Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dobj egy linket vagy teamID-t és rápillantok. Egyébként így kezdésnek rosszul hangzik, hogy tűrhető csapatot dobtál össze, az elején az a jó, ha olyan trágya a csapatod amennyire csak lehet és helyette normális fiatalokat edzegetsz. Az azonnali feljutás, főleg mostmár ötödosztályba egyrészt nehéz, másrészt tuti nem ragadsz meg fent, harmadrészt hosszútávon semmilyen fejlődéssel nem kecsegtet. Hitelt összehalmozni pedig különösen nem érdemes, mert ha csak most jónak tűnő, de amúgy abszolút középszerű játékosokkal adósságcsapdába sodortad magad, akkor edzett játékosok nélkül halálra van ítélve a csapatod. De azért mondom, ha látom a csapatodat, akkor jobban tudok ítélkezni.Barca+ írta:Sziasztok Én most kezdtem el játszani elég tűrhető csapatot tudtam összerakni igaz 48000 hitellel.![]()
még egy jó kapust szeretnék igazolni de már nem engedi pedig (200eFt tudtam volna igazolni az utolsó percben)nem 100,000,e Ft a hitelkeret?
Ezzel mit tudok csinálni?
inkább törlesztek de legyen egy olyan csapatom amivel van esélyem feljutni.
Elmehet a csapatod a sunyiba!Gareth Tello írta:A szurkolók kétségbeesetten nézték végig, amint Richárd Króner (Nyíregyháza) segítségért kiáltott egy durva ütközés után, és hordágyon vitték le a pályáról.
Egyébként visszavágtam a múlt heti vereségért.
Te akartad...Rinku írta:Hátha sikerült megint egy MMA-szerű meccset összedobni...![]()
![]()
Üdv a megszállottak területénBarca+ írta:Sziasztok Én most kezdtem el játszani elég tűrhető csapatot tudtam összerakni igaz 48000 hitellel.![]()
még egy jó kapust szeretnék igazolni de már nem engedi pedig (200eFt tudtam volna igazolni az utolsó percben)nem 100,000,e Ft a hitelkeret?
Ezzel mit tudok csinálni?
inkább törlesztek de legyen egy olyan csapatom amivel van esélyem feljutni.
Ha a másodiknak lenne esetleg egy jó szélsőjátéka, azzal el lehetne kicsiben képzelni valamit. Spec sem ártana neki, de mint mondtam, kicsiben el lehetne képzelni valamit, szélsőhátvédnek, vagy esetleg pár 10k-t megérne.zola8787 írta:...
Csatlakozom.Rinku írta:Btw ha lenne kedve valaki(k)nek megint egy kis mini házi barátságos-bajnokságot lenyomni, írjatok.Én tökre benne lennék egy baráti csörtében.
Egyértelmű, hogy visszavágó.Gareth Tello írta:Jó meccs volt a mai barátságosom Rinku ellen... Kikaptam 3-0-ra és még le is sérült az egyik (igaz, nem kulcsembernek számító) középpályásom három hétre (mondjuk Rinku, te sem voltál sokkal szerencsésebb ezen a téren...). De azért kösz a meccset.
Visszavágó
Az tényleg nem semmi...Barcaman1993 írta:Gyerekek történetem legizgalmasabb és legkeményebb meccsén vagyok túl. Alig hiszem el, hogy nem sikerült a végén behúznom... Óriási siker lett volna.
468292693
nem bánom ha 5-4-re vagy 4-3-ra kapok ki, utóbbi meg főleg az első otthonában elért eredmény, csak ne lenne az, hogy 40 mp épp hogy eltelik a gólom után, máris kapok egy góltMichaaBee írta:Ebben mi a hihetetlen?streho87 írta:hihetetlen, hogy egy fél szezon alatt másodjára babrál ki velem a játék...Féltávnál kieső helyen állok úgy, hogy erőrangsorban a második legerősebb vagyok...
Ebben mi a hihetetlen?streho87 írta:hihetetlen, hogy egy fél szezon alatt másodjára babrál ki velem a játék...
Nos, közvetlenül azután, hogy megkapod a csapatodat, azután egyből már kell(ene) egy jó edzőt szerződtetni.zola8787 írta:Még 1 kérdés: az elején érdemes edzőt venni?
Vezetői képesség: gyenge
Edzői képesség: megfelelő
Ilyen edzőre lenne pénzem (hitellel). Lenne értelme megvenni, vagy inkább gyűjtögessek még?
Köszi a választRinku írta:Igen. Sőt, ha feladják ellened a meccset, edzést akkor is kapnak.zola8787 írta:Ha védekezés edzést állítottam be és 17 éves fiatal védőket játszatom a barátságos meccseken, de kikapok, mint a piszok, akkor is fejlődnek?
Kimondottan magyar nyelvű kalkulátor nincs, viszont nem kell igazán ördöngős paramétereket beállítani, úgyhogy az angol nyelvűek is teljesen használhatók.TrogAir írta:Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol találok az edzéssel kapcsolatos MAGYAR nyelvű kalkulátort? Ugyanis a toolbox-os valami nekem nem jön be. Valaki?:)
Igen. Sőt, ha feladják ellened a meccset, edzést akkor is kapnak.zola8787 írta:Ha védekezés edzést állítottam be és 17 éves fiatal védőket játszatom a barátságos meccseken, de kikapok, mint a piszok, akkor is fejlődnek?
Játékszervezés és a forma. Mikor még játszottam, kp edzést tartottam, 5 középpályással, és a szélsők sem igazi szélsők voltak, nekik is a játékszervezés volt a fő skilljük a szélsőjáték helyett.zola8787 írta:Köszi ismét a válaszokat, ki is kaptam edző meccsen, na nem baj, gyorsan át is állítottam
Még 1 kérdésem lenne, aztán befejezem (1 időre):
a középpályám erősségét mi befolyásolja? Mert "pocsék alatt"-i jelzőt kapott, figyelembe vettem a játékszervezést, a szélső játékot. Mit kell még nézni a középpályásoknál? Vagy mindent egybe-véve?
Ha azt állítod be, hogy bármikor cseréljen, akkor rögtön cserél, amint minden egyéb megadott feltétel teljesül.zola8787 írta:Köszi a válaszokat, megtaláltam a csere lehetőséget. Viszont
Beállítottam, hogy bármikor cserélhet, erre mind3 cserét a MÁSODIK percben végrehajtotta![]()
Oké, hogy a Barca későn cserél, de talán ez is túlzás:D
Ne haragudj, nem mindig olvasom a topicot.Barcaman1993 írta:MichaaBee, egy újabb kérdés.Azt hittem, hogy lassan teljesen megértem majd a játékot, de egy újabb ismeretlen tényező lépett a képletbe. 1-2 Hattrick Press cikkben találtam egy tradelés nevezetű elnevezést, ami fogalmam nincs, hogy mi? Persze a szó jelentését értem, de nem tudom, hogy ez mit takar a játékban. Ha ezt meg tudnád magyarázni, azt megköszönném.