Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.02.23. 13:56:47

eimenis1212 írta:szerintem az, hogy valaki amikor leül este szórakozni és focit szeretne látni a kedvenc csapatától az nem bűn. Sokféle okod lehet rá, hogy leülj a kedvenc csapatod meccsét megnézni: hűség, szórakozás stb. Régen fradista voltam, és bocs, hogy nem akarom már nézni a hurka magyar focit, ami nem szórakoztat. A hűség nevében meg nem kínzom magam heti 1-2 meccsel. Sztem ez a divatdrukkerezős lehúzás fölösleges. Oké, hogy valaki a hűség miatt ül le, és ha 50 év múlva a barca a "megye5"-ben lesz akkor is leül ( sztem a divatdrukkerezősök kb. 5%-a oilyen, ők is egy idő után feladják a hűségüket), de hagy legyen már olyan is aki a szép focit szereti, és jól akarja érezni magát miközben meccset néz.
nálam ilyen kategoria nincs. nálam az, aki csak a szép foci miatt ül le barca meccset nézni, és majd lelép ha az uefa kupás helyekért megyünk, az nem szurkoló.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
pitta19
Jugador d'estrella

2014.02.23. 13:51:13

Vakmacska írta:valahol vannak már nyilatkozatok?
ha igen, akkor miket mondtak?
Martino elismerte, hogy hibázott:

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... no-2317589" target="_blank
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.02.23. 13:44:49

valahol vannak már nyilatkozatok?
ha igen, akkor miket mondtak?
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.02.23. 13:12:25

visca el barca írta:mennyi gusztustalan ember van itt. mikor nyerünk, mindegyik veri a mellét, meg büszke a csapatára, ha meg kikapunk 20 meccsenként egyszer, itt fröcsög orrba szájba. szánalmas.

remélem idén nem nyerünk semmit és a sok kis hurka divat gyorsan lelép innen és keres magának másik csapatot. :hányós:
szerintem az, hogy valaki amikor leül este szórakozni és focit szeretne látni a kedvenc csapatától az nem bűn. Sokféle okod lehet rá, hogy leülj a kedvenc csapatod meccsét megnézni: hűség, szórakozás stb. Régen fradista voltam, és bocs, hogy nem akarom már nézni a hurka magyar focit, ami nem szórakoztat. A hűség nevében meg nem kínzom magam heti 1-2 meccsel. Sztem ez a divatdrukkerezős lehúzás fölösleges. Oké, hogy valaki a hűség miatt ül le, és ha 50 év múlva a barca a "megye5"-ben lesz akkor is leül ( sztem a divatdrukkerezősök kb. 5%-a oilyen, ők is egy idő után feladják a hűségüket), de hagy legyen már olyan is aki a szép focit szereti, és jól akarja érezni magát miközben meccset néz.

Másrészt. Szerintem van két csoport. Akik hitegetik magukat, hogy ezzel a barcaval nincs gond, meg azok akik látják, hogy gond van, és azt akarják, hogy ismét a barca legyen a világ legjobbja, és elmondják a véleményüket, hogy változtatás kell. Ez szerintem lényegesen előremutatóbb mint az önámítás hogy már megint nem volt szerencsénk.
Egyszerűen sokan csak látják, hogy gáz van, és változásért kiáltanak, hogy a barca legyen ismét a világ legjobbja, és ismét szép focit láthassunk. Sztem nincs ezzel gáz bármi is a titulusuk ezeknek az embereknek "ősfanok", "divatdrukkerek" stb.
Subinho
Director del Fútbol

2014.02.23. 13:10:45

visca el barca írta:
Subinho írta:A Celta nagyon jó stílusban tolja, csak hát nincs meg hozzá a játékos állomány
a romában ugy ahogy megvolt, össze is jött egy bravúros 7. hely.
ezzel maximálisan vitatkoznék!!! a Roma NEM erre a stílusra "termett" csapat! próbált LE ott is jó focit nyomni és úgy-ahogy sikerült is neki "a stílus", csak hát ugyanúgy, ahogy a mostani Barcának nem megy a Tata stílus, úgy az akkori Romának sem ment az az olasz ligában... itt viszont megnézném, mit tudna tenni a csapat játékával mondjuk egy fél év alatt...

érdemes megnézni:
http://www.youtube.com/watch?v=lc_u9iTmE5w" target="_blank
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.02.23. 13:02:33

De amúgy nem ezt a két VKP-s szisztémát követelte fél fórum?
Hát tessék, tegnap meghúzta a mester, nem jött be.

