Leo Messi
- Leon
- Director del Fútbol
Perez amúgy is megmondta,hogy ha ez a Barca kp lenne mondjuk Ronaldo mögött akkor ő minden évbe átlag 100 gólt rúgna,szóval elég gyenge ez így Leótól!visca el barca írta:persze. de ez annyira alap, hogy már le sem írtamChino írta:de ez nem az ő érdeme, hanem, hogy ilyen kp volt mögötte.

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- Chino
- Llegenda del Barça
Csak azt felejted el, ha nézed a meccseket, hogy az a 4 ember amúgy se helyezkedne előrébb, mert 90 százalékban felhúznak egy falat a 16-osuk előterébe az ellenfelek és ha szerelik Messit (vagy akárkit) egyből indulnak kontrázni.eimenis1212 írta:és emlékszem 2 éve ment a fórumon, hogy meredek a minden idők legjobbjai közé sorolni még. Mára az már nem vita, hogy minden idők legjobbjai között van. Viszont még ma is vannak olyanok ( barcások is)akik nem látják be, hogy a világ legjobbját nézhetik hétről-hétre. Ha lesz VB cím ha nem. És sokan azt látják meg, hogy belevezeti 4 emberbe és sétál. Az fel sem tűník, hogy azért zár rá 4 ember mert képes elvinni 4 között. Meg az sem tűnik fel, hogy az a 4 aki odazár, az addig ki van véve a játékból ( nem helyezkedik ellentámadáshoz, nem áll ott szorosan más barca játékos mellet stb.). Én nem is értem a kritizálokat a tekintetben, hogy nem látják meg azt, hogy szimplán mekkora hozadéka van annak, ha Messi a pályán van ( és még csak jól sem játszik). Hogy mennyire máshogy rendeződik az ellenfél védelme ha ő hozza fel a labdát, hogy folyamatosan mennyi figyelmet éls energiát köt le az ellenfél tekintetében stb.
messi ettől függetlenül a világ jelenlegi legjobbja, amit te írsz az inkább abban a tekintetben helytálló, hogy elvon 3-4-5 embert, így a többieknek több helye lesz, könnyebben mozoghatnak üresbe.
Forca Barca!!!!
-
- Jugador d'estrella
és emlékszem 2 éve ment a fórumon, hogy meredek a minden idők legjobbjai közé sorolni még. Mára az már nem vita, hogy minden idők legjobbjai között van. Viszont még ma is vannak olyanok ( barcások is)akik nem látják be, hogy a világ legjobbját nézhetik hétről-hétre. Ha lesz VB cím ha nem. És sokan azt látják meg, hogy belevezeti 4 emberbe és sétál. Az fel sem tűník, hogy azért zár rá 4 ember mert képes elvinni 4 között. Meg az sem tűnik fel, hogy az a 4 aki odazár, az addig ki van véve a játékból ( nem helyezkedik ellentámadáshoz, nem áll ott szorosan más barca játékos mellet stb.). Én nem is értem a kritizálokat a tekintetben, hogy nem látják meg azt, hogy szimplán mekkora hozadéka van annak, ha Messi a pályán van ( és még csak jól sem játszik). Hogy mennyire máshogy rendeződik az ellenfél védelme ha ő hozza fel a labdát, hogy folyamatosan mennyi figyelmet éls energiát köt le az ellenfél tekintetében stb.
- visca el barca
- Presidente del Barça
persze. de ez annyira alap, hogy már le sem írtamChino írta:de ez nem az ő érdeme, hanem, hogy ilyen kp volt mögötte.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Chino
- Llegenda del Barça
visca el barca írta:fú ez nagyon komoly. nem. a komoly az, h mindezt 26 éves korára elérte. ha 34-35 éves koráig focizik, simán rátolhat minden statra +50-60 %-ot. őszintén megmondom, nem hiszem h lesz valaha még egy ilyen eredményes és ennyi rekordot felállító pali a futball történelmében.
de ez nem az ő érdeme, hanem, hogy ilyen kp volt mögötte.

Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
fú ez nagyon komoly. nem. a komoly az, h mindezt 26 éves korára elérte. ha 34-35 éves koráig focizik, simán rátolhat minden statra +50-60 %-ot. őszintén megmondom, nem hiszem h lesz valaha még egy ilyen eredményes és ennyi rekordot felállító pali a futball történelmében.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Szuszimester
- Jugador del Barça
Az utóbbi időben én is kritizáltam őt, és meg mertem jegyezni, hogy fölötte is telik az idő. Valóban fantasztikusan játszott a Rayo ellen (azért csak halkan: ez egy kiesőjelölt csapat), de nagyon bízom benne, hogy a folytatás menni fog immár önbizalommal telve pl. a City ellen is. Tény, hogy az ő játékhoz való hozzáállása óriási mértékben meghatározza az egész csapat teljesítményét (aminek vannak negatív hatásai is), ezért nézzük el neki nehezebben ha rossz napja (vagy bizony néha meccsei) vannak.mess2009 írta:én szoktam kritizálni Messit, amikor (szerintem, és sok más fórumozó szerint) erre okot ad, elsősorban az adott meccs, vagy időszak alatt nyújtott teljesítménye okán! nem kéne azonban ezt összemosni azzal, hogy mit tett a múltban, milyen adottságai vannak, és főként,hogy még mit tehet ezután.
már sokszor megjegyeztem, hogy a legjobb korszakában is jellemző volt rá, hogy ha egy meccsen nem jöttek össze a dolgok az elején, vagy nagyon kemény védőket állítottak rá elveszítette a kedvét és leállt( sétált). most is egy ilyen időszakon mehetett át, a sérülése miatt és talán amit sokan emlegetnek, hogy a magánéleti gondok is visszahúzták. én is azt láttam a Sevilla ellen, hogy talán átbillent a görcsös akaráson, vagy inkább a kedvetlenségen, és a gólok reméljük vissza adják a motivációját. én mindenesetre szurkolok neki mint ahogy eddig is tettem, még akkor is amikor a hibáiról, a kedvetlenségéről, vagy a hozzáállásáról írtam. jósolni persze nem merek, de amit legutóbb láttam az kétségtelenül reményt keltő.
Jómagam azért a túlzott optimizmustól még tartózkodom, inkább maradok realista: három nem igazán nehéz ellenfél ellen úgy tűnik, hogy elindult a szekér. A kedd minden eddiginél nehezebb lesz! Igazi erőpróba, hogy hol is tartunk. Visca el Barca!
Szuszimester
-
- Az Év fórumozója 2013
Lionel Messi ● The Genius of Passing ||HD||
26 perc. Enjoy.
http://www.youtube.com/watch?v=XFgBGw4dN8w" target="_blank
26 perc. Enjoy.
http://www.youtube.com/watch?v=XFgBGw4dN8w" target="_blank
- Normandia
- Director del Fútbol
nagyon örülök Messi tegnapi játékának úgy tűnik újra elérte az "üzemi hőfokát" és nyugodtan beismerhetem, hogy az összeesküvés elméletem a VB.-t illetően nem jött be. azt azért a tárgyilagosság kedvéért megjegyezném, hogy olyan átemelős gólt mások is tudnak, legutóbb pl. Robbent láttam a Bayern meccsén...[/quote]
Na de ő nem hébe-hóba lő ilyeneket, persze hogy más is megpróbálja és néha be is jön, lásd Alexis-t, vagy Fabregast is, de nagy biztonsággal Leo-nál senki sem lő többet. Hihetetlenül érzi mikor kell ezt alkalmaznia.
Na de ő nem hébe-hóba lő ilyeneket, persze hogy más is megpróbálja és néha be is jön, lásd Alexis-t, vagy Fabregast is, de nagy biztonsággal Leo-nál senki sem lő többet. Hihetetlenül érzi mikor kell ezt alkalmaznia.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
nagyon örülök Messi tegnapi játékának úgy tűnik újra elérte az "üzemi hőfokát" és nyugodtan beismerhetem, hogy az összeesküvés elméletem a VB.-t illetően nem jött be. azt azért a tárgyilagosság kedvéért megjegyezném, hogy olyan átemelős gólt mások is tudnak, legutóbb pl. Robbent láttam a Bayern meccsén...Normandia írta:De jó volt nézni Leot és a többieket. Kedvel és akarással játszottak. Régen láttam ennyire összeszedettnek Messit és az első gólja fantasztikus volt.Erre csak Ő képes. Remélem ez az állapot megmarad a Cityre is. Hajrá Barca
- Normandia
- Director del Fútbol
De jó volt nézni Leot és a többieket. Kedvel és akarással játszottak. Régen láttam ennyire összeszedettnek Messit és az első gólja fantasztikus volt.
Erre csak Ő képes. Remélem ez az állapot megmarad a Cityre is. Hajrá Barca 

