, hogy Neymar fizetése váltotta az egészet ki kimondva-komondatlanul. Ha követnéd a dolgokat, talán neked is könnyebb lenne.StickyFingaz írta: Most mi köze Neymarnak ahhoz,hogy Messi beszólt a csapat egyik vezetőjének?
shutterisland írta:tudom, hogy minél több van, annál több kell, de biztos vagyok benne, hogy messi nem egy ilyen különösen sóher típus.
nem hiszem, hogy akkor ennyit jótékonykodna, ha ilyen zsugori ember lenne, hogy félévente hisztizik a fizetése miatt.
meg amúgy sem tűnik az agyonbulizós, nagypofájú, pénzéhes emberek közé valónak.
ha valami igaz is ebből az egész félévente felülvizsgálati cirkuszból, akkor sem hiszem, hogy messi csapkodja az asztalt a gazdasági irodában, hanem maximum az ügynöke okoskodik (aki történetesen nem az apja már?) talán épp a jutalék miatt.
Arról szólt az egész, hogy Faus azt állítja, Messi kéri a félévenkénti felülvizsgálatot, amit a klub elutasít, az argentín szerint ilyen kérelem/követelés nem történt. Most, hogy jön ide Neymar? Ennyi erővel lehetne az Ini szerződéshosszabbítási hercehurcája is a kiváltó ok.Alcantara írta:Mondjuk annyi, hogy Neymar fizetése váltotta az egészet ki kimondva-komondatlanul. Ha követnéd a dolgokat, talán neked is könnyebb lenne.StickyFingaz írta: Most mi köze Neymarnak ahhoz,hogy Messi beszólt a csapat egyik vezetőjének?
Neymar a klubtól 7 millát kap.A többi az a reklámokból jön,vagyis nem a klubot terheli.Messi meg csak a klubtól kap 16(?) milliót+Neki is jön szépen innen-onnan.Most akkor ki keres jobban?Alcantara írta:Mondjuk annyi, hogy Neymar fizetése váltotta az egészet ki kimondva-komondatlanul. Ha követnéd a dolgokat, talán neked is könnyebb lenne.StickyFingaz írta: Most mi köze Neymarnak ahhoz,hogy Messi beszólt a csapat egyik vezetőjének?
Mondjuk annyi, hogy Neymar fizetése váltotta az egészet ki kimondva-komondatlanul. Ha követnéd a dolgokat, talán neked is könnyebb lenne.StickyFingaz írta: Most mi köze Neymarnak ahhoz,hogy Messi beszólt a csapat egyik vezetőjének?
Most mi köze Neymarnak ahhoz,hogy Messi beszólt a csapat egyik vezetőjének?Alcantara írta:Ez úgy nagyon hiányzott, hogy Javier Faust és ő a sajtóban "csinálják a megmondósdit"!
Szerintem lehetne másra is koncentrálni mindkét félnek. Nagyon nem lesz ez így jó, ezt napokon belül ízekre szedik az újságírók.
Kezdem elhinni, hogy Cruyffnak volt igaza, amikor megjósolta, hogy Neymar és Messi nem fog megférni egy csapatban.
Én nyáron vkitől itt a fórumon azt hallottam, hogy ha vkinek minél többet szerepel a neve a médiában, annak annál nagyobb a marketingértéke...sörvirsli írta:Na ilyen hír még nem volt Messivel kapcsolatban:![]()
Jótékonysági meccsek révén mosott tisztára maffiapénzeket Lionel Messi apja - írja az El Mundo.
A korábbi adócsalási vádak után most azzal gyanúsítják Perez Jorge Horacio Messit, az FC Barcelona csatárának apját, hogy a kolumbiai kábítószermaffia pénzét mosta tisztára. Idősebb Messi a spanyol hatóságok szerint jótékonysági meccsek és egyéb rendezvények szervezése során végezte a pénzmosást.
Lassan végigérünk az összes bűnön/bűncselekményen.