Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
fanbarca
Entrenador del Barça

2014.03.27. 15:12:53

Nem csak szerződés nélküli kapust lehet igazolni. Ha egy csapat gondban van kapusok terén, akkor átigazolási időszakon kívül is lehet játékost venni. Persze indokolni kell és engedélyt kell kérni rá. Ha jól emlékszem, pár éve Fülöp Marci is így kerül a Citybe.
més que un club
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.27. 15:07:25

Tudom, hogy nem veretes hírportál, de talán a fő nyomvonalban nem téved( lehetséges-e igazolás átigazolási szezonon kívül)

http://barcanoticias.blog.hu/2014/03/27 ... ulese_utan" target="_blank
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.27. 14:38:45

albicelesteX írta:Sziasztok!

Valaki mondja már el nekem, hogyan tudna kapust igazolni a csapat?
Olvasgatom a lapokat és cikkeznek ilyenről hogy igazol e vagy sem a klub új kapust.
Hogyan van erre esély?Vagy milyen szabály van rá igazolási időszakon kívül.
elvileg klub nélküli kapust lehetne. talán.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
albicelesteX
A Vadász

2014.03.27. 14:35:12

Sziasztok!

Valaki mondja már el nekem, hogyan tudna kapust igazolni a csapat?
Olvasgatom a lapokat és cikkeznek ilyenről hogy igazol e vagy sem a klub új kapust.
Hogyan van erre esély?Vagy milyen szabály van rá igazolási időszakon kívül.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.27. 14:15:32

visca el barca írta:2.2 millio euro? multkor 15ről cikkeztek, nehezen hiszem h egy ekkora tehetségért csak ennyit kértek. remélem kiderül h ő is 542 millio volt és barto is lemond :D
Opciókhoz kötötték a további kifizetéseket. Nagy valószínűséggel a 15 minden feltétel teljesülése estén jön ki.
Ne kérdezd mi az, mert én sem tudom! BL serleg háromszori felemelése vagy csak 15 kispados meccs a nagy csapatnál? 8)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.27. 13:57:37

Leírták, hogy ennél jóval többet is kaphatnak érte, ha beverekszi magát a felnőttekhez .
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.27. 13:15:41

2.2 millio euro? multkor 15ről cikkeztek, nehezen hiszem h egy ekkora tehetségért csak ennyit kértek. remélem kiderül h ő is 542 millio volt és barto is lemond :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.03.27. 12:44:48

Hivatalos:
Halilovic aláírt öt évre, a B csapatban kezd majd az új szezont.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.25. 20:35:43

Zolee23 írta:kiket hoznátok a védelembe? reális lehetőségeket próbáljunk említeni.

ezt a mangala gyereket látta valaki játszani kettőnél többször?
ebben a szezonban jó párszor láttam. Rendkívül magabiztos,és jó fizikumú védő, emellet gyors is, és ahogy látom,éretten mozog a védelem közepén.
Az biztos,hogy nyáron robbantanak érte, chelsea,city, valahova tuti megy, mert a legmagasabb szintre való.

Én hoznám szó nélkül.

Nagyon nehéz ügy egyébként, kényes poszt, ráadásul nekünk azonnali megoldás kéne. Verthongen játéka is tetszik,illene hozzánk, Hummels sem lenne rossz.
Ezt a 3 játékost szoktam figyelni,ha tehetem, a többi jelöltet nem igazán követem, még talán Inigo Martinezre tudom azt mondani,hogy jó lehet, de a többieket nem sűrűn láttam játszani ahhoz,hogy véleményt mondjak róluk.
Ha ebből a 4esből jön 1, esetleg kettő, vagy 1 és még valaki,akiket nem említettem,akkor rosszul nem járunk,szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
diagonal
Jugador d'estrella

2014.03.25. 20:15:39

Zolee23 írta:kiket hoznátok a védelembe? reális lehetőségeket próbáljunk említeni.

