eimenis1212 írta:visca el barca írta:mennyi gusztustalan ember van itt. mikor nyerünk, mindegyik veri a mellét, meg büszke a csapatára, ha meg kikapunk 20 meccsenként egyszer, itt fröcsög orrba szájba. szánalmas.
remélem idén nem nyerünk semmit és a sok kis hurka divat gyorsan lelép innen és keres magának másik csapatot. :hányós:
a meccsről sokat nem lehet írni, abszolut rossz volt a felállás, tata biztos arra ment, h a két szűrő majd szűr, elől meg a két csatár egyike majd csak rúg egy-két gólt

a vicc az h tata lenyilatkozta most már nem fog rotálni annyit, erre tessék, kihagyja a jelenlegi legjobbat, fabregast

amugy meg az összes játékos flop volt tegnap, piquéstől, songostól, neymarostól. tipikus semmi sem jön össze nap volt.
szerintem az, hogy valaki amikor leül este szórakozni és focit szeretne látni a kedvenc csapatától az nem bűn. Sokféle okod lehet rá, hogy leülj a kedvenc csapatod meccsét megnézni: hűség, szórakozás stb. Régen fradista voltam, és bocs, hogy nem akarom már nézni a hurka magyar focit, ami nem szórakoztat. A hűség nevében meg nem kínzom magam heti 1-2 meccsel. Sztem ez a divatdrukkerezős lehúzás fölösleges. Oké, hogy valaki a hűség miatt ül le, és ha 50 év múlva a barca a "megye5"-ben lesz akkor is leül ( sztem a divatdrukkerezősök kb. 5%-a oilyen, ők is egy idő után feladják a hűségüket), de hagy legyen már olyan is aki a szép focit szereti, és jól akarja érezni magát miközben meccset néz.
Másrészt. Szerintem van két csoport. Akik hitegetik magukat, hogy ezzel a barcaval nincs gond, meg azok akik látják, hogy gond van, és azt akarják, hogy ismét a barca legyen a világ legjobbja, és elmondják a véleményüket, hogy változtatás kell. Ez szerintem lényegesen előremutatóbb mint az önámítás hogy már megint nem volt szerencsénk.
Egyszerűen sokan csak látják, hogy gáz van, és változásért kiáltanak, hogy a barca legyen ismét a világ legjobbja, és ismét szép focit láthassunk. Sztem nincs ezzel gáz bármi is a titulusuk ezeknek az embereknek "ősfanok", "divatdrukkerek" stb.
Én nem fogalmaznék ennyire szélsőségesen, mint veb, de valami hasonló forog nekem is a fejemben. Nagyon szomorú olvasni, hogy a Sevilla, Rayo, City meccs után milyen kommenteket olvastam, aztán jön egy kritikán aluli játékkal párosuló vereség és a keddi hsz-ek átalakulnak, Tata takarodj, Cesc takarodj, Neymar takarodj, vissza pep-et stb. a teljesség igénye nélkül.
Nem akarok le divatdrukkerezni senkit, nem az én dolgom, viszont végtelenül elszomorítanak ezek a hirtelen pálfordulatok.
és nem dugom a fejem a homokba, én is látom, hogy gond van a csapat körül, de erre nem az a megoldás, hogy lecserélünk 6 embert és minden happy, újra királyok vagyunk. Amúgyis kikkel? Sok helyre még a piacon sincs megfelelő ember, és ha van is nem tudjuk megfizetni.
Tata hibázott, későn nyúlt bele a meccsbe. A felállás? Érdekes, de közel sem azon múlt. Nem nagyon volt itt hőzöngés a meccs előtt. Arról nem ő tehet, hogy 4 támadóval, 2 támadó kp-val képtelenek vagyunk helyzetet kialakítani, vagy a védelem olyan orbitális hibákat követ el, amilyenért megye II.-ben szétrúgják az ember seggét. Azt nem értem igazán, hogy egy Rayo ellen egy hete ki tudunk menni felspannolva, duzzadó motivációval, most meg szédelgünk. Jöhetnek a közhelyek. A csapat mindent megnyert. Se akkor a Sevilla, Rayo, City ellen zsinórban miért tudunk motiválva játszani. Egyszerűen kicsit rapszodikus lett tavaszra a csapat, ahogy szokott. Kérdés, túl tudnak-e ezen lépni. Mert volt, hogy Pep-el se ment. Őt is hányszor le akarta a fórum váltani!!
Eddig mindenki azt akarta, hogy változzon a taktika. Amikor jöttek a gólok kontrából, erősödött a letámadás, direktebb lett a játék mindenki boldog volt, most pedig ez nem alkalmas ide. Megsúgom semmi köze a paraguayi válogatotthoz, a szöges ellentéte az itteni taktikának.
Viszont gondolkozzon el a fórum nagy része, mi is a véleménye. Cesc, aki idén az egyik legjobbunk takarodjon, Albaval együtt aki tegnap nem is játszott, Neymart is hiba volt megvenni, mert egy bóhóc, semmit nem ér, vegyük meg Inigo Martinezt, mert azzal minden megoldódik és még néhány dolog amit lejjebb írtak.
Cseréljük le a fél csapatot, azzal egycsapásra minden megoldódik. Mondjuk ehhez kellene egy sejk is. De nem gond, újra megcsináljuk azt amit anno van Gaal, az lesz ám az igazio.