De nem hiszem, hogy a formáción múlt, habár nem láttam a meccset, meg egy meccs alapján nem is lehet megmondani mennyire működik vagy mennyire nem.

Visca el Barca!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.02.23. 12:57:16

Subinho írta:A Celta nagyon jó stílusban tolja, csak hát nincs meg hozzá a játékos állomány
a romában ugy ahogy megvolt, össze is jött egy bravúros 7. hely.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2014.02.23. 12:50:42

visca el barca írta:mennyi gusztustalan ember van itt. mikor nyerünk, mindegyik veri a mellét, meg büszke a csapatára, ha meg kikapunk 20 meccsenként egyszer, itt fröcsög orrba szájba. szánalmas.

remélem idén nem nyerünk semmit és a sok kis hurka divat gyorsan lelép innen és keres magának másik csapatot. :hányós:

a meccsről sokat nem lehet írni, abszolut rossz volt a felállás, tata biztos arra ment, h a két szűrő majd szűr, elől meg a két csatár egyike majd csak rúg egy-két gólt :lol: a vicc az h tata lenyilatkozta most már nem fog rotálni annyit, erre tessék, kihagyja a jelenlegi legjobbat, fabregast :D amugy meg az összes játékos flop volt tegnap, piquéstől, songostól, neymarostól. tipikus semmi sem jön össze nap volt.
Az aproblémám, hogy a "semmisem jön össze nap" sem húzható rá a mérkőzésre, mert nem volt minek összejönnie. Egyszerűen saját erőből nem tudtunk helyzeteket kialakítani.

Több dolgot sem értek:
A rotálásnak vége kijelentés, ezek szerint egy lózung volt Tatától. Bizony, arra már nagyon nagy szükség lenne így a tavasz során, hogy valamelyest stabil kezdőkkel kellene játszanunk. Szerencsétlen Bartrát szídjuk, de a gyerek, amennyire biztosnak érezhette magát, most annyira bizonytalan lett, hiszen alig játszatták és ezek mellé a nyakába varnak meccseket. [-X

Mi lehet az oka a csapat ingadozásának?
Egyszer jól játszanak, egyszer taktikusan, utána meg bűn rosszúl és mindenki. Nem értem még akkor sem, ha a tavaszi "fáradtság" visszatérő probléma a csapatnál. #-o

Szerintem nem úszott még el semmi, de sürgősen kell valamilyen megoldás az ilyen játék kiküszöbölésére. lehet fásultan, monoton, lélektelenül játszani egy egy játékosnak, na de hogy az egész csapat legyen ennyire fásult, tompa, ötlettelen, ezt nem láttam még ennyire direktbe. :(
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Szuszimester
Jugador del Barça

2014.02.23. 12:50:18

Sokan írják itt, hogy "2-vel vertük" a Cityt. Ez szerintem egyáltalán nem igaz. Nem "vertük" őket. Megtehettük volna, emberelőnyben, mégsem "vertük" őket. Találtunk egy második gólt, és nyertünk 2-0-ra. De nem "vertük" őket, mint ahogyan azt a szó sugallja.
Szuszimester
Boixos
Llegenda del Barça

2014.02.23. 12:46:52

A szoszitól az utóbbi időben mindenkivel lezakóztunk, még Peppel is. Várjuk már meg a szezon végét és ha akkor sem lesz más a bugi, akkor ráérünk majd hisztizni és temetni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Subinho
Director del Fútbol