Alvarez a Riverből :mrgreen: :-" Fiatal, tehetséges, olcsó. Az olcsó azt jelenti, hogy nem 40-50-60 millió hanem kb. 15 csak 8)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.03.25. 16:59:39

Volt még egy érdekessége ennek az interjúnak, mégpedig az a kérdés, vajon miért nem költ annyit a Barcelona játékos igazolásra, mint amennyit a többi nagy csapat Európában? Erre így válaszolt az elnök. "Az adózás előtti eredményünk minden évben 120 millió euro, de ennek felét adósságcsökkentésre fordítjuk. Talán eljutunk addig, hogy az egyik évben már 120 millió euroért tudjunk igazolni"

forrás

Sajnálom, hogy el kell rontanom az FM-ezést. :( :D

Szóval marad a a felállás, hogy jön Ter Stegen, meg hát a beígért 2 védő - amiből jó ha 1 lesz szerintem. Gündogan és társai meg maradnak a helyükön. Legalábbis a 60 misiből kétlem, hogy meg tudnánk venni pluszba a többi igazolás mellett még a "németet" is mondjuk.

Bár neki én is örülnék, enyhén fölösleges lenne az igaz, sőt még nagy eséllyel Rafinha elől is elvenné a perceket, de a Fifába azért mindig leigazolom, ha jönne akkor megspórolná ezt nekem a vezetőség. :mrgreen: Plusz a Fifás érvem mellett még nagyon illene ide szerinte, a "legXavisabb" játékos jelenleg Európában. De álmodozásbú ki!!
Zolee23
Capitá del Barça

2014.03.25. 16:58:50

kiket hoznátok a védelembe? reális lehetőségeket próbáljunk említeni.

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.25. 16:44:56

Tök mindegy mennyi a keret, kapus kell ugye, két elitvédő, Rafinha vissza. Egyelőre ennyi kellene, a többi luxus,szerintem.
Persze örülnék a kp-re is érkező erősítésnek,de nem égető probléma. Hátul kell összerakni a dolgokat,akkor rendben leszünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2014.03.25. 16:31:12

visca el barca írta:hohó, fantasy indul! masi meg depay alap :D

érdekes multkor azt nyilatkozta h 50 lesz, most meg már 120. nyárig igy toljuk simán lesz 300 is :D
Azt nem ő nyilatkozta, hanem valamilyen pénzügyi igazgatóhelyettes. :mrgreen: Faus?

Egyébként, ha ez igaz, könnyen benne van, hogy minden posztra jön valaki, védő akár kettő is.
Ter Stegen, Vertonghen, Mangala, Gündogan. [-o< :mrgreen:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.25. 16:19:23

Akkor még nem volt biztos a triplázás :mrgreen: De most, hogy feljöttünk a bajnokságban, innentől az összes meccsünket nyerjük, s simán lesz akkora bevétel :wink:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.25. 16:17:57

hohó, fantasy indul! masi meg depay alap :D

érdekes multkor azt nyilatkozta h 50 lesz, most meg már 120. nyárig igy toljuk simán lesz 300 is :D
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.03.25. 16:16:30

Leon írta:Lehet kombinálni,fantáziálni,ugyanis Bartomeu lenyilatkozta,hogy kb 120 millió Eurót lehet majd igazolásokra költeni: :)

http://www.marca.com/2014/03/25/en/foot" target="_blank ... 49933.html

Akkor jöhet T.Silva (50m)+ Hummels (40m) hátra meg Stegen (10) és a maradék húszast odaadjuk Silvának kosztpénzre,beiskolázási támogatásra meg rezsire! :mrgreen:
Neymar is vagy 140 volt, szóval 1 játékosra is kevés lesz :/ :mrgreen:
Leon
Director del Fútbol

2014.03.25. 15:55:40

Lehet kombinálni,fantáziálni,ugyanis Bartomeu lenyilatkozta,hogy kb 120 millió Eurót lehet majd igazolásokra költeni: :)

http://www.marca.com/2014/03/25/en/foot ... 49933.html" target="_blank

Akkor jöhet T.Silva (50m)+ Hummels (40m) hátra meg Stegen (10) és a maradék húszast odaadjuk Silvának kosztpénzre,beiskolázási támogatásra meg rezsire! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
diagonal
Jugador d'estrella

