Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én butus... Ezer bocsMQuC írta:Nem látsz a sorok mögé Mike![]()
A frissítés azt jelenti, hogy mivel MEssi szerződését felturbózzák, lesz kedve játszani, felszántja a pályát, ergó nem kell mást venni, ismét 90 gólt lő majd, Kapuból kipasszolja magának, kicselez három embert, kiugratja magát, majd átemelei a kapus fölött, s minden megoldódik.![]()
Piqué-nek nem a fizikai adottságaival van a probléma. Ahogy írtam: fejben és felfogásban kevés. Az, hogy mostanában a fiatalabb önmagához képest lassú is az utóbbinak tudható be: nem úgy néz ki, mint aki minden edzésen megtesz mindent a fejlődése érdekében, sőt.tatesz1990 írta:Szóval szerintetek Piqué egy kapal sz*r?!![]()
Ennek ellenére alap ember Del Bosquénél (VB győzelem 2010-ben; EB győzelem 2012-ben), alap ember volt Guardiolánál (La Liga 2008-09, 2009-10, 2010-11; Copa del Rey 2008-09, 2011-12; spanyol szuperkupa 2009, 2010, 2011; BL 2008-09, 2010-11; európai szuperkupa 2009, 2011; klub VB 2009, 2011), alap ebmer volt Vilanovánál (La Liga 2012-13) és most Martinonál is alapember (spanyol szuperkupa 2013, ..eddig..)
Ennyi sz*r edző lenne, aki lát benne valamit?! Miért nem ül egyikőtök sem valamelyik top klub vagy top válogatott padján?
Az, hogy valamikor fel tudott mutatni valamit és hogy most a farkát lógatja jó dolgában, elég nagy különbség van a kettő között. Martinónál és Titonál is csak azért kezdő, mert valamikor még tudott focizni. Titonál is már csak a nevéből élt. Kb. annyi értelme van játszani ezt a majmot, mint Rooney-t. Azon kívül, hogy más nemzetiségűek és más csapatban játszanak, ugyanolyan mentális szemeteskuka mindkettő. A múlt emberei, pedig lazán lenne még bennük spiritusz, ha valaki felképelné mindkettőt. Piquét azonnal ki kell rúgni. Pont az ilyenekre nincs szüksége egy csapatnak. Ahogy anno Deco húzogatta le az embereket, szöszitündér is ezt csinálja most. Lehet távozni.tatesz1990 írta:Szóval szerintetek Piqué egy kapal sz*r?!![]()
Ennek ellenére alap ember Del Bosquénél (VB győzelem 2010-ben; EB győzelem 2012-ben), alap ember volt Guardiolánál (La Liga 2008-09, 2009-10, 2010-11; Copa del Rey 2008-09, 2011-12; spanyol szuperkupa 2009, 2010, 2011; BL 2008-09, 2010-11; európai szuperkupa 2009, 2011; klub VB 2009, 2011), alap ebmer volt Vilanovánál (La Liga 2012-13) és most Martinonál is alapember (spanyol szuperkupa 2013, ..eddig..)
Ennyi sz*r edző lenne, aki lát benne valamit?! Miért nem ül egyikőtök sem valamelyik top klub vagy top válogatott padján?
örülök h valaki végre leírta helyettem, ugyanígy látom. semmi klasszist nem vélek benne felfedezni.crixus írta:Én viszont Piqué-t mindenképp elküldeném és a helyére hoznék egy fiatalabb jó nevű emberkét, pl. Mangala-t. Piqué egy tohonya, elkényelmesedett, de ugyanakkor nagyszájú sztárocska, aki többet villog a sajtószobában mint a pályán. Azok után pedig, hogy saját maga vallotta be, hogy nem képe 90 percig koncentrálni, kell mellé valaki, aki felrázza, tiszta sornak kellene legyen, hogy el kell takarítani, mert nem ide való. Ilyen hozzáállással és mentális képességekkel biztosan nem. Az öltözői morálra sem lehet pozitív hatással. Sajnos ez nem reális, de nálam a kezdő, sőt a csapat közelében sem lehetne jövőre. Minden hiányzik belőle, amit Puyol-ban tisztelni lehet.
Én szivesen látnám Subotić-ot, ha elkerülik a sérülések lehet akkora védő belőle mint mondjuk Vidić-ből. Doriáról még nem is hallottam, Verginiről is csak azóta mióta Tata itt van.trey88 írta:"Az ESPN Barcelonában dolgozó brazil munkatársának információi szerint Gerardo Martino, a spanyol élvonalbeli Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője egy nyolc játékos nevét tartalmazó listát adott át a katalán klub elnökségi bizottságának a nyári igazolásokat illetően. A szakember többek között Sergio Agüerót, Filipe Luist és Neven Szuboticsot is szívesen látná gránátvörös-kékben.
