Kovbal88 írta:Nagyon gyenge ez a csapat... nincs tűz,de már az Atletico ellen se volt... kiégtek a fiúk
Jah azért rúgtunk 100gólt mióta itt van Tata...Ma rossz napjuk volt ennyi...Sokszor jó volt...
Atletico ellen meg bárki játszott volna nem megy többre...A tűzzel közel nem volt ott baj...Ha vmelyik zsenink 100%os lett volna,akkor hozzuk a meccset...
Amúgy nem egyszerű,szal az hogy rendre sérültek a legjobbjaink...Messi fél formában van max,aki eddig adta a pluszt Neymar, lesérül...Ini is persze kezdett jó lenni erre lesérült...Marha nagy pechünk van,így nem lehet formába lendülni...Amikor halomra nyertünk mindent azért tudtuk mert a kulcsembereink kb sosem hiányzotak...Bezzeg az utóbbi években...És sokat okolták már az orvosi stábot,meg mindenkit...Én a bírókat tenném...Sokszor nem védik eléggé a játékosokat...Ezért meg nagy Mourinhot okolnám...Az ő csapatai sikerre vitték az undorító rugdosódós stílust,a beparkoljuk a buszt taktikát,és a fél világ ma ezt játsza...A bírók meg nem fújnak és nem sárgáznak úgy mint régen,mert mindenhol ez a stílus megy,egy az új trend,és egyre elnézőbbek...Mellette ha lefújja megy a köpködés a sajtóban szintén Mou "találmánya" és azonnal felfújják hogy a Barcanak fújnak a bírók...Pont ezért kb rendre ellenünk fújnak...Ha vmiért lejárt a Barca ideje,akkor ezért...Vhol a foci szégyene ez,ugyanis ezen stílusok elterjedésével,a taktikus Mou féle foci elterjedésével a labdarúgás a legnagyobb vesztes...Elveszik a szépség, és maga a játék...
Persze vki ezt az eredményfocit szereti,hát köszönöm én nem...Én a látványért nézem a focit,imádom ha az eredménnyel is párosul persze,és nyílván inkább nyerjünk csúnyán mint ne...De a szép játék ültet le a tv elé,nem a Chelsea "gyönyörű" bl győzelme...
Ez ellen csak úgy tudnánk tenni,hogy kicseréljük a fél gárdát kb,jöhetnek az izomlegények,az mehet a test test ellenei harc...De ez nem fog megtörténni...Ne is történjen...Innentől imádkozzuk hogy nem lesz továbbiakban ennyi sérültünk,és akkor utat fog törni a foci...Lepengézzük henteséket...
A mai meccsen persze enm ez volt,bár voltak szép rúgások,de nem ezen múlt,ma egyszeráen rossz lábbal keltünk ki az ágyból...De általánosságban érvényes és nem elsőzőr fogalamzódik meg bennem ez a gondolat...