Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek az ellenkezőjére nagy pénzt tennék.noname írta:Remélem lesz játékosmozgás.
Alves-szintű védők rohangálnak tucatnyian? Montoya Alves helyett? Adriano lehozza azt?noname írta:Alvest én eladnám mindenképp. Sztem már tucatnyi védő rohangál a piacon, aki van olyan szintű mint ő. Montoya se marad el sokkal az átlag Alvestől. Azért a 2-3 kiemelkedő meccséért, amit egy szezonban produkál pedig sztem nem érdemes itt tartani.Örülnék, ha jönne helyette egy fiatal védő, aki támadószellemű. Ha nem válik be. Adriano egy fokkal se rosszabb sztem mint Alves(amit veszítünk passzpontosságban visszakapjuk máshol)..
A kp-ra felesleges igazolni. Igen, Xavi kifelé megy. Pont ezért van egy Fabregasunk, aki Inivel párban tökéletes. Xavi pedig átveheti Cesc helyét az idei "rangsorban". Amellett lesz egy Rafinhank is. Hova tennél itt egy Gündogant?noname írta:kp...Kéne egy labdabiztos játékos Xavi helyett. Xavi csillaga leáldozik. Egy Gündogan pl nem lenne rossz, de szinte biztos h ezt nem lép meg senki.
Rafinha jöhet vissza. Sergi Roberto gyenge.
Ha Deu-t visszahívják, mehet Tello is. Ellenkező esetben cserének jó.
Sergi Roberto, Afellay, Tello, Bojan-el mihamarabb.
Aztán ha esetleg megsérül Busquets (bár szerencsére erre eddig igencsak csekély számú példa volt), akkor Xavi és Fabregas felváltva fog védekező középpályást játszani, esetleg Mascherano hosszú évek után ismét szűrőként kap lehetőséget? Inkább ne.Barcaman1993 írta:Nem értem, hogy miért nem lennének? Nyilván itt nem BL meccsekről, vagy Klasszikusokról van szó, hanem arról 1-2 meccsről, ahol Sergio pihen, amik szinte mind lefutott meccsek. Ne mondja már nekem senki, hogy megbénulna a védekezésünk, mert Sergio helyett mondjuk egy meccsen Fabregas játszik. Tartsa meg a labdát, szerezzen néhányat és osztogassa el. Az Arsenalban is jó párszor játszott azon a poszton. Mindemellett sehol nincsen ilyen kőbevésett szabály, hogy nekünk vkp-val kell fölállni.
Azt meg végképp nem hiszel el, hogy Sergi Samper jobb megoldás lenne (pl. Fabregasnál). Na ő minden csak nem labdaszerző játékos. Csak erre tudok gondolni, ha kifogásoljátok Cesc helyét Busi helyén. Mindamellett tartom továbbra is, hogy itt van Mascherano (), illetve ha jön egy középhátvéd, akkor akár ő is tolhatná ott 1-2 meccsen...
már csak azért is mert megmondták h 50 milla van igazolásakra, abbol meg kijön ter stegen meg egy védő és ennyi.looka írta:Sőt a neve latinul alperest jelent, így gyakorlatilag be sem kell perelnie minket senkinek az átigazolási összeg miatt, mert már itt bebukott a klub.Gareth Tello írta:Szerintem meg mindkettő jó lenne, Kun is, Reus barátunk is (ráadásul ő egy katalán településről származik a vezetékneve alapján, úgyhogy nem lenne nehéz elhitetni a közvéleménnyel, hogy egy újabb saját nevelésű játékos tért haza)![]()
Egyébként kétlem, hogy őt leigazolnánk (abba nem megyek bele, hogy kéne-e ide, bár inkább a nem felé hajlok), a BVB egyszerűen nem fogja eladni, és szerintem ő sem akar eljönni onnan, innentől felesleges a dolgon filózni.
Sőt a neve latinul alperest jelent, így gyakorlatilag be sem kell perelnie minket senkinek az átigazolási összeg miatt, mert már itt bebukott a klub.Gareth Tello írta:Szerintem meg mindkettő jó lenne, Kun is, Reus barátunk is (ráadásul ő egy katalán településről származik a vezetékneve alapján, úgyhogy nem lenne nehéz elhitetni a közvéleménnyel, hogy egy újabb saját nevelésű játékos tért haza)
ez oké, de ha véletlenül kiesik 1 honapra akkor semmi alternativa nem maradBarcaman1993 írta:..
Nem értem, hogy miért nem lennének? Nyilván itt nem BL meccsekről, vagy Klasszikusokról van szó, hanem arról 1-2 meccsről, ahol Sergio pihen, amik szinte mind lefutott meccsek. Ne mondja már nekem senki, hogy megbénulna a védekezésünk, mert Sergio helyett mondjuk egy meccsen Fabregas játszik. Tartsa meg a labdát, szerezzen néhányat és osztogassa el. Az Arsenalban is jó párszor játszott azon a poszton. Mindemellett sehol nincsen ilyen kőbevésett szabály, hogy nekünk vkp-val kell fölállni.visca el barca írta:ezek közül egyik sem alkalmas az ő posztjára nem is értem hogy merült fel.
