Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.18. 20:11:38

noname írta:Remélem lesz játékosmozgás.
Ennek az ellenkezőjére nagy pénzt tennék.

noname írta:Alvest én eladnám mindenképp. Sztem már tucatnyi védő rohangál a piacon, aki van olyan szintű mint ő. Montoya se marad el sokkal az átlag Alvestől. Azért a 2-3 kiemelkedő meccséért, amit egy szezonban produkál pedig sztem nem érdemes itt tartani.Örülnék, ha jönne helyette egy fiatal védő, aki támadószellemű. Ha nem válik be. Adriano egy fokkal se rosszabb sztem mint Alves(amit veszítünk passzpontosságban visszakapjuk máshol)..
Alves-szintű védők rohangálnak tucatnyian? Montoya Alves helyett? Adriano lehozza azt?

Kapjunk már észbe emberek. Lehet savazni a brazilt és sokszor jogosan, de egyrészt még mindig a top-játékosok között van ami a jobb hátvédeket érinti, másrészt a játékrendszerünket nagyon érti, iszonyatosan kell abba a kispasszos játékba, támadásban fölényt kialakítani és hátulról elindítani azokat.
Tény, hogy sokat bóklászik elől, de Montoya például fele annyit sem ér támadásban, de védekezésben úgy játssza át egy közepes szintű támadó is ahogy akarja.
Azzal sem lenne olyan hatalmas gond, ha olykor nem ér vissza, ez korábban is megvolt, de most a középső védőink képtelenek úgy kiváltani a helyére, hogy egy káosz ne alakuljon ki.
Ha elmenne és jönne egy közepes játékos a helyére, akkor azért lenne egész évben sírás, hogy [auto_cenzúra] a jobb bekkünk miért nem vettünk egyet.

Leginkább annak örülnék, ha Montoya menne és Danilo-t elhoznánk a helyére, akit elkezdednénk beépíteni a helyére. Ez Alvesre is jó hatással lehetne, mert végre lenne egy riválisa, nem lenne olyan bérelt helye a kezdőben. Persze ez szép álom, a Porto úgyis csak igen szép pénzért engedné el.
Pedig szerintem nagy jövő előtt áll és fizikailag is erősítés lenne, de EGYELŐRE nem tartom stabil kezdő játékosnak ebbe a Barcaba.
noname írta:kp...Kéne egy labdabiztos játékos Xavi helyett. Xavi csillaga leáldozik. Egy Gündogan pl nem lenne rossz, de szinte biztos h ezt nem lép meg senki.
Rafinha jöhet vissza. Sergi Roberto gyenge.

Ha Deu-t visszahívják, mehet Tello is. Ellenkező esetben cserének jó.

Sergi Roberto, Afellay, Tello, Bojan-el mihamarabb.
A kp-ra felesleges igazolni. Igen, Xavi kifelé megy. Pont ezért van egy Fabregasunk, aki Inivel párban tökéletes. Xavi pedig átveheti Cesc helyét az idei "rangsorban". Amellett lesz egy Rafinhank is. Hova tennél itt egy Gündogant?
Samper simán lehet Busi utóda/riválisa. Kicsit más a szerepköre jelenleg, de a játékrendszer se ugyanolyan, mint nálunk. Nagyon intelligens játékos egy labdaszerző-osztogató pozícióba tökéletes és a védőmunkájával sem hiszem hogy gond lenne. Viszont még nagyon fiatal. Egy-két évnek még el kell telnie, hogy fel-fel hívogassák a nagycsapatba. Nem is feltétlenül a kora miatt (bár még csak most lett 19), de a másodosztályt is még csak most kezdi megszokni, az ő posztja pedig nem olyan mint egy támadóé.

Telloval egyetértek, azt a pakkot pedig tényleg el lehetne már passzolni, bár én még JdS-el is kiegészíteném. Így egy húszast akár kaphatunk is. Tellot talán magában 10 millió körül megvennék, lenne rá kereslet.

