Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
elvileg klub nélküli kapust lehetne. talán.albicelesteX írta:Sziasztok!
Valaki mondja már el nekem, hogyan tudna kapust igazolni a csapat?
Olvasgatom a lapokat és cikkeznek ilyenről hogy igazol e vagy sem a klub új kapust.
Hogyan van erre esély?Vagy milyen szabály van rá igazolási időszakon kívül.
Opciókhoz kötötték a további kifizetéseket. Nagy valószínűséggel a 15 minden feltétel teljesülése estén jön ki.visca el barca írta:2.2 millio euro? multkor 15ről cikkeztek, nehezen hiszem h egy ekkora tehetségért csak ennyit kértek. remélem kiderül h ő is 542 millio volt és barto is lemond
ebben a szezonban jó párszor láttam. Rendkívül magabiztos,és jó fizikumú védő, emellet gyors is, és ahogy látom,éretten mozog a védelem közepén.Zolee23 írta:kiket hoznátok a védelembe? reális lehetőségeket próbáljunk említeni.
ezt a mangala gyereket látta valaki játszani kettőnél többször?
Alvarez a RiverbőlZolee23 írta:kiket hoznátok a védelembe? reális lehetőségeket próbáljunk említeni.
ezt a mangala gyereket látta valaki játszani kettőnél többször?
Azt nem ő nyilatkozta, hanem valamilyen pénzügyi igazgatóhelyettes.visca el barca írta:hohó, fantasy indul! masi meg depay alap![]()
érdekes multkor azt nyilatkozta h 50 lesz, most meg már 120. nyárig igy toljuk simán lesz 300 is
Neymar is vagy 140 volt, szóval 1 játékosra is kevés lesz :/Leon írta:Lehet kombinálni,fantáziálni,ugyanis Bartomeu lenyilatkozta,hogy kb 120 millió Eurót lehet majd igazolásokra költeni:![]()
http://www.marca.com/2014/03/25/en/foot" target="_blank ... 49933.html
Akkor jöhet T.Silva (50m)+ Hummels (40m) hátra meg Stegen (10) és a maradék húszast odaadjuk Silvának kosztpénzre,beiskolázási támogatásra meg rezsire!
Argentínában csak Alvarez néven "fut":-) Ugye Éder Alvarez Balanta. Jókat tudok róla mondani, Nem csodálom, hogy Tata szeme megakadt rajta ha igaz a hír amit írsz. Fizikailag nagyon jó felépítésű srác, nagyon jól helyezkedik, elég tiszta a játéka, szóval nem kap pirosat minden harmadik meccsen. Én úgy látom fejben is nagyon ok, láttam nyilatkozni is, meglepően értelmes gyerek és elég szerénynek is tűnik. Aligha lenne Balotelli effektus nála, szerintem legalábbis. Egy másik kolumbiai is játszik amúgy a Riverben, ő sem rossz éppen.kristop írta:na, ha ez így van, akkor eder balantaról írjál már pár szót légyszi. sokat beszéltek róla, hogy hozunk egy tapasztaltabbat és egy fiatalabb hátvédet és erről a riveres srácról volt szó, mert az edzője szerint martino érdeklődött felőle.diagonal írta:A River Plate-ban játszik Argentínában, csak azért ismerem én is mert sokat nézem a River meccseit mivel bele vagyok buzulva az argentin fociba ( vagy inkább abba ami ott körülveszi a focit).
na, ha ez így van, akkor eder balantaról írjál már pár szót légyszi. sokat beszéltek róla, hogy hozunk egy tapasztaltabbat és egy fiatalabb hátvédet és erről a riveres srácról volt szó, mert az edzője szerint martino érdeklődött felőle.diagonal írta:A River Plate-ban játszik Argentínában, csak azért ismerem én is mert sokat nézem a River meccseit mivel bele vagyok buzulva az argentin fociba ( vagy inkább abba ami ott körülveszi a focit).
Mindegyikkel egyetértek, az biztos hogy valaki(k)nek majd jönnie kell a jövőre gondolva, Messi köré ( mellé ) fel kell építeni egy új középpályát amikorra Xavi és Ini kiválnak.Barcaman1993 írta:A középpályára Yaya Touré-Gündogan-Toni Kroos 3-asban gondolkodnék. Előbbinek lenne talán a legtöbb értelme és esélyes is.
A középpályára Yaya Touré-Gündogan-Toni Kroos 3-asban gondolkodnék. Előbbinek lenne talán a legtöbb értelme és esélyes is.hank1ee írta:A megoldást Arturo Vidalnak hívják, potom 50 misiért100 %, hogy Busquets még évekig maradni fog azon a poszton kezdőként, de ha ez egy rosszabb meccse, akkor inkább örülni fogok. Sosem volt igazán rapszodikus, mindig hozta a tökéletes kiegészítő szerepet a középpályán. A 3 védő valóban nagyon kevés, 2 új kéne a nyáron, Mascheranótól pedig akár meg is válhatnánk annyiért, amennyiből pár millióval megtoldva vehetnénk egy Inigo Martinezt vagy Musacchiot például. Mangalát pedig még mindig várom hátra nyáron, betonhátvéd, és nem is ügyetlen. Érdemes követni a játékát, pontosan az az ember, aki leradírozza az ellenfeleit hátul. Most kell megvenni, amíg nem viszi el valamelyik angol vagy francia óriás.
A megoldást Arturo Vidalnak hívják, potom 50 misiértbarca0417 írta:A Real elleni meccs megmutatta, hogy még van erő ebben a csapatban, de azt is hogy a védekezés színvonala méltatlan, a klubhoz. Nyáron ezen változtatni kell. Nem lehet 3 védővel végigtolni egy szezont.
ide komoly erősítés kell. Illetve Busquets-el is kellene valamit kezdeni, mert nem segít eleget.
Nagyon jó középpályás, de mint szűrő, nem top játékos. Nem bánkódnék ha jövőre nem ő lenne az elődleges opció arra a posztra. Bár ez nem fog megtörténni.