Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Het kozepe van, es egy tankolo csapat ellen is vesztesre allok. Jo esetben is csak egy minimalis 7-5-ot tudnek ebbol kihozni. Jovo heten Game ellen jatszom, es ellene sem valoszinu hogy nyerek, igy kicsi az eselye hogy egyaltalan bejussak a PO-ba, es nem akarom megkockaztatni hogy 2 szek koze essek a vegen. Sajnos a serulesek es a sorsolas nem volt tul kedvezo, majd jovore.neobarca írta: Slither! Téged meg nem értelek. Még mindig lenne esélyed. Sztem kár volt bedobni azt a fehéret.
Köszönöm! Akkor helyes a meglátásom, 8. lennék. Mind1, kár ragozni.MichaaBee írta:A győzelem 1 pontot ér, a döntetlen 0,5-öt, a vereség nullát, szóval 2 döntetlen ér 1 győzelmet.
A győzelem 1 pontot ér, a döntetlen 0,5-öt, a vereség nullát, szóval 2 döntetlen ér 1 győzelmet.neo írta:Amúgy még mindig nem vágom 100%-osan, hogy hogyan számol a rendszer, de sztem a 4 döntetlen jobb mint az 1 győzelem 3 vereség, tehát én a 8. helyre tenném inkább magam.
Na azért álljon már meg a nászmenet héé. Had én döntsem már el, hogy akarom a csapatomat a PO-ban vagy nem.Bob_Marley írta: Na pont ezzel, hogy ha nincs az előző heti nagy mutatvány Eazzy ellen, akkor gyakorlatilag még mindig rohadt jó helyzetben lennél, te is írod!!! Pont hogy ezzel befolyásolod a végső PO sorrendet is.
Amúgy még mindig nem vágom 100%-osan, hogy hogyan számol a rendszer, de sztem a 4 döntetlen jobb mint az 1 győzelem 3 vereség, tehát én a 8. helyre tenném inkább magam.Bob_Marley írta:6;neo 105-111-0
7;fcbarca0827 104-108-4
8; Slither 104-108-4
neobarca írta: Természetesen ilyen nem lesz. Mint már korább is írtam, amennyiben a PO-t bármilyen úton módon érintené a taktikám, nem alkalmaznám.
Na pont ezzel, hogy ha nincs az előző heti nagy mutatvány Eazzy ellen, akkor gyakorlatilag még mindig rohadt jó helyzetben lennél, te is írod!!! Pont hogy ezzel befolyásolod a végső PO sorrendet is. Nagyjából szerintem Eazzyt 7-5 vagy 8-4 környékén verted volna számításaim alapján, amivel most így állna a dolog.neobarca írta: Mellesleg megjegyezném, hogy csak magamat szívattam be ezzel, mert ahogy elnézem a táblázatot illetve az előző heti statjaimat, ott lennék vastagon a 6 hely közelében...
Game90 írta:A liga fele akkor sem foglalna állást, ha pisztolyt tartanának a fejéhez.
Így igaz, csatlakozom.Game90 írta:Csak a 2-4. hely között jó eséllyel csak 1-2 kategória különbség lesz és nem szeretném, ha ezen múlna a dolog.
A liga fele akkor sem foglalna állást, ha pisztolyt tartanának a fejéhez.lijacska írta: De milyen alapon állítja át?
Én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy szezon előtt nem volt megbeszélve, most, hogy fel lett hozva a téma, még a fele résztvevő sem foglalt állást.
Nyilván azért vetettem fel a dolgot mert nem tetszett Neo részéről a játékosok padoztatása. Amúgy idény eleje óta, amikor ráérek átnézni a csapatokat, mindig be szoktam állítani a kezdőket ha vki be elfelejtette. Most kicsit más a helyzet mert ez taktikai lépés lenne ezért kérdeztem, de sztem nem túl korrekt a többi játékossal szemben. Még két tankoló csapat párharca esetén sem túl igazságos a többi tankolóval szemben akik esetleg PO csapatok ellen harcolnak és emiatt nem nagyon hagyhatják a padon az embereiket, nehogy befolyásolják a felsőházi eredményt.Bob_Marley írta:És neked erről mi a véleményed??Slither írta:Keeperben engedjunk olyan fajta tankolast, hogy vki direkt a padon hagyja a jatekosait?
De milyen alapon állítja át?Game90 írta:Slither, pár embernek (Eazzy, kamaj, kanty, Cumbee) be tudnád állítani a csapatát? Nem szeretném, hogy ezen múljanak a PO-helyezések.
Természetesen ilyen nem lesz. Mint már korább is írtam, amennyiben a PO-t bármilyen úton módon érintené a taktikám, nem alkalmaznám. Mellesleg megjegyezném, hogy csak magamat szívattam be ezzel, mert ahogy elnézem a táblázatot illetve az előző heti statjaimat, ott lennék vastagon a 6 hely közelében...Bob_Marley írta:Ezt azért írom, mert nagyon inkorrekt lenne ha neo a héten is eljátszaná a padon hagyom az embereket trükköt. Ezzel az egész PO-ba jutást és sorrendet befolyásolva.
És neked erről mi a véleményed??Slither írta:Keeperben engedjunk olyan fajta tankolast, hogy vki direkt a padon hagyja a jatekosait?
Biztosan én értettem félre a "nekro"-t.Eazzy írta:Mivel csipkelodtem?