Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na szerintem a tegnap esti volt a"közepes Messi" szintű produkció. Az akarás ma megvolt, motiváltabbnak tűnt sokkal mint az elmúlt mérkőzéseken. Ez lenne a minimális elvárás Vele szemben minden mérkőzésen.csababarca írta:Egy közepes Messi is többet ér bármelyik támadónknál,ezért nem vágok eret magamon,mert van egy gyengébb szezonja...majd ha lesz 2 egymás után, akkor lehet erről beszélni. Sajnos még ezzel a visszafogott teljesítménnyel se lehet mondani,hogy lefelé kilógna a csapatból,ez meg szomorú a többiekre nézve.
Hát lassan nem vagyok bizonyos benne, hogy igazad van. Ez a fiú sajnos nem közepes Messi már, amit produkál - főleg hozzáállásban - az jóval lejjebb van az önmagához mért közepesnél. Az megint más kérdés, hogy nagyon nem lóg ki a csapatból. De aki arról volt híres, hogy bármilyen körülmények között éveken át hozta a maximumot, mert imádott mindig a pályán lenni, szívatni az ellenfeleket, az ma fa arccal, érzelmek nélkül, enerváltan toporog a pályán. Én a miértre szeretném tudni a választ.csababarca írta:Egy közepes Messi is többet ér bármelyik támadónknál,ezért nem vágok eret magamon,mert van egy gyengébb szezonja...majd ha lesz 2 egymás után, akkor lehet erről beszélni. Sajnos még ezzel a visszafogott teljesítménnyel se lehet mondani,hogy lefelé kilógna a csapatból,ez meg szomorú a többiekre nézve.
Komolyan, nekem a Minden héten háború ugrik be ahányszor így látom Messit.Fecooo írta:off:
láttad a Rush-t, szóval emlékezz arra![]()
Ki tudhatja...
miihii írta:Nála ez tényleg nem betegség, hanem vmiért velejárója a meccseknek. Elég rendszeresen előfordulnak nála az ilyen öklendezős, hányós jelenetek, a fene tudja miért. De úm. természetes dolog nála.
Biztos így üríti a szervezetéből a sok soppingot vagy csak nem bírja a gyomra a gumibogyószörpöt
miihii írta:Nála ez tényleg nem betegség, hanem vmiért velejárója a meccseknek. Elég rendszeresen előfordulnak nála az ilyen öklendezős, hányós jelenetek, a fene tudja miért. De úm. természetes dolog nála.
Biztos így üríti a szervezetéből a sok soppingot vagy csak nem bírja a gyomra a gumibogyószörpöt
Szerintem csak szimplán lusta vagy nem érdekli, persze mindenki azt lát bele a mozdualataiba amit akar, de legalább kiáltson fel hogy "Ó a francba elment mellettem", hogy ne higyék azt a csapattársai, hogy nem igazán érdekli.atesz1973 írta:Üdvözlök mindenkit!
Régóta figyelem az eurobarcát, de eddig nem regisztráltam a fórumra. Én úgy gondolom, hogy Messitől ebben az évben ne várjatok többet, mert számára a legfontosabb a VB arany ami még hiányzik a kollekciójából, és amire 4 év múlva már sokkal kisebb lesz az esélye. Semmi meggondolatlan, rizikós mozdulatba nem fog belemenni, mert nem szeretne megsérülni, úgyhogy bírjátok ki, jövőre a régi Messit fogjuk látni.
Üdv
az évek során, hatalmasat fejlődött ilyen téren isS.Agüero írta:Lionel Messi All Freekick Goals 2008 - 2013 :
http://youtu.be/UpCAQIdXYtU" target="_blank