Nagyszerű meccset játszott két kivételes gárda ! Ez volt az a meccs, ahol bár fájt volna a vereség, mégis tudtam volna még én is őszintén gratulálni a Madridnak mert óriásit játszottak ők is ! Aztán jött ma reggel a keserű ébredés, és a felismerés, hogy ezeknek nem szabad győzni. A kifogások örökös bajnokai, mindig, mindenkor, mindenre...Eszméletlen statisztika, hogy lassan 5-6 éve nem kaptak ki .... Saját hibájukból.... Elmondásuk szerint...

Nem véletlen , hogy általában vagy a régmúltra vagy a még be sem következett jövőre tekintettel veszik fel a nagy mellényt.... Itt-ott olvasgatva a nyilatkozatokat és a szurkolók hozzászólásait egészen félelmetes az a téveszme amiben élnek, a mindenki őket bántja életérzés... Szegények...
A meccshez : Szégyellem, hogy lemondtam magamban a csapatról 3-2-nél, a srácok sokadszorra bizonyították, hogy minden bizalmat megérdemelnek, és még mindig képesek harapni és tudásuk legjavát hozni amikor igazán fontos. Akkor pedig a Bayernen kívül úgy érzem, hogy továbbra sincs ellenfelünk.. Az igazi fegyvertény számomra, hogy két akkora hátráltató tényezővel amit Masch és Alves jelent a csapatnak is hozni tudjuk a meccset a Bernabeuban .... Ez valahol egészen félelmetes... Piqué tegnap este újra god modeban tolta , Alba pedig szintén nagyszerűen tette a dolgát, a középpálya ugy an block rendben volt, kell még ide az öreg, ő szab fazont a játékunknak, ezzel meg is követem magam, mert látszik, hogy nehezebb amikor ő nincs, mondom ezt annak ellenére, hogy én is sokszor követeltem a helyére Cesc-et... Messi meg Messi, jelenleg is mindenki más esetleg a cipőjét kötheti, az a passz a tizi előtt Neynek

Arról nem is beszélve, hogy ilyen szituban mint amiben ő volt az utolsó tizi előtt 10-ből 9 játékos egy biztonsági lapos sarokra helyezést választ, ő meg felk*rta a sarokba magabiztosan, ahogy egy klasszisnak illik !!