2014.03.25. 10:04:30

kristop írta:
diagonal írta:A River Plate-ban játszik Argentínában, csak azért ismerem én is mert sokat nézem a River meccseit mivel bele vagyok buzulva az argentin fociba ( vagy inkább abba ami ott körülveszi a focit :)).
na, ha ez így van, akkor eder balantaról írjál már pár szót légyszi. sokat beszéltek róla, hogy hozunk egy tapasztaltabbat és egy fiatalabb hátvédet és erről a riveres srácról volt szó, mert az edzője szerint martino érdeklődött felőle.
Argentínában csak Alvarez néven "fut":-) Ugye Éder Alvarez Balanta. Jókat tudok róla mondani, Nem csodálom, hogy Tata szeme megakadt rajta ha igaz a hír amit írsz. Fizikailag nagyon jó felépítésű srác, nagyon jól helyezkedik, elég tiszta a játéka, szóval nem kap pirosat minden harmadik meccsen. Én úgy látom fejben is nagyon ok, láttam nyilatkozni is, meglepően értelmes gyerek és elég szerénynek is tűnik. Aligha lenne Balotelli effektus nála, szerintem legalábbis. Egy másik kolumbiai is játszik amúgy a Riverben, ő sem rossz éppen.
Az argentín bajnokságban játszó sok játékosra szerintem nagyon illik a "csiszolatlan gyémánt" kifejezés, vagyis tele van ez a liga ilyen rendkívül tehetséges fiatal srácokkal akik még némi, elsősorban taktikai ( néha fizikai ) fejlődést igényelnek. Alvarez is ilyen. Annyi, hogy ez nagyon más mint egy európai bajnokság, sok olyan játékos van itt akik mindent tudnak kb. a labdával, technikailag rendkívül képzett játékosok vannak, de a játék sokszor csapkodó, sokkal kevésbé taktikus mint mondjuk egy spanyol liga, hát még mint egy Serie A. Sokszor esetleges dolgok történnek a pályán, kevesebb jóval a tervszerűség, láthatóan nem építik fel a meccset taktikailag annyira mint Európában, fegyelmezetlenebbek is. Van olyan is akinek fizikálisan is kellene erősödnie az európai focihoz, pl. általam említett Lanzininek is. Ezért idő kellene kicsit míg ezeknek a játékosoknak, lassabb is az iram mint Európában, legalábbis többnyire.
De mondom, Alvarez is kitűnő képességű emberke, némi idő után, hogy megmelegszik kicsit, magára veszi a spanyol bajnokság ritmusát simán el tudom képzelni a Barcában. Most azt olvasom a River 15 millióért engedné el.
Tavaly volt egy játékos a Tigrében, bizonyos Ruben Botta, nekem pont a River elleni meccsükön tetszett meg. Ő is kb. mint Lanzini, elképesztő gyors, ügyes a labdával, aztán az Internazionale le is igazolta most, de nem nagyon játszatják, nem tudom miért.
kristop
Entrenador del Barça

2014.03.25. 00:30:02

diagonal írta:A River Plate-ban játszik Argentínában, csak azért ismerem én is mert sokat nézem a River meccseit mivel bele vagyok buzulva az argentin fociba ( vagy inkább abba ami ott körülveszi a focit :)).
na, ha ez így van, akkor eder balantaról írjál már pár szót légyszi. sokat beszéltek róla, hogy hozunk egy tapasztaltabbat és egy fiatalabb hátvédet és erről a riveres srácról volt szó, mert az edzője szerint martino érdeklődött felőle.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
diagonal
Jugador d'estrella

2014.03.24. 23:55:08

Barcaman1993 írta:A középpályára Yaya Touré-Gündogan-Toni Kroos 3-asban gondolkodnék. Előbbinek lenne talán a legtöbb értelme és esélyes is.
Mindegyikkel egyetértek, az biztos hogy valaki(k)nek majd jönnie kell a jövőre gondolva, Messi köré ( mellé ) fel kell építeni egy új középpályát amikorra Xavi és Ini kiválnak.
De erről jut eszembe, mostanában marhára megtetszett nekem egy játékos, nem hiszem hogy sokan fogják ismerni. Manuel Lanzini. A River Plate-ban játszik Argentínában, csak azért ismerem én is mert sokat nézem a River meccseit mivel bele vagyok buzulva az argentin fociba ( vagy inkább abba ami ott körülveszi a focit :)). Fiatal, kiforratlan, de a szikra benne van az biztos. Támadó középpályást játszik, U20-as válogatott is. Állítólag 6 m euro körül van az ára, annyit biztos, hogy megér. Nem lenne azonnal kezdő, de szerintem rengeteget tudna fejlődni itt Európában még, az alapképességei nagyon jók.
kristop
Entrenador del Barça