Busquets tényleg csak szökő évente hagy ki meccset és nem is igazán lenne indokolt kevesebbszer szerepelni. Song esetében egyetértek, nekem is kb. annyit jelent, hogy 1-el többen vannak a keretben. Ennél biztos tudna magasabb szintet is hozni, de itt nem kapott és nem is fog annyi lehetőséget kapni, hogy ezt megmutassa. Ha ez neki megfelel így, akkor maradjon, de nem hinném, hogy túl boldog lenne. Egy mindkét félnek kedvező ajánlat esetén nyugodt szívvel elengedném a vezetőség helyében.Barcaman1993 írta:Sergio a meccsek 80-90%-án játszik. A maradék meccset Macherano is meg tudja oldani, vagy akárki más az a Fabregas-Xavi-Rafinha(?) trióból... De ha olyan hátvédet hozunk, akkor az is megoldhatja... Fölösleges ő ide. Jó játékos, de nem vagyunk vele előrébb, csak foglalja a helyet.
Szerintem meg mindkettő jó lenne, Kun is, Reus barátunk is (ráadásul ő egy katalán településről származik a vezetékneve alapján, úgyhogy nem lenne nehéz elhitetni a közvéleménnyel, hogy egy újabb saját nevelésű játékos tért haza), de nem létszükséglet egyikük leigazolása sem, főleg, hogy az argentin és a német is irdatlanul drága lenne, 40 alatt nem hiszem, hogy megúsznánk, Reust talán, Agüerót semmi esetre sem.visca el barca írta:![]()
én pont forditva gondolom. agüero teljesen jo lenne ide, sztem a mai piacon az egyik legjobb legtechnikásabb csatár, érezné a tilitolit is, míg reus inkább a bvb gépezetében mukodik jol, lehet meghalna ha kivennék onnan...
Rivaldo11 írta:Agüeroval kapcsolatban szerintem itt hatalmas túlzásokba esnek sokan. Nálam nem világklasszis, és nem különbségteremtő emberke, aki pedig ide kellene. Értem ezalatt azt, hogy ha megy a csapatnak, akkor neki is, de egymaga nem tudja meglódítni a szekeret.
Ha már támadó, akkor Reus. Lendületes, gyors, eszes, technikás. Tudna újat adni.
Viszont támadót szerintem nem igazolunk, és őszintén szólva nem is panaszkodhatunk, bármelyik csapat elfogadná a játékosainkat.
Viszont abban bízom, hogy a védőkérdést idén nyáron már tényleg sikerül megnyugtatóan rendezni...
ezek közül egyik sem alkalmas az ő posztjára nem is értem hogy merült fel.Barcaman1993 írta:Fabregas-Xavi-Rafinha(?) trióból...
Sergio a meccsek 80-90%-án játszik. A maradék meccset Macherano is meg tudja oldani, vagy akárki más az a Fabregas-Xavi-Rafinha(?) trióból... De ha olyan hátvédet hozunk, akkor az is megoldhatja... Fölösleges ő ide. Jó játékos, de nem vagyunk vele előrébb, csak foglalja a helyet.visca el barca írta:uis kellene vkit a helyére hozni szoval folosleges elküldeni.
uis kellene vkit a helyére hozni szoval folosleges elküldeni.Barcaman1993 írta: Song jobb, ha megy, fölösleges ide. Vele tényleg csak 1-gyel többen vagyunk.
Alvest majd meglátjuk.Castiel írta:Azt hallani hogy Alvest a Chelsea, ill. a 'senal is vinné! Montoyát a Juve, és a München!
Igaz pletyi de állítolag Agüero beszélt Pellegrinivel, miszerint jövőre ne számítson rá, mert a Barcelonához szerződik! De song is elvágyik állítólag! róla tud valaki valamit?
Hát akkor elég hülyék voltak annak idején a Manchester Unitednél, hogy bele mentek. Ingyen pedig szerintem bármelyik csapatnak megéri leigazolni őt, még nekünk is, csak elől elég zsúfoltak vagyunk. Plusz nyáron minden bizonnyal jön vissza Deu is.MichaaBee írta:http://www.sport.es/es/noticias/inglate ... ie-3178189
Ha jól értem a cikket, akkor RvP szerződésébe bele van foglalva egy olyan pont, miszerint ha a MU nem jut be a BL-be, ingyen távozhat.
Tényleg jó játékos, elférne a keretben. Egy baj van vele, hosszú kontraktusa van, ha jól emlékszem legalább még 3-4 év. Az ilyen játékosokat mi nem tudjuk megvenni elvileg, főleg, ha a nyáron 50-60 milliót költenek igazolásokra összesen.La Pulga írta:Koke-val mi a helyzet? Eléggé jó szezont fut az Atleticoval. Simán elférne nálunk, bár meg is kérnék az árát rendesen.
Ha ingyen akkor megy a Milanba. Ők értenek ezekhez az aprópénzes transzferekhez.MichaaBee írta:http://www.sport.es/es/noticias/inglate ... ie-3178189
Ha jól értem a cikket, akkor RvP szerződésébe bele van foglalva egy olyan pont, miszerint ha a MU nem jut be a BL-be, ingyen távozhat.