Az utóbbi időkben egyre gyakrabban lehetett arról olvasni, hogy a Barcelona a nyáron megerősítené keretét – különösen a védelmet.
A Gerardo Martino által benyújtott kívánságlistán a szerb Neven Szubotics (Dortmund), az egyaránt brazil Filipe Luis (Atlético Madrid) és Doria (Botafogo), illetve az argentin Vergini (kölcsönben Sunderland) személyében találunk bőven védőket.
Természetesen eredetileg az, ezzel arra próbáltam utalni, hogy elvétve lehet találni ma "inverz" szélsőhátvédet. Ő pedig nem jobbhátvédként robbant be a Chelseabe, Ivanovicot nem tudta volna kiszorítani érzésem szerint, és jobban megtalálta önmagát balhátvédként, jobb azon a poszton. De legyen ez csak az én véleményemBoixos1981 írta:Azért, mert még BHV-ként is jobb, mint Cole, de eredetileg ő JHV.
Azért, mert még BHV-ként is jobb, mint Cole, de eredetileg ő JHV.hank1ee írta:Kizárt, hogy ne vetted volna észre, hogy balbekket játszik.Boixos1981 írta:Nézem a Chelsea-Galatasarayt (20. percben tart), és megint az látszik, hogy Azpilicueta zseniális, jelenleg sokkal jobb Alvesnél, örülnek, ha nálunk játszana, csak sajnos elérhetetlen. Ja, Chelsea, el ne felejtsem: Mourinho vete al teatro!
Azért én ebben egyáltalán nem lennék biztos. Szerencsétlennek volt egy rossz meccse a Hercules ellen, majd annyit játszott, mint most Song. Végül mindenki kidőlt a védelemből és ő egy elfogadható szintet hozott le azon a poszton. Azóta viszont egyáltalán nem játszott vkp-t. Egy próbát minden esetre megérne.visca el barca írta:mascherano teljesen analfabéta ehhez a körömpasszolgatós háromszögelős játékhoz. nem véletlenül nem játszik ott.
mascherano teljesen analfabéta ehhez a körömpasszolgatós háromszögelős játékhoz. nem véletlenül nem játszik ott.Barcaman1993 írta:de Mascherano nem? Nem értem benne a logikát.
Kizárt, hogy ne vetted volna észre, hogy balbekket játszik.Boixos1981 írta:Nézem a Chelsea-Galatasarayt (20. percben tart), és megint az látszik, hogy Azpilicueta zseniális, jelenleg sokkal jobb Alvesnél, örülnek, ha nálunk játszana, csak sajnos elérhetetlen. Ja, Chelsea, el ne felejtsem: Mourinho vete al teatro!
Ez az, Song menjen, helyére meg hozzunk egy klasszist (Pogba), és játszunk 4-2-3-1-ben, mert ezt a 4-3-3 nagyon ki van ismerve. A 2 védő meg egyértelmű, hogy kell (minimum annyi). Piquét remélem magára talál, ha egy időre kikerül a csapatból, es ha összekapta magát, akkor lehetne az egyik új igazolással o a KH-páros, és Bartra a JHV, mert Alves a nagyobb meccsekre felszívja magát, de amúgy katasztrófa, Montoya meg meg rosszabb.Barcaman1993 írta:
Songgal sem vagyunk előrébb... Itt van, játszik amikor kell, de semmi extra. Most hozunk egy cserét, akkor az ugyanilyen játékos lesz. Egyébként a kis főnökkel mi a baj? Samper, Song, vagy akárki más új igazolás játsszon ott, de Mascherano nem? Nem értem benne a logikát. 5-10 (téttel bíró) meccsről van szó egy évben, azokon sztem Song sem hozna (hoz) magasabb szintet. Az utóda meg egy újabb töltelékigazolás lenne. Viszont, ha hoznánk 2 védőt és Masche föllépne a vkp-ra, akkor a védelmünk helyzete is sokkal jobb lenne.
Songgal sem vagyunk előrébb... Itt van, játszik amikor kell, de semmi extra. Most hozunk egy cserét, akkor az ugyanilyen játékos lesz. Egyébként a kis főnökkel mi a baj? Samper, Song, vagy akárki más új igazolás játsszon ott, de Mascherano nem? Nem értem benne a logikát. 5-10 (téttel bíró) meccsről van szó egy évben, azokon sztem Song sem hozna (hoz) magasabb szintet. Az utóda meg egy újabb töltelékigazolás lenne. Viszont, ha hoznánk 2 védőt és Masche föllépne a vkp-ra, akkor a védelmünk helyzete is sokkal jobb lenne.Gareth Tello írta:Aztán ha esetleg megsérül Busquets (bár szerencsére erre eddig igencsak csekély számú példa volt), akkor Xavi és Fabregas felváltva fog védekező középpályást játszani, esetleg Mascherano hosszú évek után ismét szűrőként kap lehetőséget? Inkább ne.Cesc maradjon csak a támadóközéppályán, ott van a helye.
