2.
3.
4. Melkor
5.
6.
7.
8.
9.
10. Zsolti
11.
12. gnorbert
Remélem nem lesz olyan drága,mint a torna meg az azelőtti Juve elleni bohóckodás. Nem vagyok eleresztve anyagilag!

Igen Silvanus, köszi, ezt elfelejtettem!Silvanus írta: Gondolom a Csepeli örömfoci pedig most kivételesen elmarad, csak azért kérdem, mert ez nem lett leírva...?!
Miért pont oda akarsz menni?barca52 írta: Van valaki, aki kedden a meccs után el tud hozni engem az Astoriáig kb?
Be szép is lenne..., ha Isten is úgy akarja jövő héten meglesz az időpont, s a pálya!Bercy írta: Abban a pillanatban,hogy van időpont mindenki elfogja tudni dönteni, hogy melyiket akarja csinálni.
Laca!lacibanez írta:Szerintem fontold meg, hogy esetleg vasárnap lehetne az edzés, így aki akar és belefér idejébe/pénzébe, az mehet mindkettőre, a többiek meg amelyikre akarnak.
Amig nincs konkrét időpont az edzéssel kapcsolatban addig csak kérdezz-felelek fog menni.gnorbert írta:
Általánosba nem írtam ennyit!!!
KIS VICCES FIÚ![]()
Ezt látom itt, ahogyan olvasgatok:
XY: Legyen az edzés vasárnap!
Mindenki más: neeeem!!!
Nem XY, hanem VZ: akkor legyen egy nap mind a kettő!
Mindenki más: neeeem!!!
Mire én: Akkor mondjon valaki épkézláb ötletet, ami mindenkinek megfelel, és a gyakorlatban is jól alkalmazható, és mindenki boldog!
Mindenki más: hmmm... = csend
![]()
![]()
Szerinted???Z. Iván írta:Bocsi, nem akarlak cseszegeni, de mintha ellentmondanál magadnak.
Végre valami egyenes beszéd!Melkor írta:De, nagyon is érthető, csak nincs igazad![]()
Ez kínosan igaz!Melkor írta:Ha nem leszünk ott 8-10-en szombatonként a Karácsony Sándor suliban, akkor kb 6-8-an maradnak, és ebben az esetben BIZTOSAN meg fog szűnni az ottani foci
gnorbert írta:Azért tenném (ha tehetem...) ugyanarra az időpontra, mert akkor nem kellene változtatnunk semmin (ugyanúgy szombaton kellene jönni, ugyanúgy 17-19-ig, ugyanúgy Csepelre - csak egy másik helyszínre - ez mindössze néhány percnyi eltérést kíván az eddigiekhez képest...).
Bocsi, nem akarlak cseszegeni, de mintha ellentmondanál magadnak.gnobert írta:Nem vagyok biztos benne, hogy a társaság nagyobb része az edzést választaná.
Szerintem a társaság nagyobb része játszani akar inkább, mintsem dolgozni, de ez hamarosan kiderül.
Hogy megölnénk ezzel a csepeli örömfocit? Aki szeretne lemenni szombaton, minden további nélkül lemehet, hiszen az időpont adott, és ha összejön ott 10-12 ember máris lehet játszani...