sjd írta:
Fontás, Muniesa, Dos Santos, Afellay, Cuenca....
(Egyébként tudtommal pont a szalagsérülés az, ami nem terhelésfüggő, bemelegítés közben lép egy rosszat, és annyi a térdszalagjának. Inkább az izomsérülés az - Messi - ami a terheléstől jön ki.)
Jogos.
Mondjuk egyik sem kellemes, Messi meg mióta ezzel szenved, ezt nem kockáztatnám meg Deunál. Nekem a térdszalagról Szalai jutott eszembe, még amikor a Mainzban volt, asszem' akkor meccsen kapott egyet, és kiesett egy hosszabb időre.
Barcaman1993 írta:
1. Ne viccelj már

Ilyen erővel kár is a pálya közelébe engedni... stb.
Szvsz sok az az egy hónap ilyen rövid idő alatt. "Tanulni" ment oda, nem ő ott az atyaúristen, annak ellenére, hogy mi itt annak gondoljuk (vagyis gondolom egy páran így gondolják).
Alapból nem 10 perc játékidőkről beszéltem, hanem fél vagy egy órákról, az is rengeteget számít. Nem állandóan a padot kell koptatnia, hanem legyen csere, vagy kezdő minden meccsen, de én személy szerint nem játszatnám állandóan 90+ percig, aztán egy-két meccs pihi, hanem minden meccsen, de széttagolva. Az a BL-t érő hely, meg még mindig nem csak és kizárólag rajta múlik, ő csak egy plusz lehetőség.
Nagyon sok tehetség van, nekünk ő a legismertebb, de van még 30-40 csapat, ahol megvan az "új Messi", de ezeknek a nagy része lemorzsolódik. Deu se úgy ment oda, hogy na akkor most én leszek itt az atyaúristen, meg ők sem azért hívták. Egy n+1-edik tehetséges játékos, akit játszatni fognak a jövőben.
Még mindig az a mondandóm lényege, hogy inkább játszon többször kevesebbet, kissebb kockázattal.