Itt közel sem arról volt szó, hogy Messiről nem lehet rosszat mondani, de az hogy egy sérülés kiújulásának az legyen az oka, hogy átmulatott egy éjszakát... Már bocs, de erre nem tudok mit reagálni.
Miért baj az, hogy padon kezdett? Ez az ő döntése volt? Vagy direkt ezért nem játszott jól Neymarral egyetemben? Ne vicceljünk már. Nekem közel sem Messi a kedvenc játékosom, de azért elővenni, mert visszatér egy 2 hónapos sérülésből, (amit nem végigpihent, hanem kőkemény rehabilitáció folyt) és a szezon egyik legkeményebb meccsén egy félidő alatt nem váltja meg a világot, már megbocsáss, de baromság. Ez a türelmetlenség pedig honnan jött? Játsszon sérülten mert annyit fizetnek neki? A meccshiány, hosszú sérülés pedig ilyen szinten nagyon sokat jelent, mindenkinek meglátszik a teljesítményén.
És nem gondolod, hogy edzői döntés miatt nem kezdtek?
Amúgy meg hiába semmit sem láttál ebből, de kis túlzással veszélyesebb volt egy félidő alatt, mint a Pedro-Cesc-Alexis hármasfogat egész meccsen.
Ismétlem nem mindenáron védeni akarom Messit és tényleg nem játszott úgy, ahogy megszoktuk amikor top formában van, de túlzásokba se essünk már!
mess2009 írta:csak azért mert sokat polemizáltunk - többnyire negatív kicsengéssel - a VÉDELMÜNKRŐL: a legjobb csapatrészünk volt!!
még Busquets ordító ökörségeit is elviselték, sőt ott voltak a támadásokban is! nem állandóan(!?) de éppen amennyit lehetett.
valaki alább jól fogalmazott: Sanchez kvalitása sajnos itt mérettetett meg igazán, az viszont kellemes tény : Pedro jó formában van.
Fabregas: hasonló a csíleihez: egyszerűen gyenge egy ilyen közegben.(masszív, jól mozgó védelem)
Sergi R. egy szürke átlagos adottságú rutintalan tucat ember, amint lehet (én is) kicserélném a kis Thiagóra.
természetesen tudom, hogy a Messi, Neymar duó világsztár, de azt is láttam, hogy tegnap ebből semmit a világon nem mutattak! azért ha én fizetnék súlyos milliárdokat ennek a két csávónak, lehet hogy kissé türelmetlenebb lennék az ellenszolgáltatások miatt. az a libikóka ugyanis, hogy sérült vagyok (gyomorrontott?!) aztán lábadozok, aztán aggódom, nehogy lerúgjanak, aztán meccshiányom van,......?! csak remélni tudom, hogy nem ez jön a VB.-ig.
azt, hogy az Espanyol meszorítja a Realt ..? hiú ábránd.