La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.03.11. 17:54:44

Denis remélem jövőre megy a Celtába, Rafinha helyére. Aztán majd ott bizonyíthatja, hogy elég jó-e.
Külön örömteli egyébként, hogy az utóbbi két meccsen Munir is lehetőséget kapott. 8)
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.11. 17:20:39

Gareth Tello írta:
Chino írta:Persze sajnálom Espinosat, de valahogy túlélem hogy nem lesz a csapatban. Viszont örvendetes, hogy Edgar már játszott.
Denis személyes kedvencem. :) Nagyon jól lát a pályán és nem fél aktívan bekapcsolódni a támadásokba, a rúgótechnikája is kiváló. Kicsit olyan mint Rafinha volt a B-ben. Szervez is, de előre is előszeretettel megy. Sajnos nem hiszem, hogy a nagyoknál meghatározó játékos lehet, annyi lehetőséget nem fog kapni. Sajnálom, mert nagyon tehetséges srác, SR-t és Dos Santost pedig bőven veri. Ha nem a Cityben lett volna szerintem más csapat nem engedte volna el.
Én nagyon szeretem Espi játékát is, bár nem hiszem, hogy valaha is lenne esélye a nagycsapatba kerülésre (akár rövid, akár hosszabb távon).

A denises beszámolót köszi, és reménykedjünk benne, hogy azért kap majd esélyt a srác a nagyoknál is.

Iének én is örülök, annak már kevésbé, hogy Bagnack a padra került miatta. :D Úgy tűnik, Sergi Gómez kirobbanthatatlan a kezdőből, pedig engem eddig nem kifejezetten győzött meg a katalán gyerek. Szívesebben nézegetnék egy Bagnack-Ié párost a védelem tengelyében. 8)
Számomra espinosa valahogy -nem is tudom hogy fogalmazzak- nagyon szürke, nincs benne semmi váratlan vagy olyan ami kiemelhetné őt.
Gomez tényleg nem egy nagy eresztés, engem Fontás-ra emlékeztet, de valamivel tapasztaltabb, mint Edgar vagy Bagnack úgyhogy jól van ő ott. Legalábbis inkább őt nézem mint Lombánt. Ünnepnap volt amikor kiderült, hogy elmegy.
Mondjuk Ié szerintem a jobboson jobban is muzsikált, úgyhogy simán el tudnék képzelni egy Edgar-Bagnack- Gomez- Grimaldo védősort. Bár Planas szintén kirobbanthatatlan, reméljük jövőre már átveheti a helyét Grimaldo. Nagy tehetség a fiú.

Nem értek egyet azokkal akik szerint kevesebb a tehetség már a B-csapatban mint korábban. Inkább most van egy generációváltás. Edgar, Bagnack, Grimaldo, Samper, Adama, Dongou mind nagy játékosok lehetnek, csak egyelőre még ez egy nagyon fiatal korosztály. Adama is hivatalosan még Juvenil játékos. És akkor most érkezett Halilovic 17, szezon közben pedig Denis 19 évesen. Nekik még össze kell érni, többségüknek ez az első szezonja a B-ben. Nyilván nem lesz mindenkiből klasszis játékos és a nagycsapatba is max. ketten-hárman érhetnek fel, de mindenképpen biztató egy a korosztály. Legalábbis szerintem.

Mondjuk Dongou számomra elég nagy kérdőjel. Mindenki nagy tehetségnek tartja, nekem viszont elég felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban. Igyekszem minél több meccsüket megnézni és valahogy nem látom benne azt a "gyilkos ösztönt". Nem támadja úgy a kaput, ahogy egy vérbeli csatárnak kellene. Nyilván nagyon fiatal még és bármi lehet még belőle, a képességei adottak, de például Traoré szélső létére sokkal gólratörőbben játszik.