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ma ritkán látott akarással játszott,szerintem az elmúlt 5 meccsen nem mozgott ennyit...grat. ez kell tőle.
Mezner, aki nem látja a különbséget közöttük,az inkább ne nézze ezt a sportot,mert vakon van.
Mezner, aki nem látja a különbséget közöttük,az inkább ne nézze ezt a sportot,mert vakon van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Remélem azért egy Napoliból még ki tudunk sajtolni érte vagy 20 millát, kiégett a gyerek, innen nincs visszaút
Az az eszméletlen benne, hogy látszott egész meccsen, hogy tartalékol
Aki meg látta már játszani őt és CR-t is, és ennek ellenére magyarázni kell neki, hogy mitől van egy szinttel még az egyébként tényleg kíváló portugálnál is feljebb Leo az ne is nézze ezt a játékot tovább
Ami nem tanulható azt ő mindet tudja 

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Az emlitett rekord, egy képben illusztrálva

Amúgy nem is tudom meg lehetne-e számolni hány rekordott döntöt már meg a kicsi ?!

Amúgy nem is tudom meg lehetne-e számolni hány rekordott döntöt már meg a kicsi ?!

- Deus
- Boixos Nois
Szívesen megkóstolnám Messi főzdéjétCapon írta:Gordon Messi
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/" target="_blank ... eo-2314965

- orska
- Jugador del Barça
Sajnos nem lattam az utolso ket meccset de orulok hogy kezd magara talalni. En is kritikaval illettem az elmult hetekben, de ugy tunik hogy javulo tendenciat mutat a jateka. Bizzunk benne hogy igy is marad, mert a fontos cimeket egy eros Messi nelkul igen keves eselyunk van elhoditani.
én szoktam kritizálni Messit, amikor (szerintem, és sok más fórumozó szerint) erre okot ad, elsősorban az adott meccs, vagy időszak alatt nyújtott teljesítménye okán! nem kéne azonban ezt összemosni azzal, hogy mit tett a múltban, milyen adottságai vannak, és főként,hogy még mit tehet ezután.
már sokszor megjegyeztem, hogy a legjobb korszakában is jellemző volt rá, hogy ha egy meccsen nem jöttek össze a dolgok az elején, vagy nagyon kemény védőket állítottak rá elveszítette a kedvét és leállt( sétált). most is egy ilyen időszakon mehetett át, a sérülése miatt és talán amit sokan emlegetnek, hogy a magánéleti gondok is visszahúzták. én is azt láttam a Sevilla ellen, hogy talán átbillent a görcsös akaráson, vagy inkább a kedvetlenségen, és a gólok reméljük vissza adják a motivációját. én mindenesetre szurkolok neki mint ahogy eddig is tettem, még akkor is amikor a hibáiról, a kedvetlenségéről, vagy a hozzáállásáról írtam. jósolni persze nem merek, de amit legutóbb láttam az kétségtelenül reményt keltő.
- Capon
- Llegenda del Barça
Gordon Messi
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... eo-2314965" target="_blank
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... eo-2314965" target="_blank
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Normandia
- Director del Fútbol
Így van ahogy írod. Gólöröm volt méghozzá a legjavából, régen láttam ennyire örülni. Felszakadt a gát és ezt Ő is tudta. Az, hogy ez marad e, csak remélni tudom, mert ha igen, akkor bármikor számíthatunk váratlan húzásokra tőle. A többieken is látszott, hogy nagyon örülnek a góljainak. Ők is érezték a "féket" Leoban. Szerintem a kupameccsen eldől, hogy visszatért e, vagy csak fellángolás volt. Szerintem lassan, de biztosan a régi Leo fog játszani. Én is elnyomok egy imát 

