Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

én úgy tudom, hogy kb fél év egy ilyen, de ez sok mindentől függ, meg kell vizsgálni, utána tudnak pontosabb időpontot mondani, de ha ez szakadás, akkor a VB tuti úszott.Barca96 írta:ha tényleg keresztszalag szakadása van, akkor az mennyi idő alatt jön helyre?
annyi biztos nem lesz, annak már egy nagyon durva sérülésnek kell lennie.Minimum 9 hónap
Minimum 9 hónapBarca96 írta:ha tényleg keresztszalag szakadása van, akkor az mennyi idő alatt jön helyre?
Egyetértek, én is így gondolom. A bajnokságban megnyerjük a meccseketz nélküle is, a kupadöntőben meg amúgy is Pinto védett volna. Viszont ott a BL, ahol eddig én a legtöbb sanszot adtam a csapatnak...hihetetlen csapás, nem ezt érdemelte Victor. Hátha csak könnyebb...legalább addig legyen remény, amíg meg nem erősítik...Yaya(07-10) írta:Szegény Valdés...ekkora pechet, el sem hiszem, hogy ilyen szituban egy kapus megsérülhet. a sok nagytudású remélem most boldog...a valdés takarodj és hasonló focianalfabéta hozzászólások után...
Borzalmasan fog hiányozni a BLből. a bajnokság hátralevő meccsei nélküle is meglesznek.
Az azt jelentené, hogy nem látnánk többet Barca-mezben.Barca96 írta:ha tényleg keresztszalag szakadása van, akkor az mennyi idő alatt jön helyre?
Nekem is ez jutott eszembe...ozsimiki írta:(nem bánnám azt sem ha Puyol egy emelvényen átadna a szezon végén neki egy értékes vázát...mint anno Abidalnak...)
nagyon sajnálom szegénytmiihii írta:Sajnos nagyon úgy néz ki a reakciója alapján, h ez komolyabb sérülés lesz, azaz esetlegesen így ért véget az itteni pályafutásaNagy kár lenne érte, remélem mégsem olyan vészes, de nem jól nézett ki, ahogy zokogva vitték le a pályáról...
Animo VV!
Bale elfutása után Benzema elé játszott, aki lőtt és a kijövő Valdes védte.ferninho írta:3-2nél mikor védett nagyot Valdes? írjátok le pls, mert kajak nem ugrik be... Ki ellen stb.
a 3:2-es védéssel egyetértek. Azzal, hogy Angliában nagy bajban lesz szintén. A többivel nem. Az elsőt egy jó kapus megfogja. Bár Benzema közelről fejelt 5-7 méter, viszont Valdes elérte, és a bizonytalansága miatt nem tudta rendesen kiütni, hanem bepaskolta a hálóban. Azt egy jó kapus védi. Emellett azzal, hogy ilyen passzív a beíveléseknél hihetetlen mód szrba hoz minket ( a 170 centis átlagmagasság miatt). Ami nem feltünő, mer tényleg nem hibázik, de nem előz meg olyan szituációkat amiből jönnek a gólok/nagy helyzetek. Lsd ma min.3szor jött 5-7 méterre a kaputól ívelt labda amiből óriási helyzetek/gólok lettek.Alcantara írta:3:2-nél óriásit védett, ahogyan kijött azt csak ő tudja a legjobban a világon.
A beadásoknál viszont bajban lesz Angliában, ha így ácsorog majd a vonalon állandóan, mint az első félidőben.
Ettől független egyik gólról sem tehetett, bravúrjával sokat tett a győzelemért ő is.
Pénzt is kap bőven, új szerződést kötött volna, lehet még többet, mondjuk jelenleg a csúcson van, a spanyol válogatott kapuját úgyse fogja védeni, simán mondhat igazat is.Alcantara írta:Nem hiszem, hogy ezek miatt álmatlanul forgolódna majd Valdes. Lejárt a szerződése úgy igazol el,, top kapusnak mondható, nem kevés pénzt fog zsebre tenni, bőven elég lesz ez neki.
A trófeákból már minden ott figyel neki a vitrinben.
Új kihívás? Ez csak mese, az egész a pénzről szól.