neobarca írta:
Természetesen ilyen nem lesz. Mint már korább is írtam, amennyiben a PO-t bármilyen úton módon érintené a taktikám, nem alkalmaznám.
neobarca írta:
Mellesleg megjegyezném, hogy csak magamat szívattam be ezzel, mert ahogy elnézem a táblázatot illetve az előző heti statjaimat, ott lennék vastagon a 6 hely közelében...

Na pont ezzel, hogy ha nincs az előző heti nagy mutatvány Eazzy ellen, akkor gyakorlatilag még mindig rohadt jó helyzetben lennél, te is írod!!! Pont hogy ezzel befolyásolod a végső PO sorrendet is. Nagyjából szerintem Eazzyt 7-5 vagy 8-4 környékén verted volna számításaim alapján, amivel most így állna a dolog.
5;kamaj 110-99-7
6;neo 105-111-0
7;fcbarca0827 104-108-4
8; Slither 104-108-4
Csak érzékeltetés végett, hogy ez nem csak Eazzyvel szemben volt egy lépés, amivel megtorpedóztad az ő cetli értékét, de a PO-sokkal szemben, sőt továbbmegyek mindenkivel szemben, akivel draftjogot cseréltél, mert a draftjogok értéke év végére más lesz, mint lehetett volna. Soha nem tudjuk meg mi lett volna ha, de elgondolkodtató a dolog.
Én természetesen "ironikusan" fogalmaztam meg a dolgot, játszatok mindenkit, aki él és mozog, bár fcbarca0827-nél még a földből is játékosok nőnek ki, annyi embere lesz a héten, meg a hallottjai is feltámadtak, Westy-Pek is játszik.
És ezzel saját magamat fogom meglékelni, poénból írtam, de ide a bökőt Murphy elintézi a dolgot, Slither becsúszik, s első héten elintéz.

Pedig a héten gyakorlatilag "kiejthetném".
Tankolás ellen én nem vagyok, szerintem ez belefér, viszont kéne valamit okoskodni rá. Csak példa kedvéért egy ötlet. Szerintem megoldás lenne, hogy mondjuk az első 5 körből minimum 3 cetlinek kell lennie, maximum meg hétnek.. Így nem lehet teljesen beáldozni egy következő idényt pl, illetve begyűjteni minden draftjogot. Vagy pl megoldás lehetne, hogy 1 körből maximum 2 draftjoga lehet valakinek. Ezeket felvetés szintjén írtam, hangsúlyozom szerintem a tankolás benne van, de a totális idényfeladás, meg minden draftjog elengedés véleményem szerint túlzás.