A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Igazad van. Harmatgyenge volt, így összehozott egy pirosat meg egy kiállítást ami kulcsmomentum volt hogy megnyertük a meccset. De egyébként tényleg gyenge volt. Ilyen egy gyenge Neymar. Pedronak 30 perc alatt meg volt 8 jó visszapassza. Alexis 10 percéről nem beszélek, de azért egyet elalexisezett.Csbal írta:Legjobb kezdőnk?eimenis1212 írta:a legjobb kezdőnk. Good.
Szóval.. régebben (az elmúlt 1-2 év kivételével) úgy ültem neki a classicoknak, hogy valszeg nyerünk ( egy góllal vagy akár 3-4-5 góllal is), de mivel classico ezért háromesélyes azzal, hogy az iksz mellett benne lehet egy szűk (1, nagyonmax. 2 gólos) reál győzelem is. Szóval csak egyben voltam biztos a reál nem fog kitömni bennünket.
Aztán az elmúlt 1-2 évben változtak a dolgok.
És ma úgy űlök le, hogy fordított a helyzet. Az ellenfélnek áll a zászló, persze a meccs 3 esélyes, azzal viszont, hogy nagyarányú győzelem a javunkra nem lesz, viszont a reál kitömhet bennünket.![]()
Neymar harmat gyenge, nem is tudom minek kellett kezdetni... Nem ide való a teljesítménye. Alexis vagy Pedro kellett volna. Inkább Pedro, talán mert mozgékonyabb a chilei.
Így van! Mehet a gratula a bírónak hogy adott a Realnak egy kamu tizit, illetve hogy nem szórta ki Pepét.. A Barca mindkettő büntije az szabálytalanság volt, ezt kajak a vak is látta.Orange írta:Gratula a bírónak a barcának és Me$$inek a 11.es rúgásokhoz

Legjobb kezdőnk?eimenis1212 írta:a legjobb kezdőnk. Good.
Szóval.. régebben (az elmúlt 1-2 év kivételével) úgy ültem neki a classicoknak, hogy valszeg nyerünk ( egy góllal vagy akár 3-4-5 góllal is), de mivel classico ezért háromesélyes azzal, hogy az iksz mellett benne lehet egy szűk (1, nagyonmax. 2 gólos) reál győzelem is. Szóval csak egyben voltam biztos a reál nem fog kitömni bennünket.
Aztán az elmúlt 1-2 évben változtak a dolgok.
És ma úgy űlök le, hogy fordított a helyzet. Az ellenfélnek áll a zászló, persze a meccs 3 esélyes, azzal viszont, hogy nagyarányú győzelem a javunkra nem lesz, viszont a reál kitömhet bennünket.
Ez a beszéd! Engem most nem érdekel milyen formát fut Pedro vagy Alexis, Neymar egyszerűen jobb játékos, kezdenie kell, főleg ha négy kp-val játszunk!Leon írta:Lényeg az,hogy ha Ini fellép megint előre akkor Neymarnak kellene kezdenie.
City ellen 4-4-2? 4-3-3 volt az, Xavi Cesc Busi kp-val és Iniesta bal, Neymar pedig jobb szélső volt.Leon írta:4-4-2es felállásnál (pl:City ellen) Neymar fog kezdeni, de a szokásos 4-3-3as-nál én a Pedro-Messi-Alexis hármast erőltetném.![]()
Nincs semmi megérzésem a meccsel kapcsolatban.Na jó, azért tippelek egyet: 2-6