Suarezt én nagyon szívesen látnám egyszer a nagy csapatban, nagyon bejön a stílusa, kíváncsi leszek mire viszi. A játék minden aspektusában átlag feletti. Talán a védekezése gyengébb, de ezt bőven van mivel ellensúlyoznia. A gólerőssége mellett osztja a gólpasszokat is rendesen, ráadásul a fizikai felépítése is jó. Nem egy 160-as a gyerek.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.11. 16:22:57

Chino írta:Persze sajnálom Espinosat, de valahogy túlélem hogy nem lesz a csapatban. Viszont örvendetes, hogy Edgar már játszott.
Denis személyes kedvencem. :) Nagyon jól lát a pályán és nem fél aktívan bekapcsolódni a támadásokba, a rúgótechnikája is kiváló. Kicsit olyan mint Rafinha volt a B-ben. Szervez is, de előre is előszeretettel megy. Sajnos nem hiszem, hogy a nagyoknál meghatározó játékos lehet, annyi lehetőséget nem fog kapni. Sajnálom, mert nagyon tehetséges srác, SR-t és Dos Santost pedig bőven veri. Ha nem a Cityben lett volna szerintem más csapat nem engedte volna el.
Én nagyon szeretem Espi játékát is, bár nem hiszem, hogy valaha is lenne esélye a nagycsapatba kerülésre (akár rövid, akár hosszabb távon).

A denises beszámolót köszi, és reménykedjünk benne, hogy azért kap majd esélyt a srác a nagyoknál is.

Iének én is örülök, annak már kevésbé, hogy Bagnack a padra került miatta. :D Úgy tűnik, Sergi Gómez kirobbanthatatlan a kezdőből, pedig engem eddig nem kifejezetten győzött meg a katalán gyerek. Szívesebben nézegetnék egy Bagnack-Ié párost a védelem tengelyében. 8)
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.10. 22:48:48

Gareth Tello írta:
Chino írta:Azért a kicsik nem szerepelnek rosszul. Már feljöttek a 9. helyre a hétvégi győzelmükkel, habár a következő 3 meccsükből kettő nagyon necces lesz.
Durva azért, hogy két győzelemmel majdnem tíz helyett javítottak. :) Viszont Espinosa megsérült, három hetes kihagyás vár rá. :?

Egyébként, akik láttak már néhány Barça B-meccset idén (nekem nem annyira jött össze sajnos), Denis Suárezről mik a vélemények? Hogy játszik a kölyök?
Persze sajnálom Espinosat, de valahogy túlélem hogy nem lesz a csapatban. Viszont örvendetes, hogy Edgar már játszott.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.10. 22:31:05

Chino írta:Azért a kicsik nem szerepelnek rosszul. Már feljöttek a 9. helyre a hétvégi győzelmükkel, habár a következő 3 meccsükből kettő nagyon necces lesz.
Durva azért, hogy két győzelemmel majdnem tíz helyett javítottak. :) Viszont Espinosa megsérült, három hetes kihagyás vár rá. :?

Egyébként, akik láttak már néhány Barça B-meccset idén (nekem nem annyira jött össze sajnos), Denis Suárezről mik a vélemények? Hogy játszik a kölyök?
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.10. 18:52:21

Azért a kicsik nem szerepelnek rosszul. Már feljöttek a 9. helyre a hétvégi győzelmükkel, habár a következő 3 meccsükből kettő nagyon necces lesz.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.08. 20:36:42

palesz77 írta:Valaki meg tudná mondani nekem, hogy Rafinha miért nincs a Celta keretében sem ma? Eltiltott, vagy sérült? Gondoltam végre megnézem Kokéval együtt a játékát, erre ahogy nézem a goal.com-on még a padon sincs..
Sérült, de szerencsére nem súlyos, valószínűleg csak ezt a meccset kell kihagynia.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.03.08. 20:13:52

Valaki meg tudná mondani nekem, hogy Rafinha miért nincs a Celta keretében sem ma? Eltiltott, vagy sérült? Gondoltam végre megnézem Kokéval együtt a játékát, erre ahogy nézem a goal.com-on még a padon sincs..
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.02. 11:21:07