2014.02.23. 12:43:23

"Lehet, hogy Pep emiatt ment el. Ő már pedzegette a változtatást"
Valószínű, ha Pep marad, akkor (ahogy az a 4 éve alatt is volt), évente 1-2 alap játékos kiszorul a fiatalok/újak kárára. Jó példa erre Henry, vagy Villa... Ha a tavalyi és az idei évet nézzük, akkor ha marad, most sztem jó néhány játékos nem lenne itt, illetve padozna és fiatalabb, sikeréhesebb csapat lenne. Amikor idejött olyan játékosokat épített be a csapatba mint pl. Busquets, vagy Pedro, Yaya és Henry kárára. Arról nem is beszélve, hogy kiket küldött el, amikor idejött: Deco, Ronaldinho, Eto'o... mekkora nevek! Ha marad, sztem ez alatt a 2 év alatt biztos, hogy a mostani játékosok jelentős része lecserélődött volna... pl. az említett Montoya, Bartra, Thiago hármas és Cuenca és Tello is többet játszana... Az a helyzet, hogy ezen játékosokat nem lehet igazából lemérni mit tudnak, ha 10 meccsenként játszanak egyet. Pep ahogy leültette Henryt és a gyengébb és tapasztalatlanabb Pedronak adta meg az állandó játéklehetőséget és bízott benne, úgy sztem megadta volna ugyanezt Montoya esetében Alves kárára és akkor most 2 év után valószínű ő lenne itt a fórumon az "isten" jobb hátvéd, aki jobb, mint Alves... Az a helyzet, hogy az kéne ide, mint Rijkard után... Komoly változás és új edző! Nagyon szívesen elnézném itt Luis Enruquét, segítője pedig Puyol lenne. A Celta nagyon jó stílusban tolja, csak hát nincs meg hozzá a játékos állomány. Ugyanez a Barcával (az igazi Barcával, nem ezzel az alibiző játékkal) biztos jobb lenne! Legalábbis nézni biztosan jobb... Bocs, ha off voltam, de ez kikívánkozott...
visca el barca
Presidente del Barça

2014.02.23. 12:30:13

mennyi gusztustalan ember van itt. mikor nyerünk, mindegyik veri a mellét, meg büszke a csapatára, ha meg kikapunk 20 meccsenként egyszer, itt fröcsög orrba szájba. szánalmas.

a meccsről sokat nem lehet írni, abszolut rossz volt a felállás, tata biztos arra ment, h a két szűrő majd szűr, elől meg a két csatár egyike majd csak rúg egy-két gólt :lol: a vicc az h tata lenyilatkozta most már nem fog rotálni annyit, erre tessék, kihagyja a jelenlegi legjobbat, fabregast :D amugy meg az összes játékos flop volt tegnap, piquéstől, songostól, neymarostól. tipikus semmi sem jön össze nap volt.
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2014.02.23. 12:27:06

Szerintetek az egészséges, hogy egy City-t verünk (Ha nem is simán, de verünk) idegenben 0-2-re, aztán meg egy mezei csapat ellen (Mert a city mellett a Sociedad egy mezei csapat) kapunk 3 golt, és 2-vel vernek. Véget ért a Barca korszaka, ezt ha tetszik, ha nem, be kell látni. 10+ meccsen veretlenek vagyunk, aztán beszedünk egy döntetlent és onnan kampeca a csapatnak, és innentöl már csak lefelé vezet az út...Szerintetek ez így rendben van? Hogy a világ talán egyik legjobb csapatát egy mezei csapat porig alázza? Mindig is tudtam, hogy a védelmünk nem az igazi, de nem értem, hogy Mascherano és Piqué már csak nevek, vagy kiváló képességgel rendelkező játékosok. 2010-ben kifújt a gárda (a legutóbbi BL isker óta) mostmár ellabdázgatnak nyudíjazásukig. Én kitartok a csapat mellett a végsőkig, de, hogy az egész internet, a média, a televizió televan olyasmikkel, hogy a csapatnak lejárt a szavatossági ideje, egyszerűen felidegesít, és erröl egyedül a csapat tehet, és ha ez engem irritál, az azt jelenti, hogy szeretem a csapatomat.

Van egy külföldi közmondás, nem mondom melyik országé. "Legjobban azt szereted, akit a legjobban bántasz"
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.02.23. 12:24:57

A vicc az egészben az, hogy mindenki szídja a felállást.
Pedig az egyenlítő gólig (sajnos csak öt perc volt) ezzel a felállással is képesek voltak a játékot úgy, hozni, ahogy az elvárható ettől a csapattól. De sajnos az egyenlítő gól után megálltak, mintha minden rendben lenne. Jól emlékszem, hogy a Valencia ellen volt ugyanez a produkció? Csak ott ment 35-40 percig a foci, aztán mintha elvágták volna. Mintha varázsport szívtak volna be, vagy nem tudom... Ez nem tudom, hogy mennyiben az edző hibája, de az biztos, hogy ezt a gárdát csak egy-egy meccsre képes ő is csak felrázni. Tito is képtelen volt rá, de neki ott volt a betegsége is.