Song helyzete nagyon kérdéses. Ha elengedjük és nem "foltozzuk be" a helyét, hatalmas kockázatot vállalunk. Lehet mondani, hogy néhány meccsre megoldja Masch vagy egy hátvéd, de egy komolyabb sérülés eltiltás stb. mindig benne van a pakliban. Persze lehet mondani, hogy nem sérülékeny, de láttunk már ilyet. És ezt egy B-csapatból felhozott játékos se tudja megoldani. A kameruniért kapott pénz nagyon jól jöhet, de kérdés bevállaljuk-e ezt a rizikót és majd jövőre keresünk oda valakit, vagy hozunk valakit a helyére. Aminek szvsz nincs sok értelme. Én szeretném ha maradna, de ehhez az kell, hogy bevállalja ezt a szerepkört.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.18. 18:48:13

Barcaman1993 írta:Nem értem, hogy miért nem lennének? Nyilván itt nem BL meccsekről, vagy Klasszikusokról van szó, hanem arról 1-2 meccsről, ahol Sergio pihen, amik szinte mind lefutott meccsek. Ne mondja már nekem senki, hogy megbénulna a védekezésünk, mert Sergio helyett mondjuk egy meccsen Fabregas játszik. Tartsa meg a labdát, szerezzen néhányat és osztogassa el. Az Arsenalban is jó párszor játszott azon a poszton. Mindemellett sehol nincsen ilyen kőbevésett szabály, hogy nekünk vkp-val kell fölállni.

Azt meg végképp nem hiszel el, hogy Sergi Samper jobb megoldás lenne (pl. Fabregasnál). Na ő minden csak nem labdaszerző játékos. Csak erre tudok gondolni, ha kifogásoljátok Cesc helyét Busi helyén. Mindamellett tartom továbbra is, hogy itt van Mascherano ( :!: ), illetve ha jön egy középhátvéd, akkor akár ő is tolhatná ott 1-2 meccsen...
Aztán ha esetleg megsérül Busquets (bár szerencsére erre eddig igencsak csekély számú példa volt), akkor Xavi és Fabregas felváltva fog védekező középpályást játszani, esetleg Mascherano hosszú évek után ismét szűrőként kap lehetőséget? Inkább ne. :) Cesc maradjon csak a támadóközéppályán, ott van a helye.

Samper pedig védekezőbb szellemű játékos, mint Fabregas vagy Xavi, ez egyértelmű, bár nem annyira, mint Busquets, inkább Sergio és Xavi között helyezkedik el valahol e téren.

De mindegy, nem feltétlenül azt mondom, hogy legyen a kis Sergi a második számú vékápé, de valaki legyen, aki nem Mascherano és nem is támadó középpályás. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.18. 18:29:30

looka írta:
Gareth Tello írta:Szerintem meg mindkettő jó lenne, Kun is, Reus barátunk is (ráadásul ő egy katalán településről származik a vezetékneve alapján, úgyhogy nem lenne nehéz elhitetni a közvéleménnyel, hogy egy újabb saját nevelésű játékos tért haza)
Sőt a neve latinul alperest jelent, így gyakorlatilag be sem kell perelnie minket senkinek az átigazolási összeg miatt, mert már itt bebukott a klub. :mrgreen:

Egyébként kétlem, hogy őt leigazolnánk (abba nem megyek bele, hogy kéne-e ide, bár inkább a nem felé hajlok), a BVB egyszerűen nem fogja eladni, és szerintem ő sem akar eljönni onnan, innentől felesleges a dolgon filózni.
már csak azért is mert megmondták h 50 milla van igazolásakra, abbol meg kijön ter stegen meg egy védő és ennyi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
looka
Capitá del Barça

2014.03.18. 18:03:30

Gareth Tello írta:Szerintem meg mindkettő jó lenne, Kun is, Reus barátunk is (ráadásul ő egy katalán településről származik a vezetékneve alapján, úgyhogy nem lenne nehéz elhitetni a közvéleménnyel, hogy egy újabb saját nevelésű játékos tért haza)
Sőt a neve latinul alperest jelent, így gyakorlatilag be sem kell perelnie minket senkinek az átigazolási összeg miatt, mert már itt bebukott a klub. :mrgreen:

Egyébként kétlem, hogy őt leigazolnánk (abba nem megyek bele, hogy kéne-e ide, bár inkább a nem felé hajlok), a BVB egyszerűen nem fogja eladni, és szerintem ő sem akar eljönni onnan, innentől felesleges a dolgon filózni.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.18. 17:40:20

Barcaman1993 írta:..
ez oké, de ha véletlenül kiesik 1 honapra akkor semmi alternativa nem marad
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.03.18. 17:39:04