A Mundo szerint Halilovic öccsét is leigazoljuk. Ő róla végképp nem tudunk semmit. Sok sikert mindkettőjüknek :!:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.02. 10:03:09

Rafinhát választották február legjobb játékosának a LA Ligában. 8)

Behívták Bagnack-ot meg Dongou-t a Kameruni keretbe a szerdai portugálok elleni barátságos meccsre! :)

Song mellett tehát 3 Barcás van a Kameruni keretben. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcafanTomee 2014.03.02. 13:38:54-kor.
Petr
Entrenador del Barça

2014.02.26. 01:04:50

Munir, Adama, Grimaldo és Sandro is kerettag a abban az U19-es spanyol válogatottban, ami Hollandia ellen játszik március 5-én

Song, and Barcelona B players Bagnack and Dongou, have been called up by Cameroon for the friendly against Portugal on 5 March in Leiria.
shutterisland
Director del Fútbol

2014.02.22. 13:13:39

deulo ott van a padon a chelsea ellen.
remélem a végén megint berakják, jó lenne, ha visszarázódna a sérülése után.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.02.20. 09:26:37

VAlamiért ne mnyitja meg az elemzést. A géppel van probléma?
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.19. 22:31:36

kristop írta:
noname írta:Rafinháról kérdeznék olyanokat, akik nézik a Celta meccseit. A statisztikái eddig kiválóak: 3 gól, 5 gólpassz és a kp/támadósorból a legtöbb pályán töltött perc, de engem az érdekelne, hogy mik az erősségei. A testvére, Thiago pl erősen hasonlított Iniestára némi brazilos beütéssel: néha látványosabb cselek, mint Ininél, de flegmaság, ki nem kényszerített hibák, azonkívül hasonló játék.

Az érdekelne, h Rafinha milyen játékos. Az egyértelmű, hogy képes mozgatni egy első osztályos csapatot. Miben emelkedik ki: cselek? passzpontosság?
itt egy remek elemzés róla. az erősségeiről, a gyengeségeiről, és hogy átveheti xavitól a karmesteri pálcát, igaz kicsit más stílusban.
Kiváló elemzés. ha tehetem nézem a Celta meccseket és rendre kiemelkedik a csapatból, amellett nagyon mobilis. A Villareal ellen például inkább balszélsőt játszott, mint belső középpályást, úgyhogy ha úgy esik Ini helyett is be tud szállni, nem mellesleg el is tud sülni a lába, illetve pontrúgásokban is jó.
Attól, hogy nem olyan a játéka, mint Xavinak még lehet az utódja. Én vallom, hogy nem egy klón kell a helyére, hanem valaki, aki átveszi a helyét. Ha ez lehetett volna Thiago, akkor az öcsi ugyanúgy. Egyedül rutinra van szüksége, hogy átlag feletti játékos legyen, azt meg szerencsére LE irányításával szerezhet.
Abban reménykedem, hogy jövőre visszahozzuk, de nem Sergi Roberto mögé. A srác biztatóan indult, de süt róla hogy nem lesz klasszis, Rafanak ellenben minden esélye megvan erre.
Forca Barca!!!!
kristop
Entrenador del Barça

2014.02.19. 19:54:24

noname írta:Rafinháról kérdeznék olyanokat, akik nézik a Celta meccseit. A statisztikái eddig kiválóak: 3 gól, 5 gólpassz és a kp/támadósorból a legtöbb pályán töltött perc, de engem az érdekelne, hogy mik az erősségei. A testvére, Thiago pl erősen hasonlított Iniestára némi brazilos beütéssel: néha látványosabb cselek, mint Ininél, de flegmaság, ki nem kényszerített hibák, azonkívül hasonló játék.