Lehet, hogy Pep emiatt ment el. Ő már pedzegette a változtatást, Cuenca - Thiago párost egyre többet játszatta, Xavi-Ini kárára.
Valószínűleg ez nem tetszett a vezetésnek.
Kíváncsi vagyok, mi lesz akkor, ha Xavi is visszavonul.
Sajnos Tatára hárult az a "hálátlan" szerepkör, hogy változtasson. Csakhogy a vezetőség olyan fiatalokat küldött el a csapattól, akik meghatározhatták volna az új Barca arculatát. Thiago nagy érvágás, Cuenca is ígéretes volt, Delofeou szerencsére csak kölcsönbe ment el.
Tata meg kénytelen a totál tapasztalatlan fiatalokból meríteni úgy, hogy közben elvárás az eredmény is.
állítom, hogy ha Pep marad, akkor Montoya és Bartra mára teljesen beépült volna a csapatba, Thiago marad, és lett volna véve egy védő is.

Aztán még itt van ez a herce-hurca Neymar révén is. Mint kiderült, 100 milla ment el rá, amiből bizony lehetett volna venni egy komoly, erős védőt is, és egy elég jó csatárt is mellé.
Biztos ez is kijön az öltözőben, még ha nem is beszélnek kifele róla.

De az igazi alapvető probléma az, hogy ezzel a hozzáállással semmit nem fog a csapat nyerni, az biztos. Őszintén szólva talán jobb is lenne egy olyan szezonvégi zárás, mint ami Rijkard utolsó éve volt.
De a vezetőséget semmi nem érdekli, csak a maguk kis stiklijei, hatalmi harcuk, poziciójuk bebetonozása. A csapat meg le van szarva, ez volt az üzenete annak, hogy "nem baj, ha nem nyernek semmit".
göndör
Barça C

2014.02.23. 12:02:30

Tegnap a Barca B meccsét is néztem. Hát mit mondjak? Egyáltalán nem szívderítő a jövőkép, már ami a játékosok képességét illeti. Néha-néha feltűnik egy reményteljes fiatal /Dulifuli/ azt meg kölcsönadják. Miért nincs a kispadon? Képessége alapján ott lenne a helye! Másik: ha már Tata pihentette két meghatározó középpályásunkat, miért nem tette be Afellayt. Egyáltalán mi a szándéka vele a klubnak? Annak idején nem értettem egyet Jaja elküldésével sem. Vele biztosabb volt a védelmünk. Sokszor nem értem a klub játékospolitikáját.
diagonal
Jugador d'estrella

2014.02.23. 12:00:37

MichaaBee írta:Ne haragudj, de ezért megérte regisztrálni... :roll: Jellemző amúgy a Barcás bagázsra meg úgy a magyarságunkra is en bloc, hogy verjük idegenben a City-t 2-vel, "happy minden", még mindig mi vagyunk a legjobbak, rá négy nappal lealáz a Sociedad és pont az ellenkező véglet jön ki... Meg kéne találni a középutat.
Nem vagyunk a legjobbak akkor sem mikor verjük a City-t, ne vicceljünk már, örül neki az ember ha siker van, még jó, de akinek van némi realitásérzéke és nézi a meccseinket nem gondolja ezt mostanában az biztos.
A folyamatot lássátok már, nem azt hogy tegnap City, ma Real Sociedad, tegnap fehér, ma fekete stb.
Csak hasonlítsa össze mindenki a Pep-féle csapat játékát, milyen ritmusban, milyen gyorsasággal, milyen mentalitással játszottunk. Jó. Most akkor jelenleg két évvel később ezek hogy néznek ki? Tényleg csak egy-egy kisiklás a tegnapi bukta vagy a korábbi ikszek? Jó felé megyünk? Kellene valamit változtatni lassan már végre? Vagy jól van ez így, majd a City ellen egy iksszel továbbjutunk mondjuk és akkor rendben van újra minden?
Ezekre ha valaki őszintén válaszol magának már tudja is rögtön hogy mi a helyzet.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.02.23. 11:56:07

hozzáállás, hozzáállás, hozzáállás...
Csak ennyit tudok mondani. Elképesztő akaratgyenge a csapat, így nem lehet bajnokságot nyerni. A kupa, és a BL más, de a ligában iszonyat sokat számít, hogy mennyire akar a csapat...és itt nem adok sanszot, két éhes ellenféllel kell megküzdeni. A Reallal szemben volt hat pontos előnyünk, sikeredett minusz hármat csinálni belőle. Nem kell kommentár.
Egyébként pedig nagy dolgokat nem kéne csinálni: Messit kell felrázni, mert a hozzáállása példázza általában a csapat futballját.
A "fiatalokat"- Montoya, és főleg Bartra-nagy ívben felejtsük el.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Enjoy
Capitá del Barça

2014.02.23. 11:47:20

Subinho írta:
Enjoy írta:Aki - de sokkal inkább - ami hiányzik a csapatból:
http://www.youtube.com/watch?v=dRW29AK8 ... re=related
Az igazi kapitány / motivátor.