- Chino
- Llegenda del Barça
Nem tudom, hogy csak én képzelem-e be, de az a gólöröm nagyon látványos volt. Máskor fut egy kicsit, összeölelkezik néhány csapattárssal, de itt tényleg, igazi örömöt láttam az arcán. Neki is biztosan nagyon sokat jelentett, és a játéka is sokkal felszabadultabb lett a gólja után. A második félidőben, ha nem is az igazi Bolhát, de az utóbbi meccsekhez képest összehasonlíthatatlanul jobb Messit láthatjuk. Csodálkoztam kicsit, hogy nem akart igazán mesterhármast rúgni, pedig lehetett volna lehetősége rá és még azt se lehetett volna rá fogni, hogy elönzőzi. Pl. mikor Iniestanak tette ki, aki lesre futott, vagy Adrianonak gurított labdája.
Remélem ez már egy kezdet volt, ha a RS ellen is hasonlóan és kedvvel focizik, akkor reménykedhetünk, hogy a City ellen már kiváló formában lesz, ami módosíthat az esélyeken.
Bár én még azért óvatos ezzel kapcsolatban, lehet, hogy egyelőre csak fellángolás volt és szürkébb lesz a következő meccseken, de azért reménykedjünk.

Remélem ez már egy kezdet volt, ha a RS ellen is hasonlóan és kedvvel focizik, akkor reménykedhetünk, hogy a City ellen már kiváló formában lesz, ami módosíthat az esélyeken.
Bár én még azért óvatos ezzel kapcsolatban, lehet, hogy egyelőre csak fellángolás volt és szürkébb lesz a következő meccseken, de azért reménykedjünk.

Forca Barca!!!!
- Normandia
- Director del Fútbol
Az, hogy ez lenne a csúcsformája az azért túlzás.
A két gólja viszont a zsenialitását mutatja. !Ez Ő, Leo Messi. Elsétálgat egy félidőt, aztán vág két olyan gólt, amire más nem képes és eldönti a meccset. Lehet Őt kritizálni, néha tényleg ad rá okot, de azt senki sem vitathatja, hogy nélküle nehezen hoztuk volna pl. ezt a meccset. A második gólunk az valami hihetetlen volt
Remélem ettől csak jobb lesz!

Remélem ettől csak jobb lesz!

Óriásit játszott ma, és ami nem mindegy:
"A mostanában sokat kritizált Lionel Messi lett egyébként a spanyol futball történetének egy klubban tétmérkőzéseken legtöbb gólt szerző játékosa, 334 találattal, megelőzve Telmo Zarrát és Raúlt.
Nem akármilyen fájdalomdíj ez az argentin zseninek..."
Vamos Leo!!
"A mostanában sokat kritizált Lionel Messi lett egyébként a spanyol futball történetének egy klubban tétmérkőzéseken legtöbb gólt szerző játékosa, 334 találattal, megelőzve Telmo Zarrát és Raúlt.
Nem akármilyen fájdalomdíj ez az argentin zseninek..."
Vamos Leo!!

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc