Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát tudjátok hogy van ez;bolond lukból bolond szél fúj.MQuC írta:Tata pedig nehezen viseli ezeket a hirtelen játékosmozgásokat, összeomlik a győzelmi kényszer és a Messi függőség terhe alatt, ezért már biztonsági okokból tárgyalásokat is kezdeményeztek Ricardo Monizzal, nehogy valaki lecsapjon rá idő előtt.
Egyébként az is érdekes, hogy sörvirsli mindig megtalálja ezeket a negatív, gerjesztő, esetleg egyszerű baromságokról szóló cikkeket, és ezt előszeretettel meg is osztja mindenkivel
Te hagytad ki a legfontosabbat. Médiahype: Messi (az Isten)>Ronaldo (elsőszámú közellenség)Game90 írta: Jó, de a legfontosabb dolgot kihagytad...
Külső: Messi < CR.
Jó, de a legfontosabb dolgot kihagytad...Chino írta: Játékintelligencia: Messi>Cr
Celezőkészség: Messi>Cr
Távoli lövések: Messi<Cr
Szabadrúgások: Messi >/=Cr
Fejelés: Messi<Cr (már csak fizikai felépítés miatt is)
Gyorsaság labda nélkül: Messi<Cr
Gyorsaság labdával: Messi>Cr
Passzpontosság: Messi>Cr
Kombinatív játék: Messi>Cr
Fizikai testfelépítés: Messi<Cr
Azt azért tudja mindenki hogy ez egy szokásos karikatúra/paródia(nem tudom hogy mi rá a tökéletes szó) ugye?kas7as írta: http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 944540.jpg
En nem ertem ezt! Hogy lehet, h Ronaldo az MVP, mikor Messi mindenben elotte jar?
Cristiano Ronaldót pedig hatalmas lelki trauma érte, amikor ezt a hírt olvasta az évezred második leghitelesebb lapjának választott El Confidencialban (a Punto Pelota győzött egyébként ezen a voksoláson), ezért több angol, spanyol és libanoni médium szerint is beajánlotta magát a Manchester Cityhez. Az angol klub vezetői érthető módon rendkívül örültek annak, hogy a portugál játékos megkereste őket, viszont kis gondolkodás után arra is rájöttek, hogy így kénytelenek lesznek megszabadulni Sergio Agüerótól, akinek a fizetése jelentős összegeket emészt fel. Így hát felajánlották az argentin támadót a Bayern Münchennek, ugyanis Pep Guardiola Agüero iránti imádata köztudott tény. A katalán mesternek a hírek szerint rendkívüli boldogságot okozott ez az ajánlat, így azon nyomban ki is adta Arjen Robben útját, aki rögtön felvette a kapcsolatot az FC Barcelona képviselőivel, és a tárgyalások olyan jól haladnak a Marca szerint, hogy a holland szélső akár már januárban csatlakozhat a katalánokhoz. Ezen viszont megsértődött Afellay, aki eddig a klub egyetlen holland játékosának megtisztelő szerepkörét élvezhette, úgyhogy bejelentette, hogy a Petropavloszk-Kamcsatszkij FC-ben folytatja pályafutását.sörvirsli írta:...
Nekem meg mindig az jut ilyen esetben az eszembe, mikor Buzánszky Jenő bácsi mesélte, hogy ők nem voltak másabbak, mint 1 átlagos magyar ember, csak annyi volt a különbség, hogy felismerték őket az utcán. Ugyanúgy dolgozniuk kellett (pl a 2 élő legenda vasutasok voltak), illetve sérülés esetén a megyei szinten is gyakori vizes flakonnal gyógyították őket, mármint a benne lévő "gyógyvízzel"MQuC írta: A videó ismét szenzációs egyébként. Ami még megborzongatja a szőrt a hátamon, hogy milyen profi munka folyik egy klubnál, a leg apróbb részletekig vizsgálnak mindent. Mindenki vágyik rá szerintem, hogy ilyet átéljen. Gondolok most Messi rehabjára.
OK, tiszta sor, spongyát rá! Részemről is fogadd a bocsánatkérésemet, ha marónak érezted a hangvételt, nem annak szántam. Peace!Kalap1988 írta: Off: Én VEB-re reagáltam és ő elsőre azt írta, hogy Messit akarják ezzel reklámozni ( azóta pontosított). Rá reagáltam, az ő hozzászólása szerint... Ennyi, ne haragudj, csak ezért vettem zokon, hogy nekimész másnak, amikor nem is azért írtam azt, amit. ...