Dobj egy linket vagy teamID-t és rápillantok. Egyébként így kezdésnek rosszul hangzik, hogy tűrhető csapatot dobtál össze, az elején az a jó, ha olyan trágya a csapatod amennyire csak lehet és helyette normális fiatalokat edzegetsz. Az azonnali feljutás, főleg mostmár ötödosztályba egyrészt nehéz, másrészt tuti nem ragadsz meg fent, harmadrészt hosszútávon semmilyen fejlődéssel nem kecsegtet. Hitelt összehalmozni pedig különösen nem érdemes, mert ha csak most jónak tűnő, de amúgy abszolút középszerű játékosokkal adósságcsapdába sodortad magad, akkor edzett játékosok nélkül halálra van ítélve a csapatod. De azért mondom, ha látom a csapatodat, akkor jobban tudok ítélkezni.Barca+ írta:Sziasztok Én most kezdtem el játszani elég tűrhető csapatot tudtam összerakni igaz 48000 hitellel.![]()
még egy jó kapust szeretnék igazolni de már nem engedi pedig (200eFt tudtam volna igazolni az utolsó percben)nem 100,000,e Ft a hitelkeret?
Ezzel mit tudok csinálni?
inkább törlesztek de legyen egy olyan csapatom amivel van esélyem feljutni.

szerk.: ha már benéztem ebbe a topicba, akkor beszámolok a kupaélményeimről is. Mai továbbjutással sikerült a klubcsúcsot beállítani, viszont ez gyakorlatilag végállomásnak is tekinthető. A következő ellenfelem garristop, nekem idegenben. Ha valakinek nem mond ez a név semmit, akkor elöljáróban annyit, hogy 5-szörös kupagyőztes 2002 óta...