Sajnos nincs igazi CSK-nk...
Igen, valóban, csak sajnos Puyol már soha nem lesz ilyen. Vele többre mennénk pl. másodedzöként..
Éppen ezért írtam, hogy sokkal inkábbb "ami" hiányzik a csapatból.
A jelenlegi keretben nincs sajnos még egy ilyen ember, aki ennyire küzdene/harcolna a csapatért.
-
Bár kifejezetten utálom Pepe-t, főleg amilyen eszközöket használ sűrűn, de mindenképpen nagyra becsülöm azt, ahogyan küzd a csapatáért.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.02.23. 11:46:56

Elég nagy pofára esés ez a legutóbbi 2 meccs után. :roll: A Rayo ellen a szezon egyik legjobb játékát és hozzáállását produkáltuk, a City elleni győzelem pedig elsősorban Tata érdeme, de a csapat is rendkívül fegyelmezetten játszott. Ehhez képest tegnap számomra elég nagy hideg zuhany volt, vagy csak túl naiv vagyok és azt hittem, hogy végre sínen vagyunk és kijöttünk a gödörből. Vagy szimplán innentől ilyen hullámzó teljesítményre lehet számítani?!

Ez a 2 vkp-s hadrend elég rossz ötlet volt. A legviccesebb, hogy így kaptunk tükörsimán 3 gólt. Busquets és Song egymást zavarták középen, közben pedig átjáróház volt a középpályánk. Nem emlékszem pontosan, de játszottunk már a szezonban valamelyik meccsen ezzel párossal és akkor sem igazán működött a dolog.
A védelem ismét kabaré volt. Az első gólnál Song maradt le elég rendesen, a másodiknál pedig Adrianonak is kijárna egy tasli. Griezmann szépen elsprintelt mellette, ő meg kocog mögötte, mintha mi sem történt volna. Ettől függetlenül persze az egész csapat bűn rossz volt.

Minden téren kudarcot vallottunk tegnap, a Sociedad pedig könyörtelenül kihasználta ezt. Több ilyen produktum nem fog beleférni.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
vetesi.feco
Barça C

2014.02.23. 11:35:10

Sziasztok!

Sajnálatos ami történik csapatunk háza táján bennem csak egy gondolat erősödik ez a csapat a Pep Guardiola-é volt és csak ő tudott bánni velük itt van rá a pld azóta már a 3-ik edzőt esszük és nincs jóformán semmi emlékeztető a Pep Guardiola korszakra. Szomorú vagyok :( :(
Subinho
Director del Fútbol

2014.02.23. 11:33:49

Enjoy írta:Aki - de sokkal inkább - ami hiányzik a csapatból:

Igen, valóban, csak sajnos Puyol már soha nem lesz ilyen. Vele többre mennénk pl. másodedzöként..
Szuszimester
Jugador del Barça

2014.02.23. 11:30:05

mess2009 írta:kedves Iván, ez nem egy sima vereség volt! szétvertek bennünket! lehetett volna hat is! de a meccs összképe is ezt mutatta: a saját fegyverünkkel oktattak bennünket. mi futkostunk a labda után mint pók a falon...
ne áltassuk magunkat: ebben a csapatban nincs tartás! soha nem tudhatod, mit fognak produkálni, lehet, hogy jön még egy két (szerencsés)gála de ki tudja? és ez a legnagyobb baj.
tegnap egy elhibázott összeállítás tehát az edző!!! generálta balfogás volt a kulcs de ebből én azt látom (és persze nem csak ebből!), hogy a mai Barcának egy jó eredményhez a véletlen szerencse a legfontosabb kelléke.
ami a konkrétumokat illeti, ahogy mondtam, lejátszották az egész csapatot, Valdéstől Neymarig, az csak hab a tortán hogy ebből még különösen is ki tűntek néhányan, úgymint: Piqué,Song,Busquets, Neymar,Pedro, Messi és persze maga Tata Martíno.
nem tegnap buktuk a kupákat: ebben a csapatban egyszerűen nincs elég a mai csúcs focihoz.
Ez igen helytálló poszt! [-o<
Szuszimester
Subinho
Director del Fútbol