Nem értem minek igazol a vezetőség afrikai erőjátékosokat, akiket aztán elpasszolnak. Tourét ugye Busquets szorította ki, Keita már nem kellett és Song szintén alig kap lehetőséget, amikor a pályán van akkor meg nem sokat tud hozzátenni a játékhoz, legalábbis nem olyan stílusban és minőségben, mint Busquets. Más játékos, a kérdés az, hogy ez hogyan passzol a Barcelonáéhoz. Song jól megélt az Arsenalban, Touré gólerősebb a Cityben, mint volt a Barçában, tehát angol földön nekik sokkal jobban megy a játék, mint Katalóniában. Egy rutintalan fiatalt ilyen posztra hozni kockázatos. Bár Busit is rutintalan fiatalként hozta fel Pep...
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.18. 17:38:09

visca el barca írta:ezek közül egyik sem alkalmas az ő posztjára nem is értem hogy merült fel.
Nem értem, hogy miért nem lennének? Nyilván itt nem BL meccsekről, vagy Klasszikusokról van szó, hanem arról 1-2 meccsről, ahol Sergio pihen, amik szinte mind lefutott meccsek. Ne mondja már nekem senki, hogy megbénulna a védekezésünk, mert Sergio helyett mondjuk egy meccsen Fabregas játszik. Tartsa meg a labdát, szerezzen néhányat és osztogassa el. Az Arsenalban is jó párszor játszott azon a poszton. Mindemellett sehol nincsen ilyen kőbevésett szabály, hogy nekünk vkp-val kell fölállni.

Azt meg végképp nem hiszel el, hogy Sergi Samper jobb megoldás lenne (pl. Fabregasnál). Na ő minden csak nem labdaszerző játékos. Csak erre tudok gondolni, ha kifogásoljátok Cesc helyét Busi helyén. Mindamellett tartom továbbra is, hogy itt van Mascherano ( :!: ), illetve ha jön egy középhátvéd, akkor akár ő is tolhatná ott 1-2 meccsen...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.03.18. 17:07:26

Barcaman1993 írta:Sergio a meccsek 80-90%-án játszik. A maradék meccset Macherano is meg tudja oldani, vagy akárki más az a Fabregas-Xavi-Rafinha(?) trióból... De ha olyan hátvédet hozunk, akkor az is megoldhatja... Fölösleges ő ide. Jó játékos, de nem vagyunk vele előrébb, csak foglalja a helyet.
Busquets tényleg csak szökő évente hagy ki meccset és nem is igazán lenne indokolt kevesebbszer szerepelni. Song esetében egyetértek, nekem is kb. annyit jelent, hogy 1-el többen vannak a keretben. Ennél biztos tudna magasabb szintet is hozni, de itt nem kapott és nem is fog annyi lehetőséget kapni, hogy ezt megmutassa. Ha ez neki megfelel így, akkor maradjon, de nem hinném, hogy túl boldog lenne. Egy mindkét félnek kedvező ajánlat esetén nyugodt szívvel elengedném a vezetőség helyében.

A" Busquets helyettesi" pozícióba pedig egy fiatal, feltörekvő játékos lenne a legideálisabb. Minden alkalmat megragadna a bizonyításra és ki tudja talán még egy kicsit Busi fejére is nőne, ezzel jobb teljesítményre sarkallva őt is. A GT által említett Sergi Samper-t pl. párszor láttam játszani és kiemelkedően jó volt.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
noname
Llegenda del Barça

2014.03.18. 16:34:51

Remélem lesz játékosmozgás. Ugye az alap, hogy Ter Stegen jön Valdes helyett. Ez rendben is van sztem.

Védelembe kell egy középső védő VEZÉRNEK. Pique nagyon jó védő, de kell valaki, aki kordában tartja. Észrevehető, hogy nagy meccseken rendszerint jól teljesít, de a kisebb meccseken csak Puyol mellett jó. Nem érdekel, hogy mennyiért, hány évest, feketét vagy fehéret hozunk. Legyen benne annyi tökösség, hogy a védelem vezére tudjon lenni.