2014.03.24. 11:24:57

benatia, vertonghen, mangala

én ellennék egy piqué, x, mascherano, bartra négyessel, ahol x a fenti három úriemberből bármelyik. a legtöbbször nincs baj mascheranoval, harmadik számú védőnek tökéletes lenne, csak ne kelljen minden esetben játszania, amikor 190es tornyokat kell fognia.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.24. 11:05:28

hank1ee írta:A megoldást Arturo Vidalnak hívják, potom 50 misiért :D 100 %, hogy Busquets még évekig maradni fog azon a poszton kezdőként, de ha ez egy rosszabb meccse, akkor inkább örülni fogok. Sosem volt igazán rapszodikus, mindig hozta a tökéletes kiegészítő szerepet a középpályán. A 3 védő valóban nagyon kevés, 2 új kéne a nyáron, Mascheranótól pedig akár meg is válhatnánk annyiért, amennyiből pár millióval megtoldva vehetnénk egy Inigo Martinezt vagy Musacchiot például. Mangalát pedig még mindig várom hátra nyáron, betonhátvéd, és nem is ügyetlen. Érdemes követni a játékát, pontosan az az ember, aki leradírozza az ellenfeleit hátul. Most kell megvenni, amíg nem viszi el valamelyik angol vagy francia óriás.
A középpályára Yaya Touré-Gündogan-Toni Kroos 3-asban gondolkodnék. Előbbinek lenne talán a legtöbb értelme és esélyes is.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.24. 10:59:01

barca0417 írta:A Real elleni meccs megmutatta, hogy még van erő ebben a csapatban, de azt is hogy a védekezés színvonala méltatlan, a klubhoz. Nyáron ezen változtatni kell. Nem lehet 3 védővel végigtolni egy szezont.
ide komoly erősítés kell. Illetve Busquets-el is kellene valamit kezdeni, mert nem segít eleget.
Nagyon jó középpályás, de mint szűrő, nem top játékos. Nem bánkódnék ha jövőre nem ő lenne az elődleges opció arra a posztra. Bár ez nem fog megtörténni.
A megoldást Arturo Vidalnak hívják, potom 50 misiért :D 100 %, hogy Busquets még évekig maradni fog azon a poszton kezdőként, de ha ez egy rosszabb meccse, akkor inkább örülni fogok. Sosem volt igazán rapszodikus, mindig hozta a tökéletes kiegészítő szerepet a középpályán. A 3 védő valóban nagyon kevés, 2 új kéne a nyáron, Mascheranótól pedig akár meg is válhatnánk annyiért, amennyiből pár millióval megtoldva vehetnénk egy Inigo Martinezt vagy Musacchiot például. Mangalát pedig még mindig várom hátra nyáron, betonhátvéd, és nem is ügyetlen. Érdemes követni a játékát, pontosan az az ember, aki leradírozza az ellenfeleit hátul. Most kell megvenni, amíg nem viszi el valamelyik angol vagy francia óriás.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
barca0417
Entrenador del Barça

2014.03.24. 09:59:33

A Real elleni meccs megmutatta, hogy még van erő ebben a csapatban, de azt is hogy a védekezés színvonala méltatlan, a klubhoz. Nyáron ezen változtatni kell. Nem lehet 3 védővel végigtolni egy szezont.
ide komoly erősítés kell. Illetve Busquets-el is kellene valamit kezdeni, mert nem segít eleget.
Nagyon jó középpályás, de mint szűrő, nem top játékos. Nem bánkódnék ha jövőre nem ő lenne az elődleges opció arra a posztra. Bár ez nem fog megtörténni.
Kép
Válasz küldése