Az érdekelne, h Rafinha milyen játékos. Az egyértelmű, hogy képes mozgatni egy első osztályos csapatot. Miben emelkedik ki: cselek? passzpontosság?
itt egy remek elemzés róla. az erősségeiről, a gyengeségeiről, és hogy átveheti xavitól a karmesteri pálcát, igaz kicsit más stílusban.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
barca0417
Entrenador del Barça

2014.02.16. 14:11:50

Azért még Rafinha messze van Thiago szintjétől, de remélem eléri majd, és itt nálunk, nem máshol mint a bátyja.
Kép
cinkoxid
Barça B

2014.02.16. 13:53:00

noname
Llegenda del Barça

2014.02.16. 13:36:23

Rafinháról kérdeznék olyanokat, akik nézik a Celta meccseit. A statisztikái eddig kiválóak: 3 gól, 5 gólpassz és a kp/támadósorból a legtöbb pályán töltött perc, de engem az érdekelne, hogy mik az erősségei. A testvére, Thiago pl erősen hasonlított Iniestára némi brazilos beütéssel: néha látványosabb cselek, mint Ininél, de flegmaság, ki nem kényszerített hibák, azonkívül hasonló játék.

A Fifa egy szégyen
salas9
Entrenador del Barça

2014.02.15. 18:45:21

Gareth Tello írta:1-2.
Vicces, de a kicsinek a védekezése olyan mint a felnőtteké... :roll:
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.02.15. 18:44:28

bence-barca írta:szerk.: kellett leírnom, 1-1
1-2. Hagyd el a fórumot, kérlek.
petyka55
Jugador del Barça

2014.02.15. 18:44:23

bence-barca írta:Denis Suárez meg is szerzi a vezetést. 8)

szerk.: kellett leírnom, 1-1
Vagyis már 2-1...
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.02.15. 18:36:06

Denis Suárez meg is szerzi a vezetést. 8)

szerk.: kellett leírnom, 1-1
Erxy
Entrenador del Barça

2014.02.15. 17:22:17

Hattól Castilla ellen játszunk, Sport2 közvetít.
Kezdőnk: Masip, Patric, Gómez, Bagnack, Planas, Samper, Bedia, Espinosa, Denis Suarez, Dongou, Adama
Pad: Ortolá, Ilie, Grimaldo, Babunski, Dani Nieto, Lucas, Sandro.

Castilla kezdő: Pacheco, Llorente, Casado, Mascarell, José Rodriguez, Lucas, Cabrera, Derik, Aguza, Burgui, De Tomás

Hajrá! 8)
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.09. 19:01:23

Denis újra beköszönt!!! :D :D :D

Most a Tenerifenek vágtak kettőt a "kicsik". A végére azért még Dani Nieto is betalált, hogy érezzék a törődést.
Jelenleg 34 ponttal 11.-ek a bajnokságban, csak a gólkülönbség miatt vannak elmaradva a 9. Numanciatól, viszont mögöttük a Mallorca még nem játszotta le a meccsét.
Ami érdekes , hogy az 5. Lugo mindössze három ponttal van előttük.

Jövő héten Kis Clasícó idegenben. Jó lenne behúzni, már csak presztízsből is. Reméljük kitart ez a forma még, bár a Castilla is elkezdett jól muzsikálni(bár most kikaptak a Mirandestől).
Forca Barca!!!!
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.02. 23:37:12

Erxy írta:Itt van Adama gólja. 4x volt kezdő a fiú, ez alatt 3 gól és 2 gólpassz. 18 éves.
Egyébként Grimaldo is pályára lépett, igaz csak pár percre. Ez volt a kezdő: Masip, Patric, Gómez, Bagnack, Planas, Samper, Espinosa, Bedia, Denis, Dongou, Adama

Itt van mind a kettő: http://www.youtube.com/watch?v=T9cwuz1Axcw" target="_blank

Ha valaki látta a meccset, ídenis amúgy hogy játszott? Nagyon tetszik a srác játéka, remélem látjuk a nagy csapatban is.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése