Gareth Tello írta:Ma este nyolctól a Lugo otthonába látogat a Barça B. Dongou ugyebár a nagycsapattal készül a Málaga elleni összecsapásra, Sandro Ramírez pedig még mindig sérült, úgyhogy a Marca szerint Denis Suárez fog középen játszani, gondolom, fals kilencesként.
A várható kezdő: Ortolá - Gabarrón, Sergi Gómez, Ilie, Planas - Edu Bedía, Samper, Espinosa - Adama, Denis Suárez, Dani Nieto.
Tetszik ez a kezdő, egyedül Planas helyén változtatnék.
Denis remélem hozni fogja a Hercules elleni formáját.
Egyedül Nietot nem értem. A szezon elején nagyon bekezdett, azóta pedig a játéka több, mint felejthető és a gólok sem jönnek. Az viszont örvendetes, hogy Adama egyre többet játszik. Eddig nagyon tetszik a srác, bár nem egy teljesen egy poszt Dongouval, de én benne többet látok.
Edgarral amúgy mi van? Még mindig sérült? Szerintem Gabarrónt veri, ráadásul több helyen is bevethető, ha rajtam múlna inkább őt nyomatnám.
Erxy írta:Munir hamarosan egy 3 éves szerződést fog aláírni. Jövőre már a B csapat keretéhez fog tartozni.
Sejthető volt, hogy, ha fellép a B-csapathoz új szerződést kap, egyedül az volt a veszély, hogy nyáron valaki lecsap rá, de úgy tűnik megkönnyebbülhetünk kicsit.
Erxy írta:Rafinha pedig 1 gólpassznál és 2 keypassnál tart a mai meccsén.

Minőségi előrelépés lesz Sergi Robertohoz képest Rafinha és Tellohoz képes Deulofeu.

És ami fontosabb, folyamatosan játszik. Még, ha nem is a legveretesebb csapatban, de akkor is az első osztályban.
Akkor szokott baj lenni, ha elmennek kölcsönbe és csak koptatják a padot. Remélem nyáron visszahozzuk SR elé/helyett. Xavi és Ini posztja se idegen neki, szóval bekerülhet rendesen a rotációba.
Erről van szó!