Samper pedig védekezőbb szellemű játékos, mint Fabregas vagy Xavi, ez egyértelmű, bár nem annyira, mint Busquets, inkább Sergio és Xavi között helyezkedik el valahol e téren.
De mindegy, nem feltétlenül azt mondom, hogy legyen a kis Sergi a második számú vékápé, de valaki legyen, aki nem Mascherano és nem is támadó középpályás.
Ennek az ellenkezőjére nagy pénzt tennék.noname írta:Remélem lesz játékosmozgás.
Alves-szintű védők rohangálnak tucatnyian? Montoya Alves helyett? Adriano lehozza azt?noname írta:Alvest én eladnám mindenképp. Sztem már tucatnyi védő rohangál a piacon, aki van olyan szintű mint ő. Montoya se marad el sokkal az átlag Alvestől. Azért a 2-3 kiemelkedő meccséért, amit egy szezonban produkál pedig sztem nem érdemes itt tartani.Örülnék, ha jönne helyette egy fiatal védő, aki támadószellemű. Ha nem válik be. Adriano egy fokkal se rosszabb sztem mint Alves(amit veszítünk passzpontosságban visszakapjuk máshol)..
A kp-ra felesleges igazolni. Igen, Xavi kifelé megy. Pont ezért van egy Fabregasunk, aki Inivel párban tökéletes. Xavi pedig átveheti Cesc helyét az idei "rangsorban". Amellett lesz egy Rafinhank is. Hova tennél itt egy Gündogant?noname írta:kp...Kéne egy labdabiztos játékos Xavi helyett. Xavi csillaga leáldozik. Egy Gündogan pl nem lenne rossz, de szinte biztos h ezt nem lép meg senki.
Rafinha jöhet vissza. Sergi Roberto gyenge.
Ha Deu-t visszahívják, mehet Tello is. Ellenkező esetben cserének jó.
Sergi Roberto, Afellay, Tello, Bojan-el mihamarabb.
Aztán ha esetleg megsérül Busquets (bár szerencsére erre eddig igencsak csekély számú példa volt), akkor Xavi és Fabregas felváltva fog védekező középpályást játszani, esetleg Mascherano hosszú évek után ismét szűrőként kap lehetőséget? Inkább ne.Barcaman1993 írta:Nem értem, hogy miért nem lennének? Nyilván itt nem BL meccsekről, vagy Klasszikusokról van szó, hanem arról 1-2 meccsről, ahol Sergio pihen, amik szinte mind lefutott meccsek. Ne mondja már nekem senki, hogy megbénulna a védekezésünk, mert Sergio helyett mondjuk egy meccsen Fabregas játszik. Tartsa meg a labdát, szerezzen néhányat és osztogassa el. Az Arsenalban is jó párszor játszott azon a poszton. Mindemellett sehol nincsen ilyen kőbevésett szabály, hogy nekünk vkp-val kell fölállni.
Azt meg végképp nem hiszel el, hogy Sergi Samper jobb megoldás lenne (pl. Fabregasnál). Na ő minden csak nem labdaszerző játékos. Csak erre tudok gondolni, ha kifogásoljátok Cesc helyét Busi helyén. Mindamellett tartom továbbra is, hogy itt van Mascherano (), illetve ha jön egy középhátvéd, akkor akár ő is tolhatná ott 1-2 meccsen...
már csak azért is mert megmondták h 50 milla van igazolásakra, abbol meg kijön ter stegen meg egy védő és ennyi.looka írta:Sőt a neve latinul alperest jelent, így gyakorlatilag be sem kell perelnie minket senkinek az átigazolási összeg miatt, mert már itt bebukott a klub.Gareth Tello írta:Szerintem meg mindkettő jó lenne, Kun is, Reus barátunk is (ráadásul ő egy katalán településről származik a vezetékneve alapján, úgyhogy nem lenne nehéz elhitetni a közvéleménnyel, hogy egy újabb saját nevelésű játékos tért haza)![]()
Egyébként kétlem, hogy őt leigazolnánk (abba nem megyek bele, hogy kéne-e ide, bár inkább a nem felé hajlok), a BVB egyszerűen nem fogja eladni, és szerintem ő sem akar eljönni onnan, innentől felesleges a dolgon filózni.
Sőt a neve latinul alperest jelent, így gyakorlatilag be sem kell perelnie minket senkinek az átigazolási összeg miatt, mert már itt bebukott a klub.Gareth Tello írta:Szerintem meg mindkettő jó lenne, Kun is, Reus barátunk is (ráadásul ő egy katalán településről származik a vezetékneve alapján, úgyhogy nem lenne nehéz elhitetni a közvéleménnyel, hogy egy újabb saját nevelésű játékos tért haza)