2014.02.23. 11:28:55

Kéne egy olyan tökös edző, mint Guardiola volt, amikor idejött és kivágta a csapatból a nagy sztárokat és berakott a csapatba ismeretlen fiatalokat! Akkor Deco,Ronaldinho,Eto`o, vagy épp Henry,Broki... Most sajnos el kell engedni ugyanígy azokat,akik akik csak alibiznek. Nálam nincs hely Piquének, Pedronak és elköszönnék S Robert, Montoya párostól is és a Song-Masc párosból az egyiktől, ill. a Puyol, Xavi, Alves hármason is elgondolkodnék, mert egyszerűen nem tudnak folyamatosan jó teljesítményre, + Valdes és így ez máris 9 ember... Helyettük kéne 4-5 jó játékos és kész is a csapat
Enjoy
Capitá del Barça

2014.02.23. 11:27:00

Aki - de sokkal inkább - ami hiányzik a csapatból:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Enjoy 2014.02.23. 11:29:45-kor.
Kép
Szuszimester
Jugador del Barça

2014.02.23. 11:23:56

Ronaldinho22 írta:Phuu de regen voltam itt. En eldontottem a kovetkezo 2 meccsunket meg se nezem. Egyszeruen most jott el az ideje hogy ne idegesitsem fel magam a balfeksegen. 1997 ota nezek Barca meccseket talan a meccsek 60%at lattam, de 17 ev alatt nem volt ilyen hogy ezt igy kijelentsem. Voltak nagyon gaz idoszakok mikor tenyleg semmit nem nyertunk de valahogy akkor sem mondtam, hog nem nezek Barca meccset a 7vegen. Egyszeruen elegem lett. A felesegemmel ki akartunk menni Barcelonaba igy hogy meccset is nezunk most tavasszal vagy osszel,de letettem rola, minden almom ez volt de igy ilyen lelketlen semmit nem mutato csapathoz eszem agaba sincs. Pep ota szepen lassan de lefele ivelunk buknak az elnokok es noname edzok iranyitjak a csapatot. Kerdezem miert? A jatekosok nem felejtettek el jatszani, a taktika nem bukott meg mivel Pep a Bayernnal szinte ugyanazt csinalja mint nalunk csak eredmenyesebben es a jatekoskeretunk jobb a Bayernenal. Kicsit ugy erzem mintha szandekos lenne ez a butitas. A Realnal odament Ancselotti Karoly aki most egy jo egyenletes format kialakitott a Realnal. Nalunk bukik az elnok meg idevagnak egy Argentin 10. Rangu edzot? Hogy van ez? Raadasul a Messi csalad baratjat? Hat en is nagy ivben tojnam le ha a fonokom egy jo ismerosom lenne. Messi viszont egy vezer megha nem is ugy tunik ha o lazazik a tobniek se veszik komolyan ezt az edzot. Ma Vela labdaval lefutja Messit? Hat mi ez ha nem stab hiba? Milyen masodrangu semmitmondo emberek iranyitjak ezt a csapatot? Szerzodest hosszabitani Tataval mar most? Mire fel? Emellett milyen elnoki bohockodasok mennek fent? Leultetni a tronra az alelnokot? A fejerol latszik hogy egy simlis vigyori senkihazi! Mi teletuzdeltuk a klubot bohocokkal addig a Real meg a Spanyol Berlusconi maffiavezerrel akit mar reg le kellett volna csukni jot rohog rajtunk es alaassa minden idok egyik legjobb Barcajat. Mert nem veletlen hogy ennyi minden tortenik rovid idon belul. Pereces talan minden idok legnagyobb hajjal megkent vezere aki minden kovet megmozgat hogy ujra az o csapata legyen a legnagyobb. Egyszeruen nem ertem hogy tortenhet ez es piszkosul duhos vagyok mindezert. Nekem a 7vegi meccsek jelentettek a kikapcsolodast es oromet megha nem is ment mindig ugy de ez mar kritikan aluli egy szegyen ami itt folyik. LE AZ ELNOKSEGGEL, LE MARTINOVAL ES BANDAJAVAL ES EL AZZOKKAL AKIK VEGIG ALIBIZIK A MECCSEKET. VISCA EL BARCA
:D Nahát, én is azt terveztem, hogy most tavasszal kimegyek a párommal meccsre, de az utóbbi hónapok teljesítménye azt mutatja, hogy inkább nem. Mert most - akár tetszik, akár nem - nem érdemlik meg. Elég, ha itt őrülök meg a TV előtt, mert ott még a végén beszaladnék a pályára is! :mrgreen:
Szuszimester
Válasz küldése