Pinto:
pár hónapja vitatkoztam róla,h egy profi sportolótól nálam nem férne bele,h bohóckodik itt ott,meg vigyorog,meg Ő a csapat mókamikije, közben meg meccset alig játszik, hiszen "csak" egy cserekapus. (ezt azzal kapcsban írtam,h megbékélt jópár éve,h ő csak csere, és nekem visszatetsző,h van kedve hülyéskedni, hiszen ha vki profi,akkor próbáljon kitörni, vagy legalábbis ne az látszódjon róla,h ennyi elég..nah mind1)
a gond ott kezdődik,h amikor kilép a bohóc szerepből az öltözőben,akkor igazából nem lép ki,mert a pályán is ebben tündököl. Remélem most legalább eltelik 1-2 hét míg nem olvashatunk,vagy láthatunk vicces videót róla,h hogy nevetteti meg a srácokat a repcsin...
egyszer kellett volna jól kijönnie, nem tette, vége is volt a döntőnek. de hát csóri nem tehet róla,h Valdes kidőlt,de h senki nincs a csapatban aki megmondaná neki,h most már nem a B csapattal cicázol,hanem éles meccs van...
nah mind1, azt azért köszönöm neki,h a Pep érában,és máskor is jó kedvet csalt a csapattársai arcára az edzéseken,meg az utazásokon, ők meg hálaként a szurkolókat örvendeztették pár kupával...
Természetesen nem csak az ő sara a kupa sem,meg a Bl sem, bajnokság sem, csak kicsit nevetséges,h egy Barcelona hogy juthat idáig,h a szezon döntő szakaszában Ő a B terv