Alvest én eladnám mindenképp. Sztem már tucatnyi védő rohangál a piacon, aki van olyan szintű mint ő. Montoya se marad el sokkal az átlag Alvestől. Azért a 2-3 kiemelkedő meccséért, amit egy szezonban produkál pedig sztem nem érdemes itt tartani.Örülnék, ha jönne helyette egy fiatal védő, aki támadószellemű. Ha nem válik be. Adriano egy fokkal se rosszabb sztem mint Alves(amit veszítünk passzpontosságban visszakapjuk máshol).

kp...Kéne egy labdabiztos játékos Xavi helyett. Xavi csillaga leáldozik. Egy Gündogan pl nem lenne rossz, de szinte biztos h ezt nem lép meg senki.
Rafinha jöhet vissza. Sergi Roberto gyenge.

Ha Deu-t visszahívják, mehet Tello is. Ellenkező esetben cserének jó.

Sergi Roberto, Afellay, Tello, Bojan-el mihamarabb.
A Fifa egy szégyen
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.18. 16:20:05

visca el barca írta::D

én pont forditva gondolom. agüero teljesen jo lenne ide, sztem a mai piacon az egyik legjobb legtechnikásabb csatár, érezné a tilitolit is, míg reus inkább a bvb gépezetében mukodik jol, lehet meghalna ha kivennék onnan...
Szerintem meg mindkettő jó lenne, Kun is, Reus barátunk is (ráadásul ő egy katalán településről származik a vezetékneve alapján, úgyhogy nem lenne nehéz elhitetni a közvéleménnyel, hogy egy újabb saját nevelésű játékos tért haza), de nem létszükséglet egyikük leigazolása sem, főleg, hogy az argentin és a német is irdatlanul drága lenne, 40 alatt nem hiszem, hogy megúsznánk, Reust talán, Agüerót semmi esetre sem.

Hozzunk egy vagy két középhátvédet Ter Stegen mellett, Rafinha back, Deulofeu esetleg szintén, több most nem kell.

(Ha Song esetleg távozik, én elkezdetném néha-néha játszatni a nagyoknál Sergi Sampert.)
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.18. 15:39:02

Rivaldo11 írta:Agüeroval kapcsolatban szerintem itt hatalmas túlzásokba esnek sokan. Nálam nem világklasszis, és nem különbségteremtő emberke, aki pedig ide kellene. Értem ezalatt azt, hogy ha megy a csapatnak, akkor neki is, de egymaga nem tudja meglódítni a szekeret.
Ha már támadó, akkor Reus. Lendületes, gyors, eszes, technikás. Tudna újat adni.
Viszont támadót szerintem nem igazolunk, és őszintén szólva nem is panaszkodhatunk, bármelyik csapat elfogadná a játékosainkat.
Viszont abban bízom, hogy a védőkérdést idén nyáron már tényleg sikerül megnyugtatóan rendezni...
:D

én pont forditva gondolom. agüero teljesen jo lenne ide, sztem a mai piacon az egyik legjobb legtechnikásabb csatár, érezné a tilitolit is, míg reus inkább a bvb gépezetében mukodik jol, lehet meghalna ha kivennék onnan...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.03.18. 15:35:17

Agüeroval kapcsolatban szerintem itt hatalmas túlzásokba esnek sokan. Nálam nem világklasszis, és nem különbségteremtő emberke, aki pedig ide kellene. Értem ezalatt azt, hogy ha megy a csapatnak, akkor neki is, de egymaga nem tudja meglódítni a szekeret.
Ha már támadó, akkor Reus. Lendületes, gyors, eszes, technikás. Tudna újat adni.
Viszont támadót szerintem nem igazolunk, és őszintén szólva nem is panaszkodhatunk, bármelyik csapat elfogadná a játékosainkat.
Viszont abban bízom, hogy a védőkérdést idén nyáron már tényleg sikerül megnyugtatóan rendezni...
Rivaldo-A Legnagyobb.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.18. 15:09:33

Barcaman1993 írta:Fabregas-Xavi-Rafinha(?) trióból...
ezek közül egyik sem alkalmas az ő posztjára nem is értem hogy merült fel.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.18. 15:04:47

visca el barca írta:uis kellene vkit a helyére hozni szoval folosleges elküldeni.
Sergio a meccsek 80-90%-án játszik. A maradék meccset Macherano is meg tudja oldani, vagy akárki más az a Fabregas-Xavi-Rafinha(?) trióból... De ha olyan hátvédet hozunk, akkor az is megoldhatja... Fölösleges ő ide. Jó játékos, de nem vagyunk vele előrébb, csak foglalja a helyet.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.18. 14:54:04

Barcaman1993 írta: Song jobb, ha megy, fölösleges ide. Vele tényleg csak 1-gyel többen vagyunk.
uis kellene vkit a helyére hozni szoval folosleges elküldeni.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.18. 14:41:59

Castiel írta:Azt hallani hogy Alvest a Chelsea, ill. a 'senal is vinné! Montoyát a Juve, és a München!
Igaz pletyi de állítolag Agüero beszélt Pellegrinivel, miszerint jövőre ne számítson rá, mert a Barcelonához szerződik! De song is elvágyik állítólag! róla tud valaki valamit?
Alvest majd meglátjuk.
Montoya jó lenne, ha menne, egyelőre képlékeny a helyzete.
Agüero nem fog idejönni.
Song jobb, ha megy, fölösleges ide. Vele tényleg csak 1-gyel többen vagyunk.

Röviden, tömörön ennyi.
Castiel
Capitá del Barça

2014.03.18. 14:24:25

Azt hallani hogy Alvest a Chelsea, ill. a 'senal is vinné! Montoyát a Juve, és a München!
Igaz pletyi de állítolag Agüero beszélt Pellegrinivel, miszerint jövőre ne számítson rá, mert a Barcelonához szerződik! De song is elvágyik állítólag! róla tud valaki valamit?
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Nervo
Capitá del Barça

2014.03.16. 17:45:12

Állitólag a vezetőség a fiatal Danilo után érdeklődött aki a portó játékosa és jobbhátvéd, így Dani Alvés alatt is rezeghet a léc. :?
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
barcapowa
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.03.12. 19:45:59

En pedig fizetnem az egyheti piadat s leulnek veled inni:))
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
messideco
Presidente del Barça

2014.03.12. 17:30:46

Ha megvennénk van Persiet, egy hétig innék örömömben. :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2014.03.12. 17:18:18

MichaaBee írta:http://www.sport.es/es/noticias/inglate ... ie-3178189
Ha jól értem a cikket, akkor RvP szerződésébe bele van foglalva egy olyan pont, miszerint ha a MU nem jut be a BL-be, ingyen távozhat. :-k
Hát akkor elég hülyék voltak annak idején a Manchester Unitednél, hogy bele mentek. Ingyen pedig szerintem bármelyik csapatnak megéri leigazolni őt, még nekünk is, csak elől elég zsúfoltak vagyunk. Plusz nyáron minden bizonnyal jön vissza Deu is.

Koke-t én is szívesen látnám nálunk, kulcsszereplője az Atlético menetelésének. De úgy vagyok vele, először jöjjön egy védő végre már, utána ráérünk nézni más posztokra embereket.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.12. 16:54:37

La Pulga írta:Koke-val mi a helyzet? Eléggé jó szezont fut az Atleticoval. Simán elférne nálunk, bár meg is kérnék az árát rendesen.
Tényleg jó játékos, elférne a keretben. Egy baj van vele, hosszú kontraktusa van, ha jól emlékszem legalább még 3-4 év. Az ilyen játékosokat mi nem tudjuk megvenni elvileg, főleg, ha a nyáron 50-60 milliót költenek igazolásokra összesen.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2014.03.12. 16:37:12

Koke-val mi a helyzet? Eléggé jó szezont fut az Atleticoval. Simán elférne nálunk, bár meg is kérnék az árát rendesen.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.12. 16:16:35

Miért, mellette ne mnéznéd meg? Mondjuk nekem nem szimpatikus RvP, sosem szerettem, de ingyen bárkit érdemes elhozni. Azt meg nem állítom, hogy nem tudna segíteni itt.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.03.12. 16:11:23

MichaaBee írta:http://www.sport.es/es/noticias/inglate ... ie-3178189
Ha jól értem a cikket, akkor RvP szerződésébe bele van foglalva egy olyan pont, miszerint ha a MU nem jut be a BL-be, ingyen távozhat. :-k
Ha ingyen akkor megy a Milanba. Ők értenek ezekhez az aprópénzes transzferekhez. :lol:

Mondjuk megnézném Messi helyett.... :mrgreen